- 16 Mayıs 2008
- 464
- 2
- Konu Sahibi KilicBaligi
kilicbaligina cok cok tesekurler harika bir paylasim
saclarim kivircik ve kuru 3 ay once bu uygulamayi bi kuaforde gordum tabi hemen ustune atladim yaptirmak icin sordum 240 euro dedi evdeki hesap carsiya uymaz misali vazgectim baska kuaforlere sorayim dedim ama digerleri dhaada ucuk fiyat istedi 500 euro ya kadar cikti yani neyse sonuc malesef yaptiramamak 2haftadir bu konuyu takip ediyorum konuyu ilk buldugum gece butun sayfalari okudum cok guzel bi paylasim simdi hergun hemen ilk uyanir uyanmaz siteye girip bu sayfya okuyorum.internettn bakiyorum ama urun bulamiyorum dogrusu markaa bilmiyorum ee kimyasal bilgimde yok bazi keratine cok ucuz bazisi pahali anlam veremiyorum malesef simdilik bakmakla yetinmek zorundayim
COK TESEKURLER BOYLE BI KONU ACTIGIN VE TECRUBELERINI PAYLASTIGIN ICIN KILICBALIGI
valla özlem bende konu acildigindan beri takip ediyorum yurt disinda olmanin dez avantajini bende yasiyorum.bende burda sordum 400 euro fiyat verdiler.ebay dan biraz arastirdimcok cesid varhangisi bilemedim malesef bende simdilik bakmakla yetiniyorum.ahhhhhhh ahhhhhhhh gözunu sevdigim türkiye