Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Aslında ben de keratin oluşumunu kast ettim ama bunu tam olarak ifade edemedim
Evet evet bu şekilde kullananlar da vardı

Aslında ben de keratin oluşumunu kast ettim ama bunu tam olarak ifade edemedim
Evet evet bu şekilde kullananlar da vardı
Ben de kastettiğini anlamayıp ukala ukala yazdım değil mi

Yani bence rendelemek veya katı meyve presinden geçirmek daha mantıklı çözüm olabilir yoksa burnumuzun direği kırılır ay

Ben çözünebilir kükürtü de araştırayım bir kullanan var mı? Sinameki, sarımsak,turp ve soğanın ortak özelliği kükürt sanki...

Soganin suyunuda cikartip kullanılabilir forumda yapan vardi
Suda çözülebilen kukurtu bir arkadas karışım yaparak kullandi cokta aman aman faydasını görmedi sanirim o fayda görmeyince bende yapmadım feraheymen canim bizi aydınlatırmısın çözeltiyle uzatma konusunda

KilicBaligi evet içeriğindeki kukurtten dolayi uzama sağlıyor uzatmaya faydasi olmustur kesinlikle ama ben daha cok parlatmasini sevdim ne bende nede onerdigim arkadaslarda sac kuruduktan sonra koku olmadi

Hayirli olsun kuzucan güle gule kullan cok merak ediyorum insallah yanik kisim tedavi olmuştur

Öyle bişey düşünmedim ben kız
Ben hala hardal ve soğan arasında gidip geliyorum. Hangisi daha etkiliyse onu uygulamak istiyorum. Bi de artı yağ bakımı dax veya başka yağların karışımı... 2 bakım yeterli olur sanırım değil mi
Ayyy bi de davines keratin aldım hala gelmedi. Onu da haftada bi kere olmak üzere 3 kere ard arda uyguladım mı, saçlarım düzene girer inşallah değil mi.. İnan aylarrrrrdır toplu halde, salamıyorum bile Geçen gün boyadım boya bile hiç tutmadı

Bu ara herkes sacini boyuyor hih kandıramazsınız beni kalcama gelsin hele bi o zaman düşünürüm

KilicBaligi evet içeriğindeki kukurtten dolayi uzama sağlıyor uzatmaya faydasi olmustur kesinlikle ama ben daha cok parlatmasini sevdim ne bende nede onerdigim arkadaslarda sac kuruduktan sonra koku olmadi

O zaman olay kükürtte ama ben sanki ben zamanında bir deneme yapmıştım ve saçımı matlaştırmıştı toz kükürt ama... Emin olamadım, ben yine de araştırıp deneyeyim yeniden Yine matlaşırsa anlarım ki formülasyondaki kükürt oranının azaltılması gerek.

Hayirli olsun kuzucan güle gule kullan cok merak ediyorum insallah yanik kisim tedavi olmuştur

İnşallah. Yalnız Sevdam, zaten fotoğrafları ekleyeceğim ama... Kullanılan arındırıcı şampuandan sonra saçımın falsosu çıktı komple, aman yarabbim

Aynen iki bakım yeter, fazla da yormamak gerek. Bence bunları düzenli uygularsan girer.

Bu ara herkes sacini boyuyor hih kandıramazsınız beni kalcama gelsin hele bi o zaman düşünürüm
Keşke bende vaktinde böyle bir karar alsaymışım şimdi bu kadar heder olmazdım

Bu bakım grubuna katılan herkese saç boyasını yasaklıyorum. Kendi doğal renginize dönün yahu, olmuyor işte görüyorsunuz...
işte bunu demesen çok iyiydi yaa :) hem bakım hem boya uğraşmak zor oluyor demi

Canim nen haftanin bir guni hardal 2 gunude dax+ karisim bakim yagini uyguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…