- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.501
İctinmi kafayimi buldun bazılarının değer verdigi zulfikarada laf uzatma
Muhatap olmayın hiç, ben kibledim zaten.
Allah allah ben ismi kopyaladım niye link çıktı ki acaba... Neyse düzenledim. Sen de mesajından düzenle derim.Kılıcım tıklayınca KK ana sayfa çıkıyor,zaten reklam sayılabilir. Sadece ismini yaz istersen linki kaldırıp.
Aynı fikirdeyim, tartışmaya gerek yok.
Düzenledim canım.Allah allah ben ismi kopyaladım niye link çıktı ki acaba... Neyse düzenledim. Sen de mesajından düzenle derim.
Uyardığın için teşekkürler şekerDüzenledim canım.
Hah tamam aynı maske... Bunu da denerim bir ara, listeye yazayım. Argan yağlı serum bu kadar başarılı ise maske de öyledir herhalde.
Oh oh oh ohMaskenin hangisi olduğunda netleşelim seninle, 500 ml lik bir maskesi vardı çarpmıştı gözüme dün, kullananlar da memnundu ama bilemedim... Ben şimdi bir kaç yeni ürün aldım Sachane den.
Matrix Total Results Pro Solutionist 5+ Protopak Onarıcı Bakım 500ml
Matrix Total Results Pro Solutionist Total Treat Derin Onarıcı Maske 500ml
Onarıcı bakım kürünü dün ısı altında uyguladım, hiç fena değil. Onarıcı maske de nem,kuruluk ve onarım için kullanılıyor ve sorun ortadan kalktığında bırakılıyor maske. Bunu henüz denemedim.
Tamamdır Cumartesi falan denenecek. Zaten farkındaysan her gün bir şey yapıyorum. Bu günkü talihli Style Brezilya fönüoldu...
İnşallah öyle umud ediyorum. Bir süre daha kullanayım ürünleri ona göre zaten paylaşırım olumlu veya olumsuz diye.Oh oh oh ohhic sorun kalmayacak sacinda canim inşallah
Cok guzel canim paril paril yapiyor bakim yapiyor ve nemlendirmesi harika.Hah tamam aynı maske... Bunu da denerim bir ara, listeye yazayım. Argan yağlı serum bu kadar başarılı ise maske de öyledir herhalde.
O halde kesinlikle listeme girdi diyebilirim. Eldekiler azalsın alırım bunu.Cok guzel canim paril paril yapiyor bakim yapiyor ve nemlendirmesi harika.
Paylas kuzum bende bcnin keratin kurünü kullanip paylasayimİnşallah öyle umud ediyorum. Bir süre daha kullanayım ürünleri ona göre zaten paylaşırım olumlu veya olumsuz diye.
Evet onu da merak etmiyor değilim ama umarım yeni serilerde kürler daha başarılıdır.Paylas kuzum bende bcnin keratin kurünü kullanip paylasayim
Umarim canim begenirsem nemlendirici serisinide almayı dusunuyom ayyy ne çok ürün var alıNıp denenecekEvet onu da merak etmiyor değilim ama umarım yeni serilerde kürler daha başarılıdır.
Ben şu matrix markali maskelerinide not edeyim bir ara niyetlendimde slitim sonra
Umarim canim begenirsem nemlendirici serisinide almayı dusunuyom ayyy ne çok ürün var alıNıp denenecek
O zmn benimkisi gibi don lastigine dönmemisNot et tabii herhalde bir aya kalmaz anlarım işe yarayıp yaramadığını ama br gariplik var Sevda. Şimdi yanmış saç böyle kupkuru olur kuruttuğunda da yanık yanık çıkar aralardan ve kadayıf gibi olur. Benim saçlar kuruduğunda pırıl pırıl ve yumuşacık, sadece ıslakken esniyor.Tuhaf.
Vallahi elinde ne varsa kullan kuzum. Ben de dün nihayet Pureology'leirme kavuştum, Davines Nourushing ile dönüşümlü kullanmaya devam...Kuzucan benim sacimda boya yokya boyali şampuan kullanmiyim demi.alfaparfin sulfatsiz boyali saclar için sampuani var elimde keratindoseyle donusumlu kullanam diyorum