-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.961
Merakla bekliyorum :)Günün yorumu...
Anneme ikinci defa liquid keratin kürünü uyguladım. Yarın öğleden sonra yıkayacağız, fotoğrafını eklerim.
Saçım dolaşıyor ama kuruluktan tahta tarakla hafif hareketlerle açabiliyorum. Bu ürünü bende gördüm ama kararsız kalmıştım. Saçımın nemini kazandırdığımda dolaşma sorunu yaşamam diye düşünüyorum bakalım.Canım saçların tararken dolaşıyor mu, ben tahta tarak kullanıyorum ama hiç dolaşma olmadığı için rahat taranıyor. Yalnız kızımın saçı banyo sonrası çok zor açıldığı için çok araştırmıştım,bir kaç sitede bu tarak öneriliyordu. Deneyimlemedik yorum yapamayacağım o yüzden ama bir araştırabilirsin.
Eki Görüntüle 1894139
Canim ben bugun yapacagim kremle evet guzel,arınıyor bazende suyla iyice durulayip 2 sampuanda tam arınıyorHardalımda geldi kızlar :)sevdabuzer sen hangi gün yapıyorsun hardal kürünü? Birde krem edineyimde saçımdan arıtmak için kılıç diğer konuda öyle söylemişti de:)
Yag bakimi ve uzatma dedinmi tamamdir kizlar hadi baslamiyormusunuz artik :))Bu kesinlikle çok iyiymiş :)
Yapma Kılıç sende bıktım dersen :) neyse artık hepimizi bi süresevdabuzer motive eder
ben aslında dün dax-hindistancevizi yapmıştım yapmasaydım bugün seninle hardala başlardım:) 2 gün üst üste uygulama belki yorar saçımı. Hatta köy yumurtası aldım bu uygulama içinCanim ben bugun yapacagim kremle evet guzel,arınıyor bazende suyla iyice durulayip 2 sampuanda tam arınıyor
bencede artıkın başlayalım daha çoook yolumuz var bir an önce katedilmeli :)Yag bakimi ve uzatma dedinmi tamamdir kizlar hadi baslamiyormusunuz artik :))
Hoş geldin ElifdKilicBaligi bakımlar için ben de varım, yalnız ürünleri haftaya edinebileceğim. siz başlayın ben sonradan yetişirim zaten .
benim de saçlarım yıllar yılıdır uzamıyor. bir kere uzun görsem çok iyi olacak.
bu arada ben de saç boyamayı, açtırmayı bıraktım. beyazlarım var ama saç rengim açık olduğu için görmezden geliyorum ve bana karizma kattığına inanmak istiyorum. aslında beyaz saçlar dipten gelince çirkin gözüküyor. saçların arasındaki beyazların o kadar kötü gözüktüğünü düşünmüyorum. ama saç boyalıyken o dipten sırıtmaları yok muu
Ben basladimkiben aslında dün dax-hindistancevizi yapmıştım yapmasaydım bugün seninle hardala başlardım:) 2 gün üst üste uygulama belki yorar saçımı. Hatta köy yumurtası aldım bu uygulama için
Evet canim aed arda yapma yarin baslarsin sende
bencede artıkın başlayalım daha çoook yolumuz var bir an önce katedilmeli :)
Tahta tarak dediğinizde benim aklıma sadece o internet sitesi geldi ve bir türlü güvenemedim nedense yazacaktım alıntı yapıp
Daxi diplere hindistan cevizi yaginida biy ve uclara oneririmBu akşam diplere dax, tamamına hindistn cevizi sürerek başlıyorum. Ay acaba sadece dax mı sürsem her bi tarafına? Önerilere açığım.
Çok amatör geliyor bana site. Mesela bir lilakutu gibi değil ya da sachane gibi, ne bileyim...Algida seçicilik nedense benimde aklıma direk normal tarak geldi niye güvenemedin canim siteye
En etkilisi bu bence canim :)ne sitesi yaa?
Peki sevda sözünü dinleyeyim akıllı bir kız olup
Dax boy ve uçlara daha iyi gelir mi ki diye şeettiydim
Oyyy anladim kuzum ama caninida,sikma eelinden geleni yapiyon artik saçın küskünlüğü bırakıp duzelmesi gerekiyor
Bu kesinlikle çok iyiymiş :)
Yapma Kılıç sende bıktım dersen :) neyse artık hepimizi bi süre @sevdabuzer motive eder
Hardalımda geldi kızlar :)sevdabuzer sen hangi gün yapıyorsun hardal kürünü? Birde krem edineyimde saçımdan arıtmak için kılıç diğer konuda öyle söylemişti de:)
Akşam eve geçince eklerim resmi. Zaten minicik bişey kullanıma uygun değil. Tahta tarak için ne düşünüyorsun peki? Dün akşam tahta olanı sevdim gibi geldi. Bakalım bugün de kargodan bambu tarağımda gelecek. Hatta acıcı fırçaların tahta olanından bulup alsam mı diyorum.
Canım saçların tararken dolaşıyor mu, ben tahta tarak kullanıyorum ama hiç dolaşma olmadığı için rahat taranıyor. Yalnız kızımın saçı banyo sonrası çok zor açıldığı için çok araştırmıştım,bir kaç sitede bu tarak öneriliyordu. Deneyimlemedik yorum yapamayacağım o yüzden ama bir araştırabilirsin.
Eki Görüntüle 1894139
Merakla bekliyorum :)
Saçım dolaşıyor ama kuruluktan tahta tarakla hafif hareketlerle açabiliyorum. Bu ürünü bende gördüm ama kararsız kalmıştım. Saçımın nemini kazandırdığımda dolaşma sorunu yaşamam diye düşünüyorum bakalım.
KilicBaligi bakımlar için ben de varım, yalnız ürünleri haftaya edinebileceğim. siz başlayın ben sonradan yetişirim zaten .
benim de saçlarım yıllar yılıdır uzamıyor. bir kere uzun görsem çok iyi olacak.
bu arada ben de saç boyamayı, açtırmayı bıraktım. beyazlarım var ama saç rengim açık olduğu için görmezden geliyorum ve bana karizma kattığına inanmak istiyorum. aslında beyaz saçlar dipten gelince çirkin gözüküyor. saçların arasındaki beyazların o kadar kötü gözüktüğünü düşünmüyorum. ama saç boyalıyken o dipten sırıtmaları yok muu
ben aslında dün dax-hindistancevizi yapmıştım yapmasaydım bugün seninle hardala başlardım:) 2 gün üst üste uygulama belki yorar saçımı. Hatta köy yumurtası aldım bu uygulama için
bencede artıkın başlayalım daha çoook yolumuz var bir an önce katedilmeli :)
Ben de malzemeleri tamamladım kızlarrrr sizleri beklicem ama
Hardal değil de soğan suyu yapmaya karar verdim, o daha etkili sanırım. Bu sefer uzayacak bu saçlar arkadaşlar evet evet hem de gür gür inşallah
Ha gayret...
Bu akşam diplere dax, tamamına hindistn cevizi sürerek başlıyorum. Ay acaba sadece dax mı sürsem her bi tarafına? Önerilere açığım.
Ben basladimkihatta Bugunde eksik malzemelerimden birazini,aldim hardal hint badem yağı
Tamamdır. bu durumda liste şuTamamdır yarın bulursam çizgili bi tişört giyip fotoğraf alacağım ondan sonra yarış başlasın :)pek önde olacağımı sanmıyorum amaa bakalım benim saçlar çok inat çoookkben hiç değilim oysaki