- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.101
KilicBaligi canım bu urunu kullandıktan sonra hangi sampuanı kullanmalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pahallımı diyosun canım alfayı da nerdeyse aynı paraya almıstım sacıma yetmemıstıFiyatın da maşallahı varmış
Bir dene bakalım ama sanırım memnun kalacaksın bu üründen.
Alfa o sıra 140 civarındaydı, o yetmediyse zaten bu da yetmez evet iyi yapmışsın iki tane almakla.Babyliss'in hangi modeliyse internette bir araştır. Gördüğüm kadarı ile bu üründe zaten 180-195 dolaylarında ısı kullanılıyor. Bi araştır 20 kaç dereceye tekabül ediyorsa ona göre düşür dereceyi.pahallımı diyosun canım alfayı da nerdeyse aynı paraya almıstım sacıma yetmemıstı
birde düzlestırıcım babylıss marka üstünde rakam olarak derece yazmıyo ama 20 ye kdr rakamlar var 200 derce mı oluo acaba olurmu bu makıneylede
tamam canım bakıyorum simdi modelıne 230 derecey e kdr ısınıyormus.Alfa o sıra 140 civarındaydı, o yetmediyse zaten bu da yetmez evet iyi yapmışsın iki tane almakla.Babyliss'in hangi modeliyse internette bir araştır. Gördüğüm kadarı ile bu üründe zaten 180-195 dolaylarında ısı kullanılıyor. Bi araştır 20 kaç dereceye tekabül ediyorsa ona göre düşür dereceyi.
Şampuan arayışında mısın?tamam canım bakıyorum simdi modelıne 230 derecey e kdr ısınıyormus.
sampuan konusuna ne dıosun
loreal liss unlımıted yatıstırıcı sampuan aldım 1000 ml lik olanından ama ıcınde sls var bu kalıcı fönü yaptrınca sulfat ıcermemesı gerekıyor ya ne kullansam diye saana danısayım dedım.Şampuan arayışında mısın?
Peki saç tipin nasıldır, yağlı-kuru-normal? Saçlarını nemlendirmesi veya bakım yapması, rengini koruması vs beklentilerin nedir? Buna göre alternatifleri yazacağım sana.loreal liss unlımıted yatıstırıcı sampuan aldım 1000 ml lik olanından ama ıcınde sls var bu kalıcı fönü yaptrınca sulfat ıcermemesı gerekıyor ya ne kullansam diye saana danısayım dedım.
kıvırcık kuru boyalı nemlendirmesi iyi olur cunku acayip kurudu saclarım fotografı da atayım burda düz gibi görunuo sureklı toplu oldugu için seklı boyle oldu.uclar fena yani..kolay bulabılecegım bi ürün olursa iyi olur canım
KilicBaligi cnm fotografta attım görunuyormu
KilicBaligi canim peki bunlarda sulfat varmi brezilya.fonunden sonra kullanabilirmym
Tamam canim sagol bilgiler icin hep buralarda ol.bilgine ihtiyac varİçerikte brezilya fönünü bozacak herhangi bir madde olsa tavsiye eder miyim? Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Tamam canim sagol bilgiler icin hep buralarda ol.bilgine ihtiyac var
Evet sagolsun o da sorulari cevapsız birakmiyor..Rica ederim canım,
Yeterince zamanım olsa sizi bu kadar ihmal etmezdim emin ol, elimden gelen bu kadar Ben yoksam Sağolsun OKYANUSYAA var, en az benim kadar bilgilidir bu yüzden benim gözüm arkada asla kalmıyor.
Ben yine bir süre buralardayım ama aldığın ürünü denedikten sonra lütfen sende buralarda olup paylaşım yap olur mu
Organix markasının şampuanlarının hiç bir çeşidinde SLS yok bildiğim kadarıyla o yüzden hiç farketmez.KilicBaligi canim sampuan aldim organix in brezilya fönü sampuanindan aldim sen baska bi urunu onermistin ama farkeder mi aldigim urundede sls yokmus
Ay burdamiydinOrganix markasının şampuanlarının hiç bir çeşidinde SLS yok bildiğim kadarıyla o yüzden hiç farketmez.
Saç kremi, saç maskesi vs bunlarda sülfat bulunmaz canım, istediğin ürünü kullanabilirsin.Ay burdamiydin
Tamam canim sagol
Bide watsons marka argan yagli wax tan aldim işlem sonrasi onu kullanmamda bu sakinca olurmu acaba icerigi temiz geldi bana KilicBaligi
Bende tam icerigini atiyordum sana ama cevap vermissin bileSaç kremi, saç maskesi vs bunlarda sülfat bulunmaz canım, istediğin ürünü kullanabilirsin.