- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.941
Bende kardeşime hardal sipariş ettim geriside evde mevcut zaten. Bugün de saçlarım yıkanacaktı baktım daxla hindistancevizi yağını sürdüm 3-4 gibi yıkarım artık.Canim nen haftanin bir guni hardal 2 gunude dax+ karisim bakim yagini uyguluyorum
Şifa olsun canimBende kardeşime hardal sipariş ettim geriside evde mevcut zaten. Bugün de saçlarım yıkanacaktı baktım daxla hindistancevizi yağını sürdüm 3-4 gibi yıkarım artık.
Her akşam duş alıyorum saçım çok kirlenmiş olmuyor. Ama kirlensin diye bekleyemem ki. Çok yandım çoook. Sizden sonra gaza gelir tekrar denerim belki.Hoş geldin Nar
Ben hardal kürünü hiç denemedim. Ama netten okuduğuma göre kafa derisinin yanması iyi bişeymiş, kan dolaşımı hızlanıyormuş.
Ama şimdi fikir yürüttüm de, baş çok temizse (aynı gün gün yıkanmışsa) daha fena yanar. Biraz kirli bi başa uygulanırsa daha az yanar gibime geldi
Hoşgeldinn...Böylelikle inşallah üşenmeden birbirimizi motive edeceğiz ve nihayet başarıya ulaşacağız diye düşünüyorum :) evet Alminanın söylediği gibi yanması iyi birşeymiş dayanılır sanki :)
Aynı fikirdeyim, düzgün örüldüğü takdirde saça hiç bir zararı olmaz.
Aynen öyle.
Kuzum sen zaten uzatma olayına çok girmeyeceğin için sadece dax+hindistancevizi yağını yapsan yeter. Haftada bir iki, ne kadar yapabilirsen.
Pureology Şampuan+Maske kür olarak uygulandığında sonuç mükemmel
Yine essence'in kurutucu damlası da iyidir, onu da tavsiye ederim ayrıca.
Koparak dökülüyor çünkü, uçlar pıt pıt koptukça uçlar inceliyor. Çok iyi nemlendirmek gerek saçı aksi halde kopmaya devam edecek.
Haydi bakalım, Davines konusunda senin de yorumunu bekliyorum.Yeni konu açıp herkesi davet ederim yarın
Kaç defa kestirmek diyorsun, yanlış... Sence saçları her ay kesmek mi daha sağlıklı uzamasını sağlar yoksa uzatıp uzatıp bir anda 6 cm kesmek mi mesela? Bence diyelim her iki ayda bir kestirmek yerine bekleyip 6-8 ayda bir kestirin. Benim şu an uçlar tel tel oldu mesela, ısrarla Kasım ayını bekliyorum kesmek için. Bir anda hop 10 cm keseceğim ve mis gibi olacaklar, uzun süre de rahat edeceğim.
Çözülür çözülür.
Annen doğru bir uygulama yapıyor, işin içine yağ girdiği için gözenekler pigmente doymuyor...
Evet, zaten cevabı verilmiş. Gratislerde Himalaya şampuan var 9.90 bir şey, onun proteinli olanı ve kepek için olanı da başarılı.Elindeki şampuanları heba etmek istemiyorsan bir tane edin derim.
Kan tahlilini her zaman söylüyorum zaten. Demir, folik asit, b12 bunlar sık görülen eksiklikler, bazı durumlarda ise A vitamini fazlalığı saç yapısının bozulmasına ve dökülmeye sebep oluyor mesela fakat... Biotin ve b5 i es geçin, bunların eksikliğinin görünmesi için insulinle alakalı bir sorununuz olması ve karbonhidrattan yana zayıf beslenmeniz gerek. Oysaki günde 1 dilim beyaz ekmek, ekmek yemiyorsanız 1 kaşık pirinç pilavı onu da yemediyseniz yumurta biotin ihtiyacını karşılama yeter de artar bile. Keratin eksikliğinden neyi kastettiğini anlamadım ama...
Sizi bilmem ben daha yeni tahlil yaptırdım, turp gibiyim, ne kolesterol ne vitamin eksikliği vs yok... Teşekkürler Bemiks C
Sülfatsız şampuanlar öyle aşırı köpürmüyor ya, köpürmeyen şey temizlemez algısı oluşuyor kafada...
Boyadan önce hindistan cevizi yağı sür boyayı yıkamadan üzerine yap bir bakalım. Veya dipleri boyadıktan sonra kalan boyayı sulandırıp cila şeklinde saç boylarına sür.
Acısız güzellik olmaz mottosundan yola çıkarak sıkıyoruz dişimizi ne yapalım
Hoşgeldin aramıza, seni de ekliyorum listeye... Yarın yeni başlık açacağım, oradan devam edeceğiz zaten bakım olayına.
bende bazen kısa bir küt yaptırayım diyorum ama cidden göze alamıyorum cesaret edemiyorum Sıhhatler olsun diyelim umarım bu sefer sonuca ulaşırsın. Kırıklarla zor oluyor uzaması hele birde kırıklar yukarı çıkmaya başladıysaSaçlarımı kestirdim akşam . Bakımlara hazırım. 4 parmaktan fazlası gittiGerçi tamamiyle göze aldığım kadardı. Kuaförüm saolsun söylediğim şeyden farklı sonuç yaşatmaz bana. Ama yinede sonuca alışamadım.
Uzatmaya çalışıyordum bir süredir ama kırıklarla uğraşarak uzatmaktansa sağlıklı uzatayım değil mi..
Bakım başlığımız açıldı mı? Yanlış yere yazıyorsam affola.
Düzleştirici kullanmayı bırakmıştım. Bi süre kurutma işinide mümkün olduğunca askıya alacağım.
Tahta tarak aldım bugün kendime. Hatta netten kemik tarak sipariş etmiştim gelen ürün moralimi bozdu. Kemik olduğundan emin değilim. Tahta bulunca kaptım o yüzden.
Ay ben küt kestirmiştim 3 senede zor uzadı. Boya moya derken yeniden yıprattım. Aklımdan geçti aslında küt kestirince saç sağlığına çabuk kavuşturuyor ama iştebende bazen kısa bir küt yaptırayım diyorum ama cidden göze alamıyorum cesaret edemiyorum Sıhhatler olsun diyelim umarım bu sefer sonuca ulaşırsın. Kırıklarla zor oluyor uzaması hele birde kırıklar yukarı çıkmaya başladıysa
Hayır henüz konu açılmadı sanırım Kılıçta yoğun konu açınca davet eder bizi etiketleyerek falan :)
Keşke bende vaktinde böyle bir karar alsaymışım şimdi bu kadar heder olmazdım
işte bunu demesen çok iyiydi yaa :) hem bakım hem boya uğraşmak zor oluyor demi
Gunaydin canim ogleye kadar dersim yok ya ohhhh cok guzelmis
Ombremi ombre demek acici demek yipranmis yanmis sac demek ugras dur kestir demek benim icin oryal : kafanın yanmasi demek
Bende kardeşime hardal sipariş ettim geriside evde mevcut zaten. Bugün de saçlarım yıkanacaktı baktım daxla hindistancevizi yağını sürdüm 3-4 gibi yıkarım artık.
Tamam tamam peki, sana da izin çıktı.Bana da yassah olamaz boya, yıllardır ırsi beyazlarım var çünkülüm
Her akşam duş alıyorum saçım çok kirlenmiş olmuyor. Ama kirlensin diye bekleyemem ki. Çok yandım çoook. Sizden sonra gaza gelir tekrar denerim belki.
Aynen aynen gaza gelmek lazım. Yanması gerekiyomuş zatende ben hiç dayanamadım. Aşırıydı . Öle canı çok kıymetli bir tip de değilimdir ama.. Tekrar deneyecek gibiyim.
Hb ekle ekle takipteyim.
Ama bende boyalılardanım. Sık boyamıyorum gerçi son boyamamla doğal rengime yaklaştım. Bakımlarla nasılsa akar boya. Doğal ombremsi olurTiksindim kendimden.
Kılııç sen bizi boyalı kabul et en iyisi Herkesin mazareti var
Saçlarımı kestirdim akşam . Bakımlara hazırım. 4 parmaktan fazlası gittiGerçi tamamiyle göze aldığım kadardı. Kuaförüm saolsun söylediğim şeyden farklı sonuç yaşatmaz bana. Ama yinede sonuca alışamadım.
Uzatmaya çalışıyordum bir süredir ama kırıklarla uğraşarak uzatmaktansa sağlıklı uzatayım değil mi..
Bakım başlığımız açıldı mı? Yanlış yere yazıyorsam affola.
Düzleştirici kullanmayı bırakmıştım. Bi süre kurutma işinide mümkün olduğunca askıya alacağım.
Tahta tarak aldım bugün kendime. Hatta netten kemik tarak sipariş etmiştim gelen ürün moralimi bozdu. Kemik olduğundan emin değilim. Tahta bulunca kaptım o yüzden.
bende bazen kısa bir küt yaptırayım diyorum ama cidden göze alamıyorum cesaret edemiyorum Sıhhatler olsun diyelim umarım bu sefer sonuca ulaşırsın. Kırıklarla zor oluyor uzaması hele birde kırıklar yukarı çıkmaya başladıysa
Hayır henüz konu açılmadı sanırım Kılıçta yoğun konu açınca davet eder bizi etiketleyerek falan :)
Ay ben küt kestirmiştim 3 senede zor uzadı. Boya moya derken yeniden yıprattım. Aklımdan geçti aslında küt kestirince saç sağlığına çabuk kavuşturuyor ama işte
Supermis o zaman canimGünün yorumu 2
Saçıma uygulanan Keratin Complex ürünü bizim klasik brezilya fönleri gibi saç renginde değişiklik yapmıyor veya pigmentleri bozmuyor.
Bence etkisi daha iyi olacak bekliyoruz kuzumGünün yorumu...
Anneme ikinci defa liquid keratin kürünü uyguladım. Yarın öğleden sonra yıkayacağız, fotoğrafını eklerim.
Supermis o zaman canim
Bence etkisi daha iyi olacak bekliyoruz kuzum
Evet bu özelliği iyi.
İnşallah canım, en azından işe yararsa yıpranmış saçlara bir umut ışığı doğabilir. Umarım işe yarar, ben cidden bıktım çünkü artık saçımla uğraşmaktan. Anlamışsındır zaten
Günün yorumu 2
Saçıma uygulanan Keratin Complex ürünü bizim klasik brezilya fönleri gibi saç renginde değişiklik yapmıyor veya pigmentleri bozmuyor.
Yapma Kılıç sende bıktım dersen :) neyse artık hepimizi bi süre @sevdabuzer motive ederEvet bu özelliği iyi.
İnşallah canım, en azından işe yararsa yıpranmış saçlara bir umut ışığı doğabilir. Umarım işe yarar, ben cidden bıktım çünkü artık saçımla uğraşmaktan. Anlamışsındır zaten
Fotoğraf koy istersen tarağın, az buçuk anlarım kemik taraktan ama ben tavsiye etmem kullanmanı. Dişleri bir süre sonra pürüzleniyor ve saçları örselemeye başlıyor. Yoksa bende de var. SağolsunAmonra hediye etmişti.
Canım saçların tararken dolaşıyor mu, ben tahta tarak kullanıyorum ama hiç dolaşma olmadığı için rahat taranıyor. Yalnız kızımın saçı banyo sonrası çok zor açıldığı için çok araştırmıştım,bir kaç sitede bu tarak öneriliyordu. Deneyimlemedik yorum yapamayacağım o yüzden ama bir araştırabilirsin.Akşam eve geçince eklerim resmi. Zaten minicik bişey kullanıma uygun değil. Tahta tarak için ne düşünüyorsun peki? Dün akşam tahta olanı sevdim gibi geldi. Bakalım bugün de kargodan bambu tarağımda gelecek. Hatta acıcı fırçaların tahta olanından bulup alsam mı diyorum.