- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.841
Ben de keratinimi aldım. İlk kez tek başıma yapacağım için cesaret edemedim bir türlü. Yardım alabileceğim arkadaşım ile de bir türlü bir araya gelemedik. Böyle giderse gözümü karartıp yapacağım tek başıma.
Elini korkak alıştırma :)
Bu arada ben free plus me den memnun kaldım yıkadıktan sonra saçimi salik kullanabiliyorum buklelerim netleşti. Normalde çok kabarirdi. Ben hayat boyu kullanırım keratin. Bize bu uygulamayı öğreten kilicbalığına da çok teşekkür ederim. Ama en iyi marka arayışına devam. Herkes tecrübelerini paylaşsa çok güzel olur.
Free plus me düzleştirmeden çok bakım onarım amaçlı bir ürün, ben daha muadiline rastlamadım eğer bulursanız beni de haberdar edin...
benim de fön zamanım geldi 1 ay içinde yapsam çok iyi olcak. sitesinde free plus me yi göremedim, bir de alfaparf aklımda.
şuan ne alsam bilmiyorum ama farklı bir marka denemek istiyorum artık
prokeratinin suyu çıktı
Canım maksat uzun süreli düzleştirme ise free plus me iyi bir seçim değil. Eğer Natura düşünüyorsan klasik olanını alacaksın çünkü ürünün özelliği gereği saç tamamen düzleşse bile 2 ay içinde yeniden dalgalanacaktır.
Birde brezilya fönünün üzerine free plus me kullanılamıyor, 6 ay geçmesi ve eski brezilya fönünün tamamen akması gerektiği aksi halde matlaşma, sertleşme ve kokus sorunu olabileceği uyarılar arasında yer alıyor, aklında olsun...
Kıvırcık kabarık kuru ne kadar problem varsa kafamda. Eldiven kullanmadım bi zararı olmadı uygularken. Bi de boneyi taktiktan sonra kafama fon tuttum Isıyla daha iyi etkinleştir diye düşündüm. Bi de hafif ıslak saça uygulayın deniyor ya. Benim bi taraf hafif kuruydu diğer tarafı da islattim öyle uyguladım. Düşündüğümün tam tersi ıslakken uyguladığım tarafta ki buklelerim daha güzel oldu.
Eğer saçlarının dalgalı kalması tercihinse saçlara ısı vermek iyi fikir olmuş.