Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Ben arkadaşıma uyguluyorum kafam yanıyor diyor neden acaba ? Saçları seyrek kafa derisine değdiyse yanıyo olabilir mi ? Kepek dışında bi sıkıntı olur mu

Ben arkadaşıma uyguluyorum kafam yanıyor diyor neden acaba ? Saçları seyrek kafa derisine değdiyse yanıyo olabilir mi ? Kepek dışında bi sıkıntı olur mu
noldu yanma gectımı keratın ıslemı tamamlandı mı

Islemden korkmanizi getektirecek bir durum yok :KK66: kafa derisinden 1 cm aşagi surun degdirmemeye dikkat edin.

Bandana olayina gelince, ben örüp yattigimi bilirim sonuctacertesi gun tekrardan duzledtirici ile geciyorum uzerinden. Burada amaç ilacın sac pullarinin arasına girip sabitlenmesini saglamak.

Kuaforlerin yok kulak arkasi yapma yok bilmem ne onlar hikaye. Salık bırak saclarını ve istemediğin eşarp bagla oldu bitti. Karadeniz hatunlari bagliyor ya arkadan aynen öyle yap.

Yani yapa yapa siz de kendinize göre uygulamaya baslicaksiniz zaten. Ben imkansiz 3 gün tutmam saclarımı açıp yatmam vs.

Tabi siz simdilik bana uymayin kurallara uyun :))))

Islemden korkmanizi getektirecek bir durum yok :KK66: kafa derisinden 1 cm aşagi surun degdirmemeye dikkat edin.

Bandana olayina gelince, ben örüp yattigimi bilirim sonuctacertesi gun tekrardan duzledtirici ile geciyorum uzerinden. Burada amaç ilacın sac pullarinin arasına girip sabitlenmesini saglamak.

Kuaforlerin yok kulak arkasi yapma yok bilmem ne onlar hikaye. Salık bırak saclarını ve istemediğin eşarp bagla oldu bitti. Karadeniz hatunlari bagliyor ya arkadan aynen öyle yap.

Yani yapa yapa siz de kendinize göre uygulamaya baslicaksiniz zaten. Ben imkansiz 3 gün tutmam saclarımı açıp yatmam vs.

Tabi siz simdilik bana uymayin kurallara uyun :))))
:KK70:
tamam cok tesekkur ederım :)

Öncelikle

Teşekkür ederim cevap için ancak fatura ve skt kafamı karıştırdı ambalaj değişmiş sanırım belki o sebepten bilemiyorum ama fatura konusu bi tuhaf . Fatura ne işe yarayacak o da var tabi ama insan düşünmeden edemiyor :) cevabınızı bekliyorum tekrar teşekkürler

Fatura ürünün yasal yollarla yurda girdiğinin ve satıldığının kanıtı olur. Başka bir işe yaramaz elbette.

Fotografini da cektim ama neden yukleyemedim anlayamadim.
12M ablemi var bu da şu demektir canim, kapak acildiktan sonra 12 aylik ömrü vardır.
Ayrica evet 2019 yılına kadat skt var :KK66:
Fatura herdaim önemlidir alisverislerde. Urunde sorun yaşarsan degisim veya iafe icin garanti belgendir senin. Nerden aldın.
Aldigim sitede siparisler kisminda e-fatura vardir belki. Bak bakalim

İçerikten ötürü en az 18 ay en çok 24ay diyorum var mı arttıran :)

Elbette soracağız cevaplayacağız hep birlikte, amaç bu ki :)) siz de deneyimlerinizi paylaşın.
Sanırım 12 ayın üzerine bir 6 ay daha ekleyebiliyoruz, KilicBaligi KilicBaligi kuzucum ne dersin bu konuda, yanlış yönlendirmeyeyim.
Sonuçta benim de 12 ayım dolmak üzere :))

Aynen öyle en az 18 ay.

Bu arada formda almak isteyenler var, paylaşabilirsiniz anlaşırsanız. Biz kılıçla yaparız mesela sorun yaşamadık hem elinizde kalmaz hem karşıdakine yardımcı olmuş olursunuz v.s. :KK66:

Evet biz sneinle çok ürün değiştokuş yaptık :halay:

Keşke yapabilsek o şekilde , ürün gerçekten çok fazla ve ben 10 defa yaparım düşüncesiyle aldım :) ve yarın yapmayı planlıyorum ,şampuan da bugün geldi tek başıma yapacağım ama ısı ayarı 200 yapacağım saçlarım bebek saçı gıbı incecik :/ Neyse sizi de yordum yaptıktan sonra fotoğraflı şekilde bilgi vereceğim

180-200 uygundur.

Belki aylardır takip ediyorum topigi. Ben de yapmak istiyorum ama önce doğurmam lazım sanırım :)) Hamilelikte tavsiye edilmiyormuş. Neyse ben takibe devam size kolay gelsin :)

Emzirirken de ben pek tavsiye etmiyorum açıkçası.

Kızlar beni taniyorsunuz arada kendim uygulama yapıyordum. Uzun süreden beri yapıcam tekrar ama bebek ihtimali olabilir diye sürekli erteliyorum. Baktım birsey olduğu yok az önce Global keratın siparisi verdim sachaneden. Yapıp before after koyarım birde Global keratın denemiş olalım.

Bir dene bakalım, ben de merak ediyorum nasıl olacağını.

G.K birzamanlar cok övülürdü sonra araştirmanin birinde kanserojen ve zehir iceren urunler listesinde cikti. Nerenin arastirmasiydi tam konu neydi hatirlayamadim hatta formda paylasildi galiba.
Ama dene bakalim begenecek misin. Benim de zamaninda merak ettigim ve hicbiyerde bulamadigim bir urundu. Demek simdi sachane satiyor :KK66:

Biri bizim kullandığımız maxi bio için bildirimde bulunda muhtemelen bizimkinin altından da pek iyi şeyler çıkmayacak ama kullanıyoruz işte ne yapalım :KK48:

Bitmez :))) benim saclarim da uzun kivircik. 3 kez yaptim 4. Yu yakinda yapacagim. Ürünü kilicbaligina gönderdim baska bir arkadaşa da yaptim. Daha var çok.
Birkacgün önce baktim az kaldi saniyordum ama yarisindan biraz daha az var.
Ürün 1 litre. Bitmezzzz:))))

Ben bile daha yeni bitirdim :KK48: Ne bereketli ürünmüş :KK50:

Merhaba kusura bakma canım biraz geç girdim , ürün bende evet vakit bulduğum an yapacağım . Yarısını gönderebilirim fakat kargo kabul edermi sıvı ürünü bilemedim şimdi :/ Sanırım siteler anlaşmalı ama şahıs için kabul ederlerse neden olmasın :)

Özel mesaj üzerinden görüşün derim, 500 ml pet su şişeleri bu işler için gayet uygun.

Canım bende vantilatör açık cam açık yaptım sürme işlemini ama düşündüğümdn çok daha fenaymış . Kurutma ve düzleştirme işini balkonda yapacağım inşallah o koku bi zarar vermemiştir tek korkum o

Yaşamayan bilemez, ciddi manada insdnaı yaptığına yapacağına pişman ediyor yalan yok. Kesinlikle vantilatör kullanın. Duman eğer astım veya alerjik astım hastası değilseniz pek bir sorun teşkil etmez ama mümkün olduğunca solumayın, neticede geriye dönük 10 yıllık veri yok elimizde. Önlem önlemdir.

:KK57: buna hazırlıklı olmam gerek demek kı
gecmıs olsun ınsallah bırsey olmaz

Ciddi hazırlık yapmalısın, ciddiye almak gerek.

Eki Görüntüle 1860773 Şimdi ki hali bu şekilde fakat yapmadan önce ki fotoğraf yüklenmiyor boyutu büyük geldi galiba ama kırpsam da olmuyor

Gayet iyi görünüyor, eline sağlık.

benım en cok merak ettıgım nokta
6 aylık yaramaz mı yaramaz bı bebegım var :KK70:
4 gun sacları degıl toplamak kulak arkası yapmamalı tel toka takmamalı ya :KK70:
bebıs hem benı yolacak hemde yakaladıgı saclarımı elınden kurtarana kadar agzına goturur hep
ona care bulamadım ben

O kokuyla saçlanı ağzına götürür mü bilmiyorum, benim 4 ayaklı çocuklar yanıma bile yanaşmak istemiyor zira :KK48:

OKYANUSYAA OKYANUSYAA Bizim merak ettiğimiz konu , bu işlemi tekrarlamak istersek ne kadar beklememiz lazım ? Ben nu ay yaptım diğer ay tekrar yapabilir miyim mesela ?

Okyanusya cevaplamış ama ben de cevaplayauım. Sizin ihtiyacınıza göre değişir, eğer saçlar istediğiniz düzlükte değilse, yıkadıktan 3-4 gün sonra yeniden uygulanabilir.

Evet kafa derisine değdiği için ilaç yakıyordur, mümkün olduğunca değdirmemeye çalışın.

Saçlarımı yıkadım ufak tefek sıkıntılar var düzleşmeyen yerler fazla altları da ama herkese çok teşekkür ederim saçlarım harika oldu hakkınızı helal edin olur mu sizin sayeniz de oldu fotoğraf 3 tane çektim yüklenmiyor boyuttan dolayı ama yükleyene kadar uğraşacağım tekrar teşekkürler emeği gecen herkese :)

Saçlarımı yıkadım ufak tefek sıkıntılar var düzleşmeyen yerler fazla altları da ama herkese çok teşekkür ederim saçlarım harika oldu hakkınızı helal edin olur mu sizin sayeniz de oldu fotoğraf 3 tane çektim yüklenmiyor boyuttan dolayı ama yükleyene kadar uğraşacağım tekrar teşekkürler emeği gecen herkese :)
Güle güle kullan saçlarını, bu deneyim oldu bir dahaki sefere daha başarılı olursun.

Screenshot_2016-07-25-03-30-54.png
Yüklemeyi o kadar çok istedim ki teşekkür'ü borç bilerek , bu çözümü buldum kusura bakmayın . Bir türlü yüklenmesi yahu :) KilicBaligi KilicBaligi size bilgi ve arındırıcı şampuan tavsiyesi için çok teşekkürler OKYANUSYAA OKYANUSYAA size de bilgi ve keratin tavsiyesi için teşekkür ederim . Siz olmasanız yapamazdım . Çok korkuyodum ama değdi (en azından ben beğendim) . Arkadaşıma yaptım demiştim hani onun ki çok çok güzel oldu ben kendime yardım almadan yaptım anca bu kadar biraz zaman geçsin dipler de ve alt kısımlae da kıvırcık kalan yerleri tekrar yapacağım çok fazla uzattım farkındayım ama gerçekten çok minnettarım çok sağolun:)

Eki Görüntüle 1862004 Yüklemeyi o kadar çok istedim ki teşekkür'ü borç bilerek , bu çözümü buldum kusura bakmayın . Bir türlü yüklenmesi yahu :) KilicBaligi KilicBaligi size bilgi ve arındırıcı şampuan tavsiyesi için çok teşekkürler OKYANUSYAA OKYANUSYAA size de bilgi ve keratin tavsiyesi için teşekkür ederim . Siz olmasanız yapamazdım . Çok korkuyodum ama değdi (en azından ben beğendim) . Arkadaşıma yaptım demiştim hani onun ki çok çok güzel oldu ben kendime yardım almadan yaptım anca bu kadar biraz zaman geçsin dipler de ve alt kısımlae da kıvırcık kalan yerleri tekrar yapacağım çok fazla uzattım farkındayım ama gerçekten çok minnettarım çok sağolun:)

GÜLE GÜLE KULLANINIZ EFENİMM :)) GÜZEL OLMUŞ TEKRARDAN YAP TAM OLSUN :KK66:

B.fönü sonrası boya yaptırablr miyiz birde onu sorayım arkadaşlar , arkadaşım bugün kuaföre gidicekmiş onada uygulamıştıö biliyorsunuz :) Cevaplarsanız çok seviniriz

Size küçük çapta bir adrenalin yaşatayım mı bayanlar? :KK53::KK53:
1. Nasıl uyguluyorsunuz?
2. Hani marka ve nereden aldınız?
3. Peki sonra hangi şampuan?
4. Zararı var mı?
5. Hamileyim, kullanabilir miyim?
6. Hamile değilim, kullanabilir miyim?
Neyse bu kadar adrenalin yeter sanırım. Ne zamandır uğramıyordum buraya, görevimi yaptım gidiyorum. :halay:

Kılıç'ım benim saçlarımın halini biliyor, benim işim Dax ile. Önce uzatmak, sonra belki sizin tecrübelerinizi, bilgilerinizi okuyup faydalanmak. Dümdüz saçlarınızdan öperim. :KK23:

Size küçük çapta bir adrenalin yaşatayım mı bayanlar? :KK53::KK53:
1. Nasıl uyguluyorsunuz?
2. Hani marka ve nereden aldınız?
3. Peki sonra hangi şampuan?
4. Zararı var mı?
5. Hamileyim, kullanabilir miyim?
6. Hamile değilim, kullanabilir miyim?
Neyse bu kadar adrenalin yeter sanırım. Ne zamandır uğramıyordum buraya, görevimi yaptım gidiyorum. :halay:

Kılıç'ım benim saçlarımın halini biliyor, benim işim Dax ile. Önce uzatmak, sonra belki sizin tecrübelerinizi, bilgilerinizi okuyup faydalanmak. Dümdüz saçlarınızdan öperim. :KK23:
Hahahaahha alemsin Kavun Kokusu :KK48::KK48::KK48:

Hoşgeldin, ara sıra uğra buraya özlüyoruz seni.:KK54:

Ne durumdasın uzatma konusunda?

Hahahaahha alemsin Kavun Kokusu :KK48::KK48::KK48:

Hoşgeldin, ara sıra uğra buraya özlüyoruz seni.:KK54:

Ne durumdasın uzatma konusunda?
Ciddi ölçüde uzadı. Hatta 2 hafta içinde bile oldukça uzuyor; fotoğraflara bakınca anlıyorum.

Şu an ense kısmını istersem minicik lastiklerle toplayabilirim :KK48: Üst tarafı da istersem toplayıp sumo güreşçileri gibi gezebilirim :KK48:

Annemin ve çevremin söylediği "iyi ki yapmışsın, saçların kendine geldi." En önemlisi artık boya tutuyor saçlarım, bu en büyük sorunlarımdan bir tanesiydi.

Bir de yine senin sayende Davines Nourishing de almıştım (3lü set), onu da yapıyorum. Oh değmeyin keyfime. :dondurma:

X