Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Fiyatın da maşallahı varmış

Bir dene bakalım ama sanırım memnun kalacaksın bu üründen.
pahallımı diyosun canım alfayı da nerdeyse aynı paraya almıstım sacıma yetmemıstı
birde düzlestırıcım babylıss marka üstünde rakam olarak derece yazmıyo ama 20 ye kdr rakamlar var 200 derce mı oluo acaba olurmu bu makıneylede

Alfa o sıra 140 civarındaydı, o yetmediyse zaten bu da yetmez evet iyi yapmışsın iki tane almakla.Babyliss'in hangi modeliyse internette bir araştır. Gördüğüm kadarı ile bu üründe zaten 180-195 dolaylarında ısı kullanılıyor. Bi araştır 20 kaç dereceye tekabül ediyorsa ona göre düşür dereceyi.

tamam canım bakıyorum simdi modelıne 230 derecey e kdr ısınıyormus.
sampuan konusuna ne dıosun

loreal liss unlımıted yatıstırıcı sampuan aldım 1000 ml lik olanından ama ıcınde sls var bu kalıcı fönü yaptrınca sulfat ıcermemesı gerekıyor ya ne kullansam diye saana danısayım dedım.
Peki saç tipin nasıldır, yağlı-kuru-normal? Saçlarını nemlendirmesi veya bakım yapması, rengini koruması vs beklentilerin nedir? Buna göre alternatifleri yazacağım sana.

kıvırcık kuru boyalı nemlendirmesi iyi olur cunku acayip kurudu saclarım fotografı da atayım burda düz gibi görunuo sureklı toplu oldugu için seklı boyle oldu.uclar fena yani..kolay bulabılecegım bi ürün olursa iyi olur canım

Eklentiler

• 20160425_190206-1.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 44

KilicBaligi cnm fotografta attım görunuyormu

Fotoğraf görünüyor. Nemlendirici şampuan olarak kolay bulayım diyorsan Organix'in biotin&collagen şampuanı hiç fena değil. İnternetten alırım ve bütçe çok önemli değil daha iyi bir şey olsun diyorsan da Davines Nourishing şampuan ile Pureology Strenght Cure şampuan başarılı.

Tamam canim sagol bilgiler icin hep buralarda ol.bilgine ihtiyac var

Rica ederim canım,
Yeterince zamanım olsa sizi bu kadar ihmal etmezdim emin ol, elimden gelen bu kadar Ben yoksam Sağolsun OKYANUSYAA var, en az benim kadar bilgilidir bu yüzden benim gözüm arkada asla kalmıyor.

Ben yine bir süre buralardayım ama aldığın ürünü denedikten sonra lütfen sende buralarda olup paylaşım yap olur mu

Evet sagolsun o da sorulari cevapsız birakmiyor..
Tabiki canim oncesi ve sonrasi fotografta paylaşirim umarim guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…