Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Harika çok sevindim. Ben de 15 gün saçımı besiye çekmek niyetindeyim, sanırım dax kullanacağım bakalım bu sefer etkisi nasıl olacak

Hangi marka kullandın canım bir de saçının durumu nasıl benim çok kuru dolaşıyor ve kırılıyor mesala işe yarıyor mu?

Harika çok sevindim. Ben de 15 gün saçımı besiye çekmek niyetindeyim, sanırım dax kullanacağım bakalım bu sefer etkisi nasıl olacak

Dax ben
Dax bende çok işe yaradı zaten hızlı uzar saclarım , ama kesinlikle etkisi büyük. Ama arındırması mahvediyo

Düzenli Dax kullananlar zaten biliyor, Kılıç hayli hayli biliyordur ama yine de nasıl arındırılacağını yazıp, en sona da öneri şampuan ismi vereceğim.

Şimdi ben öyle avucumda eritip sürmüyorum. Benmari usulü eritip, diplerime boya yapar gibi sürüyorum ki tamamen diplerim kaplansın. Kalanı da saçıma yediriyorum. Oldukça yağlı bir hal alıyor saçlarım.

Evdeki şampuanım, ki Davines serilerinden biri, diplerimde yağ bırakıyor. Parmaklarımı diplerde gezdirdiğimde komple yağ oluyor.

Şu an evden uzaktayım, başka marka aldım. Adımlar yine aynı. Su değdirilmemiş saça şampuan iyice yedirilir. Sonra yavaş yavaş su yardımı ile köpürtülür. 2. şampuanlama işlemi normal seyrinde. İkiden fazla şampuanlamıyorum çünkü faydası gitsin istemiyorum.

İçindekiler kısmına baktığımda en zararsız gibi görünen Otacı markasıydı. 3-4 tane çeşidi var. Denemiş olurum diye aldım ve Dax'ı arındırma konusunda çok memnun kaldım. Otacı alıp bir deneyin. Yine olmazsa, olmuyorsa ya da Otacı almak istemezseniz Dax'ın kendi şampuanı da mevcut çeşitli sitelerde. Arındırıcı şampuan olarak geçiyor.

Yaptırmış boya tutmamış sanırım

İnşallah bozulmamıştır :/

Büyük ihtimalle %50 gitti...

Dax ben
Dax bende çok işe yaradı zaten hızlı uzar saclarım , ama kesinlikle etkisi büyük. Ama arındırması mahvediyo

Daha önce defalarca kür şekilnde uyguladım, bende dax, bazı yağ bakımları ve hardal kürü saç uzatma sağlamıştı sadece bu yüzden en pratik dax kürü yaparım diyorum.

Dax'ın kendi şampuanı brezilya fönü uygulanmış saça uygun değil ama diğer saçlar için her türlü sprey, vax ve yağ kalıntılarını mükemmel temizliyor, eskiden kullanırdım.

Arındırma konusunda ben saç kremi kullanıyorum, saçı yıkamadan saç kremini boca edip 20 dakika sonra duşa girdiğimde kalıntı kalmıyor. Ama kuru saça uygulanan şampuan da dediğin gibi kalıntısız sonuca ulaştırıyor. Yağlı saç tipine sahip olanlar için şampuan seçeneği daha uygun. Süper bilgiler, eline sağlık.

Doğrudur, ben yapmadığım için sizin fön olayınızı, hakim değilim hangi şampuan kullanılır/kullanılmaz. Otacı'nın içeriğini yazayım olur mu diye bakarsın.
İçinde olMayanlar: SLES, SLS, silicones, renklendirici, yapay yağlar, mineral yağ, emulsifiers, paraben, formaldehyde, extra sodium chloride.

Bileşimi: Deionized water, disodium cocoyl glutamate, sodium cocoyl glutamate, coco glucoside, cocamidoproyl betaine, sızma zeytin yağı, limon esansı, provitamin b5, potasyum sorbate.

1-2 tane daha vardı da çok uzundu isimleri yazmadım. Ayrıca hayvanlar üzerinden test edilmiyor

Bu Otacı'nın hangi şampuanı? Ben kepek şampuanını kullandım bir ara, o da kullanılabilir bir şampuan çünkü.Bu farklı bir ürünse listeye ekleyelim çünkü içerik uygun.

Watsons'tan aldım. Toplamda 3-4 çeşidi vardı.
Bu kuru-normal saçlar için, limonlu, parlaklık verici türü.
Diğerleri boyalı vardı sanırım, kepek için vardı. Ben küllü tona boyadığım için saçımı, matlık olmasın saçımda diye parlaklık verir yazanı aldım.
Lafı gelmişken Kılıç'ım, 8.1 ile boyuyorum saçımı ama yine hafif dorelik oluyor (Davines boya). Mavi boya mı alıp koyayım içine? Bir de oksidan hem 20lik var hem 30luk. Hangisini kullanayım. Bir yerde okudum çünkü 7'den sonraki boyalar için 30luk oksidan olmalı yazıyordu.
Bu arada şampuanın fiyatı 14.5

Boyadığın renk saçından kaç ton açık?

aaa nem kaybı için de kullanılıyormuş ki buuu :)) gratiste var mı ki acep. burda watson yok. poff
Canım watsons da satılıyor ama internetten de temin edebilirsin , içinde çok faydalı yağlar var 34 yada 36 tlye almıştım diye hatırlıyorum . Benim tek sorunum herşeyi denememe rağmen saçtan arınmaması idi ama kılıçbalığı bi yöntem önermiş onu deneyip memnun kalırsan uzun saçlara merhaba diyebilirsin tabi düzenli kullanmak gerek :) sevgiler.

Boyadığın renk saçından kaç ton açık?

Ouuu güzel soru, uzun uzun düşündüm cidden =) Ben 8.1e boyuyorum, kendi saçlarım bol beyazlı kumral; ne koyu ne açık kumral. Bu durumda sanırım 2, en fazla 3 ton açık oluyor.

dax ne olaki KilicBaligi kavun kokusu :)

saç uzatıyorsa ben de kullanmak isterim, uzatıp kestireyim. şimdi kıyamıyorum

Deli gibi uzatıyor, ama diplere sürmek şart. Ben dip boya yapar gibi sürüyorum saçlarıma (önce benmari usulü eritiyorum). Kalan olursa da saçlarımın devamına sürüyorum. Pişman olunmayacak bir ürün.

aaa nem kaybı için de kullanılıyormuş ki buuu :)) gratiste var mı ki acep. burda watson yok. poff

Watsons'tan alıyorum ben. Hatta 1-2 hafta önce güzel indirim yakalım, 20 tlye aldım. Şu sıralar 1 alana 1 bedava var. Dax için de var mı bilmiyorum, 175 üründe varmış. Normalde 34.5 gibi bir fiyata satıyorlar. Nette çeşitli sitelerde daha uygun fiyata var. Ama gramaja dikkat. 198 g olacak büyük boyu.

Merhabalar bende merak ettim dax'ı siz kullanacak oldugunuza göre fonu bozmuyor. Eğer kargo getirebilirse gk keratını hemen yapacağım. 7 gün oldu binbir kavga stres. (((

dax ne olaki KilicBaligi kavun kokusu :)

saç uzatıyorsa ben de kullanmak isterim, uzatıp kestireyim. şimdi kıyamıyorum

Aaaaa biz sana Dax'dan bahsetmedik mi hiç? Herhalde saçların uzun diye hiç lafını etmemişim.

Bir bak, bazı parfümerilerde olabiliyor olmadı ya internet ya ben alır yollarım sana.

Ne kadar zam gelmiş öyle

kavun kokusu 'nun önerdiği kuru saça şampuan sürme de etkili bir yöntem. Olmadı saç kremi veya yumurta sarısı... Yumurta sarısını saça sürüp 10-15 dakika sonra yıkamak da çok güzel temizlik sağlıyor.

İgora Royal 8.11+ İgora 0.22 1 cm ve 30 vol sıvı bence ana renginde güzel sonuç verir

Niye 200 gr yapmamışlar ben de anlam veremedim

Tecrübeme dayanarak 2 ayda bir saç kesmenin bir işe yaramadığını 4-6 ay arası saç kesimlerinin daha uygun olduğunu söyleyebilirim. Saçımı sürekli kestiğimde saçlarımın hep aynı boyda kalması kaçınılmazdı ama ne zaman ki kendi haline bıraktım baktım ki bu şekilde daha iyi oluyormuş o yüzden sende 4 ayda bir kesersin ki boydan kısalmasın.Zaten senin saçların güzel öyle sürekli kesmeye gerek yok.

Merhabalar bende merak ettim dax'ı siz kullanacak oldugunuza göre fonu bozmuyor. Eğer kargo getirebilirse gk keratını hemen yapacağım. 7 gün oldu binbir kavga stres. (((

İçerikte sls ve sodyum klorid bulunmayan şeyler fönü bozmaz. Bu yüzden saç kremi, saç maskesi, saç bakım yağları bunlar serbest, gönül rahatlığı ile kullan.

Kılıç'ım Davines'ten şaşmam, Igora falan alamam, çünkü saçlarım tekrar o eski duruma dönerse diye çok korkuyorum. Ben zaten 8.1 kullanıyorum, sen 8.11 demişsin. Mavi boyada anlaştık, oksidanda anlaştık. Hatta öngörülü insan, mavi boya ne kadar olsun diye sormama gerek bırakmadı; 1 cm

Bu kadar alıntı içinde karıştı OKYANUSYAA değil 199luğunu 2 kiloluğunu bulursan hazırım, razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…