- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.561
Bilemedimki love serisinde sulfat varsa yaptigin bakim bosa gider diye düşünüyorum.şayet burdaki kızlar brezilya fonu oolsun keratin yukleme olsun etkisi uzun sursun diye sülfatsız sampuan kullaniyoruzsevdabuzer bana düz saç yakışmıyor tatlım. Fonu bile dalgalı cektiriyorum. Brezilya fonunde hiçbir zaman dümdüz olmadı sacim. O hafif dalgalı halini seviyorum. Ama son ikidir natura keratin ve natura keratin free plus me kullandim. Hayal kırıklığı oldu benim için. Hiç memnun kalmadım. Şimdi davinesi yeni duydum. Duzlestirici etkisi olan keratini var mı diye baktim. Yok ama love isimli sampuani var. Acaba davines nourishing serum ve davines duzlestirici etkili sampuani ve kremi alsam nasıl sonuç alırım. Tam ortaya karışık oldu. OKYANUSYAA belki bu şekilde kullanım sana da ilaç olur.
KilicBaligi benim aldığım bu canım sachaneden almıştım ben. Bide aldığımdan sonra iki kez indirim yapmışlardı Bitene kadar kullanıcam mecburen
Abimde kullandı şampuanı bayıldı ama tabi bir kere kullandı daha çocuğum o yüzden kaşıntı yan etkisini görmedi hatta bende mi alsam parladı saçlar filan dediSaç dökülmesine etkili erkeklere uygun diyeceğiniz şampuan varsa deyiverin gızlar
Kılıç Merhaba! Tam bu natura yi değiştireyim Alfaparaf alayım diyordum ki başka bir ürün kesfetmissiniz. Kıvırcık kuru ve inatçı saçlarım var benim. Ne yapsam şimdi? Ne dersin? Kafam karıştı.
Mesajları okuduğumdan bu yana davines arastiriyorum. Ben de alıp evde uygulanan mi? Sacim Kıvırcık. Dümdüz saç bana kesinlikle yakışmıyor. Fon bile cektirdigimde hareketli cektiriyorum. Davines dümdüz yapmıyor anladigim kadariyla sadece bakim yapıyor. Kafam iyice karıştı...
MANTAR diyorum başka da bişe demiyorum :) Anladın sen@@
Soru sormayı biliyorsun ama :))
Ne sıradan ne standart ne sığ bir alemsin kuzum sen :)
Araştırmaktan yoksun, saçma sapan ve anında bulunacak şeyleri bile soran bir hazırcı zihniyet..
Yardım edince de zülfikar mı yapıyorsun adamı :))))
Biliyor musun GOOGLE denen ve neredeyse herşeyi bilen bir arama motoru var :)))
Komik kız seni, git ötede oyna
Senin saçların için sığındığın formun sahibiKilicBaligi dır :)
Ama aferin zülfikar diyip yüzeltmişsin yola gelmişşin
Kızlar ben bu davines nourishing serumu almak üzereyim. Çok araştırdım. Ürün yorumları çok çok iyi. Aklıma takılanları sormak isterim. Öncesi sonrası şampuanları 1000 ml almak zorunda mıyız? 250 ml olanları da var sanıyorum. Onlar daha hesaplı geldi. :) ne dersiniz? davines nourishing serum yanında hangi ürünleri almalıyım?
çok çok teşekkür ederim.
OKYANUSYAA salla tatlım. Mutlaka böyle bir tip çıkıyor her yerden.
Birde Bu ürünün duzlestirici etkisi oluyor mu? Okumadım hiç bir yerde bu etkisini.
sevdabuzer bana düz saç yakışmıyor tatlım. Fonu bile dalgalı cektiriyorum. Brezilya fonunde hiçbir zaman dümdüz olmadı sacim. O hafif dalgalı halini seviyorum. Ama son ikidir natura keratin ve natura keratin free plus me kullandim. Hayal kırıklığı oldu benim için. Hiç memnun kalmadım. Şimdi davinesi yeni duydum. Duzlestirici etkisi olan keratini var mı diye baktim. Yok ama love isimli sampuani var. Acaba davines nourishing serum ve davines duzlestirici etkili sampuani ve kremi alsam nasıl sonuç alırım. Tam ortaya karışık oldu. OKYANUSYAA belki bu şekilde kullanım sana da ilaç olur.
Bilemedimki love serisinde sulfat varsa yaptigin bakim bosa gider diye düşünüyorum.şayet burdaki kızlar brezilya fonu oolsun keratin yukleme olsun etkisi uzun sursun diye sülfatsız sampuan kullaniyoruz
KilicBaligi ve OKYANUSYAA size bir şey sormam gerekli. Şimdi Davines'in kullanımında, sitelerde, açıklama olarak diyor ki işte ısı ile ise 10 dk, ısısız beklenecekse 15 dk yeterli. Ama saça sürüldükten sonra saç bone ya da jelatinle de kapatılmaz diyor. O zaman ısıyı kurutma makinesi ile saçımı kurutur gibi mi vereceğim?
Yoksa açıklama kısmında yazan bilgiler doğru değil mi?
Çam terebentin cidden kepek için birebir ama ben bunun şampuanda kullanılmasını bizim için tehlikeli buluyorum biraz. Uzun vadede saç uçlarını feci şekilde kurutuyor ve maske, serum vs ile başa çıkamıyor insan. Ben bu yüzden sadece bakım yağlarımın içine koyuyorum artık. Senin eşinin saç uzatma derdi olmadığı için bence mükemmel bir çözümFarkliHatun eşimde de kuru kepek problemi vardı, ah neler almadım ki ben ona, Ducray kepek şampuanı, Vichy kepek şampuanı, Rectiwa kepek şampuanı, sirkeli su bile yaptım yok yok yok. En sonunda çözümü bebek şampuanı alıp içine 1 kapak çam terebentin 1 kapak da susam yağı koyarak çözdük.
Bu bakım profesyonel kuaför salonları için üretilen bir bakım aslında, ev kullanıcıları için değil. Bu yüzden kuaför salonlarında klimazon ile uygulanıyor ısı verme işi. Saç kurutma makinesi ile olacak iş değil. Ürünü saçına sürdükten sonra saçını kafanda topuz yap ve sürenin dolmasını bekle, bone vs ile sarma ve ısı verme.Gereğinden fazla da bekletme canım.Zaten serum işini yapıyor.
Bende profesyonel ısı başlığı olmasına rağmen bu üründe ısı işine girmiyorum...
Çam terebentin cidden kepek için birebir ama ben bunun şampuanda kullanılmasını bizim için tehlikeli buluyorum biraz. Uzun vadede saç uçlarını feci şekilde kurutuyor ve maske, serum vs ile başa çıkamıyor insan. Ben bu yüzden sadece bakım yağlarımın içine koyuyorum artık. Senin eşinin saç uzatma derdi olmadığı için bence mükemmel bir çözüm
Hangi maske o internette fotoğrafını bulabilir misin netleşmek için?Çok teşekkür ederim cevabın için. Evet eşimin uzatma derdi yok, kepek vardı bitti, bir de malum erkek tipi dökülme başlangıcı var. Ona da çeşitli önlemler alıyoruz ama en sonunda saç ekimi olacak mecbur; aileden geliyor çünkü.
Bir de bir başka maske vardı yazmayı unuttum. Saçlarım malum fena halde. Bir kaç sene önce bu kadar kötü halde değilken yanlış hatırlamıyorsam Organix marka maske almıştım. Hindistancevizi kokuluydu, yine yıpranmış saçlar için (renkleri değiştirmedilerse kahverengi kapak, kremsi kavanoz). Kullanırken işe yarayacak mı gerçekten diye şöyle bir şey yaptım: Saçımın sadece sol tarafına uyguladım o maskeyi. Sağ tarafa ise ismini bile hatırlamadığım başka bir ürün. Ve hala ama hala saçımın sol tarafı sağ tarafa göre daha sağlıklı. Keşke tamamen uygulasaymışım zamanında, çünkü kuaför bozuntusu saç derimin sağ tarafını yaktı.
Davines ile gerçekten toparlayabilirsem, tekrar o ürünü alıp kullanacağım. Aklınızda bulunsun kızlar, fiyatı da makul ve kimyasal ya hiç yoktu ya da minimumdu.
Maske buydu. Kokusu da harikaydı. Hatta saçımı yıkayıp aniden çıkmam gerektiğinde nemliyken saçıma sürüp çıkıyordum, kabarmasın, şekilsiz durmasın diye. Ama uzun süre öyle bırakmamak gerekiyor çünkü tam kurursa sertleşiyor. Ama saçımı her savurduğumda bu koku ne ya mis gibi diyordu herkes.Hangi maske o internette fotoğrafını bulabilir misin netleşmek için?
Bu arada şimdi bu saç aekimi konusunda epey bir bilgi kirliliği var bu yüzden reklamlara kanmadan uygun bir merkez seçin ve saç ektirmenin tam çözüm olmadığınıda bilin ki hayal kırıklığına uğramayın. Bir kaç sene ara ile bir kaç defa uygulama yapılması gerekiyor saç ekiminde zira her defasında ancak %20 dolayında tutuyor ekilenler.
Saç ile alakalı bir forum var, orada miracle losyon diye bir şey kullanıyorlar, arginine direnç sprey içerisine eklenen bir takım şeyler var. Ona bir göz atın, kullanıldığı sürece işe yarıyor, diğer saç dökülme için üretilen ürünlere göre yan etkisi daha az.
E çok iyi o halde, hem saç dökülmesinin durması hem bu maske... Ben bunu da not edeyim. Gratis'te haftasonu indirim vardı %40 bilseydim bakardımMaske buydu. Kokusu da harikaydı. Hatta saçımı yıkayıp aniden çıkmam gerektiğinde nemliyken saçıma sürüp çıkıyordum, kabarmasın, şekilsiz durmasın diye. Ama uzun süre öyle bırakmamak gerekiyor çünkü tam kurursa sertleşiyor. Ama saçımı her savurduğumda bu koku ne ya mis gibi diyordu herkes.
Ekimi zaten özel hastanede yaptırırız diye düşünüyorum açıkçası. Şu an çam terebentin sayesinde sanırım oldukça durdurduk dökülmeyi. Artık yastıkta, lavaboda saç yok
Hay allahim. Eee ne yapacağım şimdi ben OKYANUSYAA
Önce sacimi boyatip ardından alfaparaf onun ardından da davines ancak olacak galiba. Bu nedir yahu.
sevdabuzer bana düz saç yakışmıyor tatlım. Fonu bile dalgalı cektiriyorum. Brezilya fonunde hiçbir zaman dümdüz olmadı sacim. O hafif dalgalı halini seviyorum. Ama son ikidir natura keratin ve natura keratin free plus me kullandim. Hayal kırıklığı oldu benim için. Hiç memnun kalmadım. Şimdi davinesi yeni duydum. Duzlestirici etkisi olan keratini var mı diye baktim. Yok ama love isimli sampuani var. Acaba davines nourishing serum ve davines duzlestirici etkili sampuani ve kremi alsam nasıl sonuç alırım. Tam ortaya karışık oldu. OKYANUSYAA belki bu şekilde kullanım sana da ilaç olur.
KilicBaligi ve OKYANUSYAA size bir şey sormam gerekli. Şimdi Davines'in kullanımında, sitelerde, açıklama olarak diyor ki işte ısı ile ise 10 dk, ısısız beklenecekse 15 dk yeterli. Ama saça sürüldükten sonra saç bone ya da jelatinle de kapatılmaz diyor. O zaman ısıyı kurutma makinesi ile saçımı kurutur gibi mi vereceğim?
Yoksa açıklama kısmında yazan bilgiler doğru değil mi?
FarkliHatun eşimde de kuru kepek problemi vardı, ah neler almadım ki ben ona, Ducray kepek şampuanı, Vichy kepek şampuanı, Rectiwa kepek şampuanı, sirkeli su bile yaptım yok yok yok. En sonunda çözümü bebek şampuanı alıp içine 1 kapak çam terebentin 1 kapak da susam yağı koyarak çözdük.
Sarıkız mı?Bazen çok para dökersin iflah olmaz. Ama kıyıda köşede kalmış ucuz uyduruk diye düşündüğün ürünler saçına can verir.KilicBaligi m hiç olmadık yerlerde olmadık ürünler buluyor tuhaf tuhaf isimli :))) sarıkız keratin sütü gibi mesela :))) fiyatına baksan dönüpte almazsın. Amaaa acayip bir bişe. :)
Sarıkız mı?Fön öncesi mi kullanılıyormuş,parlatıyor mu? O ne ola ki hele beni bir bilgilendirin
Ay çok üzüldüm, çünkü çok güzeldi, en azından benim saçıma çoook iyi gelmişti. Belki internet sitelerinde vardır. Yoksa bile, yine aynı markanın bakım yapam, yıpranmaya ya da beslemeye yönelik olan maskelerinden alırım. Ama önce canımın içi Davines bir bitsin.E çok iyi o halde, hem saç dökülmesinin durması hem bu maske... Ben bunu da not edeyim. Gratis'te haftasonu indirim vardı %40 bilseydim bakardım
Ekleme: 2014 de bu ürünü almak için bakmışım eczanelere ve bana artık bu ürünün gelmediğini söylemişler hainler...
Bazen çok para dökersin iflah olmaz. Ama kıyıda köşede kalmış ucuz uyduruk diye düşündüğün ürünler saçına can verir.KilicBaligi m hiç olmadık yerlerde olmadık ürünler buluyor tuhaf tuhaf isimli :))) sarıkız keratin sütü gibi mesela :))) fiyatına baksan dönüpte almazsın. Amaaa acayip bir bişe. :)
Sarıkız mı?Fön öncesi mi kullanılıyormuş,parlatıyor mu? O ne ola ki hele beni bir bilgilendirin
Evet canımben banyo sonrası saç diplerim dahil her yerine sıkıyorum parlatıyor yumuşatıyor ve güzel de kokuyor. Yanında fön öncesi mavi su da var fakat kullanıyorum hiç. Kılıç deneyimlemiş b.fönünü bozuyormuş :)
Ay çok üzüldüm, çünkü çok güzeldi, en azından benim saçıma çoook iyi gelmişti. Belki internet sitelerinde vardır. Yoksa bile, yine aynı markanın bakım yapam, yıpranmaya ya da beslemeye yönelik olan maskelerinden alırım. Ama önce canımın içi Davines bir bitsin.
Ha bu arada, ben 2 kere kuaförde yaptırdım Davines bakımını. Kuafördeki ve kendi yaptığım arasındaki farklar:
- Kuaförde saçımı sardılar, üstüne de havlu sardılar ve koltuktan kaldırmadılar beni (diğer müşterilere fön çekerken ortam ısınıyor, o ısıdan faydalansın dediler)
Ben evde hiçbir şey ile kapatmadım.
- Kuaförde sadece su ile arındırdılar, arkasından kremini uygulamadılar.
Ben evde kremi de sürdüm.
- Kuaförde 2 kere yaptırmama rağmen, şu an evde yaptığımdan aldığım verimi alamamışım meğer. Çünkü şu an saçlarımda o her banyo sonrasında kabarma yok (çooook çok az bir kabarıklık var, yıllardır bu kadar az kabarıklık görmemiştim)
Bir de saçımın en çok yıpranan yerlerini ben biliyorum, ıslak olsa bile saçım, yerlerini bildiğim için oralara daha özenle, daha dikkatli sürüyorum.
Kuaförde bu da olmuyor, dağıtıyor saça.
Kısaca evet ürün pahalı, evet emek veriyorsunuz; ama kendi yaptığım ilk seferde bile çok fark etti.
Evde yapmak daha mantıklı.
Bu markayı hep görüyordum, cesaret edemiyorum. Kılıçbalığı sana gerçekten çok teşekkür ederim, sayende yıllardır tam sağlığına kavuşturamadığım saçlarımı adam edeceğim gibi.
Ben ilk b.fönü yapmaya zaten bu sebepten başlamıştım ve ilk seansta çok büyük bir oranda iyileşme sağlayıp ikince seansta ise tamamen kurtarmıştım saçlarımı ama Hatun'um maalesef bir şekilde bu ürünler artık eski randımanı vermiyor ve tabiri caizse hiç bir işe yaramıyorlar. Zaman içerisinde ürünleri geliştirirken herhalde onarım özelliklerini bozdular. Sen dediğin biçimde düzleştirme olayına girmeden dene bakalım nasıl olacak.O forumun linkini de bana özelden atabilirsen çok sevinirim.KilicBaligi canım redist marka keratin maskesi almıştım keratin aldığım yerden ben ama şampuandan sonra 5 dk saçta tutup yıkıyorum o olur mu ki :) Bu arada bugün keratinimi yaptım 2 aydan sonra yeniden şekli bozulmuştu iyice. Nerede benim dümdüz saçlarım aaahhh 3 gün saçta tutup yıkayacam düzleştirici filan yapmadım saça sürdüm kurutma makinesi ile kuruttum arada kurutma makinesi ile ısı veririm bir forumda bu şekilde haftada bir devam edilerek yanıklardan tamamen kurtulanacağı yazıyordu ben de haftada bir devam edebilirim. Bakalım. Abimin saç dökülmesi de manisanın inanılmaz kireçli suyundan maalesef biraz da ırsi tabi