- 19 Temmuz 2016
- 26
- 18
- 34
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.341
Ben yanıtladım mesajı bakabilirsiniz :)
benım kullacagım bu degıl mı
Eki Görüntüle 1860714
bunun bıle okadar cok cesıtı var kı
bu urunun 105 tl olanı da var 400 tl ye de
aralarında kı fark ne onu cozemedım
ml de aynı ustelık
oyuzden hava alan bı yerde vantılator karsısında yapmak gereklı ...Arkadaşlar ürün boğazımı gözlerimi çok yaktı korkudan rastgele sürdüm hatta ancak 50 ml falan sürmüşümdür gerisi kaldı çok korktum yani normaldir belki ama bu kadar olduğunu bilmiyordum bi zararı olmaz değil mi
Canım bende vantilatör açık cam açık yaptım sürme işlemini ama düşündüğümdn çok daha fenaymış . Kurutma ve düzleştirme işini balkonda yapacağım inşallah o koku bi zarar vermemiştir tek korkum ooyuzden hava alan bı yerde vantılator karsısında yapmak gereklı ...
sahsen ben ya balkonda yaparım yada en cok hava alan yer mutfak da bu sebeple
bıde bırı sacınıza surerse daha kolay olur bence
Canım bende vantilatör açık cam açık yaptım sürme işlemini ama düşündüğümdn çok daha fenaymış . Kurutma ve düzleştirme işini balkonda yapacağım inşallah o koku bi zarar vermemiştir tek korkum o
O kadar okuyup yaparım ben bunu dediğim halde beceremedim yapanları tebrik ediyorum cıs cıs ne kelime baya yaktım sanırım ama şimdi size fotoğraf atacağımAradaki farklari cogu kez belirttim.
Bunun disinda kokunun cokkk yogun oldugunu da yazdik. Maske de kullanin.
Yaninizda sac kurutma makinesi olsun yuze tutarsiniz zorlaninca. Koku icin yapacak birsey yok maalesef. Duzlestirmeye baslayinca daha da yogun hissedeceksiniz.
Islak bez olsun elinizin altinda duzlestiricinizi ara ara silin.
Saciniza ilaci boca etmeyin surdukten sonra kalanini tarak ile alin. Cıs cıs etmesin duzlestirirken.
Ilaci surun bekleyin kurutun ve duzlestirme islemine baslayin.
Maske sart. Olmadı eşarp takin burun ve agiza.
Eki Görüntüle 1860773 Şimdi ki hali bu şekilde fakat yapmadan önce ki fotoğraf yüklenmiyor boyutu büyük geldi galiba ama kırpsam da olmuyor
Tabi atacağım bende büyük bi merakla bekliyorum :) umarım olmuştur :/2 GÜN DAHA DÜZLEŞTİR İLK GÜN YAPMAKTA ZORLANMIŞ OLABİLİRSİN İKİNCİ ÜÇÜNCÜ gün koku kalmaz rahat yaparsın. bu arada büyük harfle yazdığımı farketmedim :))
yıkadıktan sonra at sonraki fotoyu şimdi illaki düz olacak hem ilaç var sacında hem de düzleştirdin
OKYANUSYAA Bizim merak ettiğimiz konu , bu işlemi tekrarlamak istersek ne kadar beklememiz lazım ? Ben nu ay yaptım diğer ay tekrar yapabilir miyim mesela ?
Harikasından okyanusyacığım teşekkür ederim bende bunu pek yapamadım diye 2 hafta sonra falan tekrar yapmayı planlıyorum o açıdan sordum çok sağol :)Her ay yapmayacaksın canım. Normalde 6 aya kadar dayanır. Hatta iyi bakarsan 7 ay. Ama saçının durumuna göre değişir onu sen bileceksin. Ben mesela 3 ayda bir yapıyorum benim saçlarım çok kıvırcıktır çünkü. Havuzla fazla haşır neşirim çabuk bozuluyor. Ha bakım yapayım dersen ve o kokuyu çekebilirsen her ay yap ama gerek yok
Yapman gerektiği zamanı sen bilirsin zaten bir kullan bakalım ilkini. Birde ilk yapımda istenilen düzlük elde edilmediğinde ikincisini iki hafta geçtikten sonra yapabilirsin. Daha düzleştiğini görürsün. Zira bende öyle olmuştu bundan 4 yıl önce
:)
pekı benım evde bebegım var 6 aylık
4 gun mumkun degıl sacımı baglamadan gezemem
bu sebeple bandana gıbı bırsey taksam sacıma olur mu uyudugunda cıkarırım kucagıma alıcagım zaman gerı takarım olabılır mı
malesef emzıremıyorum...Merhaba, bebeğini kucağana alacağında yine kulak arkası yapmadan bir bandana yada tülbent ile hafifçe saçını toparlayabilirsin bence. Bebegini kucağından bırakınca çıkarırsın. Ama bebeğini emziriyorsan kullanma derim. Emzirmeyi bırakana kadar yapma bence. Iceriginin ne oldugunu, sutune geçip gecmeyecegini