- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.841
Ben de keratinimi aldım. İlk kez tek başıma yapacağım için cesaret edemedim bir türlü. Yardım alabileceğim arkadaşım ile de bir türlü bir araya gelemedik.Böyle giderse gözümü karartıp yapacağım tek başıma.
Bu arada ben free plus me den memnun kaldım yıkadıktan sonra saçimi salik kullanabiliyorum buklelerim netleşti. Normalde çok kabarirdi. Ben hayat boyu kullanırım keratin. Bize bu uygulamayı öğreten kilicbalığına da çok teşekkür ederim. Ama en iyi marka arayışına devam. Herkes tecrübelerini paylaşsa çok güzel olur.
benim de fön zamanım geldi 1 ay içinde yapsam çok iyi olcak. sitesinde free plus me yi göremedim, bir de alfaparf aklımda.
şuan ne alsam bilmiyorum ama farklı bir marka denemek istiyorum artık
prokeratinin suyu çıktı
Kıvırcık kabarık kuru ne kadar problem varsa kafamda. Eldiven kullanmadım bi zararı olmadı uygularken. Bi de boneyi taktiktan sonra kafama fon tuttum Isıyla daha iyi etkinleştir diye düşündüm. Bi de hafif ıslak saça uygulayın deniyor ya. Benim bi taraf hafif kuruydu diğer tarafı da islattim öyle uyguladım. Düşündüğümün tam tersi ıslakken uyguladığım tarafta ki buklelerim daha güzel oldu.
Yanılmıyorsam bi ara isi veren bone tavsiye etmiştin. Onu nereden almistin?Elini korkak alıştırma :)
Free plus me düzleştirmeden çok bakım onarım amaçlı bir ürün, ben daha muadiline rastlamadım eğer bulursanız beni de haberdar edin...
Canım maksat uzun süreli düzleştirme ise free plus me iyi bir seçim değil. Eğer Natura düşünüyorsan klasik olanını alacaksın çünkü ürünün özelliği gereği saç tamamen düzleşse bile 2 ay içinde yeniden dalgalanacaktır.
Birde brezilya fönünün üzerine free plus me kullanılamıyor, 6 ay geçmesi ve eski brezilya fönünün tamamen akması gerektiği aksi halde matlaşma, sertleşme ve kokus sorunu olabileceği uyarılar arasında yer alıyor, aklında olsun...
Eğer saçlarının dalgalı kalması tercihinse saçlara ısı vermek iyi fikir olmuş.
Yanılmıyorsam bi ara isi veren bone tavsiye etmiştin. Onu nereden almistin?
Bi de marcia t diye eski bi marka varmış onun da var muadili. Ama onun da deneme boyu yok heralde türkiyede. 500 ml lik var ve ucuz da değil yani. Ama her tip saç için ayrı bi türü var. Şu merak yok mu!
Ah canım Sivas ellerindeyim ben de :) yoksa çok iyi olurdu :))Aynı şehirde olsaydık ortak alirdik alfaparf filan. Ben ankaradayim.
Elini korkak alıştırma :)
Free plus me düzleştirmeden çok bakım onarım amaçlı bir ürün, ben daha muadiline rastlamadım eğer bulursanız beni de haberdar edin...
Canım maksat uzun süreli düzleştirme ise free plus me iyi bir seçim değil. Eğer Natura düşünüyorsan klasik olanını alacaksın çünkü ürünün özelliği gereği saç tamamen düzleşse bile 2 ay içinde yeniden dalgalanacaktır.
Birde brezilya fönünün üzerine free plus me kullanılamıyor, 6 ay geçmesi ve eski brezilya fönünün tamamen akması gerektiği aksi halde matlaşma, sertleşme ve kokus sorunu olabileceği uyarılar arasında yer alıyor, aklında olsun...
Eğer saçlarının dalgalı kalması tercihinse saçlara ısı vermek iyi fikir olmuş.
Ne kadar çok var pembesi kırmızısı hiç ordan alışveriş yapmadım free P&P yazan ücretsiz kargo heralde bi de kredi kartiyla euro olarak nasıl ödeme yapıyoruz onu da hiç yapmadım. Havale mi mantıklı yoksa?Ahhh o merak yok mu o merak :)
İlerde onu da deneriz ne bileyim :)
O ısı veren saç bonesini ben galiba dealextreme sitesinden aldım eski mesajlarıma bakmam lazım ama çok üşendim yahu
Google'a
SPA Cap Hair Thermal Treatment
yaz karşına ebay linki çıkacak, en kestirme orada buldum.
Paypal ile ödeme yapılıyor ebaydan bak canım.Ne kadar çok var pembesi kırmızısı hiç ordan alışveriş yapmadım free P&P yazan ücretsiz kargo heralde bi de kredi kartiyla euro olarak nasıl ödeme yapıyoruz onu da hiç yapmadım. Havale mi mantıklı yoksa?
Bir inceleyeyim sachaneyi...Ozaman ben formaldehitliden şaşmayayım, free plus me ye de hiç bulaşmayayım risk almaya gerek yok bozulmaya başladı saçlarım, köpük kullanmaya başladım 1 haftadır böyle de çok havalı oluyor ama yıka çık olayı bitti her sabah uğraşmaya başladım yine saçlarımla :)
Alfaparf ya da naturanın klasik formaldehitlisi arasında karar kılıp en kısa zamanda yapmam gerek. De alfaparf azbenim saçlarım dev gibi belimde ya saçhanede brezilya fönü kısmında burda duymadığımız markalar var şeytan diyor ki onlardan dene :)))
ŞUAN SAÇHANEDE NATURAKERATİN ÜRÜNLERİ YÜZDE ELLİ İNDİRİMDE, BEN İŞLEM ÖNCESİ ŞAMPUANI VE KERATİN LOSYONUNU TOPLAMDA 60 TL YE ALDIM HABERİNİZ OLSUN :) FREE PLUS ME NİN SETİ 120 TL İKEN ŞUAN 60 TL. :)) BENDEN DEMESİİİİ
BELKİ ÜYELERE İNDİRİMLİDİR, ŞİMDİ BİRİ GİRİP HANİ İNDİRİM FALAN YOK DEMESİN
Oleyy kendim almış gibi mutlu oldum. Memnun kalırsan ben de alırım.İnceledim, Alfaparf diyorumOKYANUSYAA
%50 miiiiiiii!!!
Enemmm gittim baktım, sepette indirim kodunu girince cidden %50 indirimli bütün ürünleri, çok güzel bir sürpriz olmuş bu.
Ama ama ama ben Alfaparf Keratin aldım dünNeyse her işte bir hayır vardır.
Çok sağol hemen bakıyorum.ŞUAN SAÇHANEDE NATURAKERATİN ÜRÜNLERİ YÜZDE ELLİ İNDİRİMDE, BEN İŞLEM ÖNCESİ ŞAMPUANI VE KERATİN LOSYONUNU TOPLAMDA 60 TL YE ALDIM HABERİNİZ OLSUN :) FREE PLUS ME NİN SETİ 120 TL İKEN ŞUAN 60 TL. :)) BENDEN DEMESİİİİ
BELKİ ÜYELERE İNDİRİMLİDİR, ŞİMDİ BİRİ GİRİP HANİ İNDİRİM FALAN YOK DEMESİN
Oleyy kendim almış gibi mutlu oldum. Memnun kalırsan ben de alırım.
Ay olamaz çok kötü olmuş. Geçmiş olsun. Peki keratin bakımı gibimi yapıyorsun? Yoksa ürün saçındayken düzleştirip mi yapacaksın brezilya fönü gibi?Uyguladım bile
Amaaa sakar ben
Uygulama için ürünün 40 mlsini kaba boşalttım aynanın önüne koydum elim takıldı kap lavaboya şarrrr
Tabii kalan 20 ml ile saçımın yarısını yapabildim hahahahaha
Hani Dove reklamlarında kadın yüzünün yarısını dove ile yıkar diğer yarısında normal sabun kullanırlardı ya, benimki de o hesap saçımın sol yarısında Alfaparf Keratin var diğer yarısında yok.
Neyse artık kurutunca o şekilde foto çekeceğim, artık bloga ekleyince hepberaber bakar bakar güleriz
Ay olamaz çok kötü olmuş. Geçmiş olsun. Peki keratin bakımı gibimi yapıyorsun? Yoksa ürün saçındayken düzleştirip mi yapacaksın brezilya fönü gibi?
Biliyorum ezberledim cnm onları. Sen brezilya fönü gibi uygulamışsın. Ben düzleştirme istemiyorum o yüzden keratin bakımı olarak da uygulanıp uygulanmadığını merak etmiştim. Natura keratinden 3 tane sipariş ettim. Birini anneme uygulayacağım.Kuzucuğum, benzer uygulama ama biraz farkları var.
Saçı özel şampuanı ile yıkıyorsun
Saçları tamamen kurutuyorsun
Keratini saçına az az sürüp yediriyorsun ve 20 dakika bekliyorsun
20 dakika sonra ürünün kendi bakım kremini sürüyorsun boy ve uçlara 5 dakika daha bekliyorsun
Saçları tamamen kurutuyorsun
Düzleştirme işlemine geçiyorsun
İşlem bitince saçları yıkıyorsun. Kullanma talimatında durulayın yazmış sadece ama ben şampuanla yıkadım çünkü tecrübe ile sabit ki sadece durulama yapınca saçta kalıntı oluyor o yüzden ben yine alfaparfın bende olan devam şampuanı ile yıkadım
4.numaralı ürün olan saç maskesi ile bakım yapıp 5 dakika bekledim ve duruladım
Son olarak kuruttum
Benim saçımın ön sol ve sağ kısmında saç döneği vardır kıvrılır ordaki saçlar, kurutunca şimdi baktım, uygulama yaptığım yerde ki dönek düzelmiş. Sağda ki yerli yerinde duruyor tabii çok komik :)
Ben başarılı buldum. Ürünü tedarik edip yarın diğer kısmına da uygulama yapacağım. Uygulama aşamalarını fotolarla beraber paylaşırım yine. Ayrıca forumda Hacer70 nickli arkadaşımız daha önce deneyimlerini paylaştı, oraya da göz atabilirsin.
Linki;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ci-losyonu-ile-brezilya-foenue-yapimi.711427/
Biliyorum ezberledim cnm onları. Sen brezilya fönü gibi uygulamışsın. Ben düzleştirme istemiyorum o yüzden keratin bakımı olarak da uygulanıp uygulanmadığını merak etmiştim. Natura keratinden 3 tane sipariş ettim. Birini anneme uygulayacağım.
İnceledim, Alfaparf diyorumOKYANUSYAA
%50 miiiiiiii!!!
Enemmm gittim baktım, sepette indirim kodunu girince cidden %50 indirimli bütün ürünleri, çok güzel bir sürpriz olmuş bu.
Ama ama ama ben Alfaparf Keratin aldım dünNeyse her işte bir hayır vardır.
Hayırlısı :)) ben de alfaparfa niyetliydim çok biliyorsun, ama natura da vardı aklımda, indirim de olumca alıverdim :))
Evet iyi ki almışım şimdi baktım kalmamış. Ben free plus me aldım. Hatta dün gece baktığımda set de yoktu ilk onlar bitmiş heralde.Bakım olarak uygulanabiliyor mu bilmiyorum ki kuzum herhalde alan herkes düzleştirmiştir saçlarını
Sachanede ki indirimden mi aldın 3 tane?