- 10 Ağustos 2010
- 424
- 95
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.921
Aslında ben de keratin oluşumunu kast ettim ama bunu tam olarak ifade edemedimUzatmaya etkisi nedir peki? Sanırım içerikteki kükürtten dolayı uzuyor saçlar. Esasında çözünebilir kükürt kullanılabilir bazı durumlarda...
Ben de
Hımmm doğru bilinen yanlışlar, bunların hiç biri keratin içermez sadece içerikteki aminoasitler ve vitaminler keratin üretilmesini tetikler. Zaten keratin sadece kitinli canlıların kabuklarında veya bizim ki gibi canlıların, tüy, tırnak ve saçlarında bulunabiliyor. Google da araştırma yaparsan "keratin" içerdiği iddia edilen besinleri aslında keratin değil, "kreatin" veya karoten içerdiğini göreceksin... Biri bir makale yazmış, hepsi benzer şeyleri kopyalamış, çok yazık gerçekten.
Soğanı kaynatmak yerine katı meyve presinden geçirsek hem daha etkili olacak hem daha vitaminli... Olma mıııı?
Ben de kastettiğini anlamayıp ukala ukala yazdım değil miAslında ben de keratin oluşumunu kast ettim ama bunu tam olarak ifade edemedim
Evet evet bu şekilde kullananlar da vardı
Soganin suyunuda cikartip kullanılabilir forumda yapan vardiBen de kastettiğini anlamayıp ukala ukala yazdım değil mi
Yani bence rendelemek veya katı meyve presinden geçirmek daha mantıklı çözüm olabilir yoksa burnumuzun direği kırılır ay
Ben çözünebilir kükürtü de araştırayım bir kullanan var mı? Sinameki, sarımsak,turp ve soğanın ortak özelliği kükürt sanki...
Hayirli olsun kuzucan güle gule kullan cok merak ediyorum insallah yanik kisim tedavi olmuşturBu arada kızlar, ben bu gün Keratin Complex isimli ürünü saçıma uygulattım. Öyle koku duman vs sorunu olmadı, saatlerce de sürmedi zaten. Çan çan çene çalmak, kahve vs molası dahil 1.25 saat sürdü. Bol bol foto çektim ama henüz eklemiyorum. Cuma akşamı saçımı yıkadıktan sonra, son hali ile birlikte eklerim diye düşündüm. Şu an için saçlar gayet iyi görünüyor.
Bu arada kızmayın ama değişiklik olsun diye saç diplerime pigment küllü kumral boya uygulattım. Diplerde 3-4 cm kumral var yani. Şu an için tuhaf oldu ama yıkanınca softlaşacakmış...Eğer beğenirsem aktıktan sonra belki çene hizama kadar krepeli şekilde uygulatabilirim. Koyu dibe sarı ombre benim de hakkımBu arada korkmayın, akınca kendi sarılarım çıkacak alttan.
Turuncumsu Pigment boyayı senin için denedim canım.
Öyle bişey düşünmedim ben kızBen de kastettiğini anlamayıp ukala ukala yazdım değil mi
Yani bence rendelemek veya katı meyve presinden geçirmek daha mantıklı çözüm olabilir yoksa burnumuzun direği kırılır ay
Ben çözünebilir kükürtü de araştırayım bir kullanan var mı? Sinameki, sarımsak,turp ve soğanın ortak özelliği kükürt sanki...
KilicBaligi evet içeriğindeki kukurtten dolayi uzama sağlıyor uzatmaya faydasi olmustur kesinlikle ama ben daha cok parlatmasini sevdim ne bende nede onerdigim arkadaslarda sac kuruduktan sonra koku olmadi
Hayirli olsun kuzucan güle gule kullan cok merak ediyorum insallah yanik kisim tedavi olmuştur
Öyle bişey düşünmedim ben kız
Ben hala hardal ve soğan arasında gidip geliyorum. Hangisi daha etkiliyse onu uygulamak istiyorum. Bi de artı yağ bakımı dax veya başka yağların karışımı... 2 bakım yeterli olur sanırım değil mi
Ayyy bi de davines keratin aldım hala gelmedi. Onu da haftada bi kere olmak üzere 3 kere ard arda uyguladım mı, saçlarım düzene girer inşallah değil mi.. İnan aylarrrrrdır toplu halde, salamıyorum bile
Benimki geçici boya amaBu ara herkes sacini boyuyorhih kandıramazsınız beni kalcama gelsin hele bi o zaman düşünürüm
Boyadığımda tutsa bari, kendi adıma. Ohh bi ombre ne iyi gider işte o zamanBu ara herkes sacini boyuyorhih kandıramazsınız beni kalcama gelsin hele bi o zaman düşünürüm
Bu bakım grubuna katılan herkese saç boyasını yasaklıyorum. Kendi doğal renginize dönün yahu, olmuyor işte görüyorsunuz...Boyadığımda tutsa bari, kendi adıma. Ohh bi ombre ne iyi gider işte o zaman
Yasakla valla canımBu bakım grubuna katılan herkese saç boyasını yasaklıyorum. Kendi doğal renginize dönün yahu, olmuyor işte görüyorsunuz...
Yasakla valla canım
Hiç boyamak istemiyorum artık ben de ama önlerde beyazlarım aşırı derece. Ve gördükçe üzülüyorum bu yüzden boyuyorum
Ponçik yaAnladım, seninki zaruri ihtiyaç olmuş. Tamam sana izin çıktı
Sen hariç, ben dahil herkese yassah
Keşke bende vaktinde böyle bir karar alsaymışım şimdi bu kadar heder olmazdımBu ara herkes sacini boyuyorhih kandıramazsınız beni kalcama gelsin hele bi o zaman düşünürüm
işte bunu demesen çok iyiydi yaa :) hem bakım hem boya uğraşmak zor oluyor demiBu bakım grubuna katılan herkese saç boyasını yasaklıyorum. Kendi doğal renginize dönün yahu, olmuyor işte görüyorsunuz...
Gunaydin canim ogleye kadar dersim yok ya ohhhh cok guzelmis
İyi geceler tatlım...
Onun için gec olduda
Canim nen haftanin bir guni hardal 2 gunude dax+ karisim bakim yagini uyguluyorumÖyle bişey düşünmedim ben kız
Ben hala hardal ve soğan arasında gidip geliyorum. Hangisi daha etkiliyse onu uygulamak istiyorum. Bi de artı yağ bakımı dax veya başka yağların karışımı... 2 bakım yeterli olur sanırım değil mi
Ayyy bi de davines keratin aldım hala gelmedi. Onu da haftada bi kere olmak üzere 3 kere ard arda uyguladım mı, saçlarım düzene girer inşallah değil mi.. İnan aylarrrrrdır toplu halde, salamıyorum bileGeçen gün boyadım boya bile hiç tutmadı
Ombremi ombre demek acici demek yipranmis yanmis sac demek ugras dur kestir demek benim icin oryal : kafanın yanmasi demekBoyadığımda tutsa bari, kendi adıma. Ohh bi ombre ne iyi gider işte o zaman