Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Oh oh oh oh hic sorun kalmayacak sacinda canim inşallah

Ben şu matrix markali maskelerinide not edeyim bir ara niyetlendimde slitim sonra

Not et tabii herhalde bir aya kalmaz anlarım işe yarayıp yaramadığını ama br gariplik var Sevda. Şimdi yanmış saç böyle kupkuru olur kuruttuğunda da yanık yanık çıkar aralardan ve kadayıf gibi olur. Benim saçlar kuruduğunda pırıl pırıl ve yumuşacık, sadece ıslakken esniyor.Tuhaf.

Kuzucan benim sacimda boya yokya boyali şampuan kullanmiyim demi.alfaparfin sulfatsiz boyali saclar için sampuani var elimde keratindoseyle donusumlu kullanam diyorum

O zmn benimkisi gibi don lastigine dönmemis kuzum o zmn toparlaniyor sacin yuppi

Kuzucan benim sacimda boya yokya boyali şampuan kullanmiyim demi.alfaparfin sulfatsiz boyali saclar için sampuani var elimde keratindoseyle donusumlu kullanam diyorum
Vallahi elinde ne varsa kullan kuzum. Ben de dün nihayet Pureology'leirme kavuştum, Davines Nourushing ile dönüşümlü kullanmaya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…