- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.821
Canım ben ve kılıç mavi olanını kullanyoruz ve çok memnunuz. Dün o indirimi ben de görünce aldım hem mavisinden hem de ilk paylaştığın kuru saçlar için olanından. Biz bu markayı seviyoruz kuru saçlar için olanını da denemek istedim ben. Amaaaa mavisi muhteşem. Böyle bir şampuan yok
Canım buradaki üyelerin nedereyse hepsi ürünleri kendisi uyguluyor evde. Zaten konu başlığı da evde yapmaya çalışanlar için açılmış, maliyeti düşük olduğundan. Nadirdir kuaförde alıp yaptıran
hangı markayı evde uyguladınız memnun kalmadınız?Peki nerden aldıgınızıda sorablrmym bn gecen sene bı sıteden set halınde olanı aldm hc ıse yaramadı ama aynı markayı kuaforde yaptrdıgımda cok memnun kalmıstm aldıgım yerlede olablr mı alakası dıye aklıma takıldı
Alfaparf olanınıhangı markayı evde uyguladınız memnun kalmadınız?
Bende alparaf ın setını almayı dusunuyorum da.
Sülfatsız olmak kaydı ile istediğin şampuanı kullanabilirsin canım, benim Davines bitti mesela bende Pureology ile yıkayıp öyle keratin bakımı yapıyorum.cevap için sağol canım bende karar verdim 2 tane mavi olandan alıcam,gelişmeleri burdan yazarım.Birde birşey sormak istiyorum bende davines keratini var 1 lt olan,keratin bakımını yapmadan önce saçlarımı pureology ile şampuanlasam olurmu yani mutlaka öncesinde saçlarımı davines ilemi şampuanlamam gerekir.
Saçların nemsiz ilk olarak bu soruna çözüm bulmak gerek, aksi halde saçlarını düzleştirmen bir şey ifade etmeyecek. Kabarık saç=nemsiz kuru saçFön ya da düzleştiriciyle bile kabarık saçlarım var:/
O zaman yine eledim onu. Bi içime sinmedi hangi ürünü almalıyım bilemedim.Alfaparf olanını
Zaten amacım düzlükten ziyade kabarıklığından kurtulmak. ve o ıslakken sünme hissini yaşamamak. Nemlendirmek için ne yapabilirim. Düzenli hindistan cevizi yağı fayda veriyordu ama alerji yapmaya başladı. hindistan cevizinin kendisine de yağınada yaklaşmaya cesaret edemiyorum.:/Saçların nemsiz ilk olarak bu soruna çözüm bulmak gerek, aksi halde saçlarını düzleştirmen bir şey ifade etmeyecek. Kabarık saç=nemsiz kuru saç
Peki nerden aldıgınızıda sorablrmym bn gecen sene bı sıteden set halınde olanı aldm hc ıse yaramadı ama aynı markayı kuaforde yaptrdıgımda cok memnun kalmıstm aldıgım yerlede olablr mı alakası dıye aklıma takıldı
kızlar merhaba
formaldehıtsız keratın urunu almak istiyorum ama kararsz kaldım alfaparf alcaktım ama sac rengını baya akıtıo vazgectım.
natura keratın almak istiyorum yorumlarınızı merak edıyorum..
saclarım kıvırcık kalın tellı ve uzun istedgım dümdüz saclar degıl cunku formaldehıtsz urunler bu gorevı yerıne getıremıyor ama en azından kabarıklık gıtsın sakınlessın saclarım kurutup cıkabileyim sizin önerılerınzı merak edıyorumKilicBaligi nın fikirlerini merak ediyorum ama pek girmiyor foruma..
artık bi ürün almak istiyorum fikri olan arkadaslar ne önerirsınız cevaplarsanız sevınırım..
Alfaparf saç düzleştirmede etkili midir denediniz mi?
Hangi ürünü seçeceğime karar veremiyorum bir türlü.
cevap için sağol canım bende karar verdim 2 tane mavi olandan alıcam,gelişmeleri burdan yazarım.Birde birşey sormak istiyorum bende davines keratini var 1 lt olan,keratin bakımını yapmadan önce saçlarımı pureology ile şampuanlasam olurmu yani mutlaka öncesinde saçlarımı davines ilemi şampuanlamam gerekir.
O zaman yine eledim onu. Bi içime sinmedi hangi ürünü almalıyım bilemedim.
Zaten amacım düzlükten ziyade kabarıklığından kurtulmak. ve o ıslakken sünme hissini yaşamamak. Nemlendirmek için ne yapabilirim. Düzenli hindistan cevizi yağı fayda veriyordu ama alerji yapmaya başladı. hindistan cevizinin kendisine de yağınada yaklaşmaya cesaret edemiyorum.:/
Nem konusunda kullandığımız birçok ürün var yine geçmiş yorumlardan ulaşabilirsin, benim için önemlilerinden biri kullandığım şampuan mesela, pureology. BC acil kurtarma kürünü kullanıyorum davines keratin serumum yeni bitti magicare diye bir kür kullanıyorum, sarıkız keratin sütü kullanıyorum... Uzar hepsi yazılı geçmişte.
Bittikleri takdirde yeni ürünler keşfederiz elbette. Argan yağlı durulanmayan spreyler kullanabilirsin. Nashi nin argan yağı iyidir mesela yada milkshake nin köpüğüne bayılmıştım argan yağı işe karıştırıp kullanırdım v.s.
Sabırla cevaplıyorsunuz iyi ki varsınız. Son sayfalarda işlem sonrası bu sülfatsız Şampuan yerine bebe şampuanlarınında kullanılabilceği yazıyor. ben mi yanlıs anladım?
Birde alfaparf la düzleştirici etkili bakımı yapcak olsam.
Haftada 3 gün havuza gidiyorum. Klor / havuz suyu etkigi olumsuz etkiler mi ? Bir bilgi var mı bu konuda. Ne kadar bone de olsa havuzdan cıktıgımda saclarım ıslanmış oluyor.
Yani bebe şampuanını çok sıkıştığımızda kullanıyoruz, tatildeyken şampuanım bitmişti benim ve kılıç şimdilik kullanabileceğimi söylemişti jhonson baby shampoo da sls yani sülfat yok (hatırladığım kadarı ile) bizim için de bir şampuanda olması gereken en büyük özellik bu. İmdat çekicidir benim için bebe şampuanı, onun dışında şahsen kullanmam :)
Genel olarak durum nedir bilemiyorum ama benim fönümü klor hep mahfetmiştirDenize girerken saçıma zeytin yağı sürüp deniz ile olan ilişkisini kesebiliyorum saçımın ama havuzda bunu yapmak imkansız :)) yaptığınız haltı görevliler görür :)))
evet kendim yapıyorum, bu sayfanın amacı da bu değil mi zatenMrb alfaparf urunuyle kendınız mı yapıyosunuz kuafore mı
yani bu sayfada alfaparf ı deneyip paylaşan bir sürü kişi var ki biri de benim, hala düzleştiriyor mu diye sormanız enteresan geldiAlfaparf saç düzleştirmede etkili midir denediniz mi?
Hangi ürünü seçeceğime karar veremiyorum bir türlü.
Açıkcası burada da bır cok yorum okudum baska sıtelerdede ama olumsuz tek yorum gorunce korkup olumluları unutuyorum.yani bu sayfada alfaparf ı deneyip paylaşan bir sürü kişi var ki biri de benim, hala düzleştiriyor mu diye sormanız enteresan geldi
oysaki bir kaç sayfa öncesinde bizzat benim alfapartı ikinci uygulamamın sonucunu yazdığım kısımda saçlarımın dümdüz olduğuyla ilgili yorumum var.
bir çok arkadaşım da ortak aldığımız bu üründen memnun kaldı ve tekrar alacaklar.
hoş benim saçım boyalı olduğundan ve boyamı akıttığından bir dahakine marcia denemeyi düşünüyorum.
brezilya fönü hiç yapmadıysanız burda yazılan markalardan biriyle başlamanız lazım. çünkü herkesin saçı farklı, bir kaç kere yaptıktan sonra da zaten sizin için ideal olana ulaşacaksınız.
yoksa alfapart bana iyi gelir size iyi gelmez onu kimsenin öngörmesi mümkün değil zaten..
korkmayın deneyin derim..