- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.761
Ayy okuuu okuuu okuuu araştır bi yere varamadım en iyisi yorum yapıp akıl almak dedim e malumunuz bende de yıpranmışlıklar vs vs aslında bu ara kendi kendine bi toparlandı gibi saçım. Ama ben de keratin bakımı istiyorum hem bakım yapsın mümkünse hemde düzleştirsin diye kışın zor oluyor çünkü o yağmurda falan kabarıklar. Okyanusyanın maxi bio tavsiyesini dikkate aldım ama bulamadım ben satıcı. Ne yapsam bende mi o numaraya ulaşsam acaba güvenebilir miyiz ki acaba? Birde saçceğizimin fotosunu koyayım bari.
Tatlım ben o numaradan ulaştım satıcıya, ürününü gittigidiyora koyduğunu ve oradan alabileceğimi söyleyince güven sorunum kalmadı. Onun dışında da alfaparf var bakım yaptığına ben inanmıyorum ama düzleştiriyor
Buzamana kadar hiçbir üründe benim saçlarım pırasa olmadı (hoş iyi ki de olmadı) ama bana göre düzleştirme etkisi en çok olan maxi bio keratin ve bakım konusu da diğerlerinin kat kat üzerinde. Gerçek bir brezlya kıvırcığı olmasa da kıvırcıktır benim saçımın aslı, ben bu ürünle yıka çık yapabiliyorum hafif s dalgalı çok hoş. senin dalgalarından çok daha az yani.
Benim önerim bu yönde canım