-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.881
Free plus me kullanıyorsan nemli olan yerler daha güzel duruyor.yalnız saati hesapladım da yaklaşık 2 saatte sürmüşüm!!! ben üstleri bitirdiğimde altlarda bazı yerler kuruyordu. sorun olmaz umarım.
yok onu değil normal formaldehitli olanı yaptım. Tam şimdi bitti! Kollarım koptu. vazgeçtim bunun her aşaması zormuş! Şuan saçlarım yapışık kafama. dipler yağlı uçlar kuru bir görüntüsü var. sanırım diplere çok sürmüşüm. 2 haftadır yıkanmıyormuşum görüntüsü var şuan bende. üç gün nasıl yıkamadan duracağım bakalım. Umarım yıkadığımda bu kadar eziyete değer bir bakım yapmış olurum. Saçı ulak arkası yapmadan sağa sola atabiliyormuyduk? şuan küçük ibo gibiyim deeee! :)Free plus me kullanıyorsan nemli olan yerler daha güzel duruyor.
Yok yok her şey normal herkes aynı şeyi yazmış. Bence çok güzel olacak. Saç derisine sürmeyin diyorlar ancak başın üstünde toplayıp bone takınca mecbur değiyor. Ama kalıcılığı kesin. Saç ucları bile hepsi keratinle kapanıyor. Benim saçım hala çikolata kokuyor benim çok hoşuma gidiyor. Hele ki bi gün kalabalık bi masadaydık bi bey çok güzel kokan bu parfüm kimden geliyor diye herkesi araştırdı meğer saçımın kokusuymuş. Yalnız bence yarım santim de olsa saçlarını kestir. Benim saç uçlarının kapalı olması içime sinmiyor. Saç uçlarına sürülen şeyleri saç ememez gibi geliyor. Bi de bazıları saç dökülmesinden şikayetçi ya bana ondan gibi geliyor.ay birden mutsuzluğa kapıldım. çok yağlı gözüküyor bir de çok ağır. yıkamamak için zor duruyorum!
Ne tuhaf oldu ben de senden duydum aldım. Ama benim ki free plus me 'ydi. Üzüldüm. Şimdi senin saçının son durumu nedir? Dipleri mi kıvırcık oldu yoksa her yeri mi? Dün banyoda 2 saat durunca düzleştirme fikrini de benimsiyorum. Senin saçların kıvırcıksa ve düzleşirse benim için de alfaparf kurtarıcı olabilir. Ancak 1 yıl sonra yaparım ben. Kutu kutu keratin olduğu için evde.YA BÖYLE BİRŞE YOK YA :))) AZ ÖNCE SAÇHANEDEN ARADILAR, YOĞUN TALEP VARDI ÜRÜN BİTTİ STOKTA KALMADI KUSURUMUZA BAKMAYIN GÖNDEREMİYORUZ ONUN YERİNE BAŞKA BİR ŞEY İSTER MİSİNİZ :) İSTEMEDİM ŞİMDİLİK, PARA İADESİNİ YAPABİLİRSİNİZ DEDİM KISMET HERŞEY :)
KILIÇ ALFAPARF ALICAM HERHALDE :)))
Ne tuhaf oldu ben de senden duydum aldım. Ama benim ki free plus me 'ydi. Üzüldüm. Şimdi senin saçının son durumu nedir? Dipleri mi kıvırcık oldu yoksa her yeri mi? Dün banyoda 2 saat durunca düzleştirme fikrini de benimsiyorum. Senin saçların kıvırcıksa ve düzleşirse benim için de alfaparf kurtarıcı olabilir. Ancak 1 yıl sonra yaparım ben. Kutu kutu keratin olduğu için evde.
yok kılıçbalığım.natura keratin aldım. 70 ml sürdüm şimdi saçıma. size göre çok oldu sanırım. saçlarım omzuma ancak değiyor. ama ilk uygulama için fena değil sanki. ne dersin? sürdüm saçımı filmle sardım. havluda sardım üstüne şimdi bekliyorum. umarım bu işin en zor kısmı keratini saça sürme kısmıdır. çok çok zor değil. başlayınca gidiyor ama kolay da değil.
yalnız saati hesapladım da yaklaşık 2 saatte sürmüşüm!!! ben üstleri bitirdiğimde altlarda bazı yerler kuruyordu. sorun olmaz umarım.
yok onu değil normal formaldehitli olanı yaptım. Tam şimdi bitti! Kollarım koptu. vazgeçtim bunun her aşaması zormuş! Şuan saçlarım yapışık kafama. dipler yağlı uçlar kuru bir görüntüsü var. sanırım diplere çok sürmüşüm. 2 haftadır yıkanmıyormuşum görüntüsü var şuan bende. üç gün nasıl yıkamadan duracağım bakalım. Umarım yıkadığımda bu kadar eziyete değer bir bakım yapmış olurum. Saçı ulak arkası yapmadan sağa sola atabiliyormuyduk? şuan küçük ibo gibiyim deeee! :)
kızlar günaydın. bu yağlı ve ağırlaşmış his normal değil mi? natura keratin kullandım.
ay birden mutsuzluğa kapıldım. çok yağlı gözüküyor bir de çok ağır. yıkamamak için zor duruyorum!
Yok yok her şey normal herkes aynı şeyi yazmış. Bence çok güzel olacak. Saç derisine sürmeyin diyorlar ancak başın üstünde toplayıp bone takınca mecbur değiyor. Ama kalıcılığı kesin. Saç ucları bile hepsi keratinle kapanıyor. Benim saçım hala çikolata kokuyor benim çok hoşuma gidiyor. Hele ki bi gün kalabalık bi masadaydık bi bey çok güzel kokan bu parfüm kimden geliyor diye herkesi araştırdı meğer saçımın kokusuymuş. Yalnız bence yarım santim de olsa saçlarını kestir. Benim saç uçlarının kapalı olması içime sinmiyor. Saç uçlarına sürülen şeyleri saç ememez gibi geliyor. Bi de bazıları saç dökülmesinden şikayetçi ya bana ondan gibi geliyor.
Bu arada cicişlerim geldi sabah. Bi sürü keratinim oldu. Hepsini kokladım herşey normal. Haftaya kaplıcaya gideceğiz 1 haftalığına. Bayağı bi keratinin etkisi gider diye düşünüüyorum. Dönüşte yapıcam yılbaşı öncesi. 10 kasımda yapmıştım en son biraz erken olacak ama inşallah sertlik filan yapmaz. Görmemişin keratini olmuş...Saçı keratine boğacağım.
Ne tuhaf oldu ben de senden duydum aldım. Ama benim ki free plus me 'ydi. Üzüldüm. Şimdi senin saçının son durumu nedir? Dipleri mi kıvırcık oldu yoksa her yeri mi? Dün banyoda 2 saat durunca düzleştirme fikrini de benimsiyorum. Senin saçların kıvırcıksa ve düzleşirse benim için de alfaparf kurtarıcı olabilir. Ancak 1 yıl sonra yaparım ben. Kutu kutu keratin olduğu için evde.
Canım saçıma artık kıvırcık diyemem eskisi gibi değil ki. Bozulmaya yüz tuttuğu zaman birden kıvırcık olmuyor, yavaş yavaş kabarıklığı artıyor mesela, tülermeye başlıyor anlıyorum ki etki azalıyor. Dipleri de kıvırcıklaşmıyor dediğim gibi yüne benzer bir hale geliyor, ki şuan o aşamadayım, köpük kullanıyorum iri bukleli dalgalı oluyor tam istediğim gibi :) Bu haliyle 2 ay beklesem sanırım kıvırcığa döner :) Yani ben de yapsam kıvırcık bir saça nasıl etki eder öğrenemeyiz, öğrenmemiz için 2-3 ay daha beklemek gerek, beklemiyimmm o haliyle başa çıkamam :)) Eskiden bildiğin deli kıvırcıktı.
En kolay kısmı aslında keratini sürme kısmı benim 15 dakikada biter.
Sadece keratini 2 saatte mi sürdünE bekleme süresini de misliyle aşmış oldun. Kuruması sorun değil daha iyi...
Evet sürmeye ortadan başlamak gerekiyor ki diplerde aşırı yükleme olmasın senin dipler aşırı yağlı kaldıysa dert etme bir dahakine daha homojen bir uygulama yaparsın, hepimiz aynı şeyi yaşadık.
Evet canım, kafaya yapışıyor saçlar.
Aman sakın ha, verdiğin emeğe yazık.
Uzamış saç ölü saçtır, ucunun açık veya kapalı olması dökülmeye etki etmez. Uçlar keratin ile kaplı ve kapalı olursa saç kırılmalara ve çatallaşmalara karşı korunmuş olur. Bu yüzden sıcak makas uygulaması epey rağbet gördü. Dökülme meselesine gelirsek, kafa derisine sürülmeyen bir şey dökülme yapmaz kiYine de sen nasıl uygun görüyorsan öyle yap tabii.
Hayırlı uğurlu olsun.Free plus me zaten 10-20 arası yıkamada etkisini kaybettiği için bence hiç bir sakıncası yok.Bu arada bizim için de gir kaplıcaya
Şanssızlık işte
Nemsizlikten midir, işlemlerden midir bilmiyorum yavaş yavaş saçların yapısı zaten bozuluyor ne acı
okyanusya merhaba. umarım kısa sürede problemin düzelir. sen nashi argan kullanıyor muydun? evet uçlar ölü ama nashi çok güzel toparlıyordu benim saçlarımı. kıvırcığım ben kuru kıvırcık. brezilya fönünden sonra uçları kuruyordu. çok uzun süre kullandım. normalde elim girmez uçlara öyle karışıyor kuruluktan. ama bu argan açardı ve o kuru görüntüsünü alırdı. denemeni öneririm. geçmiş olsun.Kılıç öyle kuru ki saçlarım, organik önermiştin ya onlarla birazdaha iyiler ama üzülüyorum yalan yok, üstelik ciddi dökülüyorlar, halat gibiydi saçlarım şimdi azıcık kaldıkupkuru çatır çatırr.. sarımsak aşmpuanı önermiştin z ile başlayan bir şey, geçenlerde eczanede gördüm baktım sls bilmem ne yok içinde aldım hemen, cidden hafifledi dökülmesi biraz ya da ben kendimi kandırıyorum öyle olmasını istediğim için :))) zeytinyağı badem falan süreyim diyorum fönü bozar mı acaba diye onu da yapamıyorum, ne bileyim ne olacak böyle :) uçları ölüüü, kullandığım bakım kremlerini uçlarına sürmüyorum bile zaten ölü işe yaramaz diye.. DERTLENDİM :)))))
Saçın düzleşti mi nasıl oldu? Benim saç da kuru kıvırcık.okyanusya merhaba. umarım kısa sürede problemin düzelir. sen nashi argan kullanıyor muydun? evet uçlar ölü ama nashi çok güzel toparlıyordu benim saçlarımı. kıvırcığım ben kuru kıvırcık. brezilya fönünden sonra uçları kuruyordu. çok uzun süre kullandım. normalde elim girmez uçlara öyle karışıyor kuruluktan. ama bu argan açardı ve o kuru görüntüsünü alırdı. denemeni öneririm. geçmiş olsun.
Canım alfaparfı diğer tarafına da yaptın mı? Düzleşme etkisi nasıl? Gerçi senin şaç düz sayılır da.En kolay kısmı aslında keratini sürme kısmı benim 15 dakikada biter.
Sadece keratini 2 saatte mi sürdünE bekleme süresini de misliyle aşmış oldun. Kuruması sorun değil daha iyi...
Evet sürmeye ortadan başlamak gerekiyor ki diplerde aşırı yükleme olmasın senin dipler aşırı yağlı kaldıysa dert etme bir dahakine daha homojen bir uygulama yaparsın, hepimiz aynı şeyi yaşadık.
Evet canım, kafaya yapışıyor saçlar.
Aman sakın ha, verdiğin emeğe yazık.
Uzamış saç ölü saçtır, ucunun açık veya kapalı olması dökülmeye etki etmez. Uçlar keratin ile kaplı ve kapalı olursa saç kırılmalara ve çatallaşmalara karşı korunmuş olur. Bu yüzden sıcak makas uygulaması epey rağbet gördü. Dökülme meselesine gelirsek, kafa derisine sürülmeyen bir şey dökülme yapmaz kiYine de sen nasıl uygun görüyorsan öyle yap tabii.
Hayırlı uğurlu olsun.Free plus me zaten 10-20 arası yıkamada etkisini kaybettiği için bence hiç bir sakıncası yok.Bu arada bizim için de gir kaplıcaya
Şanssızlık işte
Nemsizlikten midir, işlemlerden midir bilmiyorum yavaş yavaş saçların yapısı zaten bozuluyor ne acı
okyanusya merhaba. umarım kısa sürede problemin düzelir. sen nashi argan kullanıyor muydun? evet uçlar ölü ama nashi çok güzel toparlıyordu benim saçlarımı. kıvırcığım ben kuru kıvırcık. brezilya fönünden sonra uçları kuruyordu. çok uzun süre kullandım. normalde elim girmez uçlara öyle karışıyor kuruluktan. ama bu argan açardı ve o kuru görüntüsünü alırdı. denemeni öneririm. geçmiş olsun.
canım 500 ml olan keratini alayım diyorum bende madem öbürü gelmedi, sana gelen keratinlerin son kullanım tarihi mi 2016. ona göre alcamKızlar ucuz etin yahnisi misali. Sabahın 6.30 unda nerden aklıma geldiyse son kullanma tarihlerine bakayım dedim. 400ml sonrası şampuanın son kullanma tarihi geçmiş. 11 2014 yazıyor 1 ay geçmiş. Allahtan ketatinlerde sıkıntı yok 2016 onlar. Yalnız bi şey dikkatimi çekti saçhane ve natura keratinden aldığım keratinlerin son kullanma tarihi aynı. Yani aynı anda bitip. Dolar yüksek olduğu için pahalanabilir yeni gelen ürünler.
Kılıç öyle kuru ki saçlarım, organik önermiştin ya onlarla birazdaha iyiler ama üzülüyorum yalan yok, üstelik ciddi dökülüyorlar, halat gibiydi saçlarım şimdi azıcık kaldıkupkuru çatır çatırr.. sarımsak aşmpuanı önermiştin z ile başlayan bir şey, geçenlerde eczanede gördüm baktım sls bilmem ne yok içinde aldım hemen, cidden hafifledi dökülmesi biraz ya da ben kendimi kandırıyorum öyle olmasını istediğim için :))) zeytinyağı badem falan süreyim diyorum fönü bozar mı acaba diye onu da yapamıyorum, ne bileyim ne olacak böyle :) uçları ölüüü, kullandığım bakım kremlerini uçlarına sürmüyorum bile zaten ölü işe yaramaz diye.. DERTLENDİM :)))))
okyanusya merhaba. umarım kısa sürede problemin düzelir. sen nashi argan kullanıyor muydun? evet uçlar ölü ama nashi çok güzel toparlıyordu benim saçlarımı. kıvırcığım ben kuru kıvırcık. brezilya fönünden sonra uçları kuruyordu. çok uzun süre kullandım. normalde elim girmez uçlara öyle karışıyor kuruluktan. ama bu argan açardı ve o kuru görüntüsünü alırdı. denemeni öneririm. geçmiş olsun.
Kızlar ucuz etin yahnisi misali. Sabahın 6.30 unda nerden aklıma geldiyse son kullanma tarihlerine bakayım dedim. 400ml sonrası şampuanın son kullanma tarihi geçmiş. 11 2014 yazıyor 1 ay geçmiş. Allahtan ketatinlerde sıkıntı yok 2016 onlar. Yalnız bi şey dikkatimi çekti saçhane ve natura keratinden aldığım keratinlerin son kullanma tarihi aynı. Yani aynı anda bitip. Dolar yüksek olduğu için pahalanabilir yeni gelen ürünler.
Canım alfaparfı diğer tarafına da yaptın mı? Düzleşme etkisi nasıl? Gerçi senin şaç düz sayılır da.
Canım peki o ürünün föne bir zararı var mı ? Benim saçlarım bayağa uzun, yılsonu işler yoğun diye cmt-pzr bile çalışıcam nerdeyse 2 aydır böyle. Hiç vaktim olmuyo ki zaman ayırayım. Ocak olsun bitecek bu işkence. Saçlarımın uçlarından aldırmam lazım, öyle deneyeyim tavsiyeni tabi eğer föne bir zararı yoksa :)
Keratin ama free plus me benimkisi 2016. Bi de 125 ml lik şampuanların hiç son kullanma tarihi yazmıyor. Benim de aklıma geldi bi ara ama. En azından saç için zararlı olmadığını kesinlikle biliyoruz bu markanın.canım 500 ml olan keratini alayım diyorum bende madem öbürü gelmedi, sana gelen keratinlerin son kullanım tarihi mi 2016. ona göre alcam
Büyük ihtimalle 125 ml lik şampuanlar da 2016 skt dir.Ben de elimde ki naturalara bakacağım şimdi...Keratin ama free plus me benimkisi 2016. Bi de 125 ml lik şampuanların hiç son kullanma tarihi yazmıyor. Benim de aklıma geldi bi ara ama. En azından saç için zararlı olmadığını kesinlikle biliyoruz bu markanın.