- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.781
Kuzucan bunlar krem maskem varda kremim yokSevdam, senin artık yoğun onarıcı ürünlere ihtiyacın yok bence kavanozdaki daha uygun bir seçenek. Aslında elseve'in sarı kavanozda seramidli yıpranma karşıtı bir saç maskesi vardı eskiden şu an bulamıyorum ama saçları aşırı yumuşatan bir maskeydi.Belki 6 Mucizevi yağ maskesi de aynı biçimde yumuşatır.
birde hazır Sevda krem demişken acaba pureologynin kremini alsam mı ki? Aslında saçlarım kreme alışınca çok dökülüyor gibi hissediyorum hoşş zaten bu ara da acaip dökülüyordaKuzucan bunlar krem maskem varda kremim yok
Bu ara kimi duysam saclari,dökülüyor mevsimselmi acaba canim sampuandan memnun kaldiysan istersen al yinede,sen bilirsinbirde hazır Sevda krem demişken acaba pureologynin kremini alsam mı ki? Aslında saçlarım kreme alışınca çok dökülüyor gibi hissediyorum hoşş zaten bu ara da acaip dökülüyorda
Kuzucan bunlar krem maskem varda kremim yok
birde hazır Sevda krem demişken acaba pureologynin kremini alsam mı ki? Aslında saçlarım kreme alışınca çok dökülüyor gibi hissediyorum hoşş zaten bu ara da acaip dökülüyorda
ya bende mevsime bağlamak istiyorum ama normalin üstünde bu dökülme ve ilk defa bu kadar kötü. Saçlarım kalmayacak mı diye korkuyorum bazen ama bi tane zigavus diye bir şampuan kullandım ondan mı acaba diyorumBu ara kimi duysam saclari,dökülüyor mevsimselmi acaba canim sampuandan memnun kaldiysan istersen al yinede,sen bilirsin
Bencede sampuani bu kadar harikaysa kremde oyledirSevdam bunlara maske gözü ile bakma, krem gözü ile bak zaten kullandığın pro maskelerden sonra ister istemez öyle bakacaksın.Güven bana
Maskede cok uygulamiyom artik 20 _30 gunde bir dedigin gibi sorun yok sadece sacinin bir yerinde 3_4 cmlik bi yer kuru neyse ben orayi maskeyle hallederim
Krem kafa derisine sürülmez, kulak hizasından sonra sürülür, eğer kafa derine temas edecek şekilde sürüyorsan her şey döker. Pureology'nin kremine gelirsek ben kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum ama şampuan ve maskesine bakarsak başarılı olacağı kesin. Siz ne dersiniz kızlarsevdabuzer OKYANUSYAA
Keske bi tahlil yaptirsan canim dokulme,dedigin gibi coksaya bende mevsime bağlamak istiyorum ama normalin üstünde bu dökülme ve ilk defa bu kadar kötü. Saçlarım kalmayacak mı diye korkuyorum bazen ama bi tane zigavus diye bir şampuan kullandım ondan mı acaba diyorum
ya aslında gidip bir tahlil gerçekten yaptırmam lazım ama ihmal ediyorum hepKeske bi tahlil yaptirsan canim dokulme,dedigin gibi coksa
Purenin bir sampuanini kullandim bende. Bana gore sampuan degil o hep söyluyorum başka bise o :))) maskesine de hep niyetlendim alayim diye kısmet olmadi kılıc seviyorsun sen al demistin surekli.Sevdam bunlara maske gözü ile bakma, krem gözü ile bak zaten kullandığın pro maskelerden sonra ister istemez öyle bakacaksın.Güven bana
Krem kafa derisine sürülmez, kulak hizasından sonra sürülür, eğer kafa derine temas edecek şekilde sürüyorsan her şey döker. Pureology'nin kremine gelirsek ben kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum ama şampuan ve maskesine bakarsak başarılı olacağı kesin. Siz ne dersiniz kızlarsevdabuzer OKYANUSYAA
Purenin bir sampuanini kullandim bende. Bana gore sampuan degil o hep söyluyorum başka bise o :))) maskesine de hep niyetlendim alayim diye kısmet olmadi kılıc seviyorsun sen al demistin surekli.
Kremini cimcime almak istiyorsan bir dene busefer sen bize referans ol olmamı :))
Benim yarindan sonra ciddi sekilde saca yönelmem gerek elimde maxiden baska bise kalmadi. Acayip yiprandi misir puskulu halt etmis. Cok kirildi kestirmek gerek kilic. Kirigi onaramayiz degil mi, bir catalda 4-5 ayırık var
bu ara bi saça yöneldik yüklendik iyi olur inşallah :)Purenin bir sampuanini kullandim bende. Bana gore sampuan degil o hep söyluyorum başka bise o :))) maskesine de hep niyetlendim alayim diye kısmet olmadi kılıc seviyorsun sen al demistin surekli.
Kremini cimcime almak istiyorsan bir dene busefer sen bize referans ol olmamı :))
Benim yarindan sonra ciddi sekilde saca yönelmem gerek elimde maxiden baska bise kalmadi. Acayip yiprandi misir puskulu halt etmis. Cok kirildi kestirmek herek kilic. Kirigi onaramayiz degil mi
Yani dökülmeye sebep olan şampuana rastladık daha önce ama sebep şampuandır demek için bıraktığında normale dönmesi gerek. Günahını almakta peşin hükümlü olmayalım Zigavusunya bende mevsime bağlamak istiyorum ama normalin üstünde bu dökülme ve ilk defa bu kadar kötü. Saçlarım kalmayacak mı diye korkuyorum bazen ama bi tane zigavus diye bir şampuan kullandım ondan mı acaba diyorum
Bencede sampuani bu kadar harikaysa kremde oyledir
Keske bi tahlil yaptirsan canim dokulme,dedigin gibi coksa
E hadi onu da ben alıp deneyeyim :) yani şampuan böyleyken kremide muhtemelen memnun bırakacaktır.
ya aslında gidip bir tahlil gerçekten yaptırmam lazım ama ihmal ediyorum hep
Purenin bir sampuanini kullandim bende. Bana gore sampuan degil o hep söyluyorum başka bise o :))) maskesine de hep niyetlendim alayim diye kısmet olmadi kılıc seviyorsun sen al demistin surekli.
Benim yarindan sonra ciddi sekilde saca yönelmem gerek elimde maxiden baska bise kalmadi. Acayip yiprandi misir puskulu halt etmis. Cok kirildi kestirmek herek kilic. Kirigi onaramayiz degil mi
Noldu yahu kendi yazimi mi kopyaladım duzelteyim derken.
Yoldayim da ondan herhal
bu ara bi saça yöneldik yüklendik iyi olur inşallah :)
Tamamdır kremini alayım madem yorum yaparım geldikten sonra :)
Kırığı onarm kısmına bende talibim :) benide aydınlatın lütfen benimde kırıklarım var kestirmek istemiyorum zaten kızıl saçada küt falan yakışmaz :) nasıl olacak bu işYooo onarırız, sen kestirmeye taktın ama gerek kalmayacak güven bana
Çünkü şey yüzüne günahını aldım ben zigavusun :)) önce kötü olan saçları döküp yeni çıkarma gibi bir vaadi vardı ablamın gazına gelip almış bulundum da ondan ötürü o mu döktü diye :) normale dönmesi zaman almış olabilir :) çok şanlısınOKYANUSYAA ne güzel saçlarını kestirmeden toparlamayı vaad ediyor kılıç bi süre ertele sen kestirmeyi keza ben uzasın diye yapmayacağım birşey yok şuan
Peki kılıç daha almadım bekliyorum madem :)
doğrusu ablamda işe yaradığına şahit olmuştum ama o şampuan serum krem birarada kullandı ve şampuana süre verdi bende sanki saçım çokmuş gibi sadece dökme aşamasını kullanmış oldum yani bir ay kadar sonra bıraktım :) biraz sabırsız bir insanım.Ha bak dökülmeye meyilli saçları dökme vaadi varsa şampuan işe yarıyor demek ki, cidden günahını alma
SenOKYANUSYAA 'nın saçlarım çok kötü oldu falan demesine bakma, saçları çok güzeldir onun, benim kesilmesine gönlüm razı değilken onun kestirmek istemesini anlamıyorum ve çok kızıyorum Halbuki çözümü var... Tabii boyundan sıkıldım diyorsa o ayrı...
Senin içinde uzatma yöntemi deneriz, o vakit... Yalnız bana biraz süre verin, bir kaç şeyi deniyorum biliyorsunuz ki biri zaten evde var olan ama işe yaramıyor diye kızıp bir yere kaldırdığım bir ürün. YanılmışımBir kaç şeyi de önceki sayfalarda yazmıştım fırsat bulup gidebilsem yorumlayacağım ama bu ara depresyonda mıyım neyim canı bir şey yapmak istemiyor.
Sabır sabır, şöyle 15 gün süre verin bana canlar. Annemde bir şey deniyorum.Kırığı onarm kısmına bende talibim :) benide aydınlatın lütfen benimde kırıklarım var kestirmek istemiyorum zaten kızıl saçada küt falan yakışmaz :) nasıl olacak bu iş