- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.741
Ben memnunum agirda gelmiyor bana benimde tam aksine kalin telli kuru gur ben en iyisi boyle devam edim :)))Evet eşit miktar karıştırdım ama eğer dande sana ağır gelmiyorsa sen aynen devam et, benim zaten saçlarım ince telli yağlı, dande tek başına sonbahar-kış dönemi için bende hızlı yağlanma yapıyor.
Ben memnunum agirda gelmiyor bana benimde tam aksine kalin telli kuru gur ben en iyisi boyle devam edim :)))
O zaman bende onu deneyeyim bu sefer.. bugün sipariş etmeye çalışırım gelsin deneyelim bakalım :)Ben cok memnun kaldim artegodan canim bitince yine alacagim yani matrixin maskeleri cok guzel oluyor ama o maskeyi denemedim
Hic sorma 118den 42ye dustu ben atladim direk 2 tane aldim :))
42TLye mi aldın yaaa ben 176TLye alıyorumBen cok memnun kaldim artegodan canim bitince yine alacagim yani matrixin maskeleri cok guzel oluyor ama o maskeyi denemedim
Hic sorma 118den 42ye dustu ben atladim direk 2 tane aldim :))
Offff cok pahaliya aliyormussun canim tabiki ne demek indirim haberi geldiginde hemen etiketlerim seni su an benim aldigin yerde oil indirimsiz 117.90 tl42TLye mi aldın yaaa ben 176TLye alıyorumNiye haber vermedin? Aklında olursa indirim olduğunda beni alıntılar mısın canım
Nourishing ne kadar canım? Hangi siteden almıştın,güvenilir mi yani orjinaldir dimi?Offff cok pahaliya aliyormussun canim tabiki ne demek indirim haberi geldiginde hemen etiketlerim seni su an benim aldigin yerde oil indirimsiz 117.90 tl
Orjinal canim ben surekli aliyorum hicbir sikinti yasamadim bir bakayim fiyati yazayim sanaNourishing ne kadar canım? Hangi siteden almıştın,güvenilir mi yani orjinaldir dimi?
Ozel mesaj atayim dedimde olmadi n11den aliyorum canim ben genellikle indirim cok oluyor bazende kupon veriliyor arama siteye girdikten sonra arama yerine davines nourishing yaz cikiyor zaten benim aldigim dukkanda 109 tl en uygunuda 104 tlOrjinal canim ben surekli aliyorum hicbir sikinti yasamadim bir bakayim fiyati yazayim sana
Kızlar selam. 2 ay kadar önce Global keratın in fonunu uygulamıştım sacıma. diplerden itibaren 1 karis uzunlukta olan yerlerde kabarmalar başladı. Uclar duz. Tekrarlamak istiyorum fonu. Elimde biraz aynı üründen kaldı ama aklım maxi keratin de kaldı. Onu da deneyeyim diyorum. Var mı maxi keratinini paylaşmak isteyen? Önce size bir sorayım istedim.KilicBaligi sen en son bahsettiğin brezilya fonunu deneyebildin mi? MaXi ninde dumanı korkutuyor beni.
Natura geçmiş aralarda. Bizzat deneyimleyen biri olarak aman aman diyorum...
Bir bakayım...Aliexpress'te Purc Keratin diye bir marka var, kullanıcı yorumları da fena değil sanki.
Denenebilir mi acaba ??
%0 , %5 %8 ve %12 Formaldehid içeren seçenekleri var, ürün hem tedavi hem düzleştirmeyi vaad ediyor. Bence denenebilir ama 1000ml brezilya fönü 100 ml şampuan içeren seti ülke sınırlarına sokup gümrükten geçirmek nasıl olur bilemiyorum.Aliexpress'te Purc Keratin diye bir marka var, kullanıcı yorumları da fena değil sanki.
Denenebilir mi acaba ??
Davines diye bas bas bagirirken natura mi alacaktin:)))) hem kilic baska bir urun önermis dene bir bakalim.şimdi tavsiyeleri gözden geçirirken gördüm bu mesajımemnun değil miydin? Ya ben bu sefer düzleştirme etkisi olmayan bakım yapan bişey alayım ısıyla uğraşmayayım demiştim de :)
Sachane göndermis(((
Tatildeyim, normalde girmezdim siteye ama bu mesaji görunce kopyalayip yapiştirmak istedim kızlar bilginize...
"Yasal düzenleme ile kozmetik ürünlerinde taksit dönemi kapandı. Pazartesi'ye kadar taksit imkanlarımızdan faydalanabilirsiniz."
Davines diye bas bas bagirirken natura mi alacaktin:)))) hem kilic baska bir urun önermis dene bir bakalim.
Benim saclarim da an itibariyle saman misali. Tuzlu sudan korumadim havuzdan korumadim 4 yildir ilk kez amaaaan diyip özgurce yuzdum simdi üflesem kıriliyor.
Bitik anlayacagin, dönunce ben de birseyler yacacagim sacima cildime:))
davines kısmı nasıl gözümden kaçmış e ben bir utanıp geleyim o zaman nasıl okuduysam artıkDavines diye bas bas bagirirken natura mi alacaktin:)))) hem kilic baska bir urun önermis dene bir bakalim.
Benim saclarim da an itibariyle saman misali. Tuzlu sudan korumadim havuzdan korumadim 4 yildir ilk kez amaaaan diyip özgurce yuzdum simdi üflesem kıriliyor.
Bitik anlayacagin, dönunce ben de birseyler yacacagim sacima cildime:))
Kargo yurtiçi kargo ile geliyorsa yarın da beklemedavines kısmı nasıl gözümden kaçmış e ben bir utanıp geleyim o zaman nasıl okuduysam artıkmaskeyi sipariş ettim ya ama nasıl bir bahtsa hala gelmedi oysa çoktan gelmeliydi. Yarın gelir diye umuyorum artık :)