Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım sarımsak olunca senin önerdiğindir sandım, doğru şimdi baktım sen queen helene önermişsin msj larda duruyor, ben de eczaneden zigavus almışım. Hatırlıyorum şampuanı görür görmez aa demiştim eczanede de satılıyomuş kılıç ın önerdiği şampuan, o değilmiş.. EE ŞİMDİ KULLANDIĞIM ŞAMPUANIN FÖNE ZARARI OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM ECZACI DA BAKMIŞTI ALIRKEN SLS YOK DEMİŞTİ

Ehehehehe içerik lütfen

Ehehehehe içerik lütfen

Eczacı baktı bir şey yok dedi ben bakmadım güvenip
Distile su, sodyum lauril sülfat, cocamidoprodil, betain, sarımsak ekstraktı, provitamin b5, gilkostearat, poliquateryum 10, metilparaben, probil paraben, gliserin

Sülfat diyor paraben diyor bir siteden buldum içeriğini, acaba benim aldığım yeni ve yenilerde paraben sülfat yok mu da eczacı yok dedi. Eve geçince bakmam gerek.

İyi de gelmişti sanki, dökülme azalmıştı tüh

Sodyum Lauryl Sulfat= SLS

Kesinlikle evde bak.

Tatlım 500 mllik keratini aldın heralde stok 1 azaldı.

Yarın inşallah saçımın kalan kısmına da uygulama yapacağım şu an cidden
Tatlım 500 mllik keratini aldın heralde stok 1 azaldı.

Hala takiptesin bakıyorum haha :)

Bu arada ben hala saçımın kalanına uygulama yapamadım, vakit bulamadım bir türlü

Yarın inşallah saçımın kalan kısmına da uygulama yapacağım şu an cidden

Hala takiptesin bakıyorum haha :)

Bu arada ben hala saçımın kalanına uygulama yapamadım, vakit bulamadım bir türlü
Olsun demek ki fark yok 2 tarafta. Kendimi düşünemiyorum bi taraf kıvırcık bi taraf düz.

Olsun demek ki fark yok 2 tarafta. Kendimi düşünemiyorum bi taraf kıvırcık bi taraf düz.
Yani tam manası ile fark yok diyemem, düzlüğüne iki taraf da düz ama bir tarafta ki saç döneğinin kabarıklığı duruyor ve sol taraf daha parlak ve ipek gibi, sağ taraf ise daha kuru ve nemsiz gözüküyor tabii bu benim gözlemim, dışarıdan bakan anlamaz.

Kızlar merhaba. ben yıkandım dün. nihayet! saçlarım fön makinesi ile kurutulunca fön çekilmiş gibi. kendi haline bırakırsam tüleriyor. Dipler gayet güzel. Uçlarda var kabarma. o da uçlardaki işlemin berbatlığından resmen yanmış saçlarım. halbuki belime kadar olan saçlarımı bob modeli kesmiştik. yani uçların sapasağlam olması gerekiyordu. ama uçlar uzunlu kısalı şimdi. bir de pişkin pişkin ama boyalıydı saçların olabilir yani demez mi! Bu kuaförler beni öldürecek. Olabilirdi madem desene baştan saçların yanabilir. ben nereden bileyim yanacağını... neyse.... sonuç olarak ben şuan kendi saçlarımın şeklinden biçiminden memnun olmasamda natura keratin ile aldığım sonuçtan memnunum. elimi saçımdan alamıyorum resmen. :) biraz uzasın uçlarını düzelttireceğim... bu 3. kez brezilya fönü kullanışım olacak. ilk 2 de kuaför yapmıştı. sonucu karşılaştırdığımda 1. çok iyiydi çikolatalı olan ismini unuttum, 2. idare eder beox tu sanırım, 3. natura keratin güzel. :)

Kılıçbalığı sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Deneyimlerini bizimle paylaştığın için. Sen olmasan mümkün değil cesaret edemezdim bu işe. :)

sevgiler.

Bahaneye bak, ama boyalıydı saçların! Boyalı işte gördün ısıyı düşük tutsana be kardeşim, sinir oldum.

Neyse olumlu tarafına odaklanalım. Memnun kalmana çok sevindim, güle güle kullan saçlarını

Sodyum Lauryl Sulfat= SLS

Kesinlikle evde bak.
VAR YA KILIÇ DİKKAT ETMEDİM GÜVENDİM ECZACIYA ALDIM NEYSE ARTIK BİTENE KADAR KULLANAYIM NASILSA FÖN BOZULMAYA YÜZ TUTTU. BU ARALAR DA YAPAMAM İŞLERİN YOĞUNLUĞUNDAN
PEKİ SLS VE PARABENSİZ FÖNÜ BOZMAYIP AYNI ZAMANDA DÖKÜLME KARITI BİR ŞAMPUAN BİLİYOR MUSUN ?

Sadece fikir yürütüyorum kızlar. SLS ve paraben siz bir şampuan alınıp içine cam terebentin damlatilabilir yada sarımsak rendelenebilir. Ne dersiniz?

Kız daha kaç defa yazacağım Quenen Helene sarımsaklı şampuan ve dökülmeler için kullanılıyor ve işe yarıyorda.Altta mukumukumuk fikir vermiş öyle de olur.

Sadece fikir yürütüyorum kızlar. SLS ve paraben siz bir şampuan alınıp içine cam terebentin damlatilabilir yada sarımsak rendelenebilir. Ne dersiniz?

Tabii ki yapılabilir ama ben artık çamterebentini şampuana koymuyorum, yağ bakımı içerisinde sadece dipler için kullanıyorum çünkü şampuanın içine koyunca bende uçları kurutuyor ama tabii dökülme ve sebum dengesi için iyi bir seçim.

ALDIM CANIM :)) BUGÜN YARIN GELİR 5 KERE YAPARIM ARTIK

Güle güle kullan kuzum :)

Yeni yıldan önce yetişir inşallah. Cici saçlarla girersin yeni yıla. 6-7 kez yaparsın ya. Benim saç kıvırcıkken belimde düzken kalcamda yine de 80 ml yetiyor. Umarım düzleştirme etkisi olur.

Bence de en az 7 kere yapar ben 60 ml kullanıyorum mesela.

O aynı zamanda dökülme için de mi ? afedersin kılıç yahu dikkat etmedim belki de o ayrıntıya :))) kafa mı kaldı ruh mu kaldı :):)

Aslında neler yapılır neler de fönü bozar mı diye korkup hiçbir şey yapmıyorum ben. Mesela yumurta saça parlaklık verir çırpıp saça sürüp yarım saat beklemek için dayansak ohhh protein ne biçim yapıyor saçları, yapardım ben. Ya da yine dayansak sarımsağı ezip limonla karıştırıp sürsek, saf zeytin yağı ohhhh... İş ki bunların fönü bozmadığını bilmekte :) Ne dersin Kılıç :) ya da şampuana bepanten tüp kırarız yöntem çok

Yeni yıldan önce yetişir inşallah. Cici saçlarla girersin yeni yıla. 6-7 kez yaparsın ya. Benim saç kıvırcıkken belimde düzken kalcamda yine de 80 ml yetiyor. Umarım düzleştirme etkisi olur.

Gram zamanım yok ( aralık 31 e kadar projelerimizin yetişmesi be desteklerimizin verilmesi lazım Türkiyeye ayrılan paranın yanmaması için... Akşam 10 da gittiğim oluyor eve, alışveriş yapamıyorum kaç aydır eve, bitmezzzzzzzzzzz :)))))
Yeni yıla masa başında girmezsem iyi :)) Seviyorum sizi kızlar

Merhaba arkadaslar bayağı uzun konuşulmus bu konu hakkında hepsını takip edemedim suan evde uygulamak ıcın kratin markası önerebilirmisiniz ? FORMALDEHİD İÇERMEYEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…