Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Saçım dolaşıyor ama kuruluktan tahta tarakla hafif hareketlerle açabiliyorum. Bu ürünü bende gördüm ama kararsız kalmıştım. Saçımın nemini kazandırdığımda dolaşma sorunu yaşamam diye düşünüyorum bakalım.

KilicBaligi bakımlar için ben de varım, yalnız ürünleri haftaya edinebileceğim. siz başlayın ben sonradan yetişirim zaten .
benim de saçlarım yıllar yılıdır uzamıyor. bir kere uzun görsem çok iyi olacak.
bu arada ben de saç boyamayı, açtırmayı bıraktım. beyazlarım var ama saç rengim açık olduğu için görmezden geliyorum ve bana karizma kattığına inanmak istiyorum. aslında beyaz saçlar dipten gelince çirkin gözüküyor. saçların arasındaki beyazların o kadar kötü gözüktüğünü düşünmüyorum. ama saç boyalıyken o dipten sırıtmaları yok muu

Canim ben bugun yapacagim kremle evet guzel,arınıyor bazende suyla iyice durulayip 2 sampuanda tam arınıyor
ben aslında dün dax-hindistancevizi yapmıştım yapmasaydım bugün seninle hardala başlardım:) 2 gün üst üste uygulama belki yorar saçımı. Hatta köy yumurtası aldım bu uygulama için

Yag bakimi ve uzatma dedinmi tamamdir kizlar hadi baslamiyormusunuz artik :))
bencede artıkın başlayalım daha çoook yolumuz var bir an önce katedilmeli :)

Tahta tarak dediğinizde benim aklıma sadece o internet sitesi geldi ve bir türlü güvenemedim nedense yazacaktım alıntı yapıp

Ben de malzemeleri tamamladım kızlarrrr sizleri beklicem ama
Hardal değil de soğan suyu yapmaya karar verdim, o daha etkili sanırım. Bu sefer uzayacak bu saçlar arkadaşlar evet evet hem de gür gür inşallah
Ha gayret...

Hoş geldin Elifd
Saç rengin açıksa ne güzel, çok görünmezler. Ahh benim işte o dipten gelen beyazlardan bu yaşta

Bu akşam diplere dax, tamamına hindistn cevizi sürerek başlıyorum. Ay acaba sadece dax mı sürsem her bi tarafına? Önerilere açığım.

Ben basladimki hatta Bugunde eksik malzemelerimden birazini,aldim hardal hint badem yağı

Oyyy anladim kuzum ama caninida,sikma eelinden geleni yapiyon artik saçın küskünlüğü bırakıp duzelmesi gerekiyor

İnşallah kuzum benim.

Bu kesinlikle çok iyiymiş :)

Yapma Kılıç sende bıktım dersen :) neyse artık hepimizi bi süre @sevdabuzer motive eder

Ben zaten bu grubu @sevdabuzer bizi motive etsin diye kuruyorum hahahaha

Hardalımda geldi kızlar :) sevdabuzer sen hangi gün yapıyorsun hardal kürünü? Birde krem edineyimde saçımdan arıtmak için kılıç diğer konuda öyle söylemişti de:)

Evet, kuru saça kremle o partüküller daha çabuk arınıyor.

Tahta atarak iyidir ama hepsi değil, the body shop un seyrek dişli tahta tarağı iyidir ama, edinin derim. Açıcı olanların tahtaları saçları yoluyor kesinlikle yeltenme.

Geçen gün keratin complex şampuanı ile yıkandıktan sonra bu tarakla açtılar saçımı. İşe yarıyor gibi.

Merakla bekliyorum :)

Eğer kuru saçını tararken sorun yaşıyorsan sana bir de gliserinli tarifi denetmek lazım. Yazarım ölçülerini.

Sen de hoşgeldin aramıza, seni de ekliyorum listeye. O boyalı saç zaten herşeyi mahvediyor ya neyse işte.

Az kaldı sıkın dişinizi

Uzar uzar...

Bu akşam diplere dax, tamamına hindistn cevizi sürerek başlıyorum. Ay acaba sadece dax mı sürsem her bi tarafına? Önerilere açığım.

E ama hepberaber başlayacaktık. Benim saçımda şu an brezilya fönü var, bir bekleseydin hepimizi

Ben basladimki hatta Bugunde eksik malzemelerimden birazini,aldim hardal hint badem yağı

Sen zaten hiç durmadın ki başlayasın hahahaha

Bu arada kızlar, grubun amacı hem birbirimizi motive etmek hem aramızda yarışmak bu yüzden mümkünse herkes aynı zamanda başlasın @sevdabuzer hariç. Sevda zaten rutin olarak bakım yaptığı için esasında biz onun programına adapte olacağız bilginiz olsun. Yarın akşam yeni konuyu açacağım, bekliyorum ki şu saçlarımı bir yıkayayım.

Tamamdır yarın bulursam çizgili bi tişört giyip fotoğraf alacağım ondan sonra yarış başlasın :)pek önde olacağımı sanmıyorum amaa bakalım benim saçlar çok inat çoookk ben hiç değilim oysaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…