-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.341
Merhabalar,
biliyorsunz ben alfaparf'ı uygulayıp çok memnun kalmıştım. Yalnız ortak aldığım arkadaşım uygulamış ve başarılı olamamış. saçlarının rengini kötü bir biçimde açmış ayrıca. kendisinin saçları çok gür ve kalın telli. bilemiyorum belki ondandır..
açıkçası uzuldum çünkü ben önermiştim kendisine de.
demek her saçta aynı etkiyi göstermeyebiliyor.
OKYANUSYAA ben 60 ml'in saçlarına yeteceğini sanmıyorum. benim saçlarım çok cılız ayrıca ince telli boyu da omuzlarımın az altında olmasına rağmen 60 ml civarı kullandım anca yetti. daha azıyla uygulama yapmam imkansızdı. o sebeple sana da yeteceğini hiç sanmıyorum.
ben de 70 ml daha ürün var ama maalesef bir tur daha uygulama için saklamam gerekiyor.
şuandaki saçlarımın durumu ise şöyle, ilk yaptığım yapışık düzlük gitti, ilk zamanki yumuşaklığı yok ve uçlar çatallaşmaya başladı. malum çok hasar vardı zaten. önlerde de kısım kısım çok hafif dalgalanma var. ama hala düz kabarmıyor çok rahat açık kullanabiliyorum. ama yaklaşık bir ayda hafiften bozulma başladı. bu sebeple ömrü ne kadar olacak bilmiyorum.
yani maalesef saçlar dipten çıkana kadar düz kalacak durumu bende olmayacak demekki..
yine de diğer kullandığım ilaçlara göre açık ara önde bir marka. bunlara hem uygulama kolaylığı, bekleme süresinin olmaması ve yaptığı düzlük diyebilirim.
KilicBaligi biz arkadaşlarla sarı saçlar için olanı almıştık, ml olarak daha küçük diye. acaba ondan mı bu kadar saç rengimizi berbat şekilde açtı. bir de arkadaşımın saçları koyu renk olduğu için mi yaramadı acaba şimdi bir kez daha uygulama yapsa düzlük sağlayabilir mi ki ?
Kuzum bu markaya bulaşma. Ben de yüz için bi asitini almaya kalkmıştım fakat çoook sevdigim bir dostum ve bu konuda tecrubeli, uyardı beni. O kendini biliyor okursa al ya da alma der zaten :)))
Onun dışında keratin oldun istiyorsun anladım, artego ve biolustre yi araştirabilir misin ? Bende numuneleri var henüz kullanma firsatım olmadı. Ama kullanan yorumunu yapar zaten
Bir bak bakalım. Ben de duşüneyim baska keratin var mı diye
Kuzum ancak bukadar yardımcı olabilecegimHadi yas bana da güvenilir gelmişti halbuki
Dediğin markalara da baktım Can'ım ayyy çok pahalılar ama işte. Ben zaten düzleştirirsem çok az ısı ile hafif yaparıyorduk yada kurutma makinesi ile hafif fönlerim. Çünkü ben dümdüz istemiyom. Bakım yapsın saç tellerim kalınlaşsın gür görünsün istiyom özellikle önler
Acaba bu pro keratini alsam mı off kötüymüş ama çok kararsız kaldım
Kilicbaligi forum cok eski ama ben yeni gordum style ile yapmissiniz sanirim islemi nereden temin edebilirim fiyati nedir ayrica ayni markanin sampuaninimi kullaniyosunuz biraz fazla sordum kusura bakma simdiden sagolİlginç insanlar var aramızda hayır yani bilgi sahibi olsalar ve işin kimyasal boyutunu gerçekten tartışsak yararlı olacak ama tutturmuş içinde formalin var diye! Sen mi biliyorsun ben mi biliyorum! Hiç uyguladın mı, uygulayacağın ilacın içeriğini okudun mu araştırdın mı,kimya hakkında, saçın cildin yapısı hakkında ne bilgin var ki internetten iki makale bulan kendini işin tillahı ilan ediyor ben bunları gerçekten anlamıyorum! Bak yine kızdım canavarım ya!!!
Kızlarcım hayretler icindeyim siz bu 60 ml urünü saciniza nasıl yetiremrdiniz. Ben butun ilacı kaba bosalttım. Sacimin tamami bittiginde ilacin yarisi kaptaydı. Brnde firca ile alip rasgele sürdüm baktim bitecek gibi degil vicık vıcik oldum, bi 20 ml sini geri bosalttım kutusuna.
Simdi tarıyorum fazlaliklari almak için, daha arındıramadım. :S
Sizler nasıl sürdunüz bilmiyorum.
Ben boya fircasına batirip sacima surdukce bir yandan da diger elimle ilacı aşagı sac uclarıma dogru sıvazladım. Tek bir fırcadaki ilaç neredeyse aldıgım iki ayri tutam saçı ıslatacak kadardı ve zaten sıvazladıkça kopürüp ilac degmeyen yerleri de ıslatıyordu.
Şaskınım, ilaç arttı, şuan vıcık vıcıgım
Ya siz bir hata yaptiniz ya da ben :)))
Merhabalar,
biliyorsunz ben alfaparf'ı uygulayıp çok memnun kalmıştım. Yalnız ortak aldığım arkadaşım uygulamış ve başarılı olamamış. saçlarının rengini kötü bir biçimde açmış ayrıca. kendisinin saçları çok gür ve kalın telli. bilemiyorum belki ondandır..
açıkçası uzuldum çünkü ben önermiştim kendisine de.
demek her saçta aynı etkiyi göstermeyebiliyor.
OKYANUSYAA ben 60 ml'in saçlarına yeteceğini sanmıyorum. benim saçlarım çok cılız ayrıca ince telli boyu da omuzlarımın az altında olmasına rağmen 60 ml civarı kullandım anca yetti. daha azıyla uygulama yapmam imkansızdı. o sebeple sana da yeteceğini hiç sanmıyorum.
ben de 70 ml daha ürün var ama maalesef bir tur daha uygulama için saklamam gerekiyor.
şuandaki saçlarımın durumu ise şöyle, ilk yaptığım yapışık düzlük gitti, ilk zamanki yumuşaklığı yok ve uçlar çatallaşmaya başladı. malum çok hasar vardı zaten. önlerde de kısım kısım çok hafif dalgalanma var. ama hala düz kabarmıyor çok rahat açık kullanabiliyorum. ama yaklaşık bir ayda hafiften bozulma başladı. bu sebeple ömrü ne kadar olacak bilmiyorum.
yani maalesef saçlar dipten çıkana kadar düz kalacak durumu bende olmayacak demekki..
yine de diğer kullandığım ilaçlara göre açık ara önde bir marka. bunlara hem uygulama kolaylığı, bekleme süresinin olmaması ve yaptığı düzlük diyebilirim.
KilicBaligi biz arkadaşlarla sarı saçlar için olanı almıştık, ml olarak daha küçük diye. acaba ondan mı bu kadar saç rengimizi berbat şekilde açtı. bir de arkadaşımın saçları koyu renk olduğu için mi yaramadı acaba şimdi bir kez daha uygulama yapsa düzlük sağlayabilir mi ki ?
Kilicbaligi forum cok eski ama ben yeni gordum style ile yapmissiniz sanirim islemi nereden temin edebilirim fiyati nedir ayrica ayni markanin sampuaninimi kullaniyosunuz biraz fazla sordum kusura bakma simdiden sagol
Kızlar bir süredir yoğunluğumdan ötürü forumu ihmal ediyorum farkındasınız, bu yoğunluk uzun bir süre daha devam edecek. Bu sebepten yokluğumu aratmayan ve sayfada bilgi paylaşımına devam edip güncel tutan baştaOKYANUSYAA olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
valla bende kopurttum aldım sacdaki her damlayı diğer saca uyguladım ama yok nafile yetmedi. Ben uygulamayı yaptığımda sacım 70 cm civaarındaydı. Hatta sac düzleşince saç gozume o kadar uzun geldi ki çırkin gozuktu gittim kestirdim su haliyle uygulasam yeterdi diyorum.
Kızlar ben bu konuyu daha yeni gördüm daha önce saçına bu fönü uygulamış biri bana özel mesajdan yardımcı olabilir mi dua ederim valla :)
son sayfalara göz gezdirirsen sana yardımcı olur, son 50 sf
en başta konu sahibinin yönlendirme notu var uzunca, çıkış noktamız orası canım
Buradan da yazışabiliriz özelden ziyade, herkes okur bilgi ediniriz değil mi
Ben sadece bu işlemi yaparken kullanıcağımız malzemeleri ve malzeme markalarını bilmek istiyorum nerden alabilirim gibisinden, tabiki formaldehitsiz olanlarından. Senin kullandiğinda formaldehit varmıydı canım
benim en son kullandığımda formaldetit yoktu, alfaparf kullandım ve saçhaneden aldım.
kullanacağın malzemeler de konunun ilk başında var, boya fırçası kabı eldiven gibi şeyler
Merhaba herkese! Bende ara ara brezilya bakımı yapan biri olarak enson neredeyse 1 yıl olmuştu. 3 hafta kadar önce natura keratin free plus me ürününü denedim. Sadece bakım olsun sacima diyerek. Çünkü geçen sefer natura keratinin brezilya fonu dokusunu sevmemistim. Bu free plus më uygulamasi bana hiç iyi gelmedi. Sacimin rengi 2_3 ton açıldı. Uygulama yaptigimiz anda ki kokusu hiç rahatsız etmemisti fakat uygulama sonrasında hala kokusu çıkmadı. Hafifledi ilk başa göre ama les bir kokusu var. Hatta ilk iki gün koku burnumdan gitmedi. Uykuda bile les koktu... düzlüğe gelecek olursak düz kesinlikle değil. Bakımlı hiç değil. Sacim normalde çok kabariktir. Sadece sönük başka hiçbir artısı olmadı. O da kötü bir sönüklük. ... ben bunu hiç ama hiç sevmedim. Başka arayışlara girdim tekrar...
Merhaba Tuğçe, uzun zamandır takip ederim kilicbaligini. Suan alfaparaf oneriyorlar evet ama öncesinde de bir çok keratin konuşuldu. Benimde aklımda alfaparaf var şimdilerde. Ama kılıç çoook önce alfaparaf ile saç geri donussuz dümdüz oluyor demisti diye hatırlıyorum. Acaba yanıldım mi?Burada alfaparf ın keratinini öneriyo arkadaslar
Canım saçhane yaz saçhanede alfaparf var güvenle alışveriş yapabilirsin.Alfaparf ın hangisi acaba link atabilir misin ?