- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.301
Merhaba ben uygulamayı sonunda yaptım.
Gerci urun yetmedi sacımın 4 de 1 lik kısmı kaldı.=) aslında ıyı bile oldu before ve after lı gibi. Eski hali ve yeni halini anında kıyaslaya bılıyorum.
Yıkayınca dum duz değil ama en azından çok daha kolay düzleştiriliyo ve en onemlisi düzleştirdikten sonra kabarmıyor nemden falan sonuç olarak beni tadmin etti.
Birde sacım daha once hiç işlem gormemesine ragmen sacımın rengini cok azcık actı bunu keratinin yetmediği yerle kıyaslayınca gorebılıyorum.
1 tek kotu yanı var diyebılırız ama bunun yapılan işlemle alakalı olduğunu sanmıyorum. Saclarımın cokluguyla tanınırdım ben cevremde aslan yeleli falan derlerdi yanı ama işte o aslında tamamen sacımın kabarıklığındanmış. Goren herkes sacların mı azalmış senin dıyor. Bir sinme oldu gercı ben bundan rahatsız değilim yıllardır o kadar cok kabarırdı ki fonluyken bile simdilik mutluyum.
tabı bu 1 haftalık gozlemlerim ileride neler olur bilinmez( en yakın surede fotografla guncellemeye calısırım)
sen alfaparf uyguladın değil mi ? düzleşmemiş olması bana imkansız geldi. uygulamada bir hata olmasın ? biliyorum şu an saçın yatıştığı için seni mutlu ediyor ama markanın normalde sağladığı fön gibi düzlük. ben şu an saçlarımı fönle kurutmadan kendi halinde kurutmaya bıraktığımda bile dümdüz pırasa gibi kalıyor. Ki diğer kullandığım 2 markada hiçbir zaman bu düzlüğü sağlayamamıştım. mutlaka nemsiz kalana kadar kurutmam gerekiyordu ki düz kalsın.
şampuan ketoral'ı sormuşsun. benim de saç diplerimde kabuklanma kaşınma gibi problemler olduğu için vichy dercos anti-dandruff şampuanı kullanıyorum. ketoral'dan çok daha iyi. ayrıca sls ve paraben içermiyor. yani brezilya fönü için uygun. ketoral'ı bilmiyorum. ama tahminim sls vardır.