Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Çok teşekkürler, Davines marka kullanan bir yer buldum, 50 tl dedi, gerekirse her ay yaptırırım keratin bakımını, yeter ki kurtulsun saçlarım.
Çok sağ ol Kılıçbalığı emeklerin için.
Rica ederim canım, şifa olsun...

Bu arada alıntı yapmayı veya etiketlemeyi unutma, aksi halde yazdığın cevabı göremem...

üşenmeyip tek tek cevap vermişssin eline koluna sağlık.

Soylediklerinin hepsinin dikkate alacagım. Çok saol

son olarak da merak edip okuyanlar gizliden takip edenler için geri bildirim yapmak gerekirse ben alfaparf milano nun keratin therapysını yaptım ve sonuçtan cok memlunum.Çok, asi ve zor sacım vardı. Artık daha kontrol edilebilir bir halde ve şuanki durumu goz onune aldığımda 3 -4 ay sonra tekrar yaparım.( konuyu takip ederken yapacağını soyleyenlerden geri bildirim alamayınca cok meraklanırdım ondan şimdiki düşüncelerimi ifade etmek istedim.)

Geri bildirim yaptığın için teşekkür ederim... Aynen dediğin gibi buradaki çok az kişi ürünleri kullandıktan sonra geri gelip ürünleri yorumluyor, haliyle saç tipleri ve sorunlarına bağlı istatistiki verilere ulaşmamız zorlaşıyor. Halbuki soru sorarken gösterdikleri ısrarcılığı ürünleri kullandıktan sonra da gösterseler hepimizin işine yarayacak...

Saçlarına cila yapacaksın, oksidan kullanmadan yapılan basit bir işlem bu. Forumda araştır olmadı tarifi vereyim sana...

Merhaba KilicBaligi öncelikle bende dahil herkese ayrı ayrı uğraşıp cevap verdiğin için çokkkk ama çok teşekkür ederim. Bu turunculuk ya da dorelik olayı kafamı karıştırdığı için ben dün style marka ile brezilya fönümü kuzeniminde yardımıyla evde yaptım. Şampuan olarak da Nude şampuanı aldım. Saç bakım maskesi olarak evde uzun zamandır da kullanıp memnun olduğum Lorealin Komple Onarıcı Kremi var beyaz kutuda olanı. Şimdi 2 dayanabilirsem 3 gün bekleyip hemen bayram öncesi yıkayacağım. Saçlarım kabarık çok inatçı olmayan belli belirsiz açık küllü kumral renginde uysal bir saçım vardır. Umarım işe yarar bu marka ile yaptığım fönüm. Ama sen cila olayını da söyleyince bir daha ki sefere büyük ihtimalle mali durumumda elverirse alfaparf ile yapacağım... Sana nacizhane iki tane soru sormak istiyorum. Vakit bulup yanıtlarsan çok ama çok sevinirim.
1. Saçımı yıkama işlemini ya da brezilya fönü işlemini nasıl sonlandıracağım. Yukarıda yazdığım şampuan (Nude) ve saç bakım maskesi (Loreal Komple Onarıcı Bakım)ni kullanmamda sorun olur mu? Saç kremi almadım da...
2. Sitedeki cila yöntemlerine baktığımda bir sürü tarif var. Kendin yapıyor musun cilayı bilmiyorum ama önerebileceğin bir tarif var mı? Benim kuaförüm pigmentasyon diye anladığım kadarıyla cila işlemi yaptı bir boyama öncesinde... Ancak ilk önce oldukça koyu bir renk oldu. Beş yıkama gibi bir sürede aktı... Hatta bir daha ki sefere bir ton açığı ile yapalım dedi. Ancak saçım açık küllü kumral. Bir ton açığı olacaksa sarı ile mi yapmak gerekiyor ???
Oldukça uzatmışım sanırım. Eşim roman mı yazıyorsun dediğinde kendime gelip baktım :) Öpüyorum seni tekrardan paylaşımların için çok teşekkür ederim... :)

1-Saçını normalde nasıl yıkıyorsan o şekilde yıkayacaksın. Yani önce ıslat sonra Nude ile Şampuanla, durula tekrar şampuanla sonra saç kremi maskesi vs sür.
Nude sülfat ve sodyum içermediği için kullanabilirsin, saç kremi ve maskelerde zaten sodyum ve sülfat bulunmadığından hepsi serbest.

2- 20 cm saç boyası+ yarım çay bardağı ılık su+1 çorba kaşığı saç kremi Bunu komple saçlara boca edip iyice yedir saçının pigment alma kapasitesine bağlı 3-15 dakika içinde yıkayabilirsin.

Saçların hangi renk ile boyandıysa aynı renk ile yapacaksın cilayı ne açık ne koyu olsun. Daha sonrasında saçlarını boyatacağında kuaför gerekeni yapar zaten. Sen sadece anı kurtar.

Bu arada style keratin kullanmışsın, arka etiket arapça mıydı yoksa Türkçe mi?

Rica ederim, ben de öpüyorum...

Kuaför sepetinden aldım canım. Arkasındaki etikette ürünün nasıl uygulanacağına dair bir yönerge ve ürünün içeriği yazıyordu. Ama dikkat ettiğim üretim ve tarihi yoktu. Birazda özensiz hazırlanmış gibi geldi. Ancak fönü yaparken kurutma işleminde rahatsız edici ve yakıcı bir duman çıktı. Ortalama bi beş dakika sürdü. Daha sonra presleme işlemindeki duman rahatsız edici değildi. Bende yorumlardan sonra işin aslı oldukça şaşırdım. Daha kötüsüne hazırlamıştım çünkü kendimi... Yıkadıktan sonraki yorumlarımı da mutlaka paylaşacağım inşallah. Bu saattte cevabın için çok teşekkürler. İyi cecelerrrr :)

Üretim tarihi etikette değil şişenin üzerinde yazıyordu biz aldığımız dönemler, iyice bir bak etrafına. Türkçe yazmasına sevindim, kuaför sepetinden en son bir arkadaşım sipariş ettiğinde yazılar tamamen Arapça idi ve ürünün kıvamı ve rengi bir garipti.

Oooo 5 dakika sürdüyse iyi bizim yarım saat kurut allah kurut bitmezdi o duman, hey gidi günler hey...

İyi geceler tatlım.

KilicBaligi adetken boya tutmaz şehir efsanesi gerçek mi? Randevu günüm yaklaştı kuaförde, maalesef belirtilerim de başladı.
Şehir Efsanesi canım. Sadece vucut sıcaklığı normalden yarım derece düşük olduğu için saçların rengi daha yavaş açılır bu dönemde fakat tahmin edebileceğin gibi acıya karşı hassasiyet fazla olacağından saç boyası kafayı daha fazla kaşındırabilir.

Ayrıca sene olmuş 2015 ama hala akmayan tek uygulamada cuk diye tutan boya yapmayı başaramadılar hala, regl dönemi hikaye...

merhaba bende biraz önce yaptım. otacı şampuan ve fix nano kullandım 100 mllik olandan ama sanırım bana bi kullanımlık daha çıkar gibi :) ellerimle sürdüm ben biraz kuruluk oldu dediğiniz gibi .saçlarıma inanamadım resmen nası yumuşak ve bakımlı oldu anlatamam şu anlık düz ama bakalım 4 gün sonra sonucu yazıcam . birde kızlar nolur klima altında yapın bu işi ciğerleri solduruyor kokusu resmen . bizimle bilgilerini paylaştığın için teşekkürler saçlarıma aşık oldum sayende

Merhabalar... Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum öncelikle :) Bayramın hemen öncesinde benim de brezilya fönü deneyimim oldu. Birkaç konuşma öncesinde bahsetmiştim. Vee sonuçları paylaşmak adına geri dönmek istedim. Ben kuzenimle evde yaptım. Yıkamak için 3 gün beklemek yeterli olmasına rağmen bayram öncesinde azmettim ve 4 gün bekleyebildim :) Kabarık, asi olmayan saçlarım artık fönlü gibi... Yani aynen fönlü! pırasa gibi değil. Ancak brezilya fönü için yapılması istenen herşeyi yapmaya çalışıyorum şu ana kadar. Her banyodan sonra mutlaka kurutuyorum yukarıdan aşağıya... Bakım kremlerimi şampuanımı vs kullanımına dikkat ediyorum. Banyodan sonra kabarmayan fönlü gibi, yumaşık ve parlak saçlarım var şu anda (Zaten kendi adıma pırasa gibi bir görüntü istemem). Yakın olan tüm arkadaşlarım farketti değişikliği (hatta işlemi :)) Herkese tüm paylaşımları için teşekkür ediyorum. Öncelikle kılıçbalığı sana tabiki :) Öpüyorummmm

Kızlarcımm merhabalar,
Benim de fön zamanım geldi ve alfaparfı bir de ben deneyeyim dedim.

Belki hatırlayanınız vardır, benim de saçlarım kıvırcık uzun kabarık bir durumdaydı, fönle yatıştı v.s.

Bu alfaparfı kullanan saçı belinde olan bayanlarımız vardı galiba, merak ettiğim şu ki 60 ml keratini yetirebildiniz mi *

Benim endişelerim var yetip yetmeyeceği konusunda

Ayrıca elinde kiloluk alfaparfı olan var ise, bana her türlü ücreti bana ait olmak üzere 20 ml kadar bir miktar gönderebilir mi?

benim sacım belime kadardı yetmedi ne yapsamda yetiremedim hatta sacla kutunun dibini bile sıyırdım ama bır kısmı kuru kaldı

haliylevyeniden sıparış verdim kalan kısmı için

Merhaba arkadaşlar.
Benim de saçlarım aşırı cansız ve yıpranık. Keratin bakımdan yapmak istiyorum. Ancak saçlarım dalgalı ve ben bu halini seviyorum. Dümdüz olmasını istemem yani. Konuyu sayfalarca okudum ama soruma cevap bulamadım.
Sadece bakım yapması için farklı bi ürün mü kullanıcım yoksa aynı ürün mü sadece işlem sonrası düzleştirmicem mi. Yani düzleştirmesem yine de keratin yapılandırma adına aynı işlevi görüyo mu. Cidden kafam çok karıştı (
Bi de bu ürün %80 indirimde. Bunu alsam mı acaba ? Lütfen bi el atın bana :))

Eklentiler

• image.jpeg
    15,2 KB · Görüntüleme: 157

Canım ben prokeratini düzleştirme amacı kullanmıştım çok önceleri, evet düzleştirdi de, lakin deli koku, cansızlık kuruluk gibi etkleri oldu. Bunun yanında konu sahibi kılıççım hiç sevmez bu ürünü saçlarımı mahvetti der hep.

Fakat bakım yapar mı bilemiyorum sonuçta içinde keratin var yapabilir sanki.

Ben bakım için dawines in keratinini kullanıyorum saolsun yine KilicBaligi sayesinde, memnunum. Düzleştirme falan yok aslında okuduysan dawinslw karşılaşmış olman lazım tam senin istediğin ürün tipidir. Yakın sayfalarda var.
Onun dışında pureology şampuanını kullanıyorum ben, kılıç da hem sampuanı hem de bakım kremini kullanıyor ve çok memnunuz.
Ayrıca ben BC acil kurtarma kürünü de kullanıyorum o da iyidir.
Son olarak da yağlar var mesela hindistan cevizi yağı, bunu hem saç diplerine hem de uçlarına sürebilirsin

Yine kılıççığımın önerisizir gliserin yağı ve su, sonra sera yöntemi ile saçlarına yağ karışımları sürüp streçle sarıp bir geçe bekletip yıkayabilirsin.

Falan filan

KIZLAR YOK MU KİLOLUK ALFAPARFI OLAN

Canım ilgilendiğin için teşekkür ederim..
Ben zaten dümdüz olmasını istemiyorum sadece bakım yapmasını istiyorum. Saçlarım aşırı ince telli ve lastik gibi uçları desen berbat artık hiç bi şekle girmiyorlar. Bi de önlerde minik minik Bebek saçlarım var tüy gibi kısa ve hiç uzamıyorlar Onlara da çare olur belki biraz kalınlaşırlar keratin bakımla..
Davinese baktım Okyanusyaa ama çok pahalı bana uygun fiyatlı bişeyler lazım
Yağ bakımlarını yapıyım arada bi ama olan saçık yumuşatıyo parlatıyo başka etkisi olmuyo mevcut saçıma.

Peki bu ürün Nasıl Can'ım ? Do kimyanın.

Eklentiler

• image.jpeg
    21,9 KB · Görüntüleme: 204
Kuzum bu markaya bulaşma. Ben de yüz için bi asitini almaya kalkmıştım fakat çoook sevdigim bir dostum ve bu konuda tecrubeli, uyardı beni. O kendini biliyor okursa al ya da alma der zaten :)))
Onun dışında keratin oldun istiyorsun anladım, artego ve biolustre yi araştirabilir misin ? Bende numuneleri var henüz kullanma firsatım olmadı. Ama kullanan yorumunu yapar zaten
Bir bak bakalım. Ben de duşüneyim baska keratin var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…