Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

KilicBaligi KilicBaligi P_20151120_010906_NT.jpg bu canim deep infusion

Maskenin hangisi olduğunda netleşelim seninle, 500 ml lik bir maskesi vardı çarpmıştı gözüme dün, kullananlar da memnundu ama bilemedim... Ben şimdi bir kaç yeni ürün aldım Sachane den.

Matrix Total Results Pro Solutionist 5+ Protopak Onarıcı Bakım 500ml
Matrix Total Results Pro Solutionist Total Treat Derin Onarıcı Maske 500ml
Onarıcı bakım kürünü dün ısı altında uyguladım, hiç fena değil. Onarıcı maske de nem,kuruluk ve onarım için kullanılıyor ve sorun ortadan kalktığında bırakılıyor maske. Bunu henüz denemedim.

Tamamdır Cumartesi falan denenecek. Zaten farkındaysan her gün bir şey yapıyorum. Bu günkü talihli Style Brezilya fönü :KK48:oldu...
Oh oh oh oh :21::21::21: hic sorun kalmayacak sacinda canim inşallah

Ben şu matrix markali maskelerinide not edeyim bir ara niyetlendimde slitim sonra

Not et tabii herhalde bir aya kalmaz anlarım işe yarayıp yaramadığını ama br gariplik var Sevda. Şimdi yanmış saç böyle kupkuru olur kuruttuğunda da yanık yanık çıkar aralardan ve kadayıf gibi olur. Benim saçlar kuruduğunda pırıl pırıl ve yumuşacık, sadece ıslakken esniyor.Tuhaf.

Kuzucan benim sacimda boya yokya boyali şampuan kullanmiyim demi.alfaparfin sulfatsiz boyali saclar için sampuani var elimde keratindoseyle donusumlu kullanam diyorum

Not et tabii herhalde bir aya kalmaz anlarım işe yarayıp yaramadığını ama br gariplik var Sevda. Şimdi yanmış saç böyle kupkuru olur kuruttuğunda da yanık yanık çıkar aralardan ve kadayıf gibi olur. Benim saçlar kuruduğunda pırıl pırıl ve yumuşacık, sadece ıslakken esniyor.Tuhaf.
O zmn benimkisi gibi don lastigine dönmemis :KK70::KK70:kuzum o zmn toparlaniyor sacin yuppi :KK71::KK71:

Kuzucan benim sacimda boya yokya boyali şampuan kullanmiyim demi.alfaparfin sulfatsiz boyali saclar için sampuani var elimde keratindoseyle donusumlu kullanam diyorum
Vallahi elinde ne varsa kullan kuzum. Ben de dün nihayet Pureology'leirme kavuştum, Davines Nourushing ile dönüşümlü kullanmaya devam...

X