Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Her akşam duş alıyorum saçım çok kirlenmiş olmuyor. Ama kirlensin diye bekleyemem ki. Çok yandım çoook. Sizden sonra gaza gelir tekrar denerim belki.

Aynen aynen gaza gelmek lazım. Yanması gerekiyomuş zatende ben hiç dayanamadım. Aşırıydı . Öle canı çok kıymetli bir tip de değilimdir ama.. Tekrar deneyecek gibiyim.

Hb ekle ekle takipteyim.
Ama bende boyalılardanım. Sık boyamıyorum gerçi son boyamamla doğal rengime yaklaştım. Bakımlarla nasılsa akar boya. Doğal ombremsi olur Tiksindim kendimden.

Saçlarımı kestirdim akşam . Bakımlara hazırım. 4 parmaktan fazlası gitti Gerçi tamamiyle göze aldığım kadardı. Kuaförüm saolsun söylediğim şeyden farklı sonuç yaşatmaz bana. Ama yinede sonuca alışamadım.
Uzatmaya çalışıyordum bir süredir ama kırıklarla uğraşarak uzatmaktansa sağlıklı uzatayım değil mi..
Bakım başlığımız açıldı mı? Yanlış yere yazıyorsam affola.
Düzleştirici kullanmayı bırakmıştım. Bi süre kurutma işinide mümkün olduğunca askıya alacağım.
Tahta tarak aldım bugün kendime. Hatta netten kemik tarak sipariş etmiştim gelen ürün moralimi bozdu. Kemik olduğundan emin değilim. Tahta bulunca kaptım o yüzden.

bende bazen kısa bir küt yaptırayım diyorum ama cidden göze alamıyorum cesaret edemiyorum Sıhhatler olsun diyelim umarım bu sefer sonuca ulaşırsın. Kırıklarla zor oluyor uzaması hele birde kırıklar yukarı çıkmaya başladıysa

Hayır henüz konu açılmadı sanırım Kılıçta yoğun konu açınca davet eder bizi etiketleyerek falan :)

Ay ben küt kestirmiştim 3 senede zor uzadı. Boya moya derken yeniden yıprattım. Aklımdan geçti aslında küt kestirince saç sağlığına çabuk kavuşturuyor ama işte

Keşke bende vaktinde böyle bir karar alsaymışım şimdi bu kadar heder olmazdım

işte bunu demesen çok iyiydi yaa :) hem bakım hem boya uğraşmak zor oluyor demi

Vallahi bakımla düzelttiğiniz saçları boya ile bozuyorsunuz. Hadi benimki kaza kurşunu oldu, size ne demeli? Devamlı devamlı saç boyanmaz ki ama cısssss

Gunaydin canim ogleye kadar dersim yok ya ohhhh cok guzelmis

Ohhhh ne güzel

Ombremi ombre demek acici demek yipranmis yanmis sac demek ugras dur kestir demek benim icin oryal : kafanın yanmasi demek

Aynen öyle.

Bende kardeşime hardal sipariş ettim geriside evde mevcut zaten. Bugün de saçlarım yıkanacaktı baktım daxla hindistancevizi yağını sürdüm 3-4 gibi yıkarım artık.

Sen başladın bile güzel...

Bana da yassah olamaz boya, yıllardır ırsi beyazlarım var çünkülüm
Tamam tamam peki, sana da izin çıktı.

Kuzu her gün saç mı yıkanır ama? Bu şekilde olmaz, bari iki günde bir yıkasan?

Kılııç sen bizi boyalı kabul et en iyisi Herkesin mazareti var

Aman be ne haliniz varsa görün (Anne tribi)

Sıhatler olsun, umarım sağlıkla güzelce uzar... Hatta uzatacağız kaçarı yok

Henüz açmadım, herkes malzemeleri tamamlasın öyle açayım diyorum.

Fotoğraf koy istersen tarağın, az buçuk anlarım kemik taraktan ama ben tavsiye etmem kullanmanı. Dişleri bir süre sonra pürüzleniyor ve saçları örselemeye başlıyor. Yoksa bende de var. Sağolsun Amonra hediye etmişti.

Aynen öyle kuzular, açınca etiketleyeceğim.

Ay ben küt kestirmiştim 3 senede zor uzadı. Boya moya derken yeniden yıprattım. Aklımdan geçti aslında küt kestirince saç sağlığına çabuk kavuşturuyor ama işte

E tamam işte, uğraşma artık saçlarnla.

Günün yorumu...

Anneme ikinci defa liquid keratin kürünü uyguladım. Yarın öğleden sonra yıkayacağız, fotoğrafını eklerim.

Oyyy anladim kuzum ama caninida,sikma eelinden geleni yapiyon artik saçın küskünlüğü bırakıp duzelmesi gerekiyor

Günün yorumu 2

Saçıma uygulanan Keratin Complex ürünü bizim klasik brezilya fönleri gibi saç renginde değişiklik yapmıyor veya pigmentleri bozmuyor.

Bu kesinlikle çok iyiymiş :)

Yapma Kılıç sende bıktım dersen :) neyse artık hepimizi bi süre @sevdabuzer motive eder

Hardalımda geldi kızlar :) sevdabuzer sen hangi gün yapıyorsun hardal kürünü? Birde krem edineyimde saçımdan arıtmak için kılıç diğer konuda öyle söylemişti de:)

Akşam eve geçince eklerim resmi. Zaten minicik bişey kullanıma uygun değil. Tahta tarak için ne düşünüyorsun peki? Dün akşam tahta olanı sevdim gibi geldi. Bakalım bugün de kargodan bambu tarağımda gelecek. Hatta acıcı fırçaların tahta olanından bulup alsam mı diyorum.

Günaydın kızlar. Ben bir şey soracağım ya bu kızın saçlarının dipleri nasıl böyle havalı duruyor? Doğal yollarla
Kerastase Densifique Bain Densite Yoğunlaştırıcı Şampuan böyle yaparmı? Videoları ekleyebildim umarım, bazı kısımlarda net çıkmış ileri sarıp bakabilirsiniz.İlk videodakine bayıldım, İkinci videoda yani düz saçlı hali daha az havalı ama ben düzleştirsem saç diplerim basık durur.Acaba saç kesimi de mi etkili?

Canım saçların tararken dolaşıyor mu, ben tahta tarak kullanıyorum ama hiç dolaşma olmadığı için rahat taranıyor. Yalnız kızımın saçı banyo sonrası çok zor açıldığı için çok araştırmıştım,bir kaç sitede bu tarak öneriliyordu. Deneyimlemedik yorum yapamayacağım o yüzden ama bir araştırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…