Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Otacı şampuandan memnun musunuz bende almayı düşünüyorum da :)

Otacı şampuandan memnun musunuz bende almayı düşünüyorum da :)
Canım, şampuanlarla alakalı başlığımızda sor istersen muhakkak kullanan biri çıkar.Ben bebe şampuanını değil ama ivy idi sanırım kepek şampuanı (kepek sorunum yok ama sülfatsız ve sodyumsuz olduğu için almıştım) kullandım, deterjan gibi kokuyor olmasının ve saç rengini soldurmasının haricinde bir şikayetim yoktu.

kesinlikle önermiyorum.naturayı araştırırken sizin linki tıkladım yazılarınızı okudum iyi bir ürün oldugunu disündüm ama kesinlikle düzleşme olmadı param ve saçım gitti

kesinlikle önermiyorum.naturayı araştırırken sizin linki tıkladım yazılarınızı okudum iyi bir ürün oldugunu disündüm ama kesinlikle düzleşme olmadı param ve saçım gitti

"Kesinlikle önermiyorum"

cümle çok tanıdık geldi... Geçenlerde şü sülfat konusunda tartıştığımız üye de aynı şekilde kesinlikle önermiyorum yazmıştı, zaten tartışmamız da oradan çıkmıştı... İnsan insana benzermiş ne ilginç...

NNYYYALANNNN SÖYLÜYORSONNN KILIÇÇÇÇ NAYIRRR NOLAMAZZ :)))

Boşver sen doktorana bak kimya bence çok önemli bir dal hatta tıp doktorluğu ile eş değer bence. Bir şeyin kimyasını bilmek onun faydasını da zararını da bilmek demek, ayrıcalıktır bu da. Yolun açık olsun :)

Desteğin için teşekkür ederim canım :)

Ben yine 4-5 gün yokum, yokluğumda başlıklarım size emanet :)

balığım hayırlı olsun, çok sevindim.

Daha önce bu konuya mesaj yazmıştım,yaklaşık 1-2 yıl önce.Belki beni hatırlarsın kılıçb. ortak 4 kişi ile keratin almıştım.Saçıma epeydir brezilya fönü yapmadım,bakım olsun diye yaklaşık 2 hafta önce saçıma natura keratin free plus me uyguladım benim tek bir sorum olacak nk free plus me hangi sıklıkla uygulayabilirim?daha önce kılıcın 15-20 günde bir brezilya fönü yapılabilir dediğini hatırlıyorum yanlış aklımda kalmadıysa.Aynısı free plus me içinde geçerlimi?

Merhaba Kılıç balığı. Yıllardır seni takip ederim. Harikasın yıllardır kimseyi atlamadan cevap veriyorsun. Ben de iki kez kuaforde brezilya fonu yaptirmis biri olarak yine zamanı geldi dedim ve bir arayış içine girdim, senin de fikrini almak istedim. İlkinde şu ilk çıkanlardan yaptirmistim. Bol kokulu, dumanlı. 3 gun üstünden gectiler. Neredeyse 2 sene faydasını gördüm. Hiç şekle girmeyen saçlarım düzene girdi. Sonra fiyati ilkinin 4 katı olan daha iyi formaldehit oranı daha düşük dedikleri bir deneme yaptım. Ve belki 1_2 ay kullandım. Bir gün uygulama yapıldı ve kokusuz.Hiç memnun kalmadım. Şimdi internette just liss diye bir marka gezmekte. Konuda konuşulmus daha önce ama uygulama yapan göremedim. Sorum şu ki; just liss uygulaması yapan var mı? Bende evde alıp yapmak istiyorum (umarım site ismi vermek yasak değildir. Yasak ise editleyebilirim.) Mazemeci diye bir site var orada 88.50 fiyatı. gayet uygun bu uygulamayı kuaförler aynı marka ile 500 e yapıyorlar. ürünü buradan alsam orjinal midir diye de bir kuşku var içimde... ne dersiniz? ne yapsam? :)

Dikkatimi birşey çekti. Mazemeci de bu ürün brezilya keratin fönü değil, italyan keratin fönü başlığı altında verilmiş. Bir fikri olan var mı?

Ayy kimsecikler yok muuu? Kılıçbalığı sensiz bu konu çok yetim kalmış. Günde 3 kez girip bakıyorum hiç cevap yok.

Canım ben de duydum o markayı hatta kılıçbalığına sordum tıpkı senin sorduğun gibi. Cevap vermesini bekliyodum

Canım ben de duydum o markayı hatta kılıçbalığına sordum tıpkı senin sorduğun gibi. Cevap vermesini bekliyodum

elfcim tesekkür ederim. Aslında bu marka ile ilgili bir denemişlik hikayesi var google da aratırsan bir blog da göreceksin. Öncesi sonrası her sey mevcut. Ben evde uygulama için almak istiyorum ama sadece mazemeci isimli sitede çıkıyor bu site güvenilir midir? orjinal ürün satar mı bilemedim...

Kılıçbalığı doktoraya başlamış. O yüzden foruma daha az bakabiliyormuş haliyle.

Kılıçbalığııı yetiş! Saçımı boyattım senden cevap bekliyorum.

canım inan hiç bilmiyorum .. evet zaten ben de blog da gördüm önce hatta blogun sahibinin instegram hesabını da buldum fotoğraflarına bakiyim ne kadar süre dayanmış diye dedim ama kız saçlarını hep dalgaı kullanmıştı o yüzden pek güvenemedim ben de .. şimdilik en iyisi natura keratin gibi. kuaförde yapma ihtimalim var ama eğer yapamazsam tercihim natura olucak

Free Plus me 2 ay dayanıyor diye biliyorum ama ihtiyaç halinde bu süre kısaltılabilir. İki hafta üst üste uygulayan arkadaşlarımız vardı forumda...

HC Just Lisse, dahaönce konusu geçmiş şimdi araştırıken farkettim. Ben uygulayan kimseyi bilmiyorum sadece şimdi google'da araştırırken ChunLi'nin bloguna denk geldim.O hatunun öyle pek abartma huyu yoktur, ürün iyi diyorsa iyidir ama kesin olması açısından bence instagram hesabından veya blog iletişim kısmından ürün hakkında bilgi alın derim.

Dikkatimi birşey çekti. Mazemeci de bu ürün brezilya keratin fönü değil, italyan keratin fönü başlığı altında verilmiş. Bir fikri olan var mı?

İtalyan keratini diye bir şey duymadım

Ayy kimsecikler yok muuu? Kılıçbalığı sensiz bu konu çok yetim kalmış. Günde 3 kez girip bakıyorum hiç cevap yok.

Vaktim yok ki kuzum, idare edin lütfen...

Evet sordun ben şahidim hahaha

Dediğim gibi etrafımda yapan yok, bende pek derinlemesine araştırmadım ama dediğim gibi Chunli'ye ulaşıp bilgi alın ve denerseniz sonuçları paylaşın lütfen...

Yettim bacım :)

Bu kadar eğitimi kuaförde yaptırasınız diye mi verdim ben hıh!

Hatunlar cidden başımı kaşımaya vaktim yok o yüzden soruları geç yanıtladığım için kusura bakmayın lütfen.

Bu bahsettiğiniz markayı fırsat bulunca araştıracağım.

Kılıçbalığı! Çok çok teşekkürler yanıtlar için. Ben bu ürünü alıcam karar verdim de bir tek mazemeci diye bir site satıyor. ordan alınır mı? orjinal midir?
Daha önce alışveriş yaptın mı? teşekkürler.

Daha önce o siteden alışveriş yapmadım, orjinal olup olmadığını bilemem kaldı ki neye göre orjinal? Yaptığım araştırma sonucu ürünün Türkiye harici bir tek Rusya'da ki internet sitelerinde satıldığını gördüm. Üreticisi kim, distribütörü kim, ürünün menşei neresi hiç bir bilgi bulamadım sadece youtube'da bir uygulama videosu izledim hepsi bu o yüzden ben bu konuda yardımcı olamayacağım.Eğer ürünü satın alırsan bu bilgileri bizimle paylaş tatlım ki denemek isteyen arkadaşlara önayak ol...

Kilicbaligiii, yok ben korktum o üründen. Doğru diyorsun bende hiç bir bilgi bulamadım. Youtube videosu da son derece ozensiz, başarısız. Bir tek blogda görmek ile kullanılmaz bu ürün. Ben de sizin enson kullandığınız ürünü kullanmaya karar verdim. Hatta bu aksam siparis işini bitirecegim. Teşekkür ederim. Sonuçları paylaşacağım.

Bununla alakalı bir başlık açtık orada da bilgilendirirsen seviniriz. Şimdiden sıhhatler olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…