Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Teşekkürler :)

Kurutuluyor daha sonra düzleştirmeye geçiyor..
Ürünü şöyle bir araştırdım. Gördüğüm kadarı ile ithalatı Hayırlel Kozmetik tarafından yapılıyor yani Milksahake markasının distribütörü bu firma aynı zamanda, başarısız bir ürünü piyasaya sokacaklarını sanmıyorum... Konu ile alakalı iletişime geçip, ev kullanıcısı olarak bu ürüne nereden ulaşacağımızı soracağım. Bilgilendirme ve fotoğraflar için tekrar teşekkürler Sedef.

bence de çok güzel olmuş, bu da bize bir günlük alternatif bir ürün sunuyor böylece :)

S sedef7 güle güle kullan çok güzel

nerede ve ne kadara yaptırdın bilgi verebilir misin ?

kuaför sepetinde 500 ml'lik seçenek varmış evet, keşke set olarak 120 ml'lik seçenek de olsaymış
Alfaparf'tan daha uygun fiyat seçenekli en azından

kuaför sepetinde 500 ml'lik seçenek varmış evet, keşke set olarak 120 ml'lik seçenek de olsaymış
Alfaparf'tan daha uygun fiyat seçenekli en azından
Bir yerde daha var ama aralarında inanılmaz bir fiyat farkı var o yüzden emin olamadım aynı ürün olduğuna :)

ben evde kendim yapamıyorum..siz tek başınıza mı yapıyorsunuz? zor olmuyor mu? yani arkalara diplere değdirmeden sürmek zor olsa gerek..tek başına maşa yapmak bende ürünü temin edebilirsem ancak bir kuaförde uygulatabilirim diye düşünüyorum..tabi salonlar böyle birşeyi kabul eder mi bilmem..yani 4-5 ayda bir 700 tl gerçekten çok fazla

İşte tam olarak 4-5 ayda bir kızlar dünya para ödemesinler, brezilya fönlerini alıp evde kendileri uygulasınlar diye bu konuyu açıp, nasıl uygulayacaklarını öğretmiştim. Yani evet kendimiz yapıyoruz ve pek zor olmuyor.

:) uygulama metodunu otur 810 sayfayı oku ara bul diyorsun yani..öğretmekten ve öğrenmekten çok biraz el becerisiylede alakalı bence bu saç işi...işte oda bende yok :))

:) uygulama metodunu otur 810 sayfayı oku ara bul diyorsun yani..öğretmekten ve öğrenmekten çok biraz el becerisiylede alakalı bence bu saç işi...işte oda bende yok :))

Aşkolsun, ilk sayfada yazıyor zaten, 810 sayfaya gerek yok. Yalnız kullanılan ürüne göre beklenecek gün sayısı değişiyor malum ama zaten alınan ürünün kullanma talimatında yazar :)

Genelde tek başına uygulama yapamayanlar birilerinden yardım alıyor ama yine de beceremeyiz dersen hiç maceraya girme. Uzun süredir tanıdığın bildiğin sokak arası bir kuaför varsa ürünü orada uygulat, kabul etmemeleri için bir sebep yok.Tabii tecrübelerin dahilinde ürünün nasıl ve kaç derecede uygulanması gerektiğin konusunda yönlendirme yapmayı ihmal etme.

evet :) zaten ilk sayfada yazıyormuş..ama hani ben daha kolay uygulama için başka bir püf noktası mı var diye düşünmüştüm..

evet bencede hiç maceraya girmeyeyim..en doğrusu ürünü temin edip bir kuaförde uygulatmalı..

peki senin başka önerebileceğin başka hangi markalar vardı? kullanıp memnun kaldığın yada kalmadığın ürünler hangileri mesela...belki yazmışsındır sayfalarda ama malum maşallah konu çok aktif :)) tekrar paylaşırsan sevinirim.. :)

çok teşekkürler :)

bağdat caddesi İlker Yavrutürk 700 tl..

700 tl, gerçekten çok fazla bir rakam canım, parana yazık. ürünün 500 ml'lik fiyatı 400 tl. 7-8 kere uygulama yaparsın 400 tl'ye.
ben 4 kere evde kendim yaptım. ki beceri de sıfırdır bende. Kendim yaptım derken, ilk aşamaları kendim yapıyorum. yıkama, ilacı sürme ve kurutma.
bunları zaten çok rahat kendin yaparsın.
düzleştirme kısmını da bir yakınım yapıyor, o an kimi yakaladıysam kuzendir arkadaştır. :) önleri yine ben düzleştiriyorum.
o kadar gözde büyütülecek bir işlem değil. elbet bir kuzenin, arkadaşın vardır. sen burada edindiğin bilgi doğrultusunda sana yardım eden kişiyi yönlendireceksin o kadar. ilacı alıp ha kuaförden yardım istemişsin ha bir arkadaşından.
bir kere cesaret edip denesen zaten hayatta kuaföre para vermezsin.

Kullanıp memnun kaldığımız bir çok ürün oldu ama ne hikmetse aynı ürüne devam ettiğimizde bir şekilde ürün kalitelerinde değişme olduğunu görüp kullanmayı bıraktık bu yüzden şu sıra biz de arayıştayız.

Şöyle hem çok iyi bakım yapan, hem düzleştiren, hem kokmayan, hem duman çıkartmayan maksimum 2 gün bekletilen bir ürün olsa biz de rahat etsek...

Öyle bir ürün olsa ahhh hergün yaparım deyim yerindeyse kuzum :)
Ölüyorum o kokuya dumana

arkadaşlar benim kullandığım bu iki üründe yani "nano gold keratin ve brazilian secrets hair pro keratin" de koku yok..duman yok ve 1 gün sonra yıkayabilirsiniz...ikisinide denedim..ikisindende çok memnunum..fakat brazilian secrets hair'de maşalamada çok az duman çıkıyor oda rahatsız etmiyor ama nano gold keratinde duman sıfır...mükemmel bir ürün..iki üründe hem düzleştirmede hemde bakımda çok iyi..

Öyle bir ürün olsa ahhh hergün yaparım deyim yerindeyse kuzum :)
Ölüyorum o kokuya dumana

Aynen Okyanusya, ilk uyguladığımda ben saçımın 5/1 lik kısmına uyguladığım için koku duman olayı olmamıştı ama komple yaptığımda ciddi anlamda sıkıntı yaşadım Çekilecek dert değil diyeceğim ama sonucu iyi olunca insan katlanıyor bir şekilde.

Sen başka ürün arama o halde, beklentilerimizi tam olarak karşılayacak ürünler bunlar gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…