Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

İşin açığı da sanki bana göre tüm markalar aynı işi görüyormuş gibi, özellikle formaldehit olunca. iki arka denedim buzamana kadar, ikisi de işimi gördü :) şimdi artık formaldehitsizleri denemek istiyorum :)

Bir de benim en büyük hatam şişenin tamamını saçıma sürmekti, ne büyük yanlış :)) düzleştirdikçe cıs cısss diye sesler gelirdi. formu üşenme ve oku, sana çok yardımcı olacak sevgiler

Teşekkür ederim. Zaten kuaförler işlemsiz saça solüsyon sürüyoruz dediler. Belki kuaföre gittiğinde sana da yapmışlardır. Hatta fön öncesi şampuan mı dedim yok başka bi şey dedi sürüp yıkıyoruz dedi. Benim de saçımda hiç işlem yok sırf o yüzden saçımı mı boyasam diye düşünmeye başlamıştım. Farklı farklı kuaförlerdi 7 kez seminerine gittim brezilya fönünün dedi biri. Bi de uçuk kaçık fiyatlar dediler ankaradayım bahçelide ben de. Hem de uyduruk markalar maxi, bio keratin, nano fix. Saçlar fönlü şimdi kalçamda. Keratin saç uçlarını biraz kötü yapıyor 5 cm filan kestirdim. Ama zaten kestirmem gerekiyordu belki bana öyle gelmiştir. Şimdi de saç düzleştirici sipariş ettim remington s9500 incili. Bi sitede ucuzdu 126 ya aldım ama inşallah gelir. :) ama s8590 keratinli olan da saçı parlatıyormuş diyorlar aklım onda da kaldı. 10 gün sonra kaplıcaya gidicez. Dönünce yani 20 gün sonra dayanamayıp yaparım ben bu alfaparfı. Global keratin var bir de.

yok canım herhangi bir solüsyon sürülmedi buna eminim çünkü tek tek sordum bu ne niye sürüyosun ya da yıkıyorsun diye. adam standart fön öncesi şampuan ile yıkadı ilacı sürdü düzleştirdi bitti. yine de boyatmak istersen elbette sen bilirsin :) aynen uçuk kaçık fiyatlar, ben kuaföre gittiğimde fön yaptırıcam dedim önce fırsat satın aldığımı söylemedim 600 tl dedi bana benim de saçlarım belimde kıvırcık, panikledi adam sonra dedim fırsat satın aldım diye :)) 80 tl ye yapıldı. global de var evet yine insanların çok tercih ettiği benim de 2 yıl öncesine kadar sık duyduğum arayıp da bulamadığım bir marka idi, onun üzerinden ne markalar geçti tabi :)

saç düzleştiricisine gelince benimki philips, artık formaldehit değe değe dış boyası (gri parlak olan) eridi resmen. o konuda ne yalan söyleyim ben de müzdaribim. iyi bir düzleştirici varsa sırf brezilya fönüne yönelik, hemen alırım

Çok sevindim beğenmene, gerçi özelden konuşmuştuk ama :) Demek ki ben de doğru öneri yapmışım marka konusunda, sevindim şimdi :)

Okyanusya cevap vermiş, evet içerikte sodyum sülfat yok, gayet güzel bir ürün.

Bunu şampuan başlığına ekleyelim derim...

İlk önce küçük boyunu alıp dene derim, genellikle bu ürünlerin kullanım süresi 5 yıl kadar oluyor ama emin olmak için ürünü satan bir yeri arayıp sor...

Aslına bakarsan ben sadece kendi kullandığım ürünler hakkında yazıyorum sadece çünkü diğerleri hakkında bilgim yok ki iyi veya kötü diye yorum yapamam.Nat Nunaat çok çok iyi bir ürün gel gör ki bulunamıyor dediğin gibi...

Kıvırcıklar veya kalın telli dalgalı saçlılar için iki uygulama şart diyoruz, tek seferde pek sonuç alınamıyor.

Haklısın 60 ml yetmez mümkün değil...

Güle güle kullan canım...

Tecrübeni paylaştığın için teşekkürler Nashi Argan yağını listeme ekledim deneyebilirim.

Son style deneyimim benim pek hoşuma gitmedi, ürün bir garipti onu söyleyeyim, hatta galiba bunu da konuştuk seninle, şişe evde duruyor kullanmam...

Evet saçta herhangi bir kimyasal işlem yoksa saç pulları kapalıdır bu yüzden brezilya fönü öncesi oksidanımsı bir krem sürülür saça, kuaförün haklı...

Evet miktarı aşınca o işlemden hayır gelmiyor insana...

Benim eski düzleştiricim Remington sleek and curl harika bir düzleştiriciydi, piyasada hala satılıyor tavsiye ederim ince plaka olan.

Kırılınca yerine yine remington keratinli olan düzleştiriciyi alıp denedim ama sleek and curl kadar performanslı değil bilgin olsun...

Ben de remington 9500 incili aldım 126 liraya. Uygun fiyatlı buldum. Aslında bu bizim brezilya yönü işi olmasa hiç gerek yok 235 C° lılara. Benim fon için için gittiğim kuaför biz sırf brezilya yönü için kullanıyoruz deyip bi düzleştirici gösterdi. Element lm-318 yazıyordu. Yeni de değilmiş aşınma filan yoktu plaklarda. İnternetten baktım 90 tl civarı. Yüzeyi korumalıymış açıklamalarında okudum. İnşallah dayanıklı çıkar benimki de.

Teşekkür ederim bu arada çok ince bi davranış vakit ayırıp böyle tek tek cevap yazmanız. ✔

İnşallah,güle güle kullan... yani Benim keratin therapy de de aşınma yok ama ne bileyim sanki diğeri daha iyiydi gibi.

Fönü bozulmuş saçımda denedim daha önce. Kıvırcık halinde hiç denemedim. Arkalarda yardım alırım annemden ya da arkadaşımdan bi markaya karar verip alsaydım yorucu da olsa yaparım.

Ben de keratinimi aldım. İlk kez tek başıma yapacağım için cesaret edemedim bir türlü. Yardım alabileceğim arkadaşım ile de bir türlü bir araya gelemedik. Böyle giderse gözümü karartıp yapacağım tek başıma.

Bu arada ben free plus me den memnun kaldım yıkadıktan sonra saçimi salik kullanabiliyorum buklelerim netleşti. Normalde çok kabarirdi. Ben hayat boyu kullanırım keratin. Bize bu uygulamayı öğreten kilicbalığına da çok teşekkür ederim. Ama en iyi marka arayışına devam. Herkes tecrübelerini paylaşsa çok güzel olur.

benim de fön zamanım geldi 1 ay içinde yapsam çok iyi olcak. sitesinde free plus me yi göremedim, bir de alfaparf aklımda.
şuan ne alsam bilmiyorum ama farklı bir marka denemek istiyorum artık
prokeratinin suyu çıktı

free plus me buldum, brezilya fönü kısmına bakmıştım ondan görememişim, keratin kısmındaymış. sıfır formaldehit diyor. aslında bunu denesem fena olmayacak. senin saçın normalde nasul ahu, dalgalı mı kıvırcık mı ona göre ben de deneyeyim bi

Kıvırcık kabarık kuru ne kadar problem varsa kafamda. Eldiven kullanmadım bi zararı olmadı uygularken. Bi de boneyi taktiktan sonra kafama fon tuttum Isıyla daha iyi etkinleştir diye düşündüm. Bi de hafif ıslak saça uygulayın deniyor ya. Benim bi taraf hafif kuruydu diğer tarafı da islattim öyle uyguladım. Düşündüğümün tam tersi ıslakken uyguladığım tarafta ki buklelerim daha güzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…