- 15 Ağustos 2015
- 74
- 21
- 33
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.061
Bende alfaparf kullandim 1 kere benimde sac rengimi acmisti saclarim cok.kivircik benimde tam duzluk saglayamamstm ama sakinlestrmisti saclarimi o halinden bile memnumdum ama galiba uygulama hatasi diye tam duz olmamisti cunku yettiremedim sacima..S sarisaksi_buradaki isim ben de alfaparf i kullaniyorum cok da memnunum, saclarimi dumduz yapiyor, bir de uygulama kolayligi cok iyi, 3-4 gun beklemek gerekmiyor,
Benim icin eksisi sacim boyali oldugu icin rengini akitiyor onu da boyayla hallediyorum.
Bir de duzluk sagliyor ama bakim yaptigini pek soyleyemem.
Ama benim amacim duzluk oldugu icin bakim islemini ayrica yaglar vb. Bakimlarla hallediyorum.
KilicBaligi ve diger arkadaslarim danismak istedigim bir konu alfaparf gibi baska bir gunde uygulanabilen alternatif baska markalar var mi ? Degisiklik her zaman iyidir :) alfaparf i 3 kere uyguladim cunku..
S sarisaksi_buradaki isim ben de alfaparf i kullaniyorum cok da memnunum, saclarimi dumduz yapiyor, bir de uygulama kolayligi cok iyi, 3-4 gun beklemek gerekmiyor,
Benim icin eksisi sacim boyali oldugu icin rengini akitiyor onu da boyayla hallediyorum.
Ama benim amacim duzluk oldugu icin bakim islemini ayrica yaglar vb. Bakimlarla hallediyorum.
KilicBaligi ve diger arkadaslarim danismak istedigim bir konu alfaparf gibi baska bir gunde uygulanabilen alternatif baska markalar var mi ? Degisiklik her zaman iyidir :) alfaparf i 3 kere uyguladim cunku..
2 yıldır yaptırıyorum fakat saçlarım hiç kafama yapışmadı..
benimde saçlarım öyle canım :) bu resimde hem ıslak hemde yarım kilo jöle var..ama kuruduktan sonra hiç bir saç şekillendiricinin gücü yetmiyordu malesef :) denemediğim saç şekillendirici ürün kalmamıştı...elektiriklenen,kabaran,tiftiklenen tuhaf birşey oluyordu( saçlarımda boya var o resimde..ama normalde amerikan fönü içinde bulunan likit altın maddesinden dolayı saç rengini çok hafifte olsa açıyor..brezilya fönünün içindeki formaldehitin yaptığı işi bunda likit altın yapıyor..bu yüzden sağlığa hiçbir zararı olmuyor..
ben alfaparf milano kullanıyorum hala memlunumda. Onu formalheditsiz diye kullanıyodum benim içinde en onemli şey sağlık ama uzun zamandır forumda unutuldu. Neden onu değerlendirmiyorsunuz. ? guzelde bir urundu acaba yeni bilgi edidikde ben mi kaçırdım.
S sarisaksi_buradaki isim ben de alfaparf i kullaniyorum cok da memnunum, saclarimi dumduz yapiyor, bir de uygulama kolayligi cok iyi, 3-4 gun beklemek gerekmiyor,
Bende alfaparf kullandim 1 kere benimde sac rengimi acmisti saclarim cok.kivircik benimde tam duzluk saglayamamstm ama sakinlestrmisti saclarimi o halinden bile memnumdum ama galiba uygulama hatasi diye tam duz olmamisti cunku yettiremedim sacima..
Bnde farkli formaldehitsiz ariyorum hair company liss var ondada yokmuş formaldehit pek kullanan yok onuda emin olamadim
alfaparf sachanede ki fiyatları almış yurumuş zaten. 1000 litresi 650 falandı uzun sure stok yoktu gelsin diye bekledim guya indirimde şimdi 1000 lira olmuş-kuçuk boyuda aynı ondada ındırım var ama 250 leri bulmuş. o yuzden başka alternatif bulursak Alfaparf gibi bende hayır demem.
yada en azından benim planım yurt dısına falan cıkarsam yazın ordan almak niyetindeyim. aradaki farkla 1 ucak bileti rahat alınır zaten
Mesajlara hızlıca bakınca üyeleri karıştırmışım, cevabımkatre34 'eymiş meğer :)
Likit altın ve formaldehitin birbirleri ile bir benzerliği yok, kimysal anlamda birbirlerinin yerine geçmesi de mümkün değil. Zaten altını sıvı hale geçirebilmek için başından geçenleri burada hiç paylaşmamayım ama tek amaç saçların daha parlak olmasını sağlamak.Bu arada saç renginin açılmasından ziyade pigmentlerin silinmesi ve katiküllerin kapanmasından mütevellit saçların ışığı ayna gibi yansıtmasından dolayı bir optik yanılma söz konusu. Ne marka ürün kullanırsam kullanayım, benim saçıma sonradan numinex ile eklediğim pigmentlerin hepsini silip gerçek alt ton olan altına çevirir saçlarımı. Yalnızca alfaparf'ın sarışınlara özel ürettiği düzleştirici sistemde mor ton yansıması var ve saç küllü pigmente sahipse pek bozmuyor.
şimdi bu likit altın yararlı mı? zararlı mı? onu anlayamadım ben :)
Konu eskisi kadar canlı değil farkındasındır. Ürün fiyatı olarak da biraz yüksek olunca farklı arayışlara girdi kızlar. Sanırım Alfaparf'ın bu konuda eskisi kadar yorumlanmamasının sebebi bu.
İçerikte yüksek oranda keratin olmasına rağmen ben de Alfaparf'ın bakım özelliği olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Zaten hep söylemişimdir, Alfaparf bir brezilya fönü değil düzleştirme sistemi...
Sachane'ye bir göz atayım sanırım yine tek günde düzleştiren bir şeyler çarpmıştı gözüme ama :)
Evet o ürünü çok fazla kullanan yok, sanırım seçenekler arasına eklemenin zamanı geldi.
Banka kredisi çekmek lazım o nasıl fiyat
Mesajlara hızlıca bakınca üyeleri karıştırmışım, cevabımkatre34 'eymiş meğer :)
Likit altın ve formaldehitin birbirleri ile bir benzerliği yok, kimysal anlamda birbirlerinin yerine geçmesi de mümkün değil. Zaten altını sıvı hale geçirebilmek için başından geçenleri burada hiç paylaşmamayım ama tek amaç saçların daha parlak olmasını sağlamak.Bu arada saç renginin açılmasından ziyade pigmentlerin silinmesi ve katiküllerin kapanmasından mütevellit saçların ışığı ayna gibi yansıtmasından dolayı bir optik yanılma söz konusu. Ne marka ürün kullanırsam kullanayım, benim saçıma sonradan numinex ile eklediğim pigmentlerin hepsini silip gerçek alt ton olan altına çevirir saçlarımı. Yalnızca alfaparf'ın sarışınlara özel ürettiği düzleştirici sistemde mor ton yansıması var ve saç küllü pigmente sahipse pek bozmuyor.
Konu eskisi kadar canlı değil farkındasındır. Ürün fiyatı olarak da biraz yüksek olunca farklı arayışlara girdi kızlar. Sanırım Alfaparf'ın bu konuda eskisi kadar yorumlanmamasının sebebi bu.
İçerikte yüksek oranda keratin olmasına rağmen ben de Alfaparf'ın bakım özelliği olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Zaten hep söylemişimdir, Alfaparf bir brezilya fönü değil düzleştirme sistemi...
Sachane'ye bir göz atayım sanırım yine tek günde düzleştiren bir şeyler çarpmıştı gözüme ama :)
Evet o ürünü çok fazla kullanan yok, sanırım seçenekler arasına eklemenin zamanı geldi.
Banka kredisi çekmek lazım o nasıl fiyat
şimdi bu likit altın yararlı mı? zararlı mı? onu anlayamadım ben :))
brazilian secrets hair pro keratin diye geçiyor ve içinde formaldehit yokmuş bununda..kuaför sepeti sitesinde 359 tl..benim gittiğim kuaför salonunda buda var..
çok sevinirim. bir günlük brezilya fönü diye çok arattım ama bulamadım. gözüne çarpar da paylaşırsan sevinirim.
ve dediğin gibi gerçekten bakım yapmıyor ama düzleştirme kısmı mükemmel..
bunun türkiyede satışı var mı acaba ben bulamadım
İkinci aşamada ürünün saçta bekleme süresi dolduktan sonra saçlar kurutulmadan mı düzleştirmeye geçiliyor?