Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

şişede de bunlar var.. eğer hala var dersen hemen bırakcam kullanmayı.=) o yuzden heycanla beklıyorum

Eki Görüntüle 1695738 Eki Görüntüle 1695739

canım benim aldığım farklı, seninki gibi üzerinde sülfatsız yazmıyor. madem memnunsun ben de bunu alayım.
benimkinin şişe görünümünü ekliyorum.
memnun kalmana çok sevindim..
yani ben internetten sülfatsız diye bulup gidip sülfatlı olan cinsini almışım :)

Eklentiler

• Untitled.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 114
Canım şişenin üzerindeki etikette ingredient kısmı yok mu? Kutu ve şişe üzerine bakılırsa sülfatsız bu ürün... İnşallah öyledir dediğim gibi bana da lazım. Bu bahar dönemlerinde cildimin kuruluğu kafa derime kadar yansıyor çünkü. Sülfat alerjim olduğu için normal sd şampuanı da kullanamıyorum.

Bu arada tırnakların güzelmiş, büyük ihtimalle ellerin de güzeldir

Son düzenleme:

Talihsizlik olmuş ama madem öyle bitene kadar kullanıp sonra yenisini al bari.

Şisenin üstünde içerik yazmıyor . Sadece yukarıda gönderdiğim fotoğraftaki yazılar var . Devam edıyorum o zaman ben bu ürüne çünkü baya beğenmiştim.

Şisenin üstünde içerik yazmıyor . Sadece yukarıda gönderdiğim fotoğraftaki yazılar var . Devam edıyorum o zaman ben bu ürüne çünkü baya beğenmiştim.
Tamam o halde sülfat free dediğine göre devam et. Ben de Pazartesi eczanelere bir bakayım. Tekrar teşekkür ederim hem sana hem Elif'e...

KilicBaligi benim aldığım bu canım sachaneden almıştım ben. Bide aldığımdan sonra iki kez indirim yapmışlardı Bitene kadar kullanıcam mecburen

Eklentiler

• Bonacure_Acil_Kurtarma_Şampuanı_XXL_500ml.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 53
Abimde kullandı şampuanı bayıldı ama tabi bir kere kullandı daha çocuğum o yüzden kaşıntı yan etkisini görmedi hatta bende mi alsam parladı saçlar filan dedi Saç dökülmesine etkili erkeklere uygun diyeceğiniz şampuan varsa deyiverin gızlar

Kılıç Merhaba! Tam bu natura yi değiştireyim Alfaparaf alayım diyordum ki başka bir ürün kesfetmissiniz. Kıvırcık kuru ve inatçı saçlarım var benim. Ne yapsam şimdi? Ne dersin? Kafam karıştı.

Mesajları okuduğumdan bu yana davines arastiriyorum. Ben de alıp evde uygulanan mi? Sacim Kıvırcık. Dümdüz saç bana kesinlikle yakışmıyor. Fon bile cektirdigimde hareketli cektiriyorum. Davines dümdüz yapmıyor anladigim kadariyla sadece bakim yapıyor. Kafam iyice karıştı...

Cok konusma kılıc misin zülfikar misin nesin

Soru sormayı biliyorsun ama :))
Ne sıradan ne standart ne sığ bir alemsin kuzum sen :)
Araştırmaktan yoksun, saçma sapan ve anında bulunacak şeyleri bile soran bir hazırcı zihniyet..
Yardım edince de zülfikar mı yapıyorsun adamı :))))
Biliyor musun GOOGLE denen ve neredeyse herşeyi bilen bir arama motoru var :)))
Komik kız seni, git ötede oyna
Senin saçların için sığındığın formun sahibi KilicBaligi dır :)
Ama aferin zülfikar diyip yüzeltmişsin yola gelmişşin

Kızlar ben bu davines nourishing serumu almak üzereyim. Çok araştırdım. Ürün yorumları çok çok iyi. Aklıma takılanları sormak isterim. Öncesi sonrası şampuanları 1000 ml almak zorunda mıyız? 250 ml olanları da var sanıyorum. Onlar daha hesaplı geldi. :) ne dersiniz? davines nourishing serum yanında hangi ürünleri almalıyım?

çok çok teşekkür ederim.

OKYANUSYAA salla tatlım. Mutlaka böyle bir tip çıkıyor her yerden.

Alanlarr genellikle set halinde almislardi ama kucuk boyda alabilirsin bence bu ürün saci duzlestirmez keratin yukler sacina

Alanlarr genellikle set halinde almislardi ama kucuk boyda alabilirsin bence bu ürün saci duzlestirmez keratin yukler sacina

Keratin yükleyince saç agirlasir ve aşağı düşer mi acaba? Bıktım tepemde saçlardan. Islak hali güzel. Kuru hali tepeme çıkıyor. Omzumu azıcık geçti boyu. Azıcık da dalgası açılsın ve en azından açık kullanabileyim istiyorum. Bana uygun değil mi acaba? Alfaparaf mi uygun olur acaba bana? Allahım öyle kararsiz kaldım ki...

Canım 1000 ml bence de almana gerek yok. Ben şampuani bittiginde baska bir sampuan kullandim ama kendi sampuanı ile randımanıni arttirirsin onun dişında duzlestirmez botoks etkisi var canım. Bakım da yapıyor en onemlisi tamir de ediyor. Vee cok guzel kokuyor çam gibi nanemsi ya da. Pek severim kendisini

Canimmmm ikisi cok farkli seyler. Alfaparfin bana gore bakim onarim etkisi asla yok duzlestiriyor. Dawines ise bakım onarım kuzum. Ama kabarikligi gidermez ya da saclarini acıp gezebilecegini sanmiyorum. En iyi ornegi benim :))))

Canim sen brezilya fonumu istiyorsun keratin bakimimi saçlarım dümdüz olsun diyorsan alfaparfi al yok bakim botoks yapsın diyorsan davinesi al ben brezilya fonu hiç yapmadım ama keratin yuklememi yapıyorum artegoyla cok cok memnunum

sevdabuzer bana düz saç yakışmıyor tatlım. Fonu bile dalgalı cektiriyorum. Brezilya fonunde hiçbir zaman dümdüz olmadı sacim. O hafif dalgalı halini seviyorum. Ama son ikidir natura keratin ve natura keratin free plus me kullandim. Hayal kırıklığı oldu benim için. Hiç memnun kalmadım. Şimdi davinesi yeni duydum. Duzlestirici etkisi olan keratini var mı diye baktim. Yok ama love isimli sampuani var. Acaba davines nourishing serum ve davines duzlestirici etkili sampuani ve kremi alsam nasıl sonuç alırım. Tam ortaya karışık oldu. OKYANUSYAA belki bu şekilde kullanım sana da ilaç olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…