Aynı fikirdeyim, düzgün örüldüğü takdirde saça hiç bir zararı olmaz.
Aynen öyle.
Kuzum sen zaten uzatma olayına çok girmeyeceğin için sadece dax+hindistancevizi yağını yapsan yeter. Haftada bir iki, ne kadar yapabilirsen.
Pureology Şampuan+Maske kür olarak uygulandığında sonuç mükemmel
Yine essence'in kurutucu damlası da iyidir, onu da tavsiye ederim ayrıca.
Koparak dökülüyor çünkü, uçlar pıt pıt koptukça uçlar inceliyor. Çok iyi nemlendirmek gerek saçı aksi halde kopmaya devam edecek.
Haydi bakalım, Davines konusunda senin de yorumunu bekliyorum.Yeni konu açıp herkesi davet ederim yarın
Kaç defa kestirmek diyorsun, yanlış... Sence saçları her ay kesmek mi daha sağlıklı uzamasını sağlar yoksa uzatıp uzatıp bir anda 6 cm kesmek mi mesela? Bence diyelim her iki ayda bir kestirmek yerine bekleyip 6-8 ayda bir kestirin. Benim şu an uçlar tel tel oldu mesela, ısrarla Kasım ayını bekliyorum kesmek için. Bir anda hop 10 cm keseceğim ve mis gibi olacaklar, uzun süre de rahat edeceğim.
Çözülür çözülür.
Annen doğru bir uygulama yapıyor, işin içine yağ girdiği için gözenekler pigmente doymuyor...
Evet, zaten cevabı verilmiş. Gratislerde Himalaya şampuan var 9.90 bir şey, onun proteinli olanı ve kepek için olanı da başarılı.Elindeki şampuanları heba etmek istemiyorsan bir tane edin derim.
Kan tahlilini her zaman söylüyorum zaten. Demir, folik asit, b12 bunlar sık görülen eksiklikler, bazı durumlarda ise A vitamini fazlalığı saç yapısının bozulmasına ve dökülmeye sebep oluyor mesela fakat... Biotin ve b5 i es geçin, bunların eksikliğinin görünmesi için insulinle alakalı bir sorununuz olması ve karbonhidrattan yana zayıf beslenmeniz gerek. Oysaki günde 1 dilim beyaz ekmek, ekmek yemiyorsanız 1 kaşık pirinç pilavı onu da yemediyseniz yumurta biotin ihtiyacını karşılama yeter de artar bile. Keratin eksikliğinden neyi kastettiğini anlamadım ama...
Sizi bilmem ben daha yeni tahlil yaptırdım, turp gibiyim, ne kolesterol ne vitamin eksikliği vs yok... Teşekkürler Bemiks C
Sülfatsız şampuanlar öyle aşırı köpürmüyor ya, köpürmeyen şey temizlemez algısı oluşuyor kafada...
Boyadan önce hindistan cevizi yağı sür boyayı yıkamadan üzerine yap bir bakalım. Veya dipleri boyadıktan sonra kalan boyayı sulandırıp cila şeklinde saç boylarına sür.
Acısız güzellik olmaz mottosundan yola çıkarak sıkıyoruz dişimizi ne yapalım
Hoşgeldin aramıza, seni de ekliyorum listeye... Yarın yeni başlık açacağım, oradan devam edeceğiz zaten bakım olayına.