Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Sonrası 400 ml şampuan ve 125 ml öncesi şampuan da aldım. 190 gitti kızlar ucuzlukta. Kılıçbalığı senin saçlar ne alemde parlaklık yumuşaklık açısından natura ile kıyaslanırsa nasıl? Yarısıydı saçının ama....

Canım,
bir kere uygulaması diğer keratin ürünlerine nazaran daha kolay, daha rahat uygulanıyor ve kısa sürüyor üstelik sonuca hemen ulaşabiliyorsun. 3 gün beklemeye gerek yok. Bunun dışında saçlarım zaten yumuşak ve parlaktır ama zaman zaman nemsizlikten dolaşma olurdu şu an saçlarım ellerimden akıp gidiyor, daha parlak ve daha yumuşak işin ilginç yanı diğer brezilya fönü ürünlerim gibi saçlarım kafama yapışmadı daha bir gür görünüyor :) Esas mesele saç uçları daha nemli daha düzgün duruyor. Genel olarak puanım 10/8 iki puanı da kendi beceriksizliğimden dolayı kırdım.

Teşekkürler umarım önce ki kullandığımla aynı kalitede çıkarlar.

Aynı ürün olduğuna göre ben bir değişiklik olacağını sanmıyorum tatlım.

Senin saçın düz olduğu için benim için belirsiz halen alfaparf. Kıvırcık saçlı biri denese ne güzel olurdu.

Senin saçın düz olduğu için benim için belirsiz halen alfaparf. Kıvırcık saçlı biri denese ne güzel olurdu.
Geçmiş mesajlarda yazmıştım saçları kıvırcık olan bir arkadaşıma bizzat uygulama yapmıştım diye zaten o yüzden tercih ettim ya.

Sen saçlarının dalgasından memnunsan bence hiç düzleştirme işine girme.

Hacer arkadaşımız haricinde birine daha denedin mi hiç hatırlamıyorum alfaparfı. Yoksa kakülüne mi uyguladım demiştin annenin? Tam hatırlayamadım vallahi.

Hacer arkadaşımız haricinde birine daha denedin mi hiç hatırlamıyorum alfaparfı. Yoksa kakülüne mi uyguladım demiştin annenin? Tam hatırlayamadım vallahi.
Hacer70 isimli arkadaşımıza ben uygulamadım, zaten kendisini tanımıyorum, kız kendi kendine uygulayıp paylaşmış.

İyi yapmışsın kuzum güzel denk düşmüş.Ne zaman uygulayacaksın?

YA BÖYLE BİRŞE YOK YA :))) AZ ÖNCE SAÇHANEDEN ARADILAR, YOĞUN TALEP VARDI ÜRÜN BİTTİ STOKTA KALMADI KUSURUMUZA BAKMAYIN GÖNDEREMİYORUZ ONUN YERİNE BAŞKA BİR ŞEY İSTER MİSİNİZ :) İSTEMEDİM ŞİMDİLİK, PARA İADESİNİ YAPABİLİRSİNİZ DEDİM KISMET HERŞEY :)
KILIÇ ALFAPARF ALICAM HERHALDE :)))

Kızlar supersiniz ya. Ben aldım halaaaa uygulama yapamadım! Bugün niyetlendim artık tek başıma da olsa yapacağım diye duzlestiricim en fazla 200 dereceye kadar ısınıyormus! Sacimda ombre var. Hatta yaparken uçlarını azıcık yaktı kuaför. 200 derece de uygulama yapsam olur mu?

Kötü olmuş

60 ML KOCA SAÇIMIN NERESİNE YETECEKSE ARTIK :)))

Yeter kuzum bende 10 ml daha olsaydı 30 ml ile tüm saçıma yapmış olacaktım yani 60 ml ile iki defa uygulama yapabilecektim.

Bence 200 derece ile olur zaten hassaslaşmış saçların riske atma.

Rastgeleeeeeee!!!
Mümkün olduğunca az ürün kullan iyice yedir kuzum.

remington s5500 aldım. aklımda daha üst modeli vardı ama zamanım azdı bir tek bunu buldum. tam aldığım anda da bu ürünü kullanan bir bayan ile karşılaştım ve çok memnun olduğunu söyledi ben de apar topar aldım. önce ki düzleştiricim arzumdu. çok çok memnundum. bunun plakalarının arası biraz açık gibi geldi şimdi kullanırken yada yeni olduğu için bana sert geliyor. tam anlayamadım. ve düzleştirirken saçım çok elektriklendi. belki şampuan etkisidir, bilemiyorum. saçımı kuruttum, düzleştirdim şimdi keratini süreceğim! yalnız 60 ml ne kadar azmış onu fark ettim! elimden geldiğince az süreceğim kılıçbalığı! adım adım canlı bildiriyorum!

Sen Alfaparf mı almıştın kuzum? 60 ml saçına hayli hayli yetmesi lazım fazla fazla sürme.

Sen Alfaparf mı almıştın kuzum? 60 ml saçına hayli hayli yetmesi lazım fazla fazla sürme.

yok kılıçbalığım.natura keratin aldım. 70 ml sürdüm şimdi saçıma. size göre çok oldu sanırım. saçlarım omzuma ancak değiyor. ama ilk uygulama için fena değil sanki. ne dersin? sürdüm saçımı filmle sardım. havluda sardım üstüne şimdi bekliyorum. umarım bu işin en zor kısmı keratini saça sürme kısmıdır. çok çok zor değil. başlayınca gidiyor ama kolay da değil.

yalnız saati hesapladım da yaklaşık 2 saatte sürmüşüm!!! ben üstleri bitirdiğimde altlarda bazı yerler kuruyordu. sorun olmaz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…