Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bu sac yıka cık kurut sacı mı? oyleyse super ya cok pahalı gelıyordu bu ıs bana ama aklım celındı sımdı
Şimdilik öyle canım tabi ben yaparken aksilikler peşimi bırakmadı bu kadarını beklemiyordum kabarıklığımı önlese buklelerim az açılsa yeter diyordum ama güzel oldu gibi ilk yıkamamdı üzerinden de fönle aşağı ve yukarı şekilde kuruttum hepsi bu

Evet canım artık uzatma bakımlarına başla sampuan ney aldın
Şimdilik live clean aldım. Ama başka bi tavsiyen varsa bakarım zaten çok büyük bi şampuan değil live. Evet ya şimdi geriye kaldı uzaması ama daha az vaktim var iş yoğun sınav hazırlığı falan pek vaktim olmaz gibi. Bu sebepten daha zahmetsiz şeyler lazım bana

Şimdilik live clean aldım. Ama başka bi tavsiyen varsa bakarım zaten çok büyük bi şampuan değil live. Evet ya şimdi geriye kaldı uzaması ama daha az vaktim var iş yoğun sınav hazırlığı falan pek vaktim olmaz gibi. Bu sebepten daha zahmetsiz şeyler lazım bana
Ysp bakımları yap boş xamanında zeytın hindistan cevızı badem falan

Ysp bakımları yap boş xamanında zeytın hindistan cevızı badem falan
Senin de tavsiyen yağdan yana demi bende öyle düşünüyorum. Allahtan katkısız zeytin yağımız mevcut birde katı hindistan cevizi yağı düşünüyorum. Belki birde hint yağı ama aslında aklımda hiç bunlarla uğraşmayıp dax almak var gibi de

Senin de tavsiyen yağdan yana demi bende öyle düşünüyorum. Allahtan katkısız zeytin yağımız mevcut birde katı hindistan cevizi yağı düşünüyorum. Belki birde hint yağı ama aslında aklımda hiç bunlarla uğraşmayıp dax almak var gibi de
Oda olur canım ıcıne bırazda zeytınyagı katarsın

Kızlar kendi başıma gelen bir durumu paylaşayım ben saçımı kurutmam yaz kış işlem sonrasında da aynısını yapıyordum kurutmuyordum. Ve sertleşiyor sanki işlem yapmamış gibi oluyor. Kuruttuğumda ise yumuşak ve jilet gibi fön çekmiyorum sadece kurutuyorum.

Kızlar üçüncü günün sonunda neticeye gelelim biraz tedirgindim bu kadarda beklemiyordum ilk seferde ama beni tatmin etti işte bekleyenler için netice. Hepinize çok teşekkür ederim fikir ve tavsiyeleriniz netice mutlu etti mağlum özellikle sevdabuzer sevdabuzer sana çok teşekkür ederim sabırla ilgilendin benmle

Evet güzel olmuş ve parlamış, nemlendiğini buradan görebiliyorum. Güle güle kullan canım

Hepinize çooook teşekkür ederim tavsiyeleriniz için sayenizde bugün saçıma işlem yapmadan işe gelebildim
Aslında katı hindistan cevizi yağını benmaei usulü ısıtıp içine zeytin yağı karıştırıp sonra ılımaya mı bıraksam acaba diyorum donar böylece ikisini bi arada kullanırım diye yada direk dax bilemedim

Kızlar kendi başıma gelen bir durumu paylaşayım ben saçımı kurutmam yaz kış işlem sonrasında da aynısını yapıyordum kurutmuyordum. Ve sertleşiyor sanki işlem yapmamış gibi oluyor. Kuruttuğumda ise yumuşak ve jilet gibi fön çekmiyorum sadece kurutuyorum.
Bende onu düşündüm ya kurutmasak ne olur acaba diye ben pek sevmem saç kurutmayı

Hepinize çooook teşekkür ederim tavsiyeleriniz için sayenizde bugün saçıma işlem yapmadan işe gelebildim
Aslında katı hindistan cevizi yağını benmaei usulü ısıtıp içine zeytin yağı karıştırıp sonra ılımaya mı bıraksam acaba diyorum donar böylece ikisini bi arada kullanırım diye yada direk dax bilemedim

ecolife ın hindistan cevizi yağı var ve yiyebiliyorsun da, eh yediğin bir şeyi heryere de sürebilirsin :)
Mecitefendinin kini almıştım fakat küflenmişti anında geri gönderdim mutlaka karşına çıkacaktır uzak dur. Bence karıştırma ikisini de ayrı ayrı kullan. yada sadece kullanacağın zaman karıştır. Ayrı kavanozlarda sakla :KK66:

Ben. h.cevizi yağını parça parça kırıp avcumun içinde eritip saç diplerin dahil heryerine sürüyorum akşam. Kafama da streç film geçiriyorum ki hava almasın vücut sıcaklığım ile yağ heryere işlesin. (sera yöntemidir kılıçtan öğrendim)
Ertesi gün saçım şahane dolanıyorum ortalarda :KK66:))

davines şampuanım vardı bitti şimdi yerine purelogy almak istiyorum fakat hangisini alıcam kararsızım,
PURE-04.jpg
Pureology Pure Hydrate Kuru Saçlar İçin Sülfatsız Nem Şampuanı 250ml bunumu alsam yoksa
PURE-08 (1).jpg
Pureology Strength Cure Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan 250ml
bunumu kararsızım
benim saçımda boya hiç yok,kuru ve yıpranmış,dalgalı saçlarım var.
Sachanede pureology markasından alana 2.si %50 indirimli bu fırsattan yararlanmak istiyorum.Daha önce pureology kullanan ve benim gibi
saçları olan birinizden cevap bekliyorum.

ecolife ın hindistan cevizi yağı var ve yiyebiliyorsun da, eh yediğin bir şeyi heryere de sürebilirsin :)
Mecitefendinin kini almıştım fakat küflenmişti anında geri gönderdim mutlaka karşına çıkacaktır uzak dur. Bence karıştırma ikisini de ayrı ayrı kullan. yada sadece kullanacağın zaman karıştır. Ayrı kavanozlarda sakla :KK66:

Ben. h.cevizi yağını parça parça kırıp avcumun içinde eritip saç diplerin dahil heryerine sürüyorum akşam. Kafama da streç film geçiriyorum ki hava almasın vücut sıcaklığım ile yağ heryere işlesin. (sera yöntemidir kılıçtan öğrendim)
Ertesi gün saçım şahane dolanıyorum ortalarda :KK66:))
Saçta en sevdiğimdir hindistan cevizi yağı en kısa zamanda iyi birşey edineyim tabi çok alternatif yok ama

Herkese merhabalar,
alfaparf'ı 4 ayın sonunda önlerim iyice kıvrılmaya başladığı için tamamına tekrar uyguladım.
saçlarım yine dümdüz. açıkçası kullanım kolaylığı açısında ben alfaparf'ı öneriyorum.
yalnız boyalı saçı çok çok açıyor ve cila ile kurtulmuyor haberiniz olsun. ( en azından benim ki )

dün kuaförüme uğradım. kuaförüm bilindik kaliteli ürünler kullanan güzel bir kuaför. kendileri marcia diye bir marka kullanıyormuş.
markanın sadece brezilya fönü üzerine uzmanlaştığını ve amerikan malı olduğunu iletti.
yalnız internetten baktım 4 gün beklenen ürünlerden.
marka arayışından olanlara duyurulur. ben bir dahakine marcia deneyebilirim.

Sevgiler
Mrb alfaparf urunuyle kendınız mı yapıyosunuz kuafore mı

davines şampuanım vardı bitti şimdi yerine purelogy almak istiyorum fakat hangisini alıcam kararsızım,
Eki Görüntüle 1743408
Pureology Pure Hydrate Kuru Saçlar İçin Sülfatsız Nem Şampuanı 250ml bunumu alsam yoksa
Eki Görüntüle 1743427
Pureology Strength Cure Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan 250ml
bunumu kararsızım
benim saçımda boya hiç yok,kuru ve yıpranmış,dalgalı saçlarım var.
Sachanede pureology markasından alana 2.si %50 indirimli bu fırsattan yararlanmak istiyorum.Daha önce pureology kullanan ve benim gibi
saçları olan birinizden cevap bekliyorum.

Canım ben ve kılıç mavi olanını kullanyoruz ve çok memnunuz. Dün o indirimi ben de görünce aldım hem mavisinden hem de ilk paylaştığın kuru saçlar için olanından. Biz bu markayı seviyoruz kuru saçlar için olanını da denemek istedim ben. Amaaaa mavisi muhteşem. Böyle bir şampuan yok

Mrb alfaparf urunuyle kendınız mı yapıyosunuz kuafore mı

Canım buradaki üyelerin nedereyse hepsi ürünleri kendisi uyguluyor evde. Zaten konu başlığı da evde yapmaya çalışanlar için açılmış, maliyeti düşük olduğundan. Nadirdir kuaförde alıp yaptıran

kızlar merhaba
formaldehıtsız keratın urunu almak istiyorum ama kararsz kaldım alfaparf alcaktım ama sac rengını baya akıtıo vazgectım.
natura keratın almak istiyorum yorumlarınızı merak edıyorum..
saclarım kıvırcık kalın tellı ve uzun istedgım dümdüz saclar degıl cunku formaldehıtsz urunler bu gorevı yerıne getıremıyor ama en azından kabarıklık gıtsın sakınlessın saclarım kurutup cıkabileyim sizin önerılerınzı merak edıyorum KilicBaligi KilicBaligi nın fikirlerini merak ediyorum ama pek girmiyor foruma..
artık bi ürün almak istiyorum fikri olan arkadaslar ne önerirsınız cevaplarsanız sevınırım..

B BaslarsanBitirirsin ben denedim alfaparfı gecen yıl.. saclarım uzun kıvırcık kabarık setini almıstım az oranda oldugu ıcın benim sacıma yetmedi belkide yanlıs uyguladm ama tam olarak duzlestırmedı sadece kabarıklıgı gıttı yıkadıktan sonra asagı dogru kurutuyodum dalgaları azalıodu aslında guzel gorunuyodu ama tam duzlestırmedı aldıgım sette 60 ml di..bide saclarımı boyayıp yaptım baya sac rengımı actı yanı sankı boya yapmamıısm gııbı oldu..canım senın sacların nasıl yapısı yanı..
bnde natura keratın dusunuyorum ama kararsz kaldım bnde..

B BaslarsanBitirirsin ben denedim alfaparfı gecen yıl.. saclarım uzun kıvırcık kabarık setini almıstım az oranda oldugu ıcın benim sacıma yetmedi belkide yanlıs uyguladm ama tam olarak duzlestırmedı sadece kabarıklıgı gıttı yıkadıktan sonra asagı dogru kurutuyodum dalgaları azalıodu aslında guzel gorunuyodu ama tam duzlestırmedı aldıgım sette 60 ml di..bide saclarımı boyayıp yaptım baya sac rengımı actı yanı sankı boya yapmamıısm gııbı oldu..canım senın sacların nasıl yapısı yanı..
bnde natura keratın dusunuyorum ama kararsz kaldım bnde..
Benim saçlarım aslında iri dalgalı sayılır düze yakın. Sorun dalgaların çok sekilsiz olması ve çok kabarması. Nemlendirmek için ne denediysem başaramadım. Bi nebze düzlük bol nem veren bi çözüm arayısındayım. pürüzsüz düzlük aramıyorum.

X