- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.001
Evettttt. Keratin Complex uygulaması yapmıştık saçıma hatırlarsanız. 72 saatlik bekleme süresinin dolmasından sonra saçlarımı yıkadım. Normalde alışık olduğumuz brezilya fönlerinde saç işlem sonrası yıkandığında akar gider bilirsiniz. İki defa şampuanladım saçımı ama baktım ki öyle yumuşacık bir hal yok ve haliyle eyvah dedim. Yinede saç kremi saç maskesi kullanmadan çıktım ki, esas halini görebileyim. Saçlarımı tararken zorlanacağımı düşünüyordum haliyle ama havluyla saçımın suyunu aldıktan sonra kolayca tarandı. Yalnız bir değişiklik olduğu belliydi saçta, benim o incecik kedi tüyü gibi tellere sahip saçlarım sanki kalınlaşmış gibiydi. Herneyse çok yıpranmış ve lastik gibi olan kısımları zaten ezberlediğim için bir parça ayırıp çekiştirdim ve kopma olmadı, uzayıp eski haline geldi ve dümdüz kaldı ben şok
Zaten saçımı şampuanladıktan sonra banyo giderinde çok az miktarda saç birikmiş olması buna işaretti ama neyse... Şöyle bir 5 dakika havluyla bekleyip saçlarımı kuruttum, kolayca kurudu zaten bu brezilya fönünün beklenen etkisi ama, normalde saçlarımı kuruturken o yanık kısımlar parmaklarımın arasına takılır pıtır pıtır kopardı, bu sefer çok daha az takıldı ve takılanlarda kopmadı ben ikinci şok
Saçımı tamamen kuruttuktan sonra normalde tiftik tiftik olması gereken yanık kısımlar gayet düz ve nizami duruyordu haliyle üzerine herhangi bir sprey falan kullanmadım. Tabii zamanında kopan saçlar maalesef ki kısalı uzunlu duruyorlar ama onun için yapılabilecek hiç bir şey yok, olan oldu bir kere...Şöyle bir çene hizama indiklerinde zaten arada kaynayacakları için çok da dert etmedim diyebilirim.
Görüntü itibari ile şu an yanık olan saçım ortalama %30 tamir olmuş durumda. Diyeceksiniz ki %30 az değil mi? Diğer tüm brezilya fönlerini, tüm keratin tedavilerini ve bakım maskelerini kullanmış olmama rağmen saçımı hiç bir şekilde tedavi edememiştim buna göre %30 çok çok iyi bir oran ve ikinci uygulama için kesinlikle umut vaad ediyor.
Bunun dışında saçların yıpranmamış kısımları muazzam derecede parlak, yumuşak ve kesinlikle nemlenmiş durumda. Bu açıdan bakarsak Keratin Komplex kesinlikle vaadlerini yerine getirmiş oldu benim için. Verdiğim her kuruşa helal olsun.
Şu annemin liquid keratin kürleri bir bitsin kendi saçıma da sıvı keratini bu defa doğru biçimde uygulayacağım, bakalım ondan da bir miktar düzelme sağlarsam değmeyin keyfime. Normalde 10 gün sonra falan yeniden Keratin Complex uygulaması için gitmeyi düşünüyordum ama araya liquid keratini de sokabilirim henüz karar vermedim
Yarın fotoğraflı olarak hem uygulama şeklini hem içeriğini hem öncesi ve sonrasını paylaşacağım, bu akşam pek vaktim yok.
Yarın liquid keratinin 2. seans sonu fotoğraflarını da ekleyeceğim kızlar, annemde de çok aşama kaydettik.
Benden haberler bunlar.
Kizlar 1000 ml 99 tl ay yetisin ya bak haber verdim ha benden gunah gitti :))
Sac kremim yok ya orofluidonun arganli kremi var alsammi
sanirim native base gibi. bende native in etkisi de böyle. bunuda denemeyi isterim fakat pek yaygin bi ürün degil. bulamadim ben uygulayan kuaförler net de..
Bak hele ya 70 80 tl idi ne demeli simdi bunlara. Öylede kar ediyorlardi şimdide. Vay canına yandığımın dünyasi
Of almam lazim bitmek üzere elimdeki. Kartimin hesap kesimi 14 ü anca 15 ine alabilirim bende herhalde offffKizlar 1000 ml 99 tl ay yetisin ya bak haber verdim ha benden gunah gitti :))
Dostum maxiyle kıyaslarsan durum ne peki. Elimizdekiler bitiyor biliyorsun dene der misin. 10 gun sonra niye tekrarlayacaksin ara kısa degil mi kiliç bişe olmasin saça. Ya ben yogunlugumdan görmeyip biseler mi kacirdim bu da b. Fönü degil mi :)Evettttt. Keratin Complex uygulaması yapmıştık saçıma hatırlarsanız. 72 saatlik bekleme süresinin dolmasından sonra saçlarımı yıkadım. Normalde alışık olduğumuz brezilya fönlerinde saç işlem sonrası yıkandığında akar gider bilirsiniz. İki defa şampuanladım saçımı ama baktım ki öyle yumuşacık bir hal yok ve haliyle eyvah dedim. Yinede saç kremi saç maskesi kullanmadan çıktım ki, esas halini görebileyim. Saçlarımı tararken zorlanacağımı düşünüyordum haliyle ama havluyla saçımın suyunu aldıktan sonra kolayca tarandı. Yalnız bir değişiklik olduğu belliydi saçta, benim o incecik kedi tüyü gibi tellere sahip saçlarım sanki kalınlaşmış gibiydi. Herneyse çok yıpranmış ve lastik gibi olan kısımları zaten ezberlediğim için bir parça ayırıp çekiştirdim ve kopma olmadı, uzayıp eski haline geldi ve dümdüz kaldı ben şok
Zaten saçımı şampuanladıktan sonra banyo giderinde çok az miktarda saç birikmiş olması buna işaretti ama neyse... Şöyle bir 5 dakika havluyla bekleyip saçlarımı kuruttum, kolayca kurudu zaten bu brezilya fönünün beklenen etkisi ama, normalde saçlarımı kuruturken o yanık kısımlar parmaklarımın arasına takılır pıtır pıtır kopardı, bu sefer çok daha az takıldı ve takılanlarda kopmadı ben ikinci şok
Saçımı tamamen kuruttuktan sonra normalde tiftik tiftik olması gereken yanık kısımlar gayet düz ve nizami duruyordu haliyle üzerine herhangi bir sprey falan kullanmadım. Tabii zamanında kopan saçlar maalesef ki kısalı uzunlu duruyorlar ama onun için yapılabilecek hiç bir şey yok, olan oldu bir kere...Şöyle bir çene hizama indiklerinde zaten arada kaynayacakları için çok da dert etmedim diyebilirim.
Görüntü itibari ile şu an yanık olan saçım ortalama %30 tamir olmuş durumda. Diyeceksiniz ki %30 az değil mi? Diğer tüm brezilya fönlerini, tüm keratin tedavilerini ve bakım maskelerini kullanmış olmama rağmen saçımı hiç bir şekilde tedavi edememiştim buna göre %30 çok çok iyi bir oran ve ikinci uygulama için kesinlikle umut vaad ediyor.
Bunun dışında saçların yıpranmamış kısımları muazzam derecede parlak, yumuşak ve kesinlikle nemlenmiş durumda. Bu açıdan bakarsak Keratin Komplex kesinlikle vaadlerini yerine getirmiş oldu benim için. Verdiğim her kuruşa helal olsun.
Şu annemin liquid keratin kürleri bir bitsin kendi saçıma da sıvı keratini bu defa doğru biçimde uygulayacağım, bakalım ondan da bir miktar düzelme sağlarsam değmeyin keyfime. Normalde 10 gün sonra falan yeniden Keratin Complex uygulaması için gitmeyi düşünüyordum ama araya liquid keratini de sokabilirim henüz karar vermedim
Yarın fotoğraflı olarak hem uygulama şeklini hem içeriğini hem öncesi ve sonrasını paylaşacağım, bu akşam pek vaktim yok.
Yarın liquid keratinin 2. seans sonu fotoğraflarını da ekleyeceğim kızlar, annemde de çok aşama kaydettik.
Benden haberler bunlar.
Sagol canim ya, yazini tesadufen gorup buyugunden siparis verdim simdi.Kizlar 1000 ml 99 tl ay yetisin ya bak haber verdim ha benden gunah gitti :))
Ay bak kiz seni etiketledim ben anam yapmamismiyim acele ettimya ondandie neyseki yetiştinSagol canim ya, yazini tesadufen gorup buyugunden siparis verdim simdi.Bu sampuan sacimi biraz kabartiyor ama 2.en begendigim sampuan, bu fiyati kaciramazdim:)
Nasil bir kâr dunyasiysa 250 ye sattiklari üründen 100 lirada bile kar ediyorlarBak hele ya 70 80 tl idi ne demeli simdi bunlara. Öylede kar ediyorlardi şimdide. Vay canına yandığımın dünyasi
Of almam lazim bitmek üzere elimdeki. Kartimin hesap kesimi 14 ü anca 15 ine alabilirim bende herhalde offff
Saolasin sevda kız :)))KilicBaligi dostum haber vermesen kimbilir nezaman girip görecem.
Dun gece telden mesaj atacaktim belki uyuyordur dedim neyseki gordunuzde :)) kalir belki ya bilemedimkiAman tanrım, ayın 18ine kadar kalır mı acaba
Şaka gibi çok üzgünüm çok
Daha önce kullandın mı? Yorumlara bak iyiyse al derim.
Native Base'i denemedim biliyorsun ama benzer özellikte olabilir kuzum. Ben de sadece Yıldırım Özdemir 4. Levent'te buldum zaten
haksızlık ama bu biz 200den aldıkNasil bir kâr dunyasiysa 250 ye sattiklari üründen 100 lirada bile kar ediyorlar
Aynen :) zorla ddiyorlarki gel al gerci,ben almicamda davines oilden,memnunum sanirim aşk yasayacagiz bu,şampuanla ben orofluidonun arganli bakim kremi var en azindan yogunN bakim degil her sac tipi icin uygunmus onu,almayi dusunuyorum 200den 60a düşmüşhaksızlık ama bu biz 200den aldık
kavun kokusu gördü mü acep denettireceksiniz bana bu şampuanı diyodu fırsat bu fırsat
Bak hele ya 70 80 tl idi ne demeli simdi bunlara. Öylede kar ediyorlardi şimdide. Vay canına yandığımın dünyasi
Of almam lazim bitmek üzere elimdeki. Kartimin hesap kesimi 14 ü anca 15 ine alabilirim bende herhalde offff
Saolasin sevda kız :)))KilicBaligi dostum haber vermesen kimbilir nezaman girip görecem.
Dostum maxiyle kıyaslarsan durum ne peki. Elimizdekiler bitiyor biliyorsun dene der misin. 10 gun sonra niye tekrarlayacaksin ara kısa degil mi kiliç bişe olmasin saça. Ya ben yogunlugumdan görmeyip biseler mi kacirdim bu da b. Fönü degil mi :)
Sagol canim ya, yazini tesadufen gorup buyugunden siparis verdim simdi.Bu sampuan sacimi biraz kabartiyor ama 2.en begendigim sampuan, bu fiyati kaciramazdim:)
Ay bak kiz seni etiketledim ben anam yapmamismiyim acele ettimya ondandie neyseki yetiştin
Nasil bir kâr dunyasiysa 250 ye sattiklari üründen 100 lirada bile kar ediyorlar
Dun gece telden mesaj atacaktim belki uyuyordur dedim neyseki gordunuzde :)) kalir belki ya bilemedimki
Yorumlara bakiniyom bende 200den 60a dusmus ya valla bazen sinir olmamak elde degil
Strawberry de bile 473 ml 1712 lira, Türkiye'de bulsak kaça buluruz dersin bir 2700 vardır herhaldeBende birsey alıp kendim yapacağım yine. Keratin Complex e internetten baktım. E bay de var bi. Tr de bulamadım. Bulabilir miyiz kızlar sizce keratin Compex ı, maxi nin kokusu beni çok korkutuyor.
Koku olmayan ve bakim yapıp duzelten bir urun varsa yeminle hergun yaparim :)))
Koku demek formaldehit demek formaldehitte fönun kalıcılıgı demek sanki.
Bilemedim ben onu
haksızlık ama bu biz 200den aldık
kavun kokusu gördü mü acep denettireceksiniz bana bu şampuanı diyodu fırsat bu fırsat
Aynen :) zorla ddiyorlarki gel al gerci,ben almicamda davines oilden,memnunum sanirim aşk yasayacagiz bu,şampuanla ben orofluidonun arganli bakim kremi var en azindan yogunN bakim degil her sac tipi icin uygunmus onu,almayi dusunuyorum 200den 60a düşmüş
Aldim hattainsallah memnun kalirim yorumlari eklerim
Kizlar merhaba
Dun gece son 50 sayfayi okudum cok aciklayici bilgiler vermissiniz..
Bende keratin bakimi yaptirmayi dusunuyorum davines marka yapilck 150 tl dedi kuaför sizce yaptrsammi saclarim kivircik cok kuru artik ne yapacağımı bilmiyorum.
KilicBaligi bakima basliyomussunz bende dax var hcevizi yagi var
Saclarim boyali ama atlsrdr boyamiyorum uclarinin kiriklarini birturlu yok edemiyorum.
Pureology sampuan hakkinda iyi seyler soylemissinz fiyatida dusmus 250 ml gerci ne kdr sure yetio
Brezilya fönü saçı yıpratmaz ki, kaç derece ile uygulama yaptın?Merhaba arkadaslar bende maxi bio keratiin deneyimimin sonuçlarını paylaşmak istedim.
Oncelikle hatırlatim daha once natura keratin ,alfaparf gibi markalarıda denedigim halde sacımı yıpratmaktan baska bi işe yaramadı bu forumu okuduktan sonra bide maxi deneyim dedim malesef sacım dahada yıprandı
Halbuki sacımda acıci bile yok neden bu kadar yiprandi anlamıyorum ... banyo yaparken sac diplerime sampuan degmesi bile cok zamn alıyo sertlikten...
Neyse sonuc olarak benim gibi kalin telli sert ve yıpranmis sacları olnlara bu keratinide tavsiye etmiyorum.