KilicBaligi Sevgili kılıçbalığı saç konusundaki bilgilerinden oldukça fazla yararlanıyor ve mutlu oldukça sana bolca dua ediyoruz öncelikle bunu belirtmek istedim. Sevgili
OKYANUSYAA da sen yokken yokluğunu aratmamaya çalışıyor:) herşey için size çok teşekkür ederiz.Burayı keşfettiğim için şanslıyım:)Sayende bazı problemleri hallettim en azından.
5 ay önce gerizekalı bir kuaförün aptallığı ve bilgisizliği yüzünden saçlarım yandı belimde olan saçlarım kulak hizama kadar yandı koptu.inanılmaz zor günler geçirdim hala devam ediyor o zor günler.Bir daha asla hic bir işlem için kuaföre gitmemeye yemin ettim.kendime profesyonel saç makası aldım hafif hafif yanıklardan kurtulamaya çalıştım. uzatmakta zorluk çekiyorum hızlı uzamıyor denemediğim şey kalmadı.(sinemaki,soğan kürü,envai çeşit bakım yağları )banamısın demedi. 2 haftadır dax kullanmaya başladım son ümidim bu kaldı.umarım işe yarar.saçlarım asi kabarık kuru olduğu için o kadar kısa olması kontrol altında tutmamıda zorlaştırdı daha fazla düzleştirici kullanmak zorunda kalmamamak için 2.5 ay önce brezilya fönü yaptım baya sakinleşti, hafif bir fönle işe gidebiliyorum en azından.çok mutsuzum saçımın o kadar sorunu varki. boyu çok kısa,şekli çok kötü, çok yıpranık bir an önce uzayıp kesilmesi gerekiyor ve rengide kötü.daxın şuana kadar uzama konusunda henüz faydasını görmedim ama mükemmel bir bakım,kuruluğunu gözle görülür şekilde azalttı.hem sizi takip ederek hem diğer blogları araştırarak öğrendiğim ve son 1 aydır düzenli kullandığım ürünler ise;davines şampuan,keratase therapist maske ve durulanmayan serum,dipler için kerastase initialiste serum,fön çekeceğim zaman dande sprey. bundan öncede bir sürü ürün kullandım ve tahmin edilebileceği gibi mali anlamda battım:) her defasında bir umutla binlerce ürüne sarıldım. birde renk problemimiz var bunu çözmem gerekiyor. bu konudada bilgilerine ve yardımına çok ihtiyacım var. kavun kokusuyla yazışmalarınızı ve bilgi sahibi olduğunu görünce umutlandım.Benimde saçlarım bol beyazlı orta kumral. Bir çok markanın kumral tonlarını (8,1 veya 7,1)kullandım ayrıca içerisine 3 cm kadar mavi boya katıyordum.Her defasında boya akınca(2 hafta sonra) iğrenç bir dorelik,turunculuk oluyor veya pas rengine dönüyor. Bu sefer senin dediğin markaları ve formülü kullanacam inşallah en azından bu sorun çözülür. Peki cila nasıl yapılır ?tamamını boyamasam daha fazla yıpranmasa dip boya yapıp geri kalan kısımlara cila yapsam diyorum? Ayrıca cilayı ne kadar sıklıkla yapmalıyım o kızıllık tekrar çıkmaması için?