- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #6.801
ÖNERİ..
Kızlar kılıçbalığından şampuan ve bakım kremi önerisi almıştım ve organiz power build önermişti bana aldım kullandım. Benim saçlarım kalın telli boyasız aşırı kuru bir saç ve kabarık ta. kılıçbalığı da saçlarının hep kremden falan ağırlaştığını söylerdi, sanırım ince telli ve boyalı. fena değil yalnız bir de aynı marka organiz aqua boost aldım şimdide hem kremini hem şampuanını. bu ise aşırı yıpranmış ve kuru saçlar için kabarmayı elektriklenmeyi önlüyor. yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum aman allahımmmmmm saçlarım öyle parlıyor ki inanılmazzz. be çok sakinleşti öyle kendine geldi ki. bu markayı ben de çok sevdim.
ayrıca saçhaneden 1ooo ml sipariş verdim. ödeme aşamasında 2 adet şampuan listelendi biri ücretli biri ücretsiz, bi anlam veremedim önce. allah kargo bi geldi ki iki adet 1000 ml organiz aqua boost :))) 6 aylık şampuanım, çok sevindim, ve kremi bir harika. eger ince telli ve yıpranmışsa saçlarınız organic power build, yok kalın telli kabarık ve yine yıpranmışsa organiz aqua boost diyorum ben.
VEEEE KILIÇBALIĞINA DA ÇOOOOOK ÇOK TEŞEKKÜRLER, SAÇLARIMI KURTARDI RESMENNN, ÖYLE KIRIK ÖYLE MAT PERİŞANDI Kİ SAÇIM. ŞİMDİ HEM ŞAMPUAN HEM KREM, HİÇ İŞLEM GÖRMEMİŞ SAÇ GİBİ PARIL PARILLL.
Tatlım bu grupta brezilya fönunden sonra kullanılamayan şampuan pek tavsiye edilmez ki :) saç tipin ne ise ona gore al :) kılıçbalıgının sacları ince telliydi o organic power build begendi. Benim saçlarım kalın telli kabarık bana da organic aqua boost iyi geldi :) kılıçla aynı fikirdeyim ben de şiddetle tavsiye ediyorum, her iki ürün de aynı marka ve hedef kitlesine oldukça iyi geldiğini denedik ve gördük :))Pekiiii, ben de natura keratinimi aldım. bu perşembe uygulama yapacağım bir terslik çıkmazsa. Bu şampuan ve krem brezilya fönünden sonra kullanılabiliyor muydu? Öyle güzel anlatmışsınız ki ben de kullanmak isterim. :)
doğru söylüyorsun okyanus brezilya fonu grubunda başka şampuan hakikaten komik olur. Bende alıp deneyeceğim. cevabın için teşekkür ederim. Keratinim geldi. Şimdi uygun gün ayarlamakta sıra.Tatlım bu grupta brezilya fönunden sonra kullanılamayan şampuan pek tavsiye edilmez ki :) saç tipin ne ise ona gore al :) kılıçbalıgının sacları ince telliydi o organic power build begendi. Benim saçlarım kalın telli kabarık bana da organic aqua boost iyi geldi :) kılıçla aynı fikirdeyim ben de şiddetle tavsiye ediyorum, her iki ürün de aynı marka ve hedef kitlesine oldukça iyi geldiğini denedik ve gördük :))
birde ne şampuanda ne de bakım kreminde herhangi bir güzel koku yok, bu bile benim hoşuma gitti. parfüm yok içinde yanivallahi etrafımdakilerin bile dikkatini çekiyor saçlarımdaki parlaklık ve değişim :)
Merhaba benim de saçlarım çok uzun kıvırcık 1000 ml alfaparf kalıcı düzleştirme losyonu almayı düşünüyorum. Merak ettiğim bi şey var bu ürünün raf ömrü ne kadar. 2 yılsa birileriyle ortak almam gerekir. 4 yıl olursa alırım. Litresi 790 a buldum internetten bu markaya göre uygun geldi. Normalde 1 sefer yaptırmaya 300 alıyorlar. Bi de benim saçım bayağı kıvırcık o yüzden düzleştirici kullanmaya şimdiye kadar hiç yeltenmedim. Bu brezilya fönünü yapmak için nasıl bir düzleştirici gerekir? Alırken neye dikkat etmem gerekir? Çok türü var kafam karıştı. Bi arkadaşım braun kullanıyor memnun ama onun saçı düz :)
Kızlar sonra almayı düşünüyordum ama bi yerde kampanya vardı. Nashi argan yağı 100ml + prokeratinin argan maskesi 59 du. Dayanamadım aldım. Okyanusyaa sen memnunmuşsun prokeratinden.
Tatlım prokeratinin keratinini kullandım defalarca benim işimi gördü evet. Ama bakım kremleri argan yapını da almıştım kaliteli bulmadım, yağı mis gibi parfüm kokuyor bu da bence + kimyasal demek.Kızlar sonra almayı düşünüyordum ama bi yerde kampanya vardı. Nashi argan yağı 100ml + prokeratinin argan maskesi 59 du. Dayanamadım aldım. Okyanusyaa sen memnunmuşsun prokeratinden.
Ben de düzle kıvırcık arası saçma şekilsiz bi şey olur diye korkuyorum. Bi de bakımlı bukleli saçın havasını düz saç vermiyor. Ama bakımı daha kolay. Ben saçıma uyguladım pazartesi şu an düz fönlü. Parlaklaştı yumuşadı biraz saçlarım. Ama asıl yıkayınca belli olacak. Durulanmayan spreyle argan yağı da sürdüm ben. Ama keratin balçık gibiydi. 100 ml kullandım. Ben de alırsam alfaparf alırım . Merak ettiğim bir konu var fön çektirdiğim kuaför ve 2 kuaför daha hiç işlemsiz saçta brezilya fönünün başarılı olmadığını söylediler. Seminerlere katılmış onlar hep. Şaşırdım kaldım. Tam tersi değil mi dedim yok dediler. Sen uyguladığında boya röfle var mıydı?bu arada benim saçlarım deli kıvırcıktı bak yapa yapa resimdeki halini aldı, yıka çık
Ben de düzle kıvırcık arası saçma şekilsiz bi şey olur diye korkuyorum. Bi de bakımlı bukleli saçın havasını düz saç vermiyor. Ama bakımı daha kolay. Ben saçıma uyguladım pazartesi şu an düz fönlü. Parlaklaştı yumuşadı biraz saçlarım. Ama asıl yıkayınca belli olacak. Durulanmayan spreyle argan yağı da sürdüm ben. Ama keratin balçık gibiydi. 100 ml kullandım. Ben de alırsam alfaparf alırım . Merak ettiğim bir konu var fön çektirdiğim kuaför ve 2 kuaför daha hiç işlemsiz saçta brezilya fönünün başarılı olmadığını söylediler. Seminerlere katılmış onlar hep. Şaşırdım kaldım. Tam tersi değil mi dedim yok dediler. Sen uyguladığında boya röfle var mıydı?