Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Hahaha doğrudur benim raflar ürünlerle dolu, rahatlıkla mağaza açabilirim o derece... Urban murban, kullan o serumu...

CHI evet, pahalı bir marka, ama her ürünü değil sanırım. Alacağım zaman çok araştırdım, hatta youtube videoları da var. Memnun olmayan, olumsuz yorum yapan hiç görmedim.
Denemekte fayda var.

Fiyat çok iyi, bana özelden at bakayım neresi burası.Tahmin ettiğim yer mi?

Bu fiyat elbette daha uygun oluyor. Ama tarihi önemli, site güvenilir mi, ürün ebatı ne kadar vs vs.

Aynen.

Bendede oyle eşim syoss benimki ufffff fitatlarini hesapliyamiyorum bile nashi argan yagini oneririm gercekten hatta ben sampuanini ve maskesinide aldim deneme boylarini

Maskesi hangisi Sevdam?

O halde insaflı bir boy almakta yarar var.

Tarihini bilmiyorum valla ben artego kullanıyorum çünkü 1000 ml hepsi siteyle iletişime geçip sorarim isterseniz

Artego'dan memnun musun bakayım? Yarın uygulama yapmayı planlıyorum.

Sacmalama ve ters yapma bana. Bi soru sorduk cevap versen ölürsün dimi tüüü fakir

Artegoyu haftaya yapcam kuzum iyiki almisimmben önü o derece mukemmel birsey

Çok sık yapamazsın kuzum.
Uygulama yolunu yazmıştım , fazlası saçı yoruyor bilgin olsun.
Kılıcım dertler bir değil ki Çok sıktan kastım 10 günde birdi. Öne haftada 2 kere yaparım sonra 10 gün ara veririm diyordum. Sebebine gelince benim saçlarım artık boya tutmuyor, ilk boyandığında evet rengi alıyor, ama 10 gün kadar sonra hepsi akıyor. Yaklaşık 2 yıldır böyle. Eğer gün aşırı yaparsam 1 haftaya kalmaz akar o boya, 250 tlyi bir haftalığına mı verdim ben kuaföre Çok içime battı zaten öf.

KilicBaligi nashi argan maske birde argan yağlı sampuanini aldim sampuani matrixe göre kivami daha ince daha sulu ama maskesi cok iyi kokusu cikmiyor sacindan

Haklısın ne diyeyim ama saçlar sertleşip çalı gibi durmaya başladığında ara ver...

KilicBaligi nashi argan maske birde argan yağlı sampuanini aldim sampuani matrixe göre kivami daha ince daha sulu ama maskesi cok iyi kokusu cikmiyor sacindan
Maskenin hangisi olduğunda netleşelim seninle, 500 ml lik bir maskesi vardı çarpmıştı gözüme dün, kullananlar da memnundu ama bilemedim... Ben şimdi bir kaç yeni ürün aldım

Matrix Total Results Pro Solutionist 5+ Protopak Onarıcı Bakım 500ml
Matrix Total Results Pro Solutionist Total Treat Derin Onarıcı Maske 500ml
Onarıcı bakım kürünü dün ısı altında uyguladım, hiç fena değil. Onarıcı maske de nem,kuruluk ve onarım için kullanılıyor ve sorun ortadan kalktığında bırakılıyor maske. Bunu henüz denemedim.

Yarın bir dene bakalim onu memnun kalacaksın ben sarilardan kurtulma asamasinda yanik sarilarimi hicbirsey toparlayamazken epey toparlamisti bu ürün

Tamamdır Cumartesi falan denenecek. Zaten farkındaysan her gün bir şey yapıyorum. Bu günkü talihli Style Brezilya fönü oldu...

Son düzenleme:
Kılıcım tıklayınca KK ana sayfa çıkıyor,zaten reklam sayılabilir. Sadece ismini yaz istersen linki kaldırıp.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…