Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

az önce ekleyemedim kızlar pc kapatmak zorunda kaldımda hemen ekliyorummmm

bu eski hali yan kıvırcıkla kıvırcık olmamak arasındaki halleri tabi ıslakkenn sünenn uçları çıtır çıtır berabt halleri

buda keratini 2. uygulamamdan sonraki hali

uçları biraz böyle duruo ama ik uygulamamda yaktığım için daha kötüydüler

çok çok güzel olmuş arkadaşım... güle güle kullanırsın inşallah

kızlar bende siparişi verdim az önce netten... haftasonuna kadar elime ulaşır bende uygularım inşallah.. yalnız bir sorunum var benim düzleştiricim digital değil ısı kademesi ekranda gözükmüyo...üç kademede ısı ayarı var ve ben kaç dereceye kadar ısıttığını bilemediğim için uygulamada bir sorun yaşamk istemiyorum.netten de araştırdım ama bulamadım.yardımcı olacak biri var mı acaba??

Saçının gerçek tonunu görürsem yardımcı olabilirim canım...

Kuzum, başlıkta daha evvel paylaştım, çok kıvırcık saçlarda veya kalın telli saçlarda bu işlem tek defada dümdüz olmaz, bir mucize eseri kısa bir süre düz görünse bile bir süre sonra dalgalanmaya kabarmaya başlar bu yüzden bu tarz saçlarda 2-3 defe uygulama yapılmalıdır...Daha bir kaç sayfa evvel yazdım

Ayrıca, vantilatör kullanmadığın içinde sana burdan bir ceza geliyor, özellikle söylüyorum vantilatör kullanmadan bu iş olmaz diye, sorun koku değil, kullandığımız maddenin ciğerlere nufuz etmesini önlememiz gerekiyor buda yelpaze ile olmaz...

Maalesefki uçları ısı ile yaktığın için geri dönüşü yok, adam olmuyor Benim mumla yaktığım yerlerin büyük bölümünü kestim kalan yerlerde hala sorun var...

istersen önce en az kademesinden başka baktın düzeltmiyo kademe kademe yükseltirsin. normalde hangisiyle yapıyorsan bi düşüğüyle yap istersen .

Marka ve model alalım lütfen...

evet diğer bir uygulamamı kesinlikle vantilatör olmadan yapmıcam çaktırmadım ama hakkaten içim yandı cezama razı geliyorum hakime hanım :18:

biliyorum b u başlıkta yazılanların hepğsini artık 'dikkatlice' okuyorum dikkat etmeuyince sonuç kötü oluyor. ama b en arada bi kaç kez farklı şampuan kullandım köpürmediği için defne şampuanım o yüzdenmi oldu acaba dedim di

evet umarım şimdi kıvırcık olmazlar artık yaa dpleri kabarık kabarık oldı ikinci haftada aldım okadar keratin bitenek kadar devam ayrıca saçlarımın önleri öyle kısa arkadalar uzuyo önler kalıyo öle uzamıyo bi türlü kısacık garip bi şekilde kaldı nese biraz uzasında kestiririm yine uçlarının yine bu düzelmi hali canım yoksa daha daha beterdi tiftik tiftik ti

Son düzenleme:

Sen keratin haricinde başka bir bakım yapıyor musun kuzu sinameki falan gibi?
Yok kuzu şampuana çamur atmayalım, böyle olması normal, ne olursa olsun brezilya keratini bir mucize değil, daha evvelde yazdım kuaförler nedense kıvırcık saçları bile bir senasda düzeltebilecekmiş gibi reklam yapıyorlar ama gerçek bu değil...Bu sefer daha iyi olmuştur kesin ama bir daha vantlatörsüz kullanma

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
boya konusunda hiç bir fikrim yok malesef

oslmbyr benim saç uçlarımda böyle kaldı..
bu ikinci uygulamanın fotolarımı..

evet bu ikinci ugulamam çünkü birincisinde biraz toparlanmış olan uçlarımı yanlış anladığım için uygulamayı yakmışım :26: ama yılmadım 3. uygulamamı sadece uçlara 3 parmak falan kısmına yapıcam

kılıçbalığı ccanımcım kafama srmediğim bişi kaldımı çok merak ediyorum :90: şuan sinameki yapıorum ve karıştırdığım bir ton yağların içine bemix ve evigen koydum onu kullanıyorum . diğer elseve in falan spreyleri var onları kullanamıyorum korkumdan bozar diye. hı bide uçlara ıslakken serum sürüyorum düzleştirdikten sonra biraz görüntü yü yumuşatsındiye. okdar

Son düzenleme:

Sinamekiyi özellikle sordum çünkü normalde ayda 2 cm uzar benim saçlarım, yani hızlı uzar ama sinamekiyi başladıktan sonra ayda 1 cm uzamaya başladı yani sinameki yavaşlattı uzamayı, sendede böyle olmuş olabilir, bazı kişilerde bu şekilde olabiliyormuş ara verilen dönemde aniden uzama sağlanıyormuş...

Son düzenleme:

benim saç uçlarıda böyle malesef ama brezilya fönünden öncede böyleydi zaten. röfle ve sürekli fön bu hale getiriyor saçlarımızı. buarada saçlarının rengi çok açılmış, kendim boyuyorum yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam röfleli gibi görünüyor, valla bravo sana

saçların nasıl peki arkadaşım? kalın tellimi, dalgalımı, röfle boya vb.işlemlerden zarar görmüş durumdamı?

saç rengi için özel msj atmayı denedim burdaki konuyu dağıtmamak için ama henüz atamıyorum malsef cnm kendi saç rengim çok koyu kumral (kuaförlerin söylediği bu) siyah yada kestane değil ama baya koyu bir renk. tabi şuanda o renkten eser yok saçımda. diplerimde çok fazla beyazım var öncedende yazdığım gibi. resminide yükleyeceğim cnm. şuan kullandığım rengide yükleyeceğim. çok açık olmayan röfleler var saçımda. yıllarca platin kullandım sonunda iflas etti saçlrım geçen seneye yaza kadar 2 sene koyu renk kullanıp dinlendirdim güya saçlarımı. sonunda dayanamayıp yine önce balyaj ardından röfle attırdım tabi yine yanık saçlar ama inan yanık bile olsa koyu renk olmasından iidir. sevmiyorum kullanamıyorum koyu renk saçı. neyse şimdide dip boyamdan yakınıyorum işte. açık kumral olsun doğal dursun istiyorum ama bu sefer batırdılar saçımı

Eklentiler

• $saçım2.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 90
  • $saçım1.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 89

Şimdi sana şunu sorayım, şu anki renk kızıllık hariç ton olarak sana uygun mu? Kızıllığı almanın yolu var çünkü o yüzden soruyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…