Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Merak etme kuzum elimden ne geliyorsa yardimlarda motivelerde şeyederim yani ben bugun hardala basladim 1. Kurumu yaptim ama saclarim nasil siklasmissa surerken epey zorlandim 1.5 yemek kasigi az geldi haftaya 2 yemek kasigi eklicem

Bu arada kizlar ben her ay yay burcunda sacinin ucundan minnacik aliyorum etkisinin olduguna inaniyorum ki aldiktan sonra sanki uzamada artiyor mesela birazdan ucundan alcam yarin aksama,kadar,süresi bu aralar yay burcunun uzamaya katkisi büyük
Ki epilasyonu falanda denk getirmeye calisiyorum kil tuy azdir ama olsun.seyrelmesinde fayda var ve seyreldide

Merak etme kuzum elimden ne geliyorsa yardimlarda motivelerde şeyederim yani ben bugun hardala basladim 1. Kurumu yaptim ama saclarim nasil siklasmissa surerken epey zorlandim 1.5 yemek kasigi az geldi haftaya 2 yemek kasigi eklicem
Kuzum zaten 2 yemek kaşığı standard, sen öyle yap. Çok teşekkür ederiz bu arada

Bunu da bize hatırlat kuzum.

O zaman KilicBaligi ben takip ediyorum tarihleri saci gur olanlar yay burcunda sacini gurlestirmek yanik yipraniktan kuetulmak isteyenlere aslan burcunda bakim guelestirme uzatma iateyenlere koc burcunda saclarini kessinler ucundan minnacik yeterli epilasyonuda yazarim ben

Tamamdır... Artık brezilya fönü, keratin tedavisi vs harici her şey diğer grupta... Umarım herkes düzenli olarak bakımlar uygular.

Merhaba güsel kıslaar
Konuşuldu mu bilmiyorm ama yeni bi konu açıp ordan mı devam etsek , burdan brezilya fönüyle ilgili devam edilse ?

Canım ben de büyüyen faz Aslan burcundayken kestiriyorum hep,aylardır kestirmedim gerçi

Evettttt. Keratin Complex uygulaması yapmıştık saçıma hatırlarsanız. 72 saatlik bekleme süresinin dolmasından sonra saçlarımı yıkadım. Normalde alışık olduğumuz brezilya fönlerinde saç işlem sonrası yıkandığında akar gider bilirsiniz. İki defa şampuanladım saçımı ama baktım ki öyle yumuşacık bir hal yok ve haliyle eyvah dedim. Yinede saç kremi saç maskesi kullanmadan çıktım ki, esas halini görebileyim. Saçlarımı tararken zorlanacağımı düşünüyordum haliyle ama havluyla saçımın suyunu aldıktan sonra kolayca tarandı. Yalnız bir değişiklik olduğu belliydi saçta, benim o incecik kedi tüyü gibi tellere sahip saçlarım sanki kalınlaşmış gibiydi. Herneyse çok yıpranmış ve lastik gibi olan kısımları zaten ezberlediğim için bir parça ayırıp çekiştirdim ve kopma olmadı, uzayıp eski haline geldi ve dümdüz kaldı ben şok

Zaten saçımı şampuanladıktan sonra banyo giderinde çok az miktarda saç birikmiş olması buna işaretti ama neyse... Şöyle bir 5 dakika havluyla bekleyip saçlarımı kuruttum, kolayca kurudu zaten bu brezilya fönünün beklenen etkisi ama, normalde saçlarımı kuruturken o yanık kısımlar parmaklarımın arasına takılır pıtır pıtır kopardı, bu sefer çok daha az takıldı ve takılanlarda kopmadı ben ikinci şok

Saçımı tamamen kuruttuktan sonra normalde tiftik tiftik olması gereken yanık kısımlar gayet düz ve nizami duruyordu haliyle üzerine herhangi bir sprey falan kullanmadım. Tabii zamanında kopan saçlar maalesef ki kısalı uzunlu duruyorlar ama onun için yapılabilecek hiç bir şey yok, olan oldu bir kere...Şöyle bir çene hizama indiklerinde zaten arada kaynayacakları için çok da dert etmedim diyebilirim.

Görüntü itibari ile şu an yanık olan saçım ortalama %30 tamir olmuş durumda. Diyeceksiniz ki %30 az değil mi? Diğer tüm brezilya fönlerini, tüm keratin tedavilerini ve bakım maskelerini kullanmış olmama rağmen saçımı hiç bir şekilde tedavi edememiştim buna göre %30 çok çok iyi bir oran ve ikinci uygulama için kesinlikle umut vaad ediyor.

Bunun dışında saçların yıpranmamış kısımları muazzam derecede parlak, yumuşak ve kesinlikle nemlenmiş durumda. Bu açıdan bakarsak Keratin Komplex kesinlikle vaadlerini yerine getirmiş oldu benim için. Verdiğim her kuruşa helal olsun.

Şu annemin liquid keratin kürleri bir bitsin kendi saçıma da sıvı keratini bu defa doğru biçimde uygulayacağım, bakalım ondan da bir miktar düzelme sağlarsam değmeyin keyfime. Normalde 10 gün sonra falan yeniden Keratin Complex uygulaması için gitmeyi düşünüyordum ama araya liquid keratini de sokabilirim henüz karar vermedim

Yarın fotoğraflı olarak hem uygulama şeklini hem içeriğini hem öncesi ve sonrasını paylaşacağım, bu akşam pek vaktim yok.

Yarın liquid keratinin 2. seans sonu fotoğraflarını da ekleyeceğim kızlar, annemde de çok aşama kaydettik.

Benden haberler bunlar.

Harika haber valla kuzum ohhh cok sevindim yalnizbi konu da haksizlik etmissin sacinin saglam olan yerlerinde,asiri parlaklik puruzsuzluk sacinin yanik olan yerinde uzama lastiklenme yok fistik gibi olmus,sacin ve sen hala daha % 30 diyorsun kuzum o kadar bakima lastiklenme devam ediyordu urun tek seferde onardi demeki harika otesi bu urun

Açıkçası pek inancım yoktu, zaten bıktım artık yazıp durmamdan anlamışsınızdır.Fazla bir şey de ummamıştım, hiç değilse diğer kısımlara bakım olur diyerek giriştim bu işe ama, beklentimin kat be kat üzerinde oldu sonucu. Keşke zamanında yaptırsaymışım diyeceğim ama böyle bir ürünün varlığından haberdar değildim ki

Hicte,canini,sikma en azindan soyle dusun yanik saci tedavi etmek icin bir,suru,sey denedin bunlarin sana,artisi,eksisi bi fikrin oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…