-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.701
Fönden önce sürülen ve kırık ypmayan ürün..Hımm güzelmiş,nedir bu?gelll gellll pureology ye gelll
ben de diğer kızların aksina alfaparfı hiç sevmedimmm.
ama 3 numaralı koruyucu kremi var ya hani fönden önce sürülen, o bir harika, günlük kullan istediğin kadar bas saçına ısıyı hala yumuşacık saçlar ve asla kırılmıyor. fakat az oluşuna inat pahalı bir ürün
bu arada kılıç şimdi geldi ahlıma :S sen bana artego ve birşey daha göndermiştinnnnn. ve onlar benim kutuyla dlabimda duruyor bir yıldan fazla oldu denemedim :S :S hay allahhhh napmalı beni :SKilicBaligi
Duymuştum o fonden once kullanilan urunu sizden ama ben cok isi aletleri kullanmıyorum anca ozel gunlerdegelll gellll pureology ye gelll
ben de diğer kızların aksina alfaparfı hiç sevmedimmm.
ama 3 numaralı koruyucu kremi var ya hani fönden önce sürülen, o bir harika, günlük kullan istediğin kadar bas saçına ısıyı hala yumuşacık saçlar ve asla kırılmıyor. fakat az oluşuna inat pahalı bir ürün
bu arada kılıç şimdi geldi ahlıma :S sen bana artego ve birşey daha göndermiştinnnnn. ve onlar benim kutuyla dlabimda duruyor bir yıldan fazla oldu denemedim :S :S hay allahhhh napmalı beni :SKilicBaligi
Bende genelleikle sachaneden alıyorumÜrünleri aldığım sitede ara ara kampanya oluyor,3 al 2 öde kampanyası filan vardı ama baktım Davines markasında şuan devam etmiyormuş. Ben de saç ve parfüm manyağı biri oldum son bir kaç yılda,evin bütçesini batırıyorum Allah sonumuzu hayır etsin
Fönden önce sürülen ve kırık ypmayan ürün..Hımm güzelmiş,nedir bu?Alsak özel günlerde fön-maşa zımbırtısından önce kullansak? Bu tarz başka ürünler var mı kız?
Native base den memnun kaldim. bukadar beklemiyordum dogrusu, reklamla sisirilmis bi ürün sanmistim fakat güzel. davines mesela sertlestiriyor sacimi fakat native base aksine yumusacik yapti ve baya yatistirdi kabarikligi ve biraz düzlükde yapti. ileride nasil olur bilemiyorum suan 1 kez yikadim.Native base nasıl oldu peki? Bu konuda yorumlarını alalım
Yani saç tipin nedir bilemiyorum ama yatıştırmak için brezilya fönünü orta derecede uygulatabilirsin 230 değilde 210 mesela. Kendin mi yapacaksın yoksa kuaföre mi yaptıracaksın bunu bilelim ona göre önerelim.
Matrixi cok seviyorum saclarimin yanik oldugu ilk zamanda kullanmıştım gercekten etkisi mukemmeldi en azindan sacim taranabilir hale geldi parlaklasti ve bakim yapiyorda sanki. yıpranmış saclara kesinlikle oneririm
Keratherapy nemlendirici olanini kullandim tek sevmedigim yani gözüm acik yıkayamıyordum yakiyordu ama saclari immm acayip nemlendiriyordu pamuk gibi oluyor saclar ve paril paril
Ben o zaman hem nourishing hemde oilin 250 ml olanini aliyim hangisinden memnun kalırsam onun büyük boyunu alirim
Bende sacta acayip merakliyim ya chi ve alfaparf urunlerinide merak ediyorum
Fönden önce sürülen ve kırık ypmayan ürün..Hımm güzelmiş,nedir bu?Alsak özel günlerde fön-maşa zımbırtısından önce kullansak? Bu tarz başka ürünler var mı kız?
Kızlar yine ben :) Yeni bir keratin alayım diyorum ısı uugulamak istemediğim için de listeme artego ve natura keratini aldım. Yalnız saçlarım için birkaç tavsiye alayım ona göre sipariş edeyim dedim mağlum kuruluğundan şikayetçiyim aslında birkaç sayfadır şampuan krem önerileriniz ve kullananların memnuniyetini okudum amanapacağım da bu saç uçlarım nemlenecek diplerden memnunum pureogolyden sonra ama uçlarım çalı süpürgesi :) kestirip kırık aldırıyorum ama uçlar kuru olduğu için hooop yine kırılmışlar :) kremdir maskedir yağdır?
yaa dax kullanıyorum aslında ama sanırım artık düzene bindirmem lazım kız kardeşimde tek seferde memnun kaldı amaa bennDax ile ilgili bir başlığa da yazmıştım. İlk kullanımda saçımı inanılmaz derecede nemlendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim. Çünkü saçlarım rezil haldeydi. Öylesine nemlendi ki ilk defa herhangi başka ürün kullanmadan saçımı açık bırakabildim bugün. Devamlı saçlarıma dokunasım geliyor daha ne olsun.
Saçlarımda ki kırıklar için bu akşam kuaföre gidecektim. Dün akşam dax ı kullanmıştım şimdi bakıyorum kırıklarım gözükmüyor. Ki hat safhadaydı.Abartısız 3-4 parmak kestirecektim mecburen. Şu an kuaföre gitmeyi erteledim.
kesinlikle kerastase therapiste maskesini öneriyorumm !!! ve güzel bi serum. nashi moraccon oil vs bicok kaliteli serum kullandim fakat benim en memnun kaldigim cok daha uygun fiyati ve bulunmasi kolay olan Gliss serum :)Kızlar yine ben :) Yeni bir keratin alayım diyorum ısı uugulamak istemediğim için de listeme artego ve natura keratini aldım. Yalnız saçlarım için birkaç tavsiye alayım ona göre sipariş edeyim dedim mağlum kuruluğundan şikayetçiyim aslında birkaç sayfadır şampuan krem önerileriniz ve kullananların memnuniyetini okudum amanapacağım da bu saç uçlarım nemlenecek diplerden memnunum pureogolyden sonra ama uçlarım çalı süpürgesi :) kestirip kırık aldırıyorum ama uçlar kuru olduğu için hooop yine kırılmışlar :) kremdir maskedir yağdır?
Tekrar dene bence. İlk kullanımda bende etkilenmemiştim. Hatta bir sene dolabın köşesinde kaldı öyle. Ama dün uygulayınca vazgeçilmezim oldu artık. Belkide etkisinin sebebi uzun süre saçımda tutmamdandır. Saat 13 te sürdüm bol miktarda ve saçımı aşam 20:30 gibi yıkadım.yaa dax kullanıyorum aslında ama sanırım artık düzene bindirmem lazım kız kardeşimde tek seferde memnun kaldı amaa benn
Aslındaa kerastase therapiste duymuştum ama şans vermek aklıma gelmedi ve ne kadar çok alternatif olursa o kadar kafam karışıyor. Biraz sıkıldığım için hemen etki eden bişeyler olsun diye umuyorum galiba :) teşekkür ederim bi araştırayım bakalım bu seriyikesinlikle kerastase therapiste maskesini öneriyorumm !!! ve güzel bi serum. nashi moraccon oil vs bicok kaliteli serum kullandim fakat benim en memnun kaldigim cok daha uygun fiyati ve bulunmasi kolay olan Gliss serum :)
bugün hindistancevizi yağı sürdüm çook da az dax ekledim hafta da bir denemeye çalışayım o zaman. Teşekkür ederim :)Tekrar dene bence. İlk kullanımda bende etkilenmemiştim. Hatta bir sene dolabın köşesinde kaldı öyle. Ama dün uygulayınca vazgeçilmezim oldu artık. Belkide etkisinin sebebi uzun süre saçımda tutmamdandır. Saat 13 te sürdüm bol miktarda ve saçımı aşam 20:30 gibi yıkadım.
Aslındaa kerastase therapiste duymuştum ama şans vermek aklıma gelmedi ve ne kadar çok alternatif olursa o kadar kafam karışıyor. Biraz sıkıldığım için hemen etki eden bişeyler olsun diye umuyorum galiba :) teşekkür ederim bi araştırayım bakalım bu seriyi
bu maskeden cok memnun kalacaksin hemen etkisini gösteriyor, ayni sorun bende de var cunki. cok ürün denedim hindistan cevizi yagindan tut bicok farkli maskelere kadar ama bu baska ve diger kerastase maskelerinden cok farkli. serinin diger ürünleini denemedim maskesi kafi bence.
bu maskeden cok memnun kalacaksin hemen etkisini gösteriyor, ayni sorun bende de var cunki. cok ürün denedim hindistan cevizi yagindan tut bicok farkli maskelere kadar ama bu baska ve diger kerastase maskelerinden cok farkli. serinin diger ürünleini denemedim maskesi kafi bence.Aslındaa kerastase therapiste duymuştum ama şans vermek aklıma gelmedi ve ne kadar çok alternatif olursa o kadar kafam karışıyor. Biraz sıkıldığım için hemen etki eden bişeyler olsun diye umuyorum galiba :) teşekkür ederim bi araştırayım bakalım bu seriyi
bugün hindistancevizi yağı sürdüm çook da az dax ekledim hafta da bir denemeye çalışayım o zaman. Teşekkür ederim :)
maskede henüz almamıştım pureologynin maskesini düşünüyordum ama bunu edineyim madem:) denemiş olurumbu maskeden cok memnun kalacaksin hemen etkisini gösteriyor, ayni sorun bende de var cunki. cok ürün denedim hindistan cevizi yagindan tut bicok farkli maskelere kadar ama bu baska ve diger kerastase maskelerinden cok farkli. serinin diger ürünleini denemedim maskesi kafi bence.
pureology sampuani cok basarili bende severek kullaniyorum. maskesini denemedim henüz..maskede henüz almamıştım pureologynin maskesini düşünüyordum ama bunu edineyim madem:) denemiş olurum