Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Ya ama kızlar watsonstan alabileceğim sülfatsız şampuan önerisi istiyorum burada malesef gratis yok nude düşünüyorum gibi ama sizce?

Son düzenleme:
Ya ama kızlar watsonstan alabileceğim sülfatsız şampuan önerisi istiyorum burada malesef gratis yok nude düşünüyorum gibi ama sizce?
Nude alıyordum 3-4 sene önce, ilk başlarda çooook güzeldi, kremini de alıyordum ama sonra çok bozdu maalesef. Organix diye bir marka var, içeriğini tam bilmiyorum. O da Waatsons'ta var, içeriğini okuyabilirsiniz. Hiç olmadı google amcaya yazın o söyler

Peki teşekkür ederim bakıyorm

Ürünü bugün istedim saolsun hemen verdi ve elime ulaştı numaradaki satıcıya ulaştım. Ama umarım doğru üründür Allah pişman etmesin diyorum.
Doğru ürün evet canım :) satıcı zaten ilgiliydi bana karşıda kullanımını anlatmıştır yüksek ihtimal. Dene bakalım sen ne düşüneceksin, umarım hevesine heyecanına değer :) Güle güle kullan

Bu arada işlem öncesi şampuan da alman gerekiyordu bu iş nude ile olmaz, ben elimde azıcık naturanın fön öncesi şampuanı vardı onunla yıkayıp işleme başladım. Alfaparf style v.s. bu ürünlerin arındırma şampuanlarını kullan nude bu görevi yapmaz tatlım Turuncumsu

Saçhaneden dene şansını canım olmaz mı, birçok kaliteli alternatif var ben nudeyi tavsiye etmiyorum tabi senin bileceğin iş

Nude kepek yapıyor denmişti. Ben işlem öncesinde uni baby bebe şampuanı kullanıyorum kılıç iş görür demişti.
Şu anda kullandığım şampuan bitmek üzere naturway aldım içinde sls ve paraben yok içeriğini yazarım isteyen olursa dökülmem olduğu için sarımsaklı şampuan kullanırdım epeydir yeniden sarımsaklı şampuana döneceğim.

Eklentiler

• SG_1888859.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 86
İşlem sonrası da uni devam edilebilirmiş ben keza bi süredir kullanıyorum bebe şampuanı ama henüz net değilim işten de vakit bulup yapamadım zaten pazarda çalışıyorum bakalım izin alabilirsem

Sonunda fırsat buldum yaptım keratin sonrası sonuç bu bakalım yıkadıktan sonra ne ile karşılaşırım. Hatırlayacağınız üzere diğeri öncesiydi

Eklentiler

• image.jpeg
    104,4 KB · Görüntüleme: 103
  • image.jpeg
    125,9 KB · Görüntüleme: 96
2 gün bekleyip yıkayacağım ama aksilik dün yapıp uyudum. Sabah bi uyandım tük şehirde elektrik yok ancak akşama üzerinden geçebileceğim

Bence 3. günün sonunda yıka. Bir gün daha düzleştir derim. Parlıyor saçların sevindim :))
Ben de tekrarlayacağım yakında. Ürünü nezaman bitiririm bilemiyorum, ardından başka bir ürüne geçmek istiyorum. Maxi keratin onun ismide. Maxi bio keratinin iki katı fiyatında, daha çok kollagen madde içeriyor.

Hadi bakalım güle güle kullan ama kendine şampuan al evet bebe şampuanı da iş görüyormuş, ben sıkıştığımda kılıç idareten önermişti ama o kadar emek ettin herşey usulüne göre olsun derim.

Kızlar üçüncü günün sonunda neticeye gelelim biraz tedirgindim bu kadarda beklemiyordum ilk seferde ama beni tatmin etti işte bekleyenler için netice. Hepinize çok teşekkür ederim fikir ve tavsiyeleriniz netice mutlu etti mağlum özellikle sevdabuzer sana çok teşekkür ederim sabırla ilgilendin benmle

Eklentiler

• image.jpeg
    100,5 KB · Görüntüleme: 133
Bu sac yıka cık kurut sacı mı? oyleyse super ya cok pahalı gelıyordu bu ıs bana ama aklım celındı sımdı

Oooo mukemmel olmuş canım gule gule kullan sulfatsız şampuan aldın demı ne demek her zaman yardımcı olurum

Oooo mukemmel olmuş canım gule gule kullan sulfatsız şampuan aldın demı ne demek her zaman yardımcı olurum
Çoook teşekkür ederim sabırla her soruma cevap verdin en büyük katkı senin bu saçlarda evet şampuanı da aldım bende şimdilik memnunum zaten baya da büyük bi şişe aldım aralıklarla bi süre devam ederim gibi tabi o sırada saçıma da iyi bakmam lazım kılıçta saolsun iyiki açmış konuyu yoksa bilmem oturup yapar mıydım bu kadar ayrıntı vermese bunca yorum ve deneyim olmasa

Evet canım artık uzatma bakımlarına başla sampuan ney aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…