Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

2 yıldır yaptırıyorum fakat saçlarım hiç kafama yapışmadı..

Evet..daha önce paylaşılmış..amerikada yaşayan birisi yazmış tecrübelerini..

Hafta sonu tekrar yaptırmaya gidicem..ozaman ürünün arkasındaki içindeki maddelerin yazdığı etiketin resmini çeker buraya eklerim..hep birlikte bakarız..

Evet canim bende o blogger da duymustum aradim turkiyede bi yer cikti mazemeci diye bi site saclarima yetmez diye cekindim almadm .
Sacima yapissin istiyorum o kadar kuru ve kabarikki acamiyorum bile elimi sacima goturmek bile istemiyorum.

ve sonunda yaptık :) henüz kendime olmasada kuzenimin saçlarına brezilya fönünü uyguladık saçları çok kalın telli ve kıvır kıvırdı şuan yumuşacık ve düz denilecek dereceye geldi tam düz olmadı ama en azından 5 dakika da düzleşebiliyor artık :) yalnız koku çok etkiliymiş ne yapsak çare olmadı balkonda vantilatör çalişir şekilde maskeyle durduk yine de bana mısıın demedi ama sonuç güzel teşekkür ederiz yardımcı olan herkese :)

yıkadınız mı tamamen bitti mi işlem yanii :))

S sedef7 canim yaptirdiktan sonra fotograf ta paylasirmisin merak ediyorum nasil duruyor.

Tabiki..saçlarımın orjinal halini
S sedef7 canim yaptirdiktan sonra fotograf ta paylasirmisin merak ediyorum nasil duruyor.

tabiki..hatta daha önceden yaptırdığım resimleride koyarım.hafta sonuda yeni yapılanı koyarım..
Kıvırcıklarım aşağıdaki resimde biraz iri durmuş ama aslında öyle değil..minik miniktir dalgaları..afro kıvırcık yani..diğer resim 2 haftalık keratinli hali..normalde ben dümdüz bir saç sevmediğim için jöleyle zorla biraz dalga verebiliyorum..yoksa dümdüz oluyor..buda zorla dalgalandırılmış hali :))

Evet canım çok sağol bu arada yardımların îçin tamamen yıkadık ve 5 dk da düzleşiyo cok rahatladi artık :)
Biraz ayrıntı ver bize kaç derecede yaptın nasıl uyguladın son durum ne parlaklığı arttı mı yumuşaklaştı mı v.s. :) bence 2 hafta daha bekleyip birdaha yaparsanız daha çok düzleşecek :) benim saçlarım bildiğin perma kıvırcığıydı yapa yapa en sonunda düz oldu. yine siz bilirsiniz :) ama detay verin lütfen :)

OKYANUSYAA KilicBaligi kizlar birde ınstagramda rastliyorum native base bi onada bakarmisiniz. Duzlestirme etkisi de varmis

bakalım canım ama içeriğine bir kılıcın bakması gerek kimyager biliyorsun o yüzden sanırım ben kılıç kadar yardımcı olamam :)

saçlarında renk değişikliği mi yaptı kullanılan ürün. bu ilk hal benim 4 yıl önceki saçlarımın aynısı hatta daha sakini uysalı :)
neler çekerdim yahu, belime kadar ve bu saçın tiftiklenen hali, vay be :)
yaşasın brezilya fönü diyesim var :))

OKYANUSYAA tabi hemen ayrıntılı anlataym öncelikle ilk işlemleri yaptık yıkama kurutma sürüp bekleme vs. daha sonra ince ince ayırıp söylenilen gibi ortaya kadar 5 uca kadar 10 belki de daha fazla düzleştirdik 200 derecede yaptık çünkü düzleşticimizin max ısısı oydu. 3 gün her sabah ve aksam olmak üzere düzleştrdik ve en son düzleştirip öğlen yıkadık zaten saçlarının parlaklığı cok iydi boya açıcı yoktu ama kuru ve sertliğinden eser kalmadı yumuşacık dipleri uçları karışıklık yok ve saçlar artık tiftik tiftik değil akışkan çok memnun kaldık bi daha kesin yapariz bir ay sonra diyoduk ama dediğin gibi belki 2 hafta sonra da olabilir :) süper bişey bu maxi bio çok teşekkürler tekrar tavsiyelerin için :)

Sevindim güle güle kullanın :))

benimde saçlarım öyle canım :) bu resimde hem ıslak hemde yarım kilo jöle var..ama kuruduktan sonra hiç bir saç şekillendiricinin gücü yetmiyordu malesef :) denemediğim saç şekillendirici ürün kalmamıştı...elektiriklenen,kabaran,tiftiklenen tuhaf birşey oluyordu ( saçlarımda boya var o resimde..ama normalde amerikan fönü içinde bulunan likit altın maddesinden dolayı saç rengini çok hafifte olsa açıyor..brezilya fönünün içindeki formaldehitin yaptığı işi bunda likit altın yapıyor..bu yüzden sağlığa hiçbir zararı olmuyor..

ya bende kendimi çok reklam yapar gördüm :))))) ama arkadaşlar benim için sağlık çok önemli...buna benzer ürünler yada böyle formaldehit olmayan ürünleri uygulayan kuaför salonlarını paylaşırsanız çok sevinirim...En azından fiyat karşılaştırması yaparız..Çünkü benim gittiğim salonda fiyatlar gerçekten çok pahalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…