Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Native base den memnun kaldim. bukadar beklemiyordum dogrusu, reklamla sisirilmis bi ürün sanmistim fakat güzel. davines mesela sertlestiriyor sacimi fakat native base aksine yumusacik yapti ve baya yatistirdi kabarikligi ve biraz düzlükde yapti. ileride nasil olur bilemiyorum suan 1 kez yikadim.
ama uygulamasini brezilya fönü gibi yapti. keratini sürdükten sonra ski fön cekip üzerine ince masa gecti ve 2 gün yikamamami söyledi.

brezilya fönü ile hic bilgim yok dedigim gibi cok zararli oldugnu dusundugum icin bu gune kadar yaptirmadim. kuaför önerdikten sonra netde biraz arastirdim fakat herkes baska söylüyor. kimi arari yok hatta toparladigni söylerkn kimi de ilk 2 ay cok guzel oldugnu ondan sonra kopmalar vs oldugnu yazmis ????

kendimde yapabilirim kuaförede yaptirabilirim bilmiyorum sence nasil yapayim? marka tavsiyesi verirsen sevinirim.
sac tipim orta kalinlikda asla ama asla yika cik yapamadim ömrümde :KK12: bildigin süpürge gibi ve yipranik.

Özelden de yazdım mesajını görünce.

Bu ara epey araştırma yaptım, ortalıkta görünmediğime bakmayın. İki tane ürün saptadım,

Keratin Complex / Brezilya fönü ve bakım
Hair company double action çift faz / Bakım ve uysallık

Bu iki üründe gördüğüm kadarı ile başarılı. Bir kaç gün içerisinde Yıldırım Özdemir Kuaför'ün Levent şubesinde Keratin Complex 'i deneyeceğiz saçımda. Bir hafta sonra ise Hair Company 'nin bakımını deneyeceğiz. Seninle saç sorunumuz benzer olduğu için sanırım bende işe yarayan bakım özelliği sende de aynı ölçüde çalışacaktır. Birazcık daha bekleyebilirsen çıkacak sonuca bakalım derim. Zaten öncesi sonrası deneyimlerimi burada da paylaşacağım.

Özelden de yazdım mesajını görünce.

Bu ara epey araştırma yaptım, ortalıkta görünmediğime bakmayın. İki tane ürün saptadım,

Keratin Complex / Brezilya fönü ve bakım
Hair company double action çift faz / Bakım ve uysallık

Bu iki üründe gördüğüm kadarı ile başarılı. Bir kaç gün içerisinde Yıldırım Özdemir Kuaför'ün Levent şubesinde Keratin Complex 'i deneyeceğiz saçımda. Bir hafta sonra ise Hair Company 'nin bakımını deneyeceğiz. Seninle saç sorunumuz benzer olduğu için sanırım bende işe yarayan bakım özelliği sende de aynı ölçüde çalışacaktır. Birazcık daha bekleyebilirsen çıkacak sonuca bakalım derim. Zaten öncesi sonrası deneyimlerimi burada da paylaşacağım.

Mesajini okuduktan sonra googledim keratin complex i fakat öyle bi ürün bulamadim, keratin iceren bisürü farkli ürün cikti.

Öyleyse senin deneyiminden sonra yaptirayim bende. Ama sanirim o markayi bulmak zor olur, bende levente cok uzagim..

Suan zaten native base var sacimda ve bunu yaptiktan sonra brezilya fönüne karar verdim zaten. native base de ciddi düzlestirip yatistirdi sacimi brezilya fönünden sonra düsünemiyorum :KK71:

Şu konudaki arkadaş yüzünden ceza aldım ya helal olsun.

Gerçekten çok saçma bir durum olmuş ve çok üzüldüm Kavun :KK43: Neys ki yeniden aramızdasın.

Sagol canım ben once davınesı,alayım chı dende Eki Görüntüle 1889025 bu urunu denemek ıstıyorum ama dande nano keratın spreyı ne zaman aldattıysam :KK48: hıc memnun kalmadım bakalım,elımdekıler bırınce bu urunu alıcam yorumlarımı yazarım sızlere

Dande candır yahu, yaz kış kullanıyorum nefis bir şey. Yalnız ben bu ara başka biçimde kullanıyorum. Milk Shake'in Leave in Conditioner spreyi ile karıştırıyorum, ikisi mükemmel bir uyum gösteriyorlar. Eline geçerse bir ara böyle de dene...

Kızlar yine ben :) Yeni bir keratin alayım diyorum ısı uugulamak istemediğim için de listeme artego ve natura keratini aldım. Yalnız saçlarım için birkaç tavsiye alayım ona göre sipariş edeyim dedim mağlum kuruluğundan şikayetçiyim aslında birkaç sayfadır şampuan krem önerileriniz ve kullananların memnuniyetini okudum ama :KK70: napacağım da bu saç uçlarım nemlenecek diplerden memnunum pureogolyden sonra ama uçlarım çalı süpürgesi :) kestirip kırık aldırıyorum ama uçlar kuru olduğu için hooop yine kırılmışlar :) kremdir maskedir yağdır?

Matrix Total Results Pro Solutionist Total Treat Derin Onarıcı Maske 500ml

Bu maskeyi ne yap ne et bul, her banyoda düzenli olarak kullan, saçında ki kuruluk ortadan kalktığında kullanmayı haftada bire düşür. Gerçekten ummadık biçimde başarılı ve kırılmaları, kuruluğu önleyen bir maske.

Dax ile ilgili bir başlığa da yazmıştım. İlk kullanımda saçımı inanılmaz derecede nemlendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim. Çünkü saçlarım rezil haldeydi. Öylesine nemlendi ki ilk defa herhangi başka ürün kullanmadan saçımı açık bırakabildim bugün. Devamlı saçlarıma dokunasım geliyor daha ne olsun.
Saçlarımda ki kırıklar için bu akşam kuaföre gidecektim. Dün akşam dax ı kullanmıştım şimdi bakıyorum kırıklarım gözükmüyor. Ki hat safhadaydı.Abartısız 3-4 parmak kestirecektim mecburen. Şu an kuaföre gitmeyi erteledim.

Dax bu konuda gerçekten başarılı.

pureology sampuani cok basarili bende severek kullaniyorum. maskesini denemedim henüz..

Maskesi katı kıvamlı bir maske değil, saç kreminden hallice. İlk kullandığımda pek bir şey ümit etmemiştim açıkçası ama kullandıkça başarılı bir maske olduğunu gördüm. Saçın genelinde göz alıcı bir parlaklık, yumuşaklık ve uysallık oluşturuyor. Eh tabii mikro tamir özelliği olması esas işlevi.

O zaman şampuanla birlikte maskesini mi denesem :d

Senin sorun kuruluksa ilk olarak bahsettiğim Matrix maskeyi dene canım.

Mesajini okuduktan sonra googledim keratin complex i fakat öyle bi ürün bulamadim, keratin iceren bisürü farkli ürün cikti.

Öyleyse senin deneyiminden sonra yaptirayim bende. Ama sanirim o markayi bulmak zor olur, bende levente cok uzagim..

Suan zaten native base var sacimda ve bunu yaptiktan sonra brezilya fönüne karar verdim zaten. native base de ciddi düzlestirip yatistirdi sacimi brezilya fönünden sonra düsünemiyorum :KK71:
Düzleştirme ve yatıştırma tamam ama tedavi? Benim de derdim bu, saçlarım düz malum :KK43:

KeratinComplex.jpg

d9ec19beca05a8fdff016ad82cae4992.jpg

Aramayı İngilizce dil seçeneği ile yaptır canım, Türkçe ben de pek bir şey bulamadım çünkü.

KilicBaligi KilicBaligi peki bu markayi sadece yildirim özdemir kuaför mü kullaniyor ? dedigim gibi bana uzak levent ama bitek onda varsa ve iyise giderim :)

sacim düzlesin ve yipratmayan bi ürün ariyorum.
maxi bio keratin demis birisi gecen sayfalarda. benim yipranik saclara önerirmisin ?

Buldum maskeyi aldım da 3 güne elimde olur inşallah, hindistan cevizi yağım bitmişti onu da sipariş ettim :) artık daha dikkatli hadi bakalım :KK70:

Gerçekten çok saçma bir durum olmuş ve çok üzüldüm Kavun :KK43: Neys ki yeniden aramızdasın.

Dande candır yahu, yaz kış kullanıyorum nefis bir şey. Yalnız ben bu ara başka biçimde kullanıyorum. Milk Shake'in Leave in Conditioner spreyi ile karıştırıyorum, ikisi mükemmel bir uyum gösteriyorlar. Eline geçerse bir ara böyle de dene...

Matrix Total Results Pro Solutionist Total Treat Derin Onarıcı Maske 500ml

Bu maskeyi ne yap ne et bul, her banyoda düzenli olarak kullan, saçında ki kuruluk ortadan kalktığında kullanmayı haftada bire düşür. Gerçekten ummadık biçimde başarılı ve kırılmaları, kuruluğu önleyen bir maske.

Dax bu konuda gerçekten başarılı.

Maskesi katı kıvamlı bir maske değil, saç kreminden hallice. İlk kullandığımda pek bir şey ümit etmemiştim açıkçası ama kullandıkça başarılı bir maske olduğunu gördüm. Saçın genelinde göz alıcı bir parlaklık, yumuşaklık ve uysallık oluşturuyor. Eh tabii mikro tamir özelliği olması esas işlevi.

Senin sorun kuruluksa ilk olarak bahsettiğim Matrix maskeyi dene canım.
Canım mılk shakenın spreyı sertlık yapmıyormu yapmazsa denerım canım,sagol

şimdi tavsiyeleri gözden geçirirken gördüm bu mesajı :KK70: memnun değil miydin? Ya ben bu sefer düzleştirme etkisi olmayan bakım yapan bişey alayım ısıyla uğraşmayayım demiştim de :)
Keratın yuklememı yoksa ıyı bır maskemı ıatıyon canım bende bc keratın kuru var maske cok memnunum keratın yuklemede zaten artevo kullanıyorum hatta yapcambu aralarda dırsat bulamıyom cok memnunum ondan

Kızlarrr davınes oıl sampuanı,aldım merakla beklıyorum ustelık sureklı alışveriş yaptıgım bı sıtede saatlık bı ındırım vardı 1000 ml 42 lıraya aldım ben aldıktan 1_2 saat sonrada urun 118e cıktı

Canım mılk shakenın spreyı sertlık yapmıyormu yapmazsa denerım canım,sagol

Yok yok sertlik yapan bir şey değil, tek başına sıradan bir banyo sonrası saçta oluşan dolaşıklıkları açan bir tarama spreyi ama dande ile birleşince harika oluyor. Biliyorsun dande çok yoğun nu şekilde seyreltince daha iyi oldu benim için.

Kızlarrr davınes oıl sampuanı,aldım merakla beklıyorum ustelık sureklı alışveriş yaptıgım bı sıtede saatlık bı ındırım vardı 1000 ml 42 lıraya aldım ben aldıktan 1_2 saat sonrada urun 118e cıktı

Kız Sevda insan o an haber verirdi :olamaz:

:KK48::KK48: Bir daha denk geldigimde topige yazarim canim n11 sitesinden aldim hazir indirim varken 2 sise aldim malum kardesim calacak bari hazir olsun :olamaz:

:KK61::KK61::KK61:

Yok yok sertlik yapan bir şey değil, tek başına sıradan bir banyo sonrası saçta oluşan dolaşıklıkları açan bir tarama spreyi ama dande ile birleşince harika oluyor. Biliyorsun dande çok yoğun nu şekilde seyreltince daha iyi oldu benim için.

Kız Sevda insan o an haber verirdi :olamaz:

:KK61::KK61::KK61:
Ayyyy dogru diyon ya düşünemedim :kızgın:aklima geldigindede indirim sona ermisti :KK43:
Surekli geliyor bana indirim haberi bir sonrakinde hemmen haber ederim canim
Esit miktarlardami karıştırdın canim bir sobraki ay bende denerim belkim :KK48:

Ayyyy dogru diyon ya düşünemedim :kızgın:aklima geldigindede indirim sona ermisti :KK43:
Surekli geliyor bana indirim haberi bir sonrakinde hemmen haber ederim canim
Esit miktarlardami karıştırdın canim bir sobraki ay bende denerim belkim :KK48:
Evet eşit miktar karıştırdım ama eğer dande sana ağır gelmiyorsa sen aynen devam et, benim zaten saçlarım ince telli yağlı, dande tek başına sonbahar-kış dönemi için bende hızlı yağlanma yapıyor.

Keratın yuklememı yoksa ıyı bır maskemı ıatıyon canım bende bc keratın kuru var maske cok memnunum keratın yuklemede zaten artevo kullanıyorum hatta yapcambu aralarda dırsat bulamıyom cok memnunum ondan
ben keratin yapıp arkasından düzenli kullanacağım bir maske istiyordum maske kılıçın tavsiyesi ile matrix aldım keratinde bakarken natura için pek iyi dememişler sankim artego baktım senin tavsiye ettiğin aklıma geldi Ama henüz sipariş etmedim.

ne kadar ballı olmuş o alışveriş öyle :KK70:

ben keratin yapıp arkasından düzenli kullanacağım bir maske istiyordum maske kılıçın tavsiyesi ile matrix aldım keratinde bakarken natura için pek iyi dememişler sankim artego baktım senin tavsiye ettiğin aklıma geldi Ama henüz sipariş etmedim.

ne kadar ballı olmuş o alışveriş öyle :KK70:
Ben cok memnun kaldim artegodan canim bitince yine alacagim yani matrixin maskeleri cok guzel oluyor ama o maskeyi denemedim
Hic sorma 118den 42ye dustu ben atladim direk 2 tane aldim :))

X