Mesajlara hızlıca bakınca üyeleri karıştırmışım, cevabım
katre34 'eymiş meğer :)
Likit altın ve formaldehitin birbirleri ile bir benzerliği yok, kimysal anlamda birbirlerinin yerine geçmesi de mümkün değil. Zaten altını sıvı hale geçirebilmek için başından geçenleri burada hiç paylaşmamayım ama tek amaç saçların daha parlak olmasını sağlamak.Bu arada saç renginin açılmasından ziyade pigmentlerin silinmesi ve katiküllerin kapanmasından mütevellit saçların ışığı ayna gibi yansıtmasından dolayı bir optik yanılma söz konusu. Ne marka ürün kullanırsam kullanayım, benim saçıma sonradan numinex ile eklediğim pigmentlerin hepsini silip gerçek alt ton olan altına çevirir saçlarımı. Yalnızca alfaparf'ın sarışınlara özel ürettiği düzleştirici sistemde mor ton yansıması var ve saç küllü pigmente sahipse pek bozmuyor.
şimdi bu likit altın yararlı mı? zararlı mı? onu anlayamadım ben :)
Konu eskisi kadar canlı değil farkındasındır. Ürün fiyatı olarak da biraz yüksek olunca farklı arayışlara girdi kızlar. Sanırım Alfaparf'ın bu konuda eskisi kadar yorumlanmamasının sebebi bu.
İçerikte yüksek oranda keratin olmasına rağmen ben de Alfaparf'ın bakım özelliği olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Zaten hep söylemişimdir, Alfaparf bir brezilya fönü değil düzleştirme sistemi...
Sachane'ye bir göz atayım sanırım yine tek günde düzleştiren bir şeyler çarpmıştı gözüme ama :)
Evet o ürünü çok fazla kullanan yok, sanırım seçenekler arasına eklemenin zamanı geldi.
Banka kredisi çekmek lazım o nasıl fiyat