Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kuzucan bunlar krem maskem varda kremim yok

birde hazır Sevda krem demişken acaba pureologynin kremini alsam mı ki? Aslında saçlarım kreme alışınca çok dökülüyor gibi hissediyorum hoşş zaten bu ara da acaip dökülüyorda
Bu ara kimi duysam saclari,dökülüyor mevsimselmi acaba canim sampuandan memnun kaldiysan istersen al yinede,sen bilirsin

Kuzucan bunlar krem maskem varda kremim yok

Sevdam bunlara maske gözü ile bakma, krem gözü ile bak zaten kullandığın pro maskelerden sonra ister istemez öyle bakacaksın.Güven bana

birde hazır Sevda krem demişken acaba pureologynin kremini alsam mı ki? Aslında saçlarım kreme alışınca çok dökülüyor gibi hissediyorum hoşş zaten bu ara da acaip dökülüyorda

Krem kafa derisine sürülmez, kulak hizasından sonra sürülür, eğer kafa derine temas edecek şekilde sürüyorsan her şey döker. Pureology'nin kremine gelirsek ben kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum ama şampuan ve maskesine bakarsak başarılı olacağı kesin. Siz ne dersiniz kızlar sevdabuzer OKYANUSYAA

Bu ara kimi duysam saclari,dökülüyor mevsimselmi acaba canim sampuandan memnun kaldiysan istersen al yinede,sen bilirsin
ya bende mevsime bağlamak istiyorum ama normalin üstünde bu dökülme ve ilk defa bu kadar kötü. Saçlarım kalmayacak mı diye korkuyorum bazen ama bi tane zigavus diye bir şampuan kullandım ondan mı acaba diyorum

Bencede sampuani bu kadar harikaysa kremde oyledir

ya bende mevsime bağlamak istiyorum ama normalin üstünde bu dökülme ve ilk defa bu kadar kötü. Saçlarım kalmayacak mı diye korkuyorum bazen ama bi tane zigavus diye bir şampuan kullandım ondan mı acaba diyorum
Keske bi tahlil yaptirsan canim dokulme,dedigin gibi coksa

Purenin bir sampuanini kullandim bende. Bana gore sampuan degil o hep söyluyorum başka bise o :))) maskesine de hep niyetlendim alayim diye kısmet olmadi kılıc seviyorsun sen al demistin surekli.
Kremini cimcime almak istiyorsan bir dene busefer sen bize referans ol olmamı :))

Benim yarindan sonra ciddi sekilde saca yönelmem gerek elimde maxiden baska bise kalmadi. Acayip yiprandi misir puskulu halt etmis. Cok kirildi kestirmek herek kilic. Kirigi onaramayiz degil mi

bu ara bi saça yöneldik yüklendik iyi olur inşallah :)
Tamamdır kremini alayım madem yorum yaparım geldikten sonra :)

Yani dökülmeye sebep olan şampuana rastladık daha önce ama sebep şampuandır demek için bıraktığında normale dönmesi gerek. Günahını almakta peşin hükümlü olmayalım Zigavusun

Bencede sampuani bu kadar harikaysa kremde oyledir

Ben de öyle tahmin diyorum ki maskesi bile orta kıvamda olmasına rağmen harikalar yaratıyordu.

Keske bi tahlil yaptirsan canim dokulme,dedigin gibi coksa

Aynı fikirdeyim.

E hadi onu da ben alıp deneyeyim :) yani şampuan böyleyken kremide muhtemelen memnun bırakacaktır.

Daha önce deneyen olmadı forumda, tahminen iyi olacaktır ama yabancı kaynaklara bir bakalım önce derim...

ya aslında gidip bir tahlil gerçekten yaptırmam lazım ama ihmal ediyorum hep

Hayatım 6 ayda bir 2 tüp kan vermek iyidir Korkmayın, işenmeyin

Yooo onarırız, sen kestirmeye taktın ama gerek kalmayacak güven bana

Noldu yahu kendi yazimi mi kopyaladım duzelteyim derken.
Yoldayim da ondan herhal

Olur öyle şeyler... Ne zaman dönüyorsun?

bu ara bi saça yöneldik yüklendik iyi olur inşallah :)
Tamamdır kremini alayım madem yorum yaparım geldikten sonra :)

Acele etmeseydin kız

Çünkü şey yüzüne günahını aldım ben zigavusun :)) önce kötü olan saçları döküp yeni çıkarma gibi bir vaadi vardı ablamın gazına gelip almış bulundum da ondan ötürü o mu döktü diye :) normale dönmesi zaman almış olabilir :) çok şanlısın OKYANUSYAA ne güzel saçlarını kestirmeden toparlamayı vaad ediyor kılıç bi süre ertele sen kestirmeyi keza ben uzasın diye yapmayacağım birşey yok şuan
Peki kılıç daha almadım bekliyorum madem :)

Yooo onarırız, sen kestirmeye taktın ama gerek kalmayacak güven bana
Kırığı onarm kısmına bende talibim :) benide aydınlatın lütfen benimde kırıklarım var kestirmek istemiyorum zaten kızıl saçada küt falan yakışmaz :) nasıl olacak bu iş

Ha bak dökülmeye meyilli saçları dökme vaadi varsa şampuan işe yarıyor demek ki, cidden günahını alma

Sen OKYANUSYAA 'nın saçlarım çok kötü oldu falan demesine bakma, saçları çok güzeldir onun, benim kesilmesine gönlüm razı değilken onun kestirmek istemesini anlamıyorum ve çok kızıyorum Halbuki çözümü var... Tabii boyundan sıkıldım diyorsa o ayrı...

Senin içinde uzatma yöntemi deneriz, o vakit... Yalnız bana biraz süre verin, bir kaç şeyi deniyorum biliyorsunuz ki biri zaten evde var olan ama işe yaramıyor diye kızıp bir yere kaldırdığım bir ürün. Yanılmışım Bir kaç şeyi de önceki sayfalarda yazmıştım fırsat bulup gidebilsem yorumlayacağım ama bu ara depresyonda mıyım neyim canı bir şey yapmak istemiyor.

doğrusu ablamda işe yaradığına şahit olmuştum ama o şampuan serum krem birarada kullandı ve şampuana süre verdi bende sanki saçım çokmuş gibi sadece dökme aşamasını kullanmış oldum yani bir ay kadar sonra bıraktım :) biraz sabırsız bir insanım.
Aaa gerçekten mi ben her kötü demesinde aynı benden bir tane daha diyorum genel olarakta sorunlarımız şikayetlerimiz aynı gibi olunca benim ekstra boya faktörüm var tabi.
Bu uzatma denemesine sevindim sizinle daha bir motive ilerliyorum. Hem şuan hiç depresyon havası değil ve bizim sana ihtiyacımız var ne kadar da bencilim :) peki senden haber bekliyorum o zaman :)
Bu aradaa birşey daha bi arkadaşım pureologynin kremini almış 250 ml. Satma ihtiyacı duymuş hemde 25 liraya alıp bi denenebilir sanki :) Yinede bi dur diyosan durayım ben

Kırığı onarm kısmına bende talibim :) benide aydınlatın lütfen benimde kırıklarım var kestirmek istemiyorum zaten kızıl saçada küt falan yakışmaz :) nasıl olacak bu iş
Sabır sabır, şöyle 15 gün süre verin bana canlar. Annemde bir şey deniyorum.

Birazdan fotoğraf ekleyip anlatacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…