- 29 Nisan 2009
- 285
- 1
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Sende mi yaktın saç uçlarını?
benim saçlarda normalde çok zor uzar kıvırcık ya bide çok oynuyorum o yüzden uzamıyor saçlarımbi ara sinameki çok uzattı şimdi sinameki yapamıyorum 2 haftadır bu keratinden sonra hemen başlıcam tekrar
evet kendim boyuyorum ama sarı olmaya çalıştıkça saçlarımın bana garezi var küllüde boyasam turuncumtrak bşii oluyo :96: neyse azimliyim yavaş yavaş sarı olucam
Şimdi sana şunu sorayım, şu anki renk kızıllık hariç ton olarak sana uygun mu? Kızıllığı almanın yolu var çünkü o yüzden soruyorum...
evet cnm daha fazla açmakta istemiyorum saçımın rengini, daha fazla yıpranmasın diye. bukadar açıklık ii, yanlız içindeki şu kızıllık gitse süper olurdu. böyle değildi yaane olduysa o dip boyadan sonra oldu
Kuzum sorun sadece kızıllıksa direk silver şampuan alacaksın, başka hiç bir şey kullanmana saçını boyamana gerek kalmadan o şampuan kızıllığı alacak...
tatlım o şampuan peki yapılan brezilya fönüne zarar vermezmi? birde ben bidahaki ay kendim dip boyamı yapmak istesem gidip herhangi bir markanın açık kumral boyasını alıp yapsam olurmuki?
mümkünse bn platin ama beyaz o çirkin platinlerden diil yada tatlı bi sarı istiyorum ama koyu sarı yada dore sarı diilne garip bişi istiyomuşum ben ya işte küllü doreyi alır denilir hep o yüzden koyuyorum küllü sarıya ilk zaman iyi gibi duruyor sonra turuncu oluyor tekrar :26: zaten gittim açık kumral çıtçıt aldım 240 mlyon verdm şimdide saçlarımı dahada açıcam diye uğraşıyorum tekrar açaba kumrala boyasamıki ay ben ne istediğimi bilmiyorum asnırım 3 ay falan kaldı düğünümede umarım gökkuşağı gibi olmam
Şampuanı sadece saç diplerine süreceksin, hatta boya fırçası ile sürüp 3 dakika kadar bekletebilirsin, o zaman diğer yerlere temas etmiyor, ben kullanıyorum vallahi haftada bir diğer yerlere değmediği içinde zararı olmadı :)
Herhangi bir firmanın herhangi bir kumral boyasını alırsan sonuç yine kızıl olur dediğim gibi sana bir baz renk+bir ana renk gerek ki saçların daha yumuşak bir ton olsun iki boyayı karıştırıp kullanacaksın canım...
ben en iyisi ışıkta güzelce belli olurken şu aldığım çıtçıtlarımın rengini göstereyim size ona göre bi renk çalışalım bana olmazmııı kuzucuklar :13: kafayı ycem artık ya kendi saç rngimle oynamasaydım keşke ahh ahhhhh uuupuzun kıvırcıkkk mis gibi saçlarım olcaktıııneyse olan oldu artık yapıcak bişi yok
hatta çıtçıtlarımın resmini neten aldığımda koyulan fotosunu koyayımda bi bakın bunların rengi açık kumral . açık kumral boyasam böylemi olur acaba ?
saçların nasıl peki arkadaşım? kalın tellimi, dalgalımı, röfle boya vb.işlemlerden zarar görmüş durumdamı?
evet saydığın tüm özelliklere sahip bir saça sahibim malesef.. röfleden yıpranan saçlarımı evde kendim boyadım iki kez..eskiden dalgalıydı şu an dalgası da yok..ıslakken lastik gibi uzuyo.. ve kalın telli.anlayacağın durum baya vahim:) yıllardır ipek gibi saçların hayalini kuran ben, nihayet bir çözüm yolu buldum sayenizde..
kızlar ben de bu işlemi kuaförde yaptırdım ocak ayında. fakat bu kadar kısa bi süre geçmesine rağmen saçlarım şu anda sanki yavaş yavaş eski haline dönüyor gibi.. kuaförde yıkandığında gözlerime inanamadım. saçlarım yıkandı ve sadece kurutuldu. sonuç dümdüz. şimdi o halleri mumla arıyorum.. sodyum sülfatsız özel şampuandan başka şampuan kullanmadım. duş jelimi bile saçıma değdirmemeye özen gösterdim. ki kuaförüm en kaliteli keratin ürünlerinden birini kullandı saçımda..
üzülüyorum açıkçası
sizlerin tavsiyesi olabilir mi bu konuda?
kuaföre 300 tl vermek istemiyorum tekrar.. kendim alıp 2. kere yapsam, acaba daha uzun süre gider mi saçlarımın düzlüğü? ya da ekstradan destek amaçlı kullanabileceğim bi ürün var mıdır?
Canım saçlarının yapısı nasıldı? Mesela benim saçlarım ince telli ve düzdür, kolay şekil alır inatçı değildir, senin nasıl?
Lastik gibi uzama konusuna bu yöntem ile çözüm bulabilirsin ama dikkat et uygulma yaparken saçını yakma...
ben de ince telli saçlara sahibim. hoş, ritmik bir dalgası var. şekil vermesi de kolaydır. neme hiç dayanıklı değil sadece. en ufak nemli havada hemen şekli ya bozulur ya da tülerir.. o yüzden tercihimdi brezilya fönü..