Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kızlar kirpiklerimden yana sıkıntı yaşamaya başladım. Her makyaj temizliği sırasında, makyaj dediğim de bir rimel ha, pamukta 2-3 tane kirpiğim kalıyor. Önce rimel yüzünden zannetim, ama değiştirmeme rağmen devam ediyor durum. Önerisi olan var mı acaba? Rimel önerisini de açığım, makyaj temizleyicisine de, kirpiklerim için kullanabileceğim ürünlere de. Gözlerim keltoş kalacak ya :KK43:
Himalayanın şişe içerisindeki köpük temizleme jeli... Kirpiklerini pamukla silme.

Kerastase Resistance Therapiste Maske 3-4

Saçlarımı şampuanladıktan sonra nemini alıp sürdüm ve sıcak havlu ile sarıp 10 dakika bekletip duruladım. Etki olarak kullandığım diğer maskelerden şimdilik pek farkı yok zira saçlarım zaten yumuşaktır ve maske veya krem kullanmadığımda da tarama zorluğu çekmem. 1 aylık kullanım sonucu maskenin etki edip etmediği anlaşılır diye düşünüyorum, henüz ilk denemede bir şey beklemek haksızlık olur.

Himalayanın şişe içerisindeki köpük temizleme jeli... Kirpiklerini pamukla silme.

Kullananlardanim:)) hem köpugunu aldim hem jelini kilic, önerdigim zamanlar ikisini alinca indirim oluyordu alivermistim bende.
Jeli bitmek uzere köpukte var daha. Kurutmuyor aydinlatiyor sanki rahatlikla kullanabilir herkes

malesef öyleymiş buradaki yurtiçi kargo zaten illallah ettiren tipte bir kurumdu iyice de coştu Kii dün başka bi ürün daha istemiştim onu getirdiler adamlar zahmet edip 2.yi koymamıştır arabaya:)

Yurtiçi kargo anlatılmaz yaşanır... Benim çok önemli bir teslimatımı da bambaşka bir yere teslim edip kaybetmişlerdi. :bicak:

Kullananlardanim:)) hem köpugunu aldim hem jelini kilic, önerdigim zamanlar ikisini alinca indirim oluyordu alivermistim bende.
Jeli bitmek uzere köpukte var daha. Kurutmuyor aydinlatiyor sanki rahatlikla kullanabilir herkes

İçerik nispeten diğerlerine göre çok çok temiz, bu yüzden ben severek kullanıyorum uzun zamandır. Senin de memnun kalmana sevindim.Rimelimi falan da kolayca çıkartıyor köpük olan :KK200:

Kopuklemi temizliyorsunuz kizlar makyaji.bende garnierin makyaj suyunu kullaniyorum aciyor bazen gözüm

Kargom gelmiş yasak değilse paylaşayım hayal kırıklığımı gittigidiyordan istemiştim bana bi ürün geldi n11 kutusunda kırmızı olan bi maske değişim talep edeceğim o kadar bekledim bunun için miydi :KK70:

Kopuklemi temizliyorsunuz kizlar makyaji.bende garnierin makyaj suyunu kullaniyorum aciyor bazen gözüm

Köpük daha güvenilir ve zararsız bir yöntem, temizleme solüsyonları ve pamuk birleşimi hem göz kapağına hem kirpiklere zarar veriyor kuzum. Ama hangi köpük olduğu da önemli, ben bir bu Himalaya'da rahat ettim diğerleri gözümü kurutuyor çünkü.

Kargom gelmiş yasak değilse paylaşayım hayal kırıklığımı gittigidiyordan istemiştim bana bi ürün geldi n11 kutusunda kırmızı olan bi maske değişim talep edeceğim o kadar bekledim bunun için miydi :KK70:
Burada yasak yok kuzum paylaş tabii ki...

Yanlış ürün mü geldi yani?

Matrixin kırmızı bi maskesini göndermişler :) ama n11 kutusunda göndermelerine şaşmadım değil :KK70:

Matrixin kırmızı bi maskesini göndermişler :) ama n11 kutusunda göndermelerine şaşmadım değil :KK70:
Hem gg'de hem n11 de mağazaları var demek ki.

50585.jpg

Gönderdikleri maske bu mudur?

evet ama ambalaj sanki biraz daha yenilenmişti. Bu da onarıcı diyor ama gönderirsem senin tavsiye ettiğin derin onarıcı ile değişim yapacaklarını söylediler :)
İste buna gicik oluyorum dogru duzgun istediğim urunu gondersenize demi hepte,sanami denk geliyor ne :KK43:

evet ama ambalaj sanki biraz daha yenilenmişti. Bu da onarıcı diyor ama gönderirsem senin tavsiye ettiğin derin onarıcı ile değişim yapacaklarını söylediler :)

Saçmalamışlar, bunu istesen bunu alırdın zaten hay allahım ya :63:

İste buna gicik oluyorum dogru duzgun istediğim urunu gondersenize demi hepte,sanami denk geliyor ne :KK43:

İnsna iki kere kontrol eder.Ayıp

Kizlar banada bi,sac kremi tavsiye,ederseniz,sevinirim sacimin yapisi kuru kalin telli matrix veya davinesmi olsun bilemedim hani maske yaptiktan sonraki yumuşaklığı arıyorum kremde K8WO6g5gEiHo1QvCQvWBtSqlrssDAu.jpeg INSIGHT-Damaged-Hair-Restructu.jpg birde bu iki urun var n11de denk geldim icerikleri pek temiz ama iceriginden ote bana saclari yumusatan parlatan boyle yumos yumos his veren birsey lazim

Kizlar banada bi,sac kremi tavsiye,ederseniz,sevinirim sacimin yapisi kuru kalin telli matrix veya davinesmi olsun bilemedim hani maske yaptiktan sonraki yumuşaklığı arıyorum kremde Eki Görüntüle 1892209 Eki Görüntüle 1892210 birde bu iki urun var n11de denk geldim icerikleri pek temiz ama iceriginden ote bana saclari yumusatan parlatan boyle yumos yumos his veren birsey lazim

Sevdam, senin artık yoğun onarıcı ürünlere ihtiyacın yok bence kavanozdaki daha uygun bir seçenek. Aslında elseve'in sarı kavanozda seramidli yıpranma karşıtı bir saç maskesi vardı eskiden şu an bulamıyorum ama saçları aşırı yumuşatan bir maskeydi.Belki 6 Mucizevi yağ maskesi de aynı biçimde yumuşatır.

X