- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.721
Native base den memnun kaldim. bukadar beklemiyordum dogrusu, reklamla sisirilmis bi ürün sanmistim fakat güzel. davines mesela sertlestiriyor sacimi fakat native base aksine yumusacik yapti ve baya yatistirdi kabarikligi ve biraz düzlükde yapti. ileride nasil olur bilemiyorum suan 1 kez yikadim.
ama uygulamasini brezilya fönü gibi yapti. keratini sürdükten sonra ski fön cekip üzerine ince masa gecti ve 2 gün yikamamami söyledi.
brezilya fönü ile hic bilgim yok dedigim gibi cok zararli oldugnu dusundugum icin bu gune kadar yaptirmadim. kuaför önerdikten sonra netde biraz arastirdim fakat herkes baska söylüyor. kimi arari yok hatta toparladigni söylerkn kimi de ilk 2 ay cok guzel oldugnu ondan sonra kopmalar vs oldugnu yazmis ????
kendimde yapabilirim kuaförede yaptirabilirim bilmiyorum sence nasil yapayim? marka tavsiyesi verirsen sevinirim.
sac tipim orta kalinlikda asla ama asla yika cik yapamadim ömrümde bildigin süpürge gibi ve yipranik.
Özelden de yazdım mesajını görünce.
Bu ara epey araştırma yaptım, ortalıkta görünmediğime bakmayın. İki tane ürün saptadım,
Keratin Complex / Brezilya fönü ve bakım
Hair company double action çift faz / Bakım ve uysallık
Bu iki üründe gördüğüm kadarı ile başarılı. Bir kaç gün içerisinde Yıldırım Özdemir Kuaför'ün Levent şubesinde Keratin Complex 'i deneyeceğiz saçımda. Bir hafta sonra ise Hair Company 'nin bakımını deneyeceğiz. Seninle saç sorunumuz benzer olduğu için sanırım bende işe yarayan bakım özelliği sende de aynı ölçüde çalışacaktır. Birazcık daha bekleyebilirsen çıkacak sonuca bakalım derim. Zaten öncesi sonrası deneyimlerimi burada da paylaşacağım.