Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

1 aydan fazla gitmez mi ürünler, anlamadım Bir sitede 22 tl para puanım var, istersen kullanabilirsin. Yanlış bilmiyorsam bendeki setteki her ürün 1000lik diye bu kadar pahalı, diğer ürünleri bu kadar etmez. Atıyorum bir maske alırsın, bir de durulanmayan bakım falan, mümkün değil 500-600 tutması. Geçmiş olsun bu arada.

Aaa 1000likmiş bunlarrr.. Gider yav 2 ayda gider. Benim kafa nerdeyse hiç dikkat etmemişim ona. Kafamda 400 lük ambalaj var. O yüzden bi şampuana 180 lira versem biterim ben diyorum. Yarın alırım ben bunnarı.

Aaa 1000likmiş bunlarrr.. Gider yav 2 ayda gider. Benim kafa nerdeyse hiç dikkat etmemişim ona. Kafamda 400 lük ambalaj var. O yüzden bi şampuana 180 lira versem biterim ben diyorum. Yarın alırım ben bunnarı.
2 aydan fazla gider 1,5 ay önce almışım beşte biri anca azalmış. Ama iyi araştır bak, dediğim gibi madem yıpranman yok diğer ürünlerine göz at. Nem veren, kabarıklığı önleyen ürünleri de var. Kuafördeyken kataloğunu incelemiştim, oradan hatırlıyorum; ama direkt şu seri diyemem.

İnceleyeyim almadan önce sana sorarım yine. Aklıma yattı şimdi...

İnceleyeyim almadan önce sana sorarım yine. Aklıma yattı şimdi...
Bu arada o 22 tl para puan konusunda ciddiyim, hem o var hem de n11 sitesinde %5 indirim çeki. Aklında bulunsun.
İncelerken kendi sitesi vardır ya oraya bak ya da sachane sitesine, orası da ayrıntılı özellik yazıyor.

Bu arada o 22 tl para puan konusunda ciddiyim, hem o var hem de n11 sitesinde %5 indirim çeki. Aklında bulunsun.
İncelerken kendi sitesi vardır ya oraya bak ya da sachane sitesine, orası da ayrıntılı özellik yazıyor.

Tamam cicim aklımda. Çoook teşekkür. Kendi sitesinde baktım fiyatlara,başka yere bakmadım güvenilir olmaz diye.

Tamam cicim aklımda. Çoook teşekkür. Kendi sitesinde baktım fiyatlara,başka yere bakmadım güvenilir olmaz diye.
Ben kendiminkini n11den aldım açıkçası. Kendi sitesindeki fiyatlardan haberim yok.
22 tl olan yerse adı vanilya ile başlayan site. Oradan başka marka şey almıştım.

Resmen bir aydır süründürdüğüm saçlarıma sonunda keratin sürdüm bakımını yaptım. Bir öncekinde sürüp üç gün saçta bekletip yıkamıştım açıkçası 15 gün sonra yanık kısımlar merhaba demeye başladı uçları tortop oluyor ilacın etkisi geçince.
Şimdiki yaptığımda ise saçımı yıkayıp kuruttuktan sonra düzleştirdim sonra keratini sürdüm kurttum ve ardından düzleştirici ile her tutamdan 7 kez geçtim. Bugün tekrar üstün körü şöyle bir geçtim yatmadan tekrar yapabilirim. Yarında yıkamayı düşünmüyorum evden çıkmak zorunda olmama rağmen gene düzleştirici ile geçerim. Yıkayınca sonuçları yazarım yeniden

He ayrıca eklemeyi unuttum grip olduğum için kokusuna dayanamadım dün tülbent bağladım kafaya şimdide burnuma uzak bir yerde dursun diye kıskaçlı toka var lastik değil ama iz bırakmayacak cinsten. İnşallah 3 aylığına beni yeniden kurtarır ilkinde 2 ay kurtarmıştı bu sefer saç boyamak hatasına düşmek yok.

Herkese merhabalar,
alfaparf'ı 4 ayın sonunda önlerim iyice kıvrılmaya başladığı için tamamına tekrar uyguladım.
saçlarım yine dümdüz. açıkçası kullanım kolaylığı açısında ben alfaparf'ı öneriyorum.
yalnız boyalı saçı çok çok açıyor ve cila ile kurtulmuyor haberiniz olsun. ( en azından benim ki )

dün kuaförüme uğradım. kuaförüm bilindik kaliteli ürünler kullanan güzel bir kuaför. kendileri marcia diye bir marka kullanıyormuş.
markanın sadece brezilya fönü üzerine uzmanlaştığını ve amerikan malı olduğunu iletti.
yalnız internetten baktım 4 gün beklenen ürünlerden.
marka arayışından olanlara duyurulur. ben bir dahakine marcia deneyebilirim.

Sevgiler

Kızlar saçımı 3. gün sonunda yıkadım saçlarım rüya gibi şu anda bir hafta sonra tam hali ortaya çıkacak. 3 gün saçımda durdu bu sürede 3 kez tam düzenli bir şekilde tekrar düzleştirici ile geçtim. Birinde öylesine geçmiştim. İlk işlemde her tutama 7-8 sefer geçmiştim.
Özellikle belirteyim sonradan okuması eski sayfaları zor oluyor diye benim saçım yanıktı. Islak iken sünüyor kuru iken ise sanki jöle sürmüşüm gibi tutam tutam oluyor ve semsert oluyordu baya kalıp halinde oluyordu abartmıyorum burayı gerçekten de ilk işlemden önceki hali tam tarif ettiğim gibi idi.Ve ilk defa yapmadım bu işlemi 3-4 oldu sanırım. Asıl önemli olan kısmı saçlarımın köklere yakın kısmı bu son seferde artık iyileşti diyebilirim. Yalnız bende tuhaf bir durum var hala sünüyor ama dipler kuru iken yumuşak ve parlak. İşlem sonrası eski haline çok yakın oldu.
Olumsuz kısmına geleyim saçlarımın uç kısmında iki parmak kalınlığında alınmıştı hiç bir işlem fayda etmedi o kısmı ilk ikide. İşlem fayda etmeyen bir kısmı bırakmıştım çok kısalmasını istemiyordum çünkü zaten küt saçım. İşte o kısım düzleşmedi pek fazla. Yapmadan önce eski işlemin etkisi geçtiği için kıvrılıp tuhaf hallere giriyordu şimdi kabarmış saç gibi duruyor işlem fayda etmeyen kısmı halen kestirmemekte inatçıyım. Yağlar maskelerle uysallaştırıyorum çünkü.
Benim son tecrübem bu şekilde herkeslere iyi akşamlar sağlıklı saçlarınız olsun her daim

Merhaba. Benim aklıma yatmayan şey şu: Yani bakım olsun diye yapıyoruz her ne yapıyorsak, saçları 3 gün üst üste düzleştirmek nasıl etkisini azaltmaz?
Tamam biliyorum B. fönünün olayı bu, saçları düzleştirmek, ama ne bileyim bakım değil de makyaj gibi geliyor bana.
Kullananlar faydasını görüyorsa ne mutlu. Ben her ay saçımı boyattığım için hiç yaptırmayı düşünmedim.

3-4 aylık bir iyileşme diyebiliriz etkisi geçince eski haline döndü her seferinde saçlarım benim. Bende öyle oldu. Benim saçım düz olduğu için yanmasa bu işlemi yapar mıydım hayır yapmazdım saçımı kestiremeyecek kadar kısa olmasa yaptırır mıydım gene yapmazdım. Ama şunu söyleyebilirim ki aşırı yanık olmayan kısımda daha etkili bir iyileşme oluyor. Saçı yanık olmayan ya da saçı zaten düz olan kişinin yaptırmasına gerek yok bence. Keratin yüklemesi gibi başka uygulamalar maskeler daha mantıklı gibi.

ben aliexspren verdim siparişi yolda şimdi bakalım o nasıl olucak ordan aldım fiyatı çok uygun burdakiler çok pahalı inşallah işe yarar aranızda bunu bilen kullanan oldumu hiç

Ayy okuuu okuuu okuuu araştır bi yere varamadım en iyisi yorum yapıp akıl almak dedim e malumunuz bende de yıpranmışlıklar vs vs aslında bu ara kendi kendine bi toparlandı gibi saçım. Ama ben de keratin bakımı istiyorum hem bakım yapsın mümkünse hemde düzleştirsin diye kışın zor oluyor çünkü o yağmurda falan kabarıklar. Okyanusyanın maxi bio tavsiyesini dikkate aldım ama bulamadım ben satıcı. Ne yapsam bende mi o numaraya ulaşsam acaba güvenebilir miyiz ki acaba? Birde saçceğizimin fotosunu koyayım bari.

Eklentiler

• image.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 75
Saçlarınızın şekil verilmemiş hali mi bu? Eğer öyleyse lütfen kalıcı düzleştirmeyin. Bakımla toparlayınca kendini ne kadar güzel durur. Keratin bakım yapın ya da yaptırın; düzleştirme etkisi olmayan.
Benimki gibi yıpranmış halde saçlarınız, hatta benimkinden iyi halde :) Neme ve bakıma ihtiyacı var, basın nemi, basın bakım ürünlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…