Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Merhabalar,
biliyorsunz ben alfaparf'ı uygulayıp çok memnun kalmıştım. Yalnız ortak aldığım arkadaşım uygulamış ve başarılı olamamış. saçlarının rengini kötü bir biçimde açmış ayrıca. kendisinin saçları çok gür ve kalın telli. bilemiyorum belki ondandır..
açıkçası uzuldum çünkü ben önermiştim kendisine de.
demek her saçta aynı etkiyi göstermeyebiliyor.
OKYANUSYAA OKYANUSYAA ben 60 ml'in saçlarına yeteceğini sanmıyorum. benim saçlarım çok cılız ayrıca ince telli boyu da omuzlarımın az altında olmasına rağmen 60 ml civarı kullandım anca yetti. daha azıyla uygulama yapmam imkansızdı. o sebeple sana da yeteceğini hiç sanmıyorum.
ben de 70 ml daha ürün var ama maalesef bir tur daha uygulama için saklamam gerekiyor.
şuandaki saçlarımın durumu ise şöyle, ilk yaptığım yapışık düzlük gitti, ilk zamanki yumuşaklığı yok ve uçlar çatallaşmaya başladı. malum çok hasar vardı zaten. önlerde de kısım kısım çok hafif dalgalanma var. ama hala düz kabarmıyor çok rahat açık kullanabiliyorum. ama yaklaşık bir ayda hafiften bozulma başladı. bu sebeple ömrü ne kadar olacak bilmiyorum.
yani maalesef saçlar dipten çıkana kadar düz kalacak durumu bende olmayacak demekki..
yine de diğer kullandığım ilaçlara göre açık ara önde bir marka. bunlara hem uygulama kolaylığı, bekleme süresinin olmaması ve yaptığı düzlük diyebilirim.
KilicBaligi KilicBaligi biz arkadaşlarla sarı saçlar için olanı almıştık, ml olarak daha küçük diye. acaba ondan mı bu kadar saç rengimizi berbat şekilde açtı. bir de arkadaşımın saçları koyu renk olduğu için mi yaramadı acaba :KK43: şimdi bir kez daha uygulama yapsa düzlük sağlayabilir mi ki ?

Merhabalar,
biliyorsunz ben alfaparf'ı uygulayıp çok memnun kalmıştım. Yalnız ortak aldığım arkadaşım uygulamış ve başarılı olamamış. saçlarının rengini kötü bir biçimde açmış ayrıca. kendisinin saçları çok gür ve kalın telli. bilemiyorum belki ondandır..
OKYANUSYAA OKYANUSYAA ben 60 ml'in saçlarına yeteceğini sanmıyorum. benim saçlarım çok cılız ayrıca ince telli boyu da omuzlarımın az altında olmasına rağmen 60 ml civarı kullandım anca yetti. daha azıyla uygulama yapmam imkansızdı. o sebeple sana da yeteceğini hiç sanmıyorum.
ben de 70 ml daha ürün var ama maalesef bir tur daha uygulama için saklamam gerekiyor.
şuandaki saçlarımın durumu ise şöyle, ilk yaptığım yapışık düzlük gitti, ilk zamanki yumuşaklığı yok ve uçlar çatallaşmaya başladı. malum çok hasar vardı zaten. önlerde de kısım kısım çok hafif dalgalanma var. ama hala düz kabarmıyor çok rahat açık kullanabiliyorum. ama yaklaşık bir ayda hafiften bozulma başladı. bu sebeple ömrü ne kadar olacak bilmiyorum.
yani maalesef saçlar dipten çıkana kadar düz kalacak durumu bende olmayacak demekki..
yine de diğer kullandığım ilaçlara göre açık ara önde bir marka. bunlara hem uygulama kolaylığı, bekleme süresinin olmaması ve yaptığı düzlük diyebilirim.
KilicBaligi KilicBaligi biz arkadaşlarla sarı saçlar için olanı almıştık, ml olarak daha küçük diye. acaba ondan mı bu kadar saç rengimizi berbat şekilde açtı. bir de arkadaşımın saçları koyu renk olduğu için mi yaramadı acaba :KK43: şimdi bir kez daha uygulama yapsa düzlük sağlayabilir mi ki ?

Canım teşekkür ederim söylemen bile yeterli :KK66:
diğer ürünlere göre hemen bozulmasının sebebi bunun içerisinde formaldehit olmayışından,
bilgin var mı bilmiyorum, natura keratinin de iki türlü ürünü vardı aldehitli ve aldehitsiz
aldehitlinin diğerine göre daha uzun süre kullanılacağı yazıyordu bilgilerinde, bunu da ona yor :)

Sanırım ben keratini yetirmek için başka bir yöntem deneyeceğim :) ama onu şuan burada söylemeyeyim, başarılı olursa paylaşırım :KK66:

Kuzum bu markaya bulaşma. Ben de yüz için bi asitini almaya kalkmıştım fakat çoook sevdigim bir dostum ve bu konuda tecrubeli, uyardı beni. O kendini biliyor okursa al ya da alma der zaten :)))
Onun dışında keratin oldun istiyorsun anladım, artego ve biolustre yi araştirabilir misin ? Bende numuneleri var henüz kullanma firsatım olmadı. Ama kullanan yorumunu yapar zaten :KK66:
Bir bak bakalım. Ben de duşüneyim baska keratin var mı diye

Hadi yas bana da güvenilir gelmişti halbuki :KK43:
Dediğin markalara da baktım Can'ım ayyy çok pahalılar ama işte. Ben zaten düzleştirirsem çok az ısı ile hafif yaparıyorduk yada kurutma makinesi ile hafif fönlerim. Çünkü ben dümdüz istemiyom. Bakım yapsın saç tellerim kalınlaşsın gür görünsün istiyom özellikle önler :KK61:
Acaba bu pro keratini alsam mı off kötüymüş ama çok kararsız kaldım :KK61:

Hadi yas bana da güvenilir gelmişti halbuki :KK43:
Dediğin markalara da baktım Can'ım ayyy çok pahalılar ama işte. Ben zaten düzleştirirsem çok az ısı ile hafif yaparıyorduk yada kurutma makinesi ile hafif fönlerim. Çünkü ben dümdüz istemiyom. Bakım yapsın saç tellerim kalınlaşsın gür görünsün istiyom özellikle önler :KK61:
Acaba bu pro keratini alsam mı off kötüymüş ama çok kararsız kaldım :KK61:
Kuzum ancak bukadar yardımcı olabilecegim :KK43: bc acil kurtarma kürünün kucükleri uygundu galiba :KK43:

Kızlarcım hayretler icindeyim siz bu 60 ml urünü saciniza nasıl yetiremrdiniz. Ben butun ilacı kaba bosalttım. Sacimin tamami bittiginde ilacin yarisi kaptaydı. Brnde firca ile alip rasgele sürdüm baktim bitecek gibi degil vicık vıcik oldum, bi 20 ml sini geri bosalttım kutusuna.
Simdi tarıyorum fazlaliklari almak için, daha arındıramadım. :S

Sizler nasıl sürdunüz bilmiyorum.
Ben boya fircasına batirip sacima surdukce bir yandan da diger elimle ilacı aşagı sac uclarıma dogru sıvazladım. Tek bir fırcadaki ilaç neredeyse aldıgım iki ayri tutam saçı ıslatacak kadardı ve zaten sıvazladıkça kopürüp ilac degmeyen yerleri de ıslatıyordu.

Şaskınım, ilaç arttı, şuan vıcık vıcıgım

Ya siz bir hata yaptiniz ya da ben :)))

İlginç insanlar var aramızda hayır yani bilgi sahibi olsalar ve işin kimyasal boyutunu gerçekten tartışsak yararlı olacak ama tutturmuş içinde formalin var diye! Sen mi biliyorsun ben mi biliyorum! Hiç uyguladın mı, uygulayacağın ilacın içeriğini okudun mu araştırdın mı,kimya hakkında, saçın cildin yapısı hakkında ne bilgin var ki internetten iki makale bulan kendini işin tillahı ilan ediyor ben bunları gerçekten anlamıyorum! Bak yine kızdım canavarım ya!!!
Kilicbaligi forum cok eski ama ben yeni gordum style ile yapmissiniz sanirim islemi nereden temin edebilirim fiyati nedir ayrica ayni markanin sampuaninimi kullaniyosunuz biraz fazla sordum kusura bakma simdiden sagol

Kızlarcım hayretler icindeyim siz bu 60 ml urünü saciniza nasıl yetiremrdiniz. Ben butun ilacı kaba bosalttım. Sacimin tamami bittiginde ilacin yarisi kaptaydı. Brnde firca ile alip rasgele sürdüm baktim bitecek gibi degil vicık vıcik oldum, bi 20 ml sini geri bosalttım kutusuna.
Simdi tarıyorum fazlaliklari almak için, daha arındıramadım. :S

Sizler nasıl sürdunüz bilmiyorum.
Ben boya fircasına batirip sacima surdukce bir yandan da diger elimle ilacı aşagı sac uclarıma dogru sıvazladım. Tek bir fırcadaki ilaç neredeyse aldıgım iki ayri tutam saçı ıslatacak kadardı ve zaten sıvazladıkça kopürüp ilac degmeyen yerleri de ıslatıyordu.

Şaskınım, ilaç arttı, şuan vıcık vıcıgım

Ya siz bir hata yaptiniz ya da ben :)))

valla bende kopurttum aldım sacdaki her damlayı diğer saca uyguladım ama yok nafile yetmedi. Ben uygulamayı yaptığımda sacım 70 cm civaarındaydı. Hatta sac düzleşince saç gozume o kadar uzun geldi ki çırkin gozuktu gittim kestirdim su haliyle uygulasam yeterdi diyorum.

Merhabalar,

Sarı saçlar için olan ile normal olanının arasındaki fark birinin violet pigment içermesi diğerinin içermemesi, her iki ürün de saç rengini açar ve boyalı saçlarda pigment kaybına sebep olur. Bu yalnızca bu marka için geçerli değil, kullandığımız tüm keratinler saç rengini açıyor. Arkadaşın saçlarına cila yaparsa düzeltebilir sıkıntı yok.

Kilicbaligi forum cok eski ama ben yeni gordum style ile yapmissiniz sanirim islemi nereden temin edebilirim fiyati nedir ayrica ayni markanin sampuaninimi kullaniyosunuz biraz fazla sordum kusura bakma simdiden sagol

Kuaforsepeti sitesine bak canım 80 ml, 225 ml ve 1 litre olarak mevcut. İLk kullanım için küçük boy arındırıcı şampuanından da al...

Kızlar bir süredir yoğunluğumdan ötürü forumu ihmal ediyorum farkındasınız, bu yoğunluk uzun bir süre daha devam edecek. Bu sebepten yokluğumu aratmayan ve sayfada bilgi paylaşımına devam edip güncel tutan başta OKYANUSYAA OKYANUSYAA olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Kızlar bir süredir yoğunluğumdan ötürü forumu ihmal ediyorum farkındasınız, bu yoğunluk uzun bir süre daha devam edecek. Bu sebepten yokluğumu aratmayan ve sayfada bilgi paylaşımına devam edip güncel tutan başta OKYANUSYAA OKYANUSYAA olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Canım kılıcım elimden geleni yaparım yokluğunda sen tasalanma, bilgim ve senden öğrendiklerim dahilinde kuzum.

valla bende kopurttum aldım sacdaki her damlayı diğer saca uyguladım ama yok nafile yetmedi. Ben uygulamayı yaptığımda sacım 70 cm civaarındaydı. Hatta sac düzleşince saç gozume o kadar uzun geldi ki çırkin gozuktu gittim kestirdim su haliyle uygulasam yeterdi diyorum.

Sen de benim ilk hallerim gibiydin ohalde, kıvırcık saç düzleşince rapunzel gibi oluyor ve çirkin,
Ben de ilk yaptırdığımda uçlarını kestirmiştim çirkinlikten, dediğin gibi kıvırcıkken atıyorum 70 cm olan saç düzleşince 80 e çıktı ve ben de 10 cm sini kestirip 70 yaptım yine eski uzunluktaydı görünümde ama özünde kısalmıştı.

Belki ben de o uzunlukta yapsam artmayacak tam yetecekti, lakin şöyle bir uygulama farklılığı yaptım ben,
yetmez korkusu ile banyodan çıktıktan sonra makine ile kurutmadım dipleri hafif nemli kaldı, o durum ilacın yoğunluğunu azaltıp kolay sürülmesini ve yayılmasını sağlamış olabilir.

Bunun yanında yine yetmez korkusu ile o ilaç kıvamında bir karışım hazırladım, kılıçda yardım etti saolsun, 10 ml gliserin 50 ml suyu karıştırsım, sanki alfaparfı sürüyormuş gibi sürdüm saçıma bakalım yetirebilecek miyim diye :)
Onda da yetirince, başladım gerçek uygulamayı yapmaya :KK66:

Falan filan :KK66:

Kızlar ben bu konuyu daha yeni gördüm daha önce saçına bu fönü uygulamış biri bana özel mesajdan yardımcı olabilir mi dua ederim valla :)

Kızlar ben bu konuyu daha yeni gördüm daha önce saçına bu fönü uygulamış biri bana özel mesajdan yardımcı olabilir mi dua ederim valla :)

son sayfalara göz gezdirirsen sana yardımcı olur, son 50 sf
en başta konu sahibinin yönlendirme notu var uzunca, çıkış noktamız orası canım
Buradan da yazışabiliriz özelden ziyade, herkes okur bilgi ediniriz değil mi :KK66:

son sayfalara göz gezdirirsen sana yardımcı olur, son 50 sf
en başta konu sahibinin yönlendirme notu var uzunca, çıkış noktamız orası canım
Buradan da yazışabiliriz özelden ziyade, herkes okur bilgi ediniriz değil mi :KK66:

Ben sadece bu işlemi yaparken kullanıcağımız malzemeleri ve malzeme markalarını bilmek istiyorum nerden alabilirim gibisinden, tabiki formaldehitsiz olanlarından. Senin kullandiğinda formaldehit varmıydı canım

Ben sadece bu işlemi yaparken kullanıcağımız malzemeleri ve malzeme markalarını bilmek istiyorum nerden alabilirim gibisinden, tabiki formaldehitsiz olanlarından. Senin kullandiğinda formaldehit varmıydı canım

benim en son kullandığımda formaldetit yoktu, alfaparf kullandım ve saçhaneden aldım.
kullanacağın malzemeler de konunun ilk başında var, boya fırçası kabı eldiven gibi şeyler

o_O:KK14:Merhaba herkese! Bende ara ara brezilya bakımı yapan biri olarak enson neredeyse 1 yıl olmuştu. 3 hafta kadar önce natura keratin free plus me ürününü denedim. Sadece bakım olsun sacima diyerek. Çünkü geçen sefer natura keratinin brezilya fonu dokusunu sevmemistim. Bu free plus më uygulamasi bana hiç iyi gelmedi. Sacimin rengi 2_3 ton açıldı. Uygulama yaptigimiz anda ki kokusu hiç rahatsız etmemisti fakat uygulama sonrasında hala kokusu çıkmadı. Hafifledi ilk başa göre ama les bir kokusu var. Hatta ilk iki gün koku burnumdan gitmedi. Uykuda bile les koktu... düzlüğe gelecek olursak düz kesinlikle değil. Bakımlı hiç değil. Sacim normalde çok kabariktir. Sadece sönük başka hiçbir artısı olmadı. O da kötü bir sönüklük. ... ben bunu hiç ama hiç sevmedim. Başka arayışlara girdim tekrar...o_O

o_O:KK14:Merhaba herkese! Bende ara ara brezilya bakımı yapan biri olarak enson neredeyse 1 yıl olmuştu. 3 hafta kadar önce natura keratin free plus me ürününü denedim. Sadece bakım olsun sacima diyerek. Çünkü geçen sefer natura keratinin brezilya fonu dokusunu sevmemistim. Bu free plus më uygulamasi bana hiç iyi gelmedi. Sacimin rengi 2_3 ton açıldı. Uygulama yaptigimiz anda ki kokusu hiç rahatsız etmemisti fakat uygulama sonrasında hala kokusu çıkmadı. Hafifledi ilk başa göre ama les bir kokusu var. Hatta ilk iki gün koku burnumdan gitmedi. Uykuda bile les koktu... düzlüğe gelecek olursak düz kesinlikle değil. Bakımlı hiç değil. Sacim normalde çok kabariktir. Sadece sönük başka hiçbir artısı olmadı. O da kötü bir sönüklük. ... ben bunu hiç ama hiç sevmedim. Başka arayışlara girdim tekrar...o_O

Burada alfaparf ın keratinini öneriyo arkadaslar

Burada alfaparf ın keratinini öneriyo arkadaslar
Merhaba Tuğçe, uzun zamandır takip ederim kilicbaligini. Suan alfaparaf oneriyorlar evet ama öncesinde de bir çok keratin konuşuldu. Benimde aklımda alfaparaf var şimdilerde. Ama kılıç çoook önce alfaparaf ile saç geri donussuz dümdüz oluyor demisti diye hatırlıyorum. Acaba yanıldım mi?

Alfaparf ın hangisi acaba link atabilir misin ?
Canım saçhane yaz saçhanede alfaparf var güvenle alışveriş yapabilirsin.
60 ml deneme boyu var o senin saçların 4 defa bile yeter saçlarının kısa olduğunu yazmışsın.
onun dışında normal mağazalarda satılmaz canım bu ürünler,

X