Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Elini korkak alıştırma :)

Free plus me düzleştirmeden çok bakım onarım amaçlı bir ürün, ben daha muadiline rastlamadım eğer bulursanız beni de haberdar edin...

Canım maksat uzun süreli düzleştirme ise free plus me iyi bir seçim değil. Eğer Natura düşünüyorsan klasik olanını alacaksın çünkü ürünün özelliği gereği saç tamamen düzleşse bile 2 ay içinde yeniden dalgalanacaktır.

Birde brezilya fönünün üzerine free plus me kullanılamıyor, 6 ay geçmesi ve eski brezilya fönünün tamamen akması gerektiği aksi halde matlaşma, sertleşme ve kokus sorunu olabileceği uyarılar arasında yer alıyor, aklında olsun...

Eğer saçlarının dalgalı kalması tercihinse saçlara ısı vermek iyi fikir olmuş.

Yanılmıyorsam bi ara isi veren bone tavsiye etmiştin. Onu nereden almistin?
Bi de marcia t diye eski bi marka varmış onun da var muadili. Ama onun da deneme boyu yok heralde türkiyede. 500 ml lik var ve ucuz da değil yani. Ama her tip saç için ayrı bi türü var. Şu merak yok mu!

Ahhh o merak yok mu o merak :)
İlerde onu da deneriz ne bileyim :)

O ısı veren saç bonesini ben galiba dealextreme sitesinden aldım eski mesajlarıma bakmam lazım ama çok üşendim yahu

Google'a

SPA Cap Hair Thermal Treatment

yaz karşına ebay linki çıkacak, en kestirme orada buldum.

Ozaman ben formaldehitliden şaşmayayım, free plus me ye de hiç bulaşmayayım risk almaya gerek yok bozulmaya başladı saçlarım, köpük kullanmaya başladım 1 haftadır böyle de çok havalı oluyor ama yıka çık olayı bitti her sabah uğraşmaya başladım yine saçlarımla :)

Alfaparf ya da naturanın klasik formaldehitlisi arasında karar kılıp en kısa zamanda yapmam gerek. De alfaparf az benim saçlarım dev gibi belimde ya saçhanede brezilya fönü kısmında burda duymadığımız markalar var şeytan diyor ki onlardan dene :)))

Ne kadar çok var pembesi kırmızısı hiç ordan alışveriş yapmadım free P&P yazan ücretsiz kargo heralde bi de kredi kartiyla euro olarak nasıl ödeme yapıyoruz onu da hiç yapmadım. Havale mi mantıklı yoksa?

Paypal ile ödeme yapılıyor ebaydan bak canım.

Bir inceleyeyim sachaneyi...

ŞUAN SAÇHANEDE NATURAKERATİN ÜRÜNLERİ YÜZDE ELLİ İNDİRİMDE, BEN İŞLEM ÖNCESİ ŞAMPUANI VE KERATİN LOSYONUNU TOPLAMDA 60 TL YE ALDIM HABERİNİZ OLSUN :) FREE PLUS ME NİN SETİ 120 TL İKEN ŞUAN 60 TL. :)) BENDEN DEMESİİİİ
BELKİ ÜYELERE İNDİRİMLİDİR, ŞİMDİ BİRİ GİRİP HANİ İNDİRİM FALAN YOK DEMESİN

İnceledim, Alfaparf diyorum OKYANUSYAA

%50 miiiiiiii!!!

Enemmm gittim baktım, sepette indirim kodunu girince cidden %50 indirimli bütün ürünleri, çok güzel bir sürpriz olmuş bu.

Ama ama ama ben Alfaparf Keratin aldım dün Neyse her işte bir hayır vardır.

Çok sağol hemen bakıyorum.

Oleyy kendim almış gibi mutlu oldum. Memnun kalırsan ben de alırım.

Uyguladım bile
Amaaa sakar ben

Uygulama için ürünün 40 mlsini kaba boşalttım aynanın önüne koydum elim takıldı kap lavaboya şarrrr

Tabii kalan 20 ml ile saçımın yarısını yapabildim hahahahaha

Hani Dove reklamlarında kadın yüzünün yarısını dove ile yıkar diğer yarısında normal sabun kullanırlardı ya, benimki de o hesap saçımın sol yarısında Alfaparf Keratin var diğer yarısında yok.

Neyse artık kurutunca o şekilde foto çekeceğim, artık bloga ekleyince hepberaber bakar bakar güleriz

Ay olamaz çok kötü olmuş. Geçmiş olsun. Peki keratin bakımı gibimi yapıyorsun? Yoksa ürün saçındayken düzleştirip mi yapacaksın brezilya fönü gibi?

Ay olamaz çok kötü olmuş. Geçmiş olsun. Peki keratin bakımı gibimi yapıyorsun? Yoksa ürün saçındayken düzleştirip mi yapacaksın brezilya fönü gibi?

Kuzucuğum, benzer uygulama ama biraz farkları var.

Saçı özel şampuanı ile yıkıyorsun
Saçları tamamen kurutuyorsun
Keratini saçına az az sürüp yediriyorsun ve 20 dakika bekliyorsun
20 dakika sonra ürünün kendi bakım kremini sürüyorsun boy ve uçlara 5 dakika daha bekliyorsun
Saçları tamamen kurutuyorsun
Düzleştirme işlemine geçiyorsun
İşlem bitince saçları yıkıyorsun. Kullanma talimatında durulayın yazmış sadece ama ben şampuanla yıkadım çünkü tecrübe ile sabit ki sadece durulama yapınca saçta kalıntı oluyor o yüzden ben yine alfaparfın bende olan devam şampuanı ile yıkadım
4.numaralı ürün olan saç maskesi ile bakım yapıp 5 dakika bekledim ve duruladım
Son olarak kuruttum

Benim saçımın ön sol ve sağ kısmında saç döneği vardır kıvrılır ordaki saçlar, kurutunca şimdi baktım, uygulama yaptığım yerde ki dönek düzelmiş. Sağda ki yerli yerinde duruyor tabii çok komik :)

Ben başarılı buldum. Ürünü tedarik edip yarın diğer kısmına da uygulama yapacağım. Uygulama aşamalarını fotolarla beraber paylaşırım yine. Ayrıca forumda Hacer70 nickli arkadaşımız daha önce deneyimlerini paylaştı, oraya da göz atabilirsin.

Linki;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ci-losyonu-ile-brezilya-foenue-yapimi.711427/

Biliyorum ezberledim cnm onları. Sen brezilya fönü gibi uygulamışsın. Ben düzleştirme istemiyorum o yüzden keratin bakımı olarak da uygulanıp uygulanmadığını merak etmiştim. Natura keratinden 3 tane sipariş ettim. Birini anneme uygulayacağım.

Bakım olarak uygulanabiliyor mu bilmiyorum ki kuzum herhalde alan herkes düzleştirmiştir saçlarını

Sachanede ki indirimden mi aldın 3 tane?

Hayırlısı :)) ben de alfaparfa niyetliydim çok biliyorsun, ama natura da vardı aklımda, indirim de olumca alıverdim :))

Bakım olarak uygulanabiliyor mu bilmiyorum ki kuzum herhalde alan herkes düzleştirmiştir saçlarını

Sachanede ki indirimden mi aldın 3 tane?
Evet iyi ki almışım şimdi baktım kalmamış. Ben free plus me aldım. Hatta dün gece baktığımda set de yoktu ilk onlar bitmiş heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…