- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.761
Ayy okuuu okuuu okuuu araştır bi yere varamadım en iyisi yorum yapıp akıl almak dedim e malumunuz bende de yıpranmışlıklar vs vs aslında bu ara kendi kendine bi toparlandı gibi saçım. Ama ben de keratin bakımı istiyorum hem bakım yapsın mümkünse hemde düzleştirsin diye kışın zor oluyor çünkü o yağmurda falan kabarıklar. Okyanusyanın maxi bio tavsiyesini dikkate aldım ama bulamadım ben satıcı. Ne yapsam bende mi o numaraya ulaşsam acaba güvenebilir miyiz ki acaba? Birde saçceğizimin fotosunu koyayım bari.
Ya bazen bende kıyamıyorum. Cidden bakımca duştan sonrada krem kullanınca çok da tatlı bukleler çıkıyor ortaya ama kış olunca biraz tereddütteyim doğrusu.Saçlarınızın şekil verilmemiş hali mi bu? Eğer öyleyse lütfen kalıcı düzleştirmeyin. Bakımla toparlayınca kendini ne kadar güzel durur. Keratin bakım yapın ya da yaptırın; düzleştirme etkisi olmayan.
Benimki gibi yıpranmış halde saçlarınız, hatta benimkinden iyi halde :) Neme ve bakıma ihtiyacı var, basın nemi, basın bakım ürünlerini
Bir neticeye varabildiğime sevindim bayadır okumaktan bi hoş olmuştum teşekkür ederim alfaparf hakkında evet yorumlar artık iyi değil gibi yapılmış ve çok açıyor saçı diyorlar ondan vazgeçtim ben. Teşekkür ederim gittigidiyorda hemen tekrar aratıyorum bakalımTatlım ben o numaradan ulaştım satıcıya, ürününü gittigidiyora koyduğunu ve oradan alabileceğimi söyleyince güven sorunum kalmadı. Onun dışında da alfaparf var bakım yaptığına ben inanmıyorum ama düzleştiriyor
Buzamana kadar hiçbir üründe benim saçlarım pırasa olmadı (hoş iyi ki de olmadı) ama bana göre düzleştirme etkisi en çok olan maxi bio keratin ve bakım konusu da diğerlerinin kat kat üzerinde. Gerçek bir brezlya kıvırcığı olmasa da kıvırcıktır benim saçımın aslı, ben bu ürünle yıka çık yapabiliyorum hafif s dalgalı çok hoş. senin dalgalarından çok daha az yani.
Benim önerim bu yönde canım
Ya bazen bende kıyamıyorum. Cidden bakımca duştan sonrada krem kullanınca çok da tatlı bukleler çıkıyor ortaya ama kış olunca biraz tereddütteyim doğrusu.
Günaydın Forumda bikaç arkadaştan daha foto almıştım sizinkilere bakaraktan benimki gerçekten iyi duruyormuş. Ama benim uçlar fena halde ve devamlı koparak dökülüyo bi uzama yok en çok da bundan rahatsız oluyorum zaten. Pütür pütür hali vardı saçlarımın bu ara cidden bi toparlandı maya ile zeytinyağına abandım acaba ondan mı diyorum bazen kendime. Tabi bol bol yumurtaladım da bi süre saçlarımı ama ıslakken sünme olayım hala var bakalımGünaydın canım arkadaşlarda yazmışlar ama resimdeki saç hiç yanmış gibi durmuyor benim saçım ilk hali ıslakken sünüyor kuruduğunda ise jöleli gibi blok halinde tutamlar halinde oluyordu keratin yüklemesi yapabilirsin onda 3 gün düzleştirme yapılmıyor sadece fön çekiyorsun ama düzleşme olmuyor onda biraz toparlanma oluyor. Ben keratin içerikli saç maskesi kullanıyorum. BC acil kurtarma şampuanı(kepek yaptı) ,sinameki kürü, duştan çıkmadan sirkeli su ile durulama çıkar çıkmaz nemli saça serum(şu anda argan yağlı bir ürün kullanıyorum redist keratin serumu alıcam biter bitmez çok övülmüş.) Okyanusyanın dediği ürün hakkında cidden olumlu yazılar var. Benim anladığım kadarıyla ne kadar formaldehit o kadar düzleşme :) Telefonumda eski resimleri tekrar yüklemek istedim amaaa tüm resimler fabrika ayarlarına dönmem ile gitmiş bulunuyor. Temsili hali budur ama
Sen sanırım 3 yıldır kullanıyorsun brezilya fönü ah nasıl bir rahatlıktır demi hep özenmişimdir düz saçlara. Ama işte düzden de sıkılıyorum 3 gün sonra. Neyse ya zaten kaç ay duracak ki sarmazsa sadece keratin yüklemeye girişirim diye düşünüyorum. Peki bu mağlum üründe sen herşeyi kılıçbalığının dediği gibi mi yaptın. Sürme bekleme yıkama işlemleri falanAh kışın ıslak jöleli kafayla dışarı çıkmanın nasıl bir zorluk olduğunu en iyi bilenlerdenim :)) ben 3 yıl önce kurtuldum bu durumlardan :) ha eskisi gibi olmasa da koca koca dalgalar istiyorsam saçımda akad ın YEŞİL köpüğünü kullanıyorum bir gece öncesinden. Sabaha koca bukleli harika bir saç oluyor. Ve yeşili diğerleri gibi kazık yapmıyor. Falan filan
A yok kılıç işin ehli olmuş ona şey etmedim ben. Hani bazı ürünler beklenmeden yıkanıyor bazısı 1 gün sonra yada 4 gün sonra o bakımdan sordum. Hoş bu bio keratin sanırım bakımdan hemen sonra yıkanıyormuş. Onu sormak istemiştim ki ben bazıları da hemen yıkanması gereken ürünü bir gün falan bekletip yıkıyomuş yaHem onun hem de ürünün kullanma şartlarına göre yaptım. Zaten kılıçta kafasına göre bir kullanma talimatı uydurmuyor ki canım, ürün neyi gerektiriyorsa onu söylüyorbu arada 4 yıl yahu 2012 den beri :)) jeton şimdi düştü :))) Turuncumsu
A yok kılıç işin ehli olmuş ona şey etmedim ben. Hani bazı ürünler beklenmeden yıkanıyor bazısı 1 gün sonra yada 4 gün sonra o bakımdan sordum. Hoş bu bio keratin sanırım bakımdan hemen sonra yıkanıyormuş. Onu sormak istemiştim ki ben bazıları da hemen yıkanması gereken ürünü bir gün falan bekletip yıkıyomuş ya
kızlar bende saçlarımı açıcıyla iki defa açtırdım ve çok yıprandı ancak geçen hafta kuaförüm keratin yüklemesi yapalım dedi yaptırdım 2 gün yıkamadım 2günün sonunda yıkadım ve inanamadım kıvırcık saçlarım oldu dümdüzhayatımda ilk defa banyodan çıkıp saçlarımı kurutup geliyorum iş herkes farkında değişimin parlak ve bakımlı saçlarım oldu :) nature keratin kullandı :) şiddetle tavsiye ederim
Günaydın canım arkadaşlarda yazmışlar ama resimdeki saç hiç yanmış gibi durmuyor benim saçım ilk hali ıslakken sünüyor kuruduğunda ise jöleli gibi blok halinde tutamlar halinde oluyordu keratin yüklemesi yapabilirsin onda 3 gün düzleştirme yapılmıyor sadece fön çekiyorsun ama düzleşme olmuyor onda biraz toparlanma oluyor. Ben keratin içerikli saç maskesi kullanıyorum. BC acil kurtarma şampuanı(kepek yaptı) ,sinameki kürü, duştan çıkmadan sirkeli su ile durulama çıkar çıkmaz nemli saça serum(şu anda argan yağlı bir ürün kullanıyorum redist keratin serumu alıcam biter bitmez çok övülmüş.) Okyanusyanın dediği ürün hakkında cidden olumlu yazılar var. Benim anladığım kadarıyla ne kadar formaldehit o kadar düzleşme :) Telefonumda eski resimleri tekrar yüklemek istedim amaaa tüm resimler fabrika ayarlarına dönmem ile gitmiş bulunuyor. Temsili hali budur ama
Maxi bio yu epey merak ettim elimdeki bitince onu deneyebilirim gibi :) Yanık olayından kurtulduktan sonra yapmam büyük ihtimalle zaten dümdüz saçlarım
Ya bazen bende kıyamıyorum. Cidden bakımca duştan sonrada krem kullanınca çok da tatlı bukleler çıkıyor ortaya ama kış olunca biraz tereddütteyim doğrusu.
Ürünü bugün istedim saolsun hemen verdi ve elime ulaştı numaradaki satıcıya ulaştım. Ama umarım doğru üründür Allah pişman etmesin diyorum.Hayır canım bio keratin hemen yıkanmıyor, 3 gün bekletiyorsun ve hergün düzleştirmen gerek. Alfaparftır senin dediğin aynı gün yıkanan. Sen her ne alacaksan kullanım talimatlarına uymaya çalış. Ha ben uyuyor muyum; artık hayır :)
3 gün değil 1 gün bekletiyorum ve her defasında da kızlar ben böyle yaptım ama siz uyun talimatlara diye de ekliyorum
Sorumluluğu üzerimden atıyorum yani
Aslında fiyatıda baktığım birçok ürüne göre baya uygun. Ben aldım bakalım ilk müsait günümde deneyeceğim muhtemelen cumartesi olur. Öncesi sonradı paylaşırım benMaxi bio yu epey merak ettim elimdeki bitince onu deneyebilirim gibi :) Yanık olayından kurtulduktan sonra yapmam büyük ihtimalle zaten dümdüz saçlarım
Saçlarımın çoook da kötü olmadığını bende buraya takılınca farkettim. Şu kış dönemini düz geçireyim bence iş falan kıvır kıvır gezmeyeyimValla ben kıyamazdım, dedim ya benden daha iyi halde saçlarınız diye; yavaş yavaş keratin bakımla hafif olan dalgalarım belirmeye başladıBakım bitince, tamam saçım istediğim halde dediğinizde, bukle belirginleştirici tonla ürün var, ister sprey (ama saçı kazık yapan spreylerden değil), ister bukleli saçlara özel maskeler, durulanmayan bakımlar... Yeter ki kaliteli ürün olsun ve saç tipimize uygun olanı alalım.
Kendiliğinden maşa yapılmış gibi saçlar, daha ne olsun =)