Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bilemedimki love serisinde sulfat varsa yaptigin bakim bosa gider diye düşünüyorum.şayet burdaki kızlar brezilya fonu oolsun keratin yukleme olsun etkisi uzun sursun diye sülfatsız sampuan kullaniyoruz

KilicBaligi benim aldığım bu canım sachaneden almıştım ben. Bide aldığımdan sonra iki kez indirim yapmışlardı Bitene kadar kullanıcam mecburen

Aslında bu kepek olayını saymazsak hiç de fena değil ... Ben bizimkilere şampuandan sonra sirkeli su yapıp sonra maske falan kullanmalarını söyledim. Bir de öyle dener misin sende?

O konu biraz sıkıntılı, dökülme sebebini bilmek gerek.

Yeni keşfetmedik canım, ben bunu uzun zamandır kullanıyorum. Kızlar yeni keşfettiler.Alttaki mesaj kafa karışıklığını bir nebze giderir sanırım.

Davines'in kesinlikle düzleştirme gibi bir durumu yok zaten ısı altında kullanılan bir ürün de değil. Fikir olması açısından şöyle kullanılıyor; Saçları şampuanla iki defa yıkıyorsun, saçların fazla suyunu alıp havluyla azıcık kuruluyorsun ve yaklaşık 30-40 ml ürünü saçlara yediriyor ve 15 dakika kadar bekletip sadece su ile duruluyorsun hepsi bu... Hasarlı, yıpranmış, hacmini kaybetmiş bitkin saçlara tabiri caizse botoks etkisi yapıp yeniliyor. Saçın tipine ve yapısına bağlı olarak saçları bir miktar sertleştirebilir (ben de böyle oluyor) veya yumuşak ve kontrol edilebilir bir hale getirebilir. (genel sonuç bu) Ben bir çok bakım ürününden etkili olduğunu düşünüyorum.

MANTAR diyorum başka da bişe demiyorum :) Anladın sen @@

Anlamam mı

Aman be akşam akşam hiç güleceğim yoktu.

Canım Davines'de öncesi sonrası şampuan yok serinin tek şampuanı Davines Nourushing. Hayır tabii ki 250 ml alıp sadece bakım için kullanabilirsin ama ben yerinde olsam maskesini de alırım bu serinin çünkü kullanımı bu şekilde.

Birde Bu ürünün duzlestirici etkisi oluyor mu? Okumadım hiç bir yerde bu etkisini.

Hayır düzleştirme etkisi yok.Çok hafif bir değişim sağlayabilir ama bu da bakım özelliğinden dolayı dalgaların kendine gelmesinden olur olsa olsa.

Bence bakım maksatlı Serum ve şampuanı al, günlük kullanım için ise love şampuana devam et. Bence mantıklı... OKYANUSYAA sanırım ilacını buldu zaten

Bilemedimki love serisinde sulfat varsa yaptigin bakim bosa gider diye düşünüyorum.şayet burdaki kızlar brezilya fonu oolsun keratin yukleme olsun etkisi uzun sursun diye sülfatsız sampuan kullaniyoruz

Davines ürünlerinde Sülfat Paraben gibi zararlı kimyasallar bulunmaz.

KilicBaligi ve OKYANUSYAA size bir şey sormam gerekli. Şimdi Davines'in kullanımında, sitelerde, açıklama olarak diyor ki işte ısı ile ise 10 dk, ısısız beklenecekse 15 dk yeterli. Ama saça sürüldükten sonra saç bone ya da jelatinle de kapatılmaz diyor. O zaman ısıyı kurutma makinesi ile saçımı kurutur gibi mi vereceğim?
Yoksa açıklama kısmında yazan bilgiler doğru değil mi?

FarkliHatun eşimde de kuru kepek problemi vardı, ah neler almadım ki ben ona, Ducray kepek şampuanı, Vichy kepek şampuanı, Rectiwa kepek şampuanı, sirkeli su bile yaptım yok yok yok. En sonunda çözümü bebek şampuanı alıp içine 1 kapak çam terebentin 1 kapak da susam yağı koyarak çözdük.

Bu bakım profesyonel kuaför salonları için üretilen bir bakım aslında, ev kullanıcıları için değil. Bu yüzden kuaför salonlarında klimazon ile uygulanıyor ısı verme işi. Saç kurutma makinesi ile olacak iş değil. Ürünü saçına sürdükten sonra saçını kafanda topuz yap ve sürenin dolmasını bekle, bone vs ile sarma ve ısı verme.Gereğinden fazla da bekletme canım.Zaten serum işini yapıyor.

Bende profesyonel ısı başlığı olmasına rağmen bu üründe ısı işine girmiyorum...

Çam terebentin cidden kepek için birebir ama ben bunun şampuanda kullanılmasını bizim için tehlikeli buluyorum biraz. Uzun vadede saç uçlarını feci şekilde kurutuyor ve maske, serum vs ile başa çıkamıyor insan. Ben bu yüzden sadece bakım yağlarımın içine koyuyorum artık. Senin eşinin saç uzatma derdi olmadığı için bence mükemmel bir çözüm

Çok teşekkür ederim cevabın için. Evet eşimin uzatma derdi yok, kepek vardı bitti, bir de malum erkek tipi dökülme başlangıcı var. Ona da çeşitli önlemler alıyoruz ama en sonunda saç ekimi olacak mecbur; aileden geliyor çünkü.

Bir de bir başka maske vardı yazmayı unuttum. Saçlarım malum fena halde. Bir kaç sene önce bu kadar kötü halde değilken yanlış hatırlamıyorsam Organix marka maske almıştım. Hindistancevizi kokuluydu, yine yıpranmış saçlar için (renkleri değiştirmedilerse kahverengi kapak, kremsi kavanoz). Kullanırken işe yarayacak mı gerçekten diye şöyle bir şey yaptım: Saçımın sadece sol tarafına uyguladım o maskeyi. Sağ tarafa ise ismini bile hatırlamadığım başka bir ürün. Ve hala ama hala saçımın sol tarafı sağ tarafa göre daha sağlıklı. Keşke tamamen uygulasaymışım zamanında, çünkü kuaför bozuntusu saç derimin sağ tarafını yaktı.
Davines ile gerçekten toparlayabilirsem, tekrar o ürünü alıp kullanacağım. Aklınızda bulunsun kızlar, fiyatı da makul ve kimyasal ya hiç yoktu ya da minimumdu.

Hangi maske o internette fotoğrafını bulabilir misin netleşmek için?

Bu arada şimdi bu saç aekimi konusunda epey bir bilgi kirliliği var bu yüzden reklamlara kanmadan uygun bir merkez seçin ve saç ektirmenin tam çözüm olmadığınıda bilin ki hayal kırıklığına uğramayın. Bir kaç sene ara ile bir kaç defa uygulama yapılması gerekiyor saç ekiminde zira her defasında ancak %20 dolayında tutuyor ekilenler.

Saç ile alakalı bir forum var, orada miracle losyon diye bir şey kullanıyorlar, arginine direnç sprey içerisine eklenen bir takım şeyler var. Ona bir göz atın, kullanıldığı sürece işe yarıyor, diğer saç dökülme için üretilen ürünlere göre yan etkisi daha az.

Maske buydu. Kokusu da harikaydı. Hatta saçımı yıkayıp aniden çıkmam gerektiğinde nemliyken saçıma sürüp çıkıyordum, kabarmasın, şekilsiz durmasın diye. Ama uzun süre öyle bırakmamak gerekiyor çünkü tam kurursa sertleşiyor. Ama saçımı her savurduğumda bu koku ne ya mis gibi diyordu herkes.
Ekimi zaten özel hastanede yaptırırız diye düşünüyorum açıkçası. Şu an çam terebentin sayesinde sanırım oldukça durdurduk dökülmeyi. Artık yastıkta, lavaboda saç yok

Eklentiler

• organ.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 59
E çok iyi o halde, hem saç dökülmesinin durması hem bu maske... Ben bunu da not edeyim. Gratis'te haftasonu indirim vardı %40 bilseydim bakardım

Ekleme: 2014 de bu ürünü almak için bakmışım eczanelere ve bana artık bu ürünün gelmediğini söylemişler hainler...

Son düzenleme:
Hay allahim. Eee ne yapacağım şimdi ben OKYANUSYAA

Önce sacimi boyatip ardından alfaparaf onun ardından da davines ancak olacak galiba. Bu nedir yahu.

Canım kafan karışmasın, son sayfalara göz gezdir anlayacaksın. Benim de saçlarım kıvırcık ve hiçbir ürün pırasa yapmaz saçlarımı. Fazlasıyla açılır ve senin çektirdiğin gön gibi hafif dalgalı olur. Zaten kılıçta cvp vermiş

Kuzum ben arayıştan kurtuldum gibi görünüyor birçok ürün denedim yaptım bozdum v.s. şimdi iyiyim :)
Deneyim paylaşıyorum artıkın

Cevaplanmış kuzum ben de kılıcın dediği gibi kullanıyorum

Bazen çok para dökersin iflah olmaz. Ama kıyıda köşede kalmış ucuz uyduruk diye düşündüğün ürünler saçına can verir. KilicBaligi m hiç olmadık yerlerde olmadık ürünler buluyor tuhaf tuhaf isimli :))) sarıkız keratin sütü gibi mesela :))) fiyatına baksan dönüpte almazsın. Amaaa acayip bir bişe. :)

Sarıkız mı? Fön öncesi mi kullanılıyormuş,parlatıyor mu? O ne ola ki hele beni bir bilgilendirin

Sarıkız mı? Fön öncesi mi kullanılıyormuş,parlatıyor mu? O ne ola ki hele beni bir bilgilendirin

Evet canım ben banyo sonrası saç diplerim dahil her yerine sıkıyorum parlatıyor yumuşatıyor ve güzel de kokuyor. Yanında fön öncesi mavi su da var fakat kullanıyorum hiç. Kılıç deneyimlemiş b.fönünü bozuyormuş :)

Ay çok üzüldüm, çünkü çok güzeldi, en azından benim saçıma çoook iyi gelmişti. Belki internet sitelerinde vardır. Yoksa bile, yine aynı markanın bakım yapam, yıpranmaya ya da beslemeye yönelik olan maskelerinden alırım. Ama önce canımın içi Davines bir bitsin.
Ha bu arada, ben 2 kere kuaförde yaptırdım Davines bakımını. Kuafördeki ve kendi yaptığım arasındaki farklar:
- Kuaförde saçımı sardılar, üstüne de havlu sardılar ve koltuktan kaldırmadılar beni (diğer müşterilere fön çekerken ortam ısınıyor, o ısıdan faydalansın dediler)
Ben evde hiçbir şey ile kapatmadım.

- Kuaförde sadece su ile arındırdılar, arkasından kremini uygulamadılar.
Ben evde kremi de sürdüm.

- Kuaförde 2 kere yaptırmama rağmen, şu an evde yaptığımdan aldığım verimi alamamışım meğer. Çünkü şu an saçlarımda o her banyo sonrasında kabarma yok (çooook çok az bir kabarıklık var, yıllardır bu kadar az kabarıklık görmemiştim)

Bir de saçımın en çok yıpranan yerlerini ben biliyorum, ıslak olsa bile saçım, yerlerini bildiğim için oralara daha özenle, daha dikkatli sürüyorum.
Kuaförde bu da olmuyor, dağıtıyor saça.
Kısaca evet ürün pahalı, evet emek veriyorsunuz; ama kendi yaptığım ilk seferde bile çok fark etti.
Evde yapmak daha mantıklı.
Bu markayı hep görüyordum, cesaret edemiyorum. Kılıçbalığı sana gerçekten çok teşekkür ederim, sayende yıllardır tam sağlığına kavuşturamadığım saçlarımı adam edeceğim gibi.

İsmi acayip olabilir ama ürün şahane gel itiraf et

Bu mavi su gibi bir şey değil aslında, duştan hemen sonra saçının nemini havlu ile alıp sıkıyorsun saçlarına. Kökten uca kullanılabildiği yazıyor ama ama ben tabii yine kulak hizasının altına kullanıyorum.Saçı yumuşatıyor, kolay tarama sağlıyor ve güç veriyor. Bir miktar tedavi özelliği var sanırım içeriğe bakarsak.

Evet içeirkte zararlı bir şey olmamasına rağmen mavi sular b.fönünü bozuyor.

Canım ben sanmıyorum ki kalkmış olsun, ben daha sonra bu ürünü bir kaç yerde gördüm sanırım ama ne olduğuna bakmak aklıma gelmedi açıkçası. İnternette var en kötü öyle yaparız.

Dünyanın en iyi kuaförü de olsa, evde kendi yaptığın bakımdi özeni kimse saçına göstermez. Ben bütün bakımları niye evde yapıyorum

Rica ederim canım, memnun kaldıysan ne mutlu bana... Şu saçlarımızı hep beraber bir adam edelim bakalım... Bir kaç sayfa önc yazmıştım aklımda Likit keratin ampulü kullanmak var... Hazır saçlarımı da yakmışken bir test edelim bakalım söylenildiği kadar var mı

KilicBaligi canım redist marka keratin maskesi almıştım keratin aldığım yerden ben ama şampuandan sonra 5 dk saçta tutup yıkıyorum o olur mu ki :) Bu arada bugün keratinimi yaptım 2 aydan sonra yeniden şekli bozulmuştu iyice. Nerede benim dümdüz saçlarım aaahhh 3 gün saçta tutup yıkayacam düzleştirici filan yapmadım saça sürdüm kurutma makinesi ile kuruttum arada kurutma makinesi ile ısı veririm bir forumda bu şekilde haftada bir devam edilerek yanıklardan tamamen kurtulanacağı yazıyordu ben de haftada bir devam edebilirim. Bakalım. Abimin saç dökülmesi de manisanın inanılmaz kireçli suyundan maalesef biraz da ırsi tabi

Ben ilk b.fönü yapmaya zaten bu sebepten başlamıştım ve ilk seansta çok büyük bir oranda iyileşme sağlayıp ikince seansta ise tamamen kurtarmıştım saçlarımı ama Hatun'um maalesef bir şekilde bu ürünler artık eski randımanı vermiyor ve tabiri caizse hiç bir işe yaramıyorlar. Zaman içerisinde ürünleri geliştirirken herhalde onarım özelliklerini bozdular. Sen dediğin biçimde düzleştirme olayına girmeden dene bakalım nasıl olacak.O forumun linkini de bana özelden atabilirsen çok sevinirim.

Kireçli su için yapabileceğiniz tek şey filtre takmak. Daire girişine takılabileceği gibi sadece duş başlığını değiştirip filtreli duş başlığı kullanabilir. Bir ara bu başlıkta bunu konuşmuştuk çünkü benim evimin suyu da çok kireçli ve başa çıkamıyorum artık. Bir ara saçlarım aşırı dökülüyordu buraya ilk taşındığımda. Her hafta muslukları söküp kireç çözücü ile temizleyip geri takıyorum o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…