Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Vallahi elinde ne varsa kullan kuzum. Ben de dün nihayet Pureology'leirme kavuştum, Davines Nourushing ile dönüşümlü kullanmaya devam...
Keratindose bittikten sonra alcam bende pureologyden.ya varya sülfatsız sampuana senle başladım ben sacinin sagligini dusunen sulfatsiz kullanmali bence bazen insanlar diyor bir sampuana o kadar verilirmi diye cvp vermiyorum valla

Keratindose bittikten sonra alcam bende pureologyden.ya varya sülfatsız sampuana senle başladım ben sacinin sagligini dusunen sulfatsiz kullanmali bence bazen insanlar diyor bir sampuana o kadar verilirmi diye cvp vermiyorum valla

Maalesef benimki gibi bela bir saç tipin varsa veriliyor işte... Ama ne yalan söyleyeyim hiç de vicdan azabı çekmiyorum doğrusu

Hayir hayir 'ya o zikkim okaplexmi nedir omu yapti böyle yoksa oryalmi sürdün saçına

Şöyle oldu kuzum... İLk olarak biz aslında Olaplex'i test etmek için sadece saç bakımı yapacaktık. Sonra arkadaşım yahu Kılıç, bak uçlar ile dipler arasında epey fark var, gel sana balyaj yapayım biraz dedi. Ben ilk başta yok falan dedim ama bak Olaplex var bir şey olmaz dedi ben de naz yapmadım. Ben normalde balyajları orial veya boya kullanmadan sadece oksidan ile yaparım biliyorsun, saç zaten açık olunca sadece oksidan rengi oldukça açabiliyor ama bu defa orial kullandı ve içine de yine olaplex ekledi... İşlem sonrası saç yıkandı hamur, bir daha olaplex bakımı yaptı üzerine ama sonuç değişmedi. Taranamayacak kadar kötüydü salondan çıktığımda.

Birde bu ürünü fahis fiyatta satıyorlar ah o oryal beni yakti ama toparlanacak kuzum bakimlarla

Vallahi elinde ne varsa kullan kuzum. Ben de dün nihayet Pureology'leirme kavuştum, Davines Nourushing ile dönüşümlü kullanmaya devam...
Kılıç, pureology siparişi verdim bugün. Şuanda da Davines kullanıyorum, dönüşümlü kullanma sebebin nedir? Pureologyden memnun kalırsam sürekli kullanmakta sorun olur mu? Tedavi amaçlı bir ürün sanırım,o yüzden mi dönüşümlü kullanıyorsun?

Son düzenleme:

Yaşasın Pureology kardeşliği

Ben Davines Nourushing ile dönüşümlü kullanıyorum çünkü saçıma yağ bakımı yaptığımda Pureology ile temizlemeye kıyamıyorum o yüzden yağlı bakımlardan sonra Davines ile yıkıyorum saçlarımı(evde 1.5 litre Davines Şampuan var). Bir de keratin bakımı yapacağım zaman kullanıyorum Davines Nourushing'i.. Sen düzenli olarak kullan, tam tersi sorun değil çözüm yaratır.

ben sizin tavsiyenizle almıştım bu ürünu cokda beğenmiştim. suan kafamda kepek falan hiç bişeyde kalmadı ama sulfat varsa baska bişeyler bulmamız gerek halbuki ikinci şişeyi sıparış vericektim ben

birde benim aldığım kutuda sülfat sürfaktan içermez( no surfactants diyor)

kılıç balığı ne dıyosun sence var mı dır kı.. buyrun buda kutudaki resimler

Eklentiler

• 12270233_805327439578022_498547439_n (1).jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 97
Şaka gibi, tüketiciyi yanıltmaktan dava açsak yeri... Etiketini koydu Elif, sülfat olduğu alenen görünüyor.

mesajlar parca parca oldu çok ozur dilerim sonradan editliyemıyorum da..
acaba içerik farklı olabilir mi benimkide vichy dercos anti dandruff ama sensetive scalp için( hassas deri için) cunku bunun etiket falan yapıştırılmamış kutunun üzerinde yazan içerik (ingredient) kısmında (yukarıda attığım resim) sulfat la ilgili bişey gozukmuyo gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…