Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

birgün ben de boyaya cesaret edeceğim, birgün... :)) pek özeniyorum size yahu

KilicBaligi uzun zamandır saçhaneye girmiyordum bizim mavi pure 99 tl olmuşşş 69 du (
ama grisi hala 69 tl. çok kızdımmm
3 al 2 öde kampanyası var.
biz yükselttik onun fiyatını ala ala :)))

Evet dorelik istemedigim için bende mutlaka boya numarasinin sonunda 1 olmasina dikkat ediyorum.mavi boya da kattigim halde o dore yansimadan kurtulamiyorum peki dax'i haftada kac kere kullaniyorsun ve ne kadar bekletiyorsun sacinda

Teşekkür ederim OKYANUSYAA bir kenara not ediyorum bu urunleri

Yani sen max'i kullaniyorsun ya Alfaparf keratin setinden sadece No:3'u ayri alip ,maxiyi surup bekletiyorsun duzlestirmeden oncede no:3 'u surup oylemi duzlestiriyorsun canim

evet o setten 3. olanını aldım büyük boyunu. aynen dediğin gibi yapıyorum. zaten alfaparfın setinde de ilaç sürüldükten sonra 3 nolu krem sürülüp düzleştirme işlemine geçiliyor. Fakat bunu günlük te kullanabilirsin artego ve davines gibi. fönden düzleştiriciden korur saçlarını diğer iki üründen daha fazladır hatta koruyuculuğu

Himmm...evet mantikliymis

birgün ben de boyaya cesaret edeceğim, birgün... :)) pek özeniyorum size yahu

Aman sakın, ben çok pişmanım boya yaptığıma. Gerçi artık genetik beyazlarım yüzünden mecburum, ama öncesinde keşke hiç bulaşmasaymışım diyorum.

Evet dorelik istemedigim için bende mutlaka boya numarasinin sonunda 1 olmasina dikkat ediyorum.mavi boya da kattigim halde o dore yansimadan kurtulamiyorum peki dax'i haftada kac kere kullaniyorsun ve ne kadar bekletiyorsun sacinda

Şu an eritme imkanım olmadığı için, diplere getiremediğim için daha çok yapıyorum; haftada 3-4 kere.
Ama diplere sürebildiğim zamanlarda haftada 2 gün yapıyordum. Hatta günleri bile sabitti, o derece düzenli yapıyordum.
Süre olarak 3 saati kesin geçiriyorum. Saçımdayken gece yattığım hiç olmadı, zaten vıcık vıcık yağ batırır her yeri. Genelde öğlen 2-3 gibi sürüp, akşam 7-8 gibi yıkıyorum. En az sürem ise 3 saat.

Bende 2-3 kere kullandim daha en az 5 saat beklettim , simdi daha sik yapayim diyorum gece Streç filmle sarip uyumayi dusunuyorum.uzasin artik ya,sac uzatmak ne kadar zormusdore yansimasiz kumral saclara kavusmak dilegiyle birgun bu kumrali gercekten elde edebilirsek birbirimize haber verelim :)) kavun kokusu

Verelim tabi =) Benim şahane saçlarım vardı ama bip bip biiip kuaförün teki mahvetti ve ondan sonra toparlayamadım. Dore nedir bilmezdim, onun yüzünden oldu ve yapıştı.

Bu havalarda streçle sarmak işkence valla. O kadar da eziyet çekemem.

Bu arada Inoa marka boya var. Eski kuaförüm onunla boyamıştı saçımı. İlk boyamada bile dore falan kalmadı. Ancak daha az bip bip hak eden bu arkadaş sonrasında sadece benim için o boyadan getirmeye üşendi sanırım, başka markanın 7.1 ile boyayınca hop geri geldi dore. Ama Inoa hangi seriydi hatırlamıyorum.

Yani hangi seri derken inanin hangi numarasi olduğunu mu hatirlayamiyosun,7.1 le boyamistir heralde.yada belki 8.1 ve 7.1 i karistirmistir.off kafayi yicem aklimda deli formulasyonlar dorelik turunculuk bunlarin senle ömür boyu kalma korkusu vallahi bende bilmezdim,o sikildigim kumral saclarimi mumla arayacagim aklimin ucundan gecmezdionune gelen kuafor acmaya kalkarsa biz daha cok ugrasiriz iste böyle adamlarin cahilligi becerisizligi yüzünden bu haldeyiz.ben bidaha hayatta vermem bu saclari onlarin eline,is basa düştü bu isi yapacaz mecbur :)))ama nasil:)))

Kızlar merhaba ben fix nano keratin alacgm 15 gun sonra inşallah ona karar verdim
Ama içeriğine baktığım zaman arındırıcı şampuan yok içinde olanlar keratin. keratin sonrası serum keratin sonrası şampuan ve keratin sonrasi! Saç krem i
İlk başta uygulama yaparken arındırıcı şampuan gerek mi Yo mu ki

Canim yapmadan önce arindirici sampuani kullanman şart. Bu sampuan bizim bildiklerimiz sampuanlardan degil cunku. Nekadar yikanirsa yikansin sacta yag krem jole kopuk kalintilari kalir. Bu sampuanin amaci en ince ayrintisina kadar arindirmaktir. Ayrica sac yapisi balik pullarina benzer. Bu sampuanlar da pullari ayirir ki keratin daha çok nüfuz etsin sac pullarinin arasina.
Kisacasi şart.
Davines olur mesela. Ben en son, öncelerden kalan alfaparfin ve naturanin sampunanini kullanmistim. Gibi gibi...

Arkadaslar özelden yazmaniza gerek yok. Buraya yazin ben cvp veremezsem illaki birileri cevaplar. Kilic bir muddet olmayacak.
Ayrica lutfen sormadan önce basligi okuyun sorular hep ayni. Son 50-70 sayfada her sorunun cevabi var.
Farkli bir durum olursa cozmeye calisiriz hep birlikte zaten

merhaba herkese . bu sayfayı çok uzun zamandır takip ediyorum , emeğinize binlerce kez teşekkürler. bu sayfa sayesinde defalarca keratin uygulaması yaptım . bazılarından memnun kaldım , bazıları da saçlarımı turuncu kabarık sert ve mat yaptı . alfaparf ı biraz sevmiştim. o da yetmiyor saçıma ve çok pahalı. dolayısıyla hepinizin şimdilerde konuştuğu maxiyi denemek istiyorum ama bir arkadaş style dan bahsetti. zannediyorum sayfada ilk adı geçen markalardandı. o yüzden epey kararsız kaldım. saçlarım sarı , çok kuru , kabarık ,çok sert ve hem dalgalı hem de kıvırcık . saçlarımla uğraşmak bana zulüm oluyor artık . lütfen bana yardım edin

:) bahsettigin markalarin hepsini kullandim. Kilicla beraber denedik hepsini. Ben maxi derim şuan icin seviyoruz kendilerini insallah bozmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…