- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.761
Himalayanın şişe içerisindeki köpük temizleme jeli... Kirpiklerini pamukla silme.Kızlar kirpiklerimden yana sıkıntı yaşamaya başladım. Her makyaj temizliği sırasında, makyaj dediğim de bir rimel ha, pamukta 2-3 tane kirpiğim kalıyor. Önce rimel yüzünden zannetim, ama değiştirmeme rağmen devam ediyor durum. Önerisi olan var mı acaba? Rimel önerisini de açığım, makyaj temizleyicisine de, kirpiklerim için kullanabileceğim ürünlere de. Gözlerim keltoş kalacak ya
Arasta oyle,canım bugun,gıdıp,kendım,aldım,artık,atmışlar bıde,bır koseye 2 gundur teslımatta yazıyor 20000 nufuslu,yerde havayada teslımat,yaptılar zannımcaKargo yurtiçi kargo ile geliyorsa yarın da bekleme
Arasta oyle,canım bugun,gıdıp,kendım,aldım,artık,atmışlar bıde,bır koseye 2 gundur teslımatta yazıyor 20000 nufuslu,yerde havayada teslımat,yaptılar zannımca
malesef öyleymiş buradaki yurtiçi kargo zaten illallah ettiren tipte bir kurumdu iyice de coştu Kii dün başka bi ürün daha istemiştim onu getirdiler adamlar zahmet edip 2.yi koymamıştır arabaya:)Kargo yurtiçi kargo ile geliyorsa yarın da bekleme
Himalayanın şişe içerisindeki köpük temizleme jeli... Kirpiklerini pamukla silme.
malesef öyleymiş buradaki yurtiçi kargo zaten illallah ettiren tipte bir kurumdu iyice de coştu Kii dün başka bi ürün daha istemiştim onu getirdiler adamlar zahmet edip 2.yi koymamıştır arabaya:)
Kullananlardanim:)) hem köpugunu aldim hem jelini kilic, önerdigim zamanlar ikisini alinca indirim oluyordu alivermistim bende.
Jeli bitmek uzere köpukte var daha. Kurutmuyor aydinlatiyor sanki rahatlikla kullanabilir herkes
Kopuklemi temizliyorsunuz kizlar makyaji.bende garnierin makyaj suyunu kullaniyorum aciyor bazen gözüm
Burada yasak yok kuzum paylaş tabii ki...Kargom gelmiş yasak değilse paylaşayım hayal kırıklığımı gittigidiyordan istemiştim bana bi ürün geldi n11 kutusunda kırmızı olan bi maske değişim talep edeceğim o kadar bekledim bunun için miydi
Hem gg'de hem n11 de mağazaları var demek ki.Matrixin kırmızı bi maskesini göndermişler :) ama n11 kutusunda göndermelerine şaşmadım değil
evet ama ambalaj sanki biraz daha yenilenmişti. Bu da onarıcı diyor ama gönderirsem senin tavsiye ettiğin derin onarıcı ile değişim yapacaklarını söylediler :)Hem gg'de hem n11 de mağazaları var demek ki.
Gönderdikleri maske bu mudur?
İste buna gicik oluyorum dogru duzgun istediğim urunu gondersenize demi hepte,sanami denk geliyor neevet ama ambalaj sanki biraz daha yenilenmişti. Bu da onarıcı diyor ama gönderirsem senin tavsiye ettiğin derin onarıcı ile değişim yapacaklarını söylediler :)
evet ama ambalaj sanki biraz daha yenilenmişti. Bu da onarıcı diyor ama gönderirsem senin tavsiye ettiğin derin onarıcı ile değişim yapacaklarını söylediler :)
İste buna gicik oluyorum dogru duzgun istediğim urunu gondersenize demi hepte,sanami denk geliyor ne
Kizlar banada bi,sac kremi tavsiye,ederseniz,sevinirim sacimin yapisi kuru kalin telli matrix veya davinesmi olsun bilemedim hani maske yaptiktan sonraki yumuşaklığı arıyorum kremde Eki Görüntüle 1892209 Eki Görüntüle 1892210 birde bu iki urun var n11de denk geldim icerikleri pek temiz ama iceriginden ote bana saclari yumusatan parlatan boyle yumos yumos his veren birsey lazim
hayır birde ilgisiziler lütfedip cevap verdiler gönderin değişrelim gibi bir üslup insan bi mahcup olur bir kusura bakmayın der yani :)Saçmalamışlar, bunu istesen bunu alırdın zaten hay allahım ya
İnsna iki kere kontrol eder.Ayıp