- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.481
Yani moral bozmak istemem Sevda ama saçımın dipten 2-4 cm aralığı yanık. Diğer yerler sağlam, neden böyle bir şey oldu anlamadım ama kestirme ihtimali yok takdir edersinki... Şimdi style ile o kısımlara fön yaptım ama pek umutlu değilim açıkçası... O yüzden bu likit keratin benim ilgimi çekti. Eğer cidden işlevli bir ürünse bizim gibi bakım ve onarım amaçlı kullanacak ürün arayışında olan hatunlara gün doğar.
Ayyy insallahhhhh toparlar ya nazar değdi sacina valla
Chi de çok pahalı değil aslında, denenebilir eldeki bitince... Ama dande ah o dande...
Ahh ahhhhhhhh hastayim ona :))))
Bu forumu okumak zor geliyorsa Googel'a Davines keratin bakımı yazarsan uygulama aşamalarına ulaşabilirsin. Aradığın cevaplar bir tık uzaklıkta.
Bir de onu alırsam eşim ne yapar bilemiyorum hiçGeçen gün kendi ürünlerini dizmiş, Dalin şampuan. Sonra da benimkileri dizmiş, pide kuyruğu gibi seninkiler maşallah diyor Serum olarak zaren Urban mıydı neydi bir de o var. Bulurum sürecek bir şey, çok teşekkürler ilgine.
Denemekte fayda var.CHI evet, pahalı bir marka, ama her ürünü değil sanırım. Alacağım zaman çok araştırdım, hatta youtube videoları da var. Memnun olmayan, olumsuz yorum yapan hiç görmedim.
Arkadaşlar davinesi alisveris yaptığım bir siteden fiyatlarına baktim keratin serumu 199 sampuani 104 sac kremi 159tl ortalama 465 tlye denk geliyor toptan satis yapan bir site oldugu için fiyatlari uygun ben dande spreylerimi ordan alıyordum o yuzden biliyorum
Bu fiyat elbette daha uygun oluyor. Ama tarihi önemli, site güvenilir mi, ürün ebatı ne kadar vs vs.
Bendede oyle eşim syoss benimki ufffff fitatlarini hesapliyamiyorum bile nashi argan yagini oneririm gercekten hatta ben sampuanini ve maskesinide aldim deneme boylarini
Yazın almıştım tam fiyat hatırlamıyorum. Zaten ben ararken bir kozmo bilmem ne diye bir sitede bir de adı vanilya diye başlayan sitede olmuştum. Vanilya olandan şampuan, krem ve bu keratin misti aldım. 400 küsur tuttu ama 500e yakın mıydı hatırlamıyorum. Bir de ben en büyük boyunu almıştım, hiç gerek yok. Zaten fıs fıs saça sıkılıyor, uzaktan da sıkıncı geniş alana yayılıyor.
Tarihini bilmiyorum valla ben artego kullanıyorum çünkü 1000 ml hepsi siteyle iletişime geçip sorarim isterseniz
Yeni aldım ya, şu an bir işime yaramaz, ama çok teşekkür ederim. Bittiği zaman (ki benimki çok erken bitecek çünkü çok sık yapacağım), o zaman rahatsız ederim sizi.
Yani moral bozmak istemem Sevda ama saçımın dipten 2-4 cm aralığı yanık. Diğer yerler sağlam, neden böyle bir şey oldu anlamadım ama kestirme ihtimali yok takdir edersinki... Şimdi style ile o kısımlara fön yaptım ama pek umutlu değilim açıkçası... O yüzden bu likit keratin benim ilgimi çekti. Eğer cidden işlevli bir ürünse bizim gibi bakım ve onarım amaçlı kullanacak ürün arayışında olan hatunlara gün doğar.
Chi de çok pahalı değil aslında, denenebilir eldeki bitince... Ama dande ah o dande...
Bu forumu okumak zor geliyorsa Googel'a Davines keratin bakımı yazarsan uygulama aşamalarına ulaşabilirsin. Aradığın cevaplar bir tık uzaklıkta.
Artegoyu haftaya yapcam kuzum iyiki almisimmben önü o derece mukemmel birseyHahaha doğrudur benim raflar ürünlerle dolu, rahatlıkla mağaza açabilirim o derece... Urban murban, kullan o serumu...
Denemekte fayda var.
Fiyat çok iyi, bana özelden at bakayım neresi burası.Tahmin ettiğim yer mi?
Aynen.
Maskesi hangisi Sevdam?
Canim argan yagli maskesi mis misss
O halde insaflı bir boy almakta yarar var.
Artego'dan memnun musun bakayım? Yarın uygulama yapmayı planlıyorum.
Tmm :)) telden yaziyomyaKız Sevda düzgün yaz şu mesajları
Kılıcım dertler bir değil kiÇok sık yapamazsın kuzum.
Uygulama yolunu yazmıştım , fazlası saçı yoruyor bilgin olsun.
Artegoyu haftaya yapcam kuzum iyiki almisimmben önü o derece mukemmel birsey
Tmm :)) telden yaziyomya
Haklısın ne diyeyim ama saçlar sertleşip çalı gibi durmaya başladığında ara ver...Kılıcım dertler bir değil kiÇok sıktan kastım 10 günde birdi. Öne haftada 2 kere yaparım sonra 10 gün ara veririm diyordum. Sebebine gelince benim saçlarım artık boya tutmuyor, ilk boyandığında evet rengi alıyor, ama 10 gün kadar sonra hepsi akıyor. Yaklaşık 2 yıldır böyle. Eğer gün aşırı yaparsam 1 haftaya kalmaz akar o boya, 250 tlyi bir haftalığına mı verdim ben kuaföre Çok içime battı zaten öf.
Ben bir kere yaptım biliyorsun, sonrasında bir daha kullanmadım.Dur bakayım deneyeyim nasıl olacak.
Yarın bir dene bakalim onu memnun kalacaksın ben sarilardan kurtulma asamasinda yanik sarilarimi hicbirsey toparlayamazken epey toparlamisti bu ürün
Haklısın ne diyeyim ama saçlar sertleşip çalı gibi durmaya başladığında ara ver...
İctinmi kafayimi buldun bazılarının değer verdigi zulfikarada laf uzatmaCok konusma kılıc misin zülfikar misin nesin
Muhatap olmayın hiç, ben kibledim zaten.İctinmi kafayimi buldun bazılarının değer verdigi zulfikarada laf uzatma
Kibledim ney canimMuhatap olmayın hiç, ben kibledim zaten.
Maskenin hangisi olduğunda netleşelim seninle, 500 ml lik bir maskesi vardı çarpmıştı gözüme dün, kullananlar da memnundu ama bilemedim... Ben şimdi bir kaç yeni ürün aldımKilicBaligi nashi argan maske birde argan yağlı sampuanini aldim sampuani matrixe göre kivami daha ince daha sulu ama maskesi cok iyi kokusu cikmiyor sacindan
Yarın bir dene bakalim onu memnun kalacaksın ben sarilardan kurtulma asamasinda yanik sarilarimi hicbirsey toparlayamazken epey toparlamisti bu ürün
K.i.b yani Kötü içerik bildir. Tıklayıp açıklama yazılıyor, yönetime mesaj gidiyor, yönetim de kiblenmiş olan mesajı kontrol ediyor ceza alınması gereken bir şey mi değil mi diye.Kibledim ney canim
Kılıcım tıklayınca KK ana sayfa çıkıyor,zaten reklam sayılabilir. Sadece ismini yaz istersen linki kaldırıp.Maskenin hangisi olduğunda netleşelim seninle, 500 ml lik bir maskesi vardı çarpmıştı gözüme dün, kullananlar da memnundu ama bilemedim... Ben şimdi bir kaç yeni ürün aldım Sachane den.
Matrix Total Results Pro Solutionist 5+ Protopak Onarıcı Bakım 500ml
Matrix Total Results Pro Solutionist Total Treat Derin Onarıcı Maske 500ml
Onarıcı bakım kürünü dün ısı altında uyguladım, hiç fena değil. Onarıcı maske de nem,kuruluk ve onarım için kullanılıyor ve sorun ortadan kalktığında bırakılıyor maske. Bunu henüz denemedim.
Tamamdır Cumartesi falan denenecek. Zaten farkındaysan her gün bir şey yapıyorum. Bu günkü talihli Style Brezilya fönüoldu...